Objevil jsem Waze

Image Image

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Re: Objevil jsem Waze

Postby libora » Thu Jun 21, 2012 5:24 am

guri211 wrote:Ten 2-minutovy autorefresh sa da rucne upravit, ale upravujes vzdy iba svoj. Ak si ty aj druhy pouzivatel zmenite autorefresh na 20 sekund, budete sa vidiet s delayom 0 - 40 sekund.

Kde se to dá nastavit?
HTC EVO 3D a Waze 3.6.0 for Android
Informace pro editory, Přehledné video v angličtině
libora
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 665
Joined: Fri Sep 25, 2009 3:02 pm
Location: Chomutov, Praha, Moldava Czech Republic
Has thanked: 1 time
Been thanked: 15 times

Re: Objevil jsem Waze

Postby libora » Thu Jun 14, 2012 10:42 am

Zirland wrote:Poloha uživatelů na mapě se obnovuje každé dvě minuty a z důvodu ochrany soukromí je zobrazována poloha stará 10 minut. To znamená, že když vidíš ikonku na mapě, tak ten uživatel tam byl před 10-12 minutama. To pochopitelně neplatí o tvoji vlastní ikonce, která je aktuální, ale ostatní uživatelé vidí tebe jinde.

Honzo jsi si tím jistý? Minimálně jednou jsem zaregistroval úplně čerstvé hlášení (staré několik sekund) a ikona příslušného wazera byla stále na tom místě (a nešlo o kolonu).
HTC EVO 3D a Waze 3.6.0 for Android
Informace pro editory, Přehledné video v angličtině
libora
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 665
Joined: Fri Sep 25, 2009 3:02 pm
Location: Chomutov, Praha, Moldava Czech Republic
Has thanked: 1 time
Been thanked: 15 times

Re: Objevil jsem Waze

Postby libora » Tue Jun 05, 2012 6:29 am

pvoronak wrote:
shalafi wrote:betaverziu pre android najdes napriklad tu: http://www.waze.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=2061


Na Android ICS nie je? Ci Android Version 2.3.99.116 pojde v pohode?


Nevím, zda Ti tahle zastaralá beta pojede v pohodě, dneska už se v tom zmiňovaném fóru nové bety nepřidávají. Odkaz na aktuální betu najdeš v sekci klient. Současná beta pro Android je 3.1.99.115
HTC EVO 3D a Waze 3.6.0 for Android
Informace pro editory, Přehledné video v angličtině
libora
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 665
Joined: Fri Sep 25, 2009 3:02 pm
Location: Chomutov, Praha, Moldava Czech Republic
Has thanked: 1 time
Been thanked: 15 times

Re: Objevil jsem Waze

Postby libora » Thu May 31, 2012 11:42 am

ne já mám v Dashboardu normálně zaznamenané cesty z 25.5. 26.5. i 28.5. tj. moje poslední cesty. Jsi na správném dashboardu, tj. WORLD.waze.com?
HTC EVO 3D a Waze 3.6.0 for Android
Informace pro editory, Přehledné video v angličtině
libora
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 665
Joined: Fri Sep 25, 2009 3:02 pm
Location: Chomutov, Praha, Moldava Czech Republic
Has thanked: 1 time
Been thanked: 15 times

Re: Objevil jsem Waze

Postby libora » Thu May 31, 2012 11:20 am

Michale a máš v dashboardu (Your recent routes) nebo v editoru (My places) zaznamenané nějaké cesty? - chvíli to trvá než se v prohlížeči načtou
HTC EVO 3D a Waze 3.6.0 for Android
Informace pro editory, Přehledné video v angličtině
libora
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 665
Joined: Fri Sep 25, 2009 3:02 pm
Location: Chomutov, Praha, Moldava Czech Republic
Has thanked: 1 time
Been thanked: 15 times

Re: Objevil jsem Waze

Postby guri211 » Thu Jun 21, 2012 7:00 am

LiborA wrote:
guri211 wrote:Ten 2-minutovy autorefresh sa da rucne upravit, ale upravujes vzdy iba svoj. Ak si ty aj druhy pouzivatel zmenite autorefresh na 20 sekund, budete sa vidiet s delayom 0 - 40 sekund.

