Objevil jsem Waze

Image Image

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Re: Objevil jsem Waze

Postby shalafi » Thu May 31, 2012 9:23 am

Ahoj, pravdepodobne si prihlaseny na http://www.waze.com - to je server pre Ameriku. Zvysok sveta musi pristupovat na stranky cez world.waze.com (napriklad http://world.waze.com/dashboard)
CM Slovakia / L6
Image
shalafi
EmeritusChamps
EmeritusChamps
 
Posts: 2527
Joined: Wed Nov 25, 2009 2:08 pm
Location: Bratislava / Levice, Slovakia
Has thanked: 268 times
Been thanked: 207 times

Re: Objevil jsem Waze

Postby Sanicko » Thu May 31, 2012 9:45 am

shalafi wrote:Ahoj, pravdepodobne si prihlaseny na http://www.waze.com - to je server pre Ameriku. Zvysok sveta musi pristupovat na stranky cez world.waze.com (napriklad http://world.waze.com/dashboard)

Tiez mi chvilku trvalo, kym som tuto "zakernu zlomyselnost" autorov projektu pochopil :D


... a to som IT-ckar :oops: ;)
AM: Košice
Waze Android 4.0.2 & Sony Xperia Z (Android 5.0.2, rooted) & Ford C-Max & DoD LS460W
Sanicko
 
Posts: 1120
Joined: Thu Apr 05, 2012 2:46 pm
Location: East Slovakia
Has thanked: 36 times
Been thanked: 17 times

Re: Objevil jsem Waze

Postby piother » Fri Jun 01, 2012 8:13 pm

shalafi wrote:"zoznam" bol zial len taky slovny obrat .. bugy a kompatibilitu si bohuzial musis odsledovat v threade, kam sa reportuju skusenosti s aktualnou betaverziou (v sekcii Board index -> Client -> .. )

edit: samozrejme takyto bug tracking system je "maximalne prehladny", thread ma momentalne 159 prispevkov :evil:


:D Milujem krasy Waze-u a jeho nekonecne zakutia plne prekvapeni :)
[Piother @ Toyota Avensis Combi'03 Black]
piother
 
Posts: 64
Joined: Fri Dec 23, 2011 3:15 pm
Location: BA, HE, Kittsee (A) od 2013
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Objevil jsem Waze

Postby piother » Fri Jun 01, 2012 10:29 am

jaj taaaak, pri prvom looku som som to tak pochopil. Budem ti vdacny, ak mi prezradis, ako sa dopracujem k tomu zoznamu. Dikes. :geek:
[Piother @ Toyota Avensis Combi'03 Black]
piother
 
Posts: 64
Joined: Fri Dec 23, 2011 3:15 pm
Location: BA, HE, Kittsee (A) od 2013
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Objevil jsem Waze

Postby piother » Fri Jun 01, 2012 8:31 am

shalafi wrote:betaverziu pre android najdes napriklad tu: http://www.waze.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=2061


Na Android ICS nie je? Ci Android Version 2.3.99.116 pojde v pohode?
[Piother @ Toyota Avensis Combi'03 Black]
piother
 
Posts: 64
Joined: Fri Dec 23, 2011 3:15 pm
Location: BA, HE, Kittsee (A) od 2013
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Objevil jsem Waze

Postby necesap » Thu Jun 14, 2012 6:41 am

Ahojtě,

kolega mi v práci ukazoval Waze na svém Iphonu a moc se mi to zalíbilo. Bohužel Vlastním dnes už stařičký HTC Touch HD Blackstone s OS WM6.5. Aplikaci jsem nainstaloval a a rozeběhl i na tomto dědečkovi, ale proč píšu. Rozdíl mezi zobrazením na Iphone a Touch HD je naprosto nesrovnatelný. Mé cesty se zobrazují jako dlouhé obdelníčkky a běda jak přijde zatáčka. To tam je masakr čtverečků. Plánuji koupit HTC One V s Android 4.0. Doufám že tam to bude lepší.

Dál jjsem se chtěl zeptat, protože jsem na to dosud nikde nenarazil, k čemu je sbírání bodů. Pořád mi to nějaké dává, ale neobjevil jsem nikde k čemu slouží. podotýkám, že angličtina není mou silnou stránkou, takže odkaz na povídání o bodech v angličtině toho moc neřeší.

A poslední věc, zobrazuje mi to samozřejmě uživatele okolo mě, ale ne v reálném čase. Jejich poloha se aktualizuje v dávkách po nějaké době. Je to opět problém s mým starým HW, nebo je to vlastnost navigace. Připadalo mi, že kolegovi to na jablíčku jelo realtime.

Dík za odpovědi Petr
necesap
 
Posts: 2
Joined: Tue Jun 12, 2012 10:23 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Objevil jsem Waze

Postby michaleskuplesku » Thu May 31, 2012 1:31 pm

Opakujem, som na world.waze.com...v dashboarde nic nemám...
jedine ma napada, ze som jazdil bez Naviguj, iba so zapnutým waze.... To musim vzdy dat ze Naviguj preto, aby sa zazanmenavali jazdy v dashoarde?
michaleskuplesku
 
Posts: 6
Joined: Thu May 24, 2012 6:44 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Objevil jsem Waze

Postby michaleskuplesku » Thu May 31, 2012 11:27 am

To liborA:

nemám, proste nie je tam nič... akurat ze last update 5.17.2012. to od 17teho mája neboli aktualizované servery? to trva aj dva týzdne?
michaleskuplesku
 
Posts: 6
Joined: Thu May 24, 2012 6:44 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Objevil jsem Waze

Postby michaleskuplesku » Thu May 31, 2012 11:10 am

Tiež som nováčik, a takisto nič nevidím v dashboarde. PRe upresnenie: som na world.waze.com, jazdim s waze od 25.5.
Dakujem
michaleskuplesku
 
Posts: 6
Joined: Thu May 24, 2012 6:44 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Objevil jsem Waze

Postby libora » Mon Jun 25, 2012 3:07 pm

ničeho jsem si nevšiml, ale zkusím na to mrknout až zase pojedu
HTC EVO 3D a Waze 3.6.0 for Android
Informace pro editory, Přehledné video v angličtině
libora
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 764
Joined: Fri Sep 25, 2009 3:02 pm
Location: Chomutov, Praha, Moldava Czech Republic
Has thanked: 1 time
Been thanked: 15 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: LuboKolista