Objevil jsem Waze

Moderators: Unholy, guri211, Zirland, GinBook

Re: Objevil jsem Waze

Postby libora » Tue Jun 05, 2012 6:29 am

pvoronak wrote:
shalafi wrote:betaverziu pre android najdes napriklad tu: http://www.waze.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=2061


Na Android ICS nie je? Ci Android Version 2.3.99.116 pojde v pohode?


Nevím, zda Ti tahle zastaralá beta pojede v pohodě, dneska už se v tom zmiňovaném fóru nové bety nepřidávají. Odkaz na aktuální betu najdeš v sekci klient. Současná beta pro Android je 3.1.99.115
HTC EVO 3D a Waze 3.6.0 for Android
Informace pro editory, Přehledné video v angličtině
libora
 
Posts: 663
Joined: Fri Sep 25, 2009 3:02 pm
Location: Chomutov, Praha, Moldava Czech Republic
Has thanked: 1 time
Been thanked: 15 times

Re: Objevil jsem Waze

Postby libora » Thu Jun 14, 2012 10:42 am

Zirland wrote:Poloha uživatelů na mapě se obnovuje každé dvě minuty a z důvodu ochrany soukromí je zobrazována poloha stará 10 minut. To znamená, že když vidíš ikonku na mapě, tak ten uživatel tam byl před 10-12 minutama. To pochopitelně neplatí o tvoji vlastní ikonce, která je aktuální, ale ostatní uživatelé vidí tebe jinde.

Honzo jsi si tím jistý? Minimálně jednou jsem zaregistroval úplně čerstvé hlášení (staré několik sekund) a ikona příslušného wazera byla stále na tom místě (a nešlo o kolonu).
HTC EVO 3D a Waze 3.6.0 for Android
Informace pro editory, Přehledné video v angličtině
libora
 
Posts: 663
Joined: Fri Sep 25, 2009 3:02 pm
Location: Chomutov, Praha, Moldava Czech Republic
Has thanked: 1 time
Been thanked: 15 times

Re: Objevil jsem Waze

Postby libora » Thu Jun 21, 2012 5:24 am

guri211 wrote:Ten 2-minutovy autorefresh sa da rucne upravit, ale upravujes vzdy iba svoj. Ak si ty aj druhy pouzivatel zmenite autorefresh na 20 sekund, budete sa vidiet s delayom 0 - 40 sekund.

Kde se to dá nastavit?
HTC EVO 3D a Waze 3.6.0 for Android
Informace pro editory, Přehledné video v angličtině
libora
 
Posts: 663
Joined: Fri Sep 25, 2009 3:02 pm
Location: Chomutov, Praha, Moldava Czech Republic
Has thanked: 1 time
Been thanked: 15 times

Re: Objevil jsem Waze

Postby libora » Mon Jun 25, 2012 3:07 pm

ničeho jsem si nevšiml, ale zkusím na to mrknout až zase pojedu
HTC EVO 3D a Waze 3.6.0 for Android
Informace pro editory, Přehledné video v angličtině
libora
 
Posts: 663
Joined: Fri Sep 25, 2009 3:02 pm
Location: Chomutov, Praha, Moldava Czech Republic
Has thanked: 1 time
Been thanked: 15 times

Re: Objevil jsem Waze

Postby michaleskuplesku » Thu May 31, 2012 11:10 am

Tiež som nováčik, a takisto nič nevidím v dashboarde. PRe upresnenie: som na world.waze.com, jazdim s waze od 25.5.
Dakujem
michaleskuplesku
 
Posts: 3
Joined: Thu May 24, 2012 6:44 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Objevil jsem Waze

Postby michaleskuplesku » Thu May 31, 2012 11:27 am

To liborA:

nemám, proste nie je tam nič... akurat ze last update 5.17.2012. to od 17teho mája neboli aktualizované servery? to trva aj dva týzdne?
michaleskuplesku
 
Posts: 3
Joined: Thu May 24, 2012 6:44 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Objevil jsem Waze

Postby michaleskuplesku » Thu May 31, 2012 1:31 pm

Opakujem, som na world.waze.com...v dashboarde nic nemám...
jedine ma napada, ze som jazdil bez Naviguj, iba so zapnutým waze.... To musim vzdy dat ze Naviguj preto, aby sa zazanmenavali jazdy v dashoarde?
michaleskuplesku
 
Posts: 3
Joined: Thu May 24, 2012 6:44 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Objevil jsem Waze

Postby necesap » Thu Jun 14, 2012 6:41 am

Ahojtě,

kolega mi v práci ukazoval Waze na svém Iphonu a moc se mi to zalíbilo. Bohužel Vlastním dnes už stařičký HTC Touch HD Blackstone s OS WM6.5. Aplikaci jsem nainstaloval a a rozeběhl i na tomto dědečkovi, ale proč píšu. Rozdíl mezi zobrazením na Iphone a Touch HD je naprosto nesrovnatelný. Mé cesty se zobrazují jako dlouhé obdelníčkky a běda jak přijde zatáčka. To tam je masakr čtverečků. Plánuji koupit HTC One V s Android 4.0. Doufám že tam to bude lepší.

Dál jjsem se chtěl zeptat, protože jsem na to dosud nikde nenarazil, k čemu je sbírání bodů. Pořád mi to nějaké dává, ale neobjevil jsem nikde k čemu slouží. podotýkám, že angličtina není mou silnou stránkou, takže odkaz na povídání o bodech v angličtině toho moc neřeší.

A poslední věc, zobrazuje mi to samozřejmě uživatele okolo mě, ale ne v reálném čase. Jejich poloha se aktualizuje v dávkách po nějaké době. Je to opět problém s mým starým HW, nebo je to vlastnost navigace. Připadalo mi, že kolegovi to na jablíčku jelo realtime.

Dík za odpovědi Petr
necesap
 
Posts: 1
Joined: Tue Jun 12, 2012 10:23 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Objevil jsem Waze

Postby pvoronak » Fri Jun 01, 2012 8:31 am

shalafi wrote:betaverziu pre android najdes napriklad tu: http://www.waze.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=2061


Na Android ICS nie je? Ci Android Version 2.3.99.116 pojde v pohode?
[Piother @ Toyota Avensis Combi'03 Black]
pvoronak
 
Posts: 27
Joined: Fri Dec 23, 2011 3:15 pm
Location: BA, HE, Kittsee (A) od 2013
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Objevil jsem Waze

Postby pvoronak » Fri Jun 01, 2012 10:29 am

jaj taaaak, pri prvom looku som som to tak pochopil. Budem ti vdacny, ak mi prezradis, ako sa dopracujem k tomu zoznamu. Dikes. :geek:
[Piother @ Toyota Avensis Combi'03 Black]
pvoronak
 
Posts: 27
Joined: Fri Dec 23, 2011 3:15 pm
Location: BA, HE, Kittsee (A) od 2013
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: GinBook