Kde se to dá nastavit?

Tu je to popisane podrobnejsie: viewtopic.php?f=22&t=13501&start=50#p140182
Waze 2.4 @ Ericsson GA628 (landscape mode preffered)
Škoda 100 MB 1977 (grey)
Pressburg, Slovakia
guri211
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1725
Joined: Fri Dec 31, 2010 6:13 pm
Location: Bratislava, Slovakia
Has thanked: 783 times
Been thanked: 472 times

Re: Objevil jsem Waze

Postby guri211 » Tue Jun 19, 2012 8:49 pm

Delay s akym standardne vidno ostatnych pouzivatelov je 0 - 4 minuty. Zalezi cisto na tom, kedy sa naposledy refreshoval tvoj klient a klient ineho pouzivatela. Pozicia sa standardne updatuje pri nasledovnych udalostiach:
- Automaticky kazde 2 minuty (za podmienky ze je GPS signal a spojenie s Waze Realtime serverom);
- Pri rucnom posunuti mapy;
- Pri nahlaseni udalosti.

Ten 2-minutovy autorefresh sa da rucne upravit, ale upravujes vzdy iba svoj. Ak si ty aj druhy pouzivatel zmenite autorefresh na 20 sekund, budete sa vidiet s delayom 0 - 40 sekund.
Waze 2.4 @ Ericsson GA628 (landscape mode preffered)
Škoda 100 MB 1977 (grey)
Pressburg, Slovakia
guri211
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1725
Joined: Fri Dec 31, 2010 6:13 pm
Location: Bratislava, Slovakia
Has thanked: 783 times
Been thanked: 472 times

Re: Objevil jsem Waze

Postby foxitrot » Thu Jun 14, 2012 2:09 pm

Viac krát, keď sa Guri blížil ku mne na mape, vedel som s presnosťou na pol minúty odhadnúť, kedy okolo mňa fyzicky prejde.

Uvediem ešte čerstvý príklad: Blavácke stretko pred pár týždňami. Na záver sme hodili spoločnú ~2.5 km a 30 km/h jazdu, ktorá mohla trvať 5 minút. Síce som šiel predposledný, ale počas celej jazdy som sa videl niekde uprostred pelotónu (~100-200m) a nie pár kilometrov pred ním. Vtedy ten delay musel byť dokonca pod minútu.
...with the good old crashing :roll: Symbian 2.1.99.114 (on N-E52), while
trying to get used to the good new asocial Android 4.xx.0.yyy (on OP-X March-me-Low).
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 7227
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2609 times
Been thanked: 1158 times

Re: Objevil jsem Waze

Postby foxitrot » Thu Jun 14, 2012 12:29 pm

Tiež nesúhlasím s tými 10 minútami.

Ale myslím, že Zirland si za ten popis zaslúži takových nejméně 50 bodů! ;)
A ten text by kľudne mohol putovať do wiki a do vlákna pre nováčikov.
...with the good old crashing :roll: Symbian 2.1.99.114 (on N-E52), while
trying to get used to the good new asocial Android 4.xx.0.yyy (on OP-X March-me-Low).
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 7227
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2609 times
Been thanked: 1158 times

Re: Objevil jsem Waze

Postby foxitrot » Thu May 31, 2012 1:37 pm

michaleskuplesku wrote:Opakujem, som na world.waze.com...v dashboarde nic nemám...
jedine ma napada, ze som jazdil bez Naviguj, iba so zapnutým waze.... To musim vzdy dat ze Naviguj preto, aby sa zazanmenavali jazdy v dashoarde?

Nie, nemusis. Malo by sa to tam ukazat.
...with the good old crashing :roll: Symbian 2.1.99.114 (on N-E52), while
trying to get used to the good new asocial Android 4.xx.0.yyy (on OP-X March-me-Low).
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 7227
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2609 times
Been thanked: 1158 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users