[HLASOVANIE] Fake radary v mape CZ a SK

Image Image

Moderators: Unholy, Zirland, guri211, GinBook

Re: [HLASOVANIE] Fake radary v mape CZ a SK

Postby fotrik » Wed Mar 06, 2013 10:21 am

Na to uz je pak jedine reseni zavest novy typ radaru, ktery kdyby se potvrdil v editoru, v klientovi by se nic neukazalo a nove hlasene kousky v okruhu rekneme 100 metru by to neukladalo.
Nebo si v editoru vrstvu Speedcam vypnout a casteji, nez jednou za pul roku se na ni radsi nedivat. :)
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 120 times

Re: [HLASOVANIE] Fake radary v mape CZ a SK

Postby foxitrot » Wed Mar 06, 2013 1:02 pm

fotrik wrote:Na to uz je pak jedine reseni zavest novy typ radaru, ktery kdyby se potvrdil v editoru, v klientovi by se nic neukazalo a nove hlasene kousky v okruhu rekneme 100 metru by to neukladalo.

to by bolo pragmaticke riesenie.

fotrik wrote:Nebo si v editoru vrstvu Speedcam vypnout a casteji, nez jednou za pul roku se na ni radsi nedivat. :)

UROverview script?
...with the good old crashing :roll: Symbian 2.1.99.114 (N-E52), while
trying to get used to the good new asocial Android 4.xx.0.yyy (OP-X March-me-Low).
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6964
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2197 times
Been thanked: 1014 times

Re: [HLASOVANIE] Fake radary v mape CZ a SK

Postby fotrik » Wed Mar 06, 2013 1:08 pm

foxitrot wrote:
fotrik wrote:Nebo si v editoru vrstvu Speedcam vypnout a casteji, nez jednou za pul roku se na ni radsi nedivat. :)

UROverview script?

Ten mi s tim pomuze jak?
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 120 times

Re: [HLASOVANIE] Fake radary v mape CZ a SK

Postby foxitrot » Wed Mar 06, 2013 1:37 pm

fotrik wrote:
foxitrot wrote:
fotrik wrote:Nebo si v editoru vrstvu Speedcam vypnout a casteji, nez jednou za pul roku se na ni radsi nedivat. :)

UROverview script?

Ten mi s tim pomuze jak?

Mozes si v Speedcam vrstve specificky vypnut napr. tie Dummy radary alias 'nase infocedule'.
...with the good old crashing :roll: Symbian 2.1.99.114 (N-E52), while
trying to get used to the good new asocial Android 4.xx.0.yyy (OP-X March-me-Low).
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6964
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2197 times
Been thanked: 1014 times

Re: [HLASOVANIE] Fake radary v mape CZ a SK

Postby fotrik » Wed Mar 06, 2013 1:39 pm

Ach so, dik.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 120 times

Re: [HLASOVANIE] Fake radary v mape CZ a SK

Postby mylan » Mon Apr 22, 2013 6:19 pm

Je nejako podložené nahlasovanie kamier, ktoré fotia prejazd na červenú? Nemyslím si totiž, že by napríklad na Rohanskom nábřeží bolo toľko kamier, ktoré naozaj zaznamenávajú prejazd na červenú. Je snáď rozdiel medzi bežnou dopravnou kamerou, ktorá len monitoruje premávku a kamerou, ktorá fotí prejazd na červenú.

Mapka na http://kamery.praha.eu/ možno nie je úplne aktuálna, ale je vidieť, že toľko kamier na červenú zrejme nepridali.
Image
Waze β 4.9.99 @ iOS | AM: Slovakia + Prague
mylan
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 763
Joined: Mon Nov 01, 2010 9:01 am
Has thanked: 82 times
Been thanked: 226 times

Re: [HLASOVANIE] Fake radary v mape CZ a SK

Postby petk0 » Mon Apr 22, 2013 6:38 pm

v Prahe sa pouzivaju aj usekove merania rychlosti. kamera zachyti SPZ pri vjazde a pri vyjazde z useku a doma najdes sek. Neviem ako toto maju oznacene vo waze.
Huawei P9 Lite
petk0
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1168
Joined: Wed Jan 25, 2012 10:00 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 169 times
Been thanked: 133 times

Re: [HLASOVANIE] Fake radary v mape CZ a SK

Postby mylan » Mon Apr 22, 2013 6:43 pm

Úsekové meranie je niečo iné, tie sú zmapované vo waze pomerne dobre, denne tu jazdím cez 2 takéto úseky.
Ja tu ale hovorím o nahlasených kamerách, ktoré majú fotiť prejazd vodiča na červenú. Tých je v Prahe len zopár, ale vo waze ich je nahlásených plno (bežné dopravené kamery nahlásené ako kamery kontrolujúce prejazd na červenú).
Image
Waze β 4.9.99 @ iOS | AM: Slovakia + Prague
mylan
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 763
Joined: Mon Nov 01, 2010 9:01 am
Has thanked: 82 times
Been thanked: 226 times

Re: [HLASOVANIE] Fake radary v mape CZ a SK

Postby foxitrot » Tue Apr 23, 2013 9:42 pm

mylan wrote:Úsekové meranie je niečo iné, tie sú zmapované vo waze pomerne dobre, denne tu jazdím cez 2 takéto úseky.

To asi ťažko - vo Waze ešte nie sú ani len implementované!
...with the good old crashing :roll: Symbian 2.1.99.114 (N-E52), while
trying to get used to the good new asocial Android 4.xx.0.yyy (OP-X March-me-Low).
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6964
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2197 times
Been thanked: 1014 times

Re: [HLASOVANIE] Fake radary v mape CZ a SK

Postby mylan » Tue Apr 23, 2013 9:53 pm

Ano, nie je to označené ako úsekové meranie, neupozorní na úsek, ale waze správne upozorní na reálny stabilný radar (na začiatku a na konci) to som myslel tým, že sú v Prahe dobre zmapované. Snažil som sa len vysvetliť, že to, na čom som ja poukazoval, naozaj nie sú zaznačené úsekové merania.
Hovoril som však o množstve bordelu dopravných kamier vo waze...
Last edited by mylan on Wed Apr 24, 2013 6:47 am, edited 1 time in total.
Image
Waze β 4.9.99 @ iOS | AM: Slovakia + Prague
mylan
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 763
Joined: Mon Nov 01, 2010 9:01 am
Has thanked: 82 times
Been thanked: 226 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users