[HLASOVANIE] Fake radary v mape CZ a SK

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, guri211, GinBook, Zirland

Re: [HLASOVANIE] Fake radary v mape CZ a SK

Postby foxitrot » Wed Nov 21, 2012 8:40 am

Pokial mapa nebude upozornovat (popup + zvuk) na infocedulu, nie je problem. Ale asi upozornuje?
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 7065
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2353 times
Been thanked: 1076 times

Re: [HLASOVANIE] Fake radary v mape CZ a SK

Postby rolfovo » Tue Nov 20, 2012 9:20 pm

Nějak nechápu celou tuhle diskuzi - proč by měly být v mapě nějaké infocedule označené jako radar? Když chci, aby mě mapa upozorňovala na radary, tak mě nějaké infocedule nezajímají.
rolfovo
 
Posts: 73
Joined: Mon Jul 12, 2010 7:24 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 4 times

Re: [HLASOVANIE] Fake radary v mape CZ a SK

Postby fotrik » Mon Oct 22, 2012 7:48 pm

Bohuzel (blame waze!) zmenu lze provest jen smazanim a novym reportem. V okoli na tom pracuju uz rok a jeste nejsem hotovy.
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1746
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: [HLASOVANIE] Fake radary v mape CZ a SK

Postby Glipko » Mon Oct 22, 2012 7:29 pm

Je nejaky sposob ako to zmenit na fake, alebo proste len zmazat?
Glipko
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 347
Joined: Sun Jun 03, 2012 11:10 am
Has thanked: 9 times
Been thanked: 49 times

Re: [HLASOVANIE] Fake radary v mape CZ a SK

Postby MikeshCZ » Mon Oct 22, 2012 1:54 pm

Naznám žádné místo, kde by zobrazovací cedule i měřili. Pravděpodobně je to špatně zadané do mapy a měli by být označeni jako fake... :)
MikeshCZ
 
Posts: 40
Joined: Tue Aug 07, 2012 7:17 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: [HLASOVANIE] Fake radary v mape CZ a SK

Postby Glipko » Mon Oct 22, 2012 9:15 am

Su v CZ info cedule, ktore aj naozaj meraju? Narazil som cez vikend na par, ktore hlasi ako normalny radar a podla mna by mali byt fake, ale radsej sa spytam.
Glipko
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 347
Joined: Sun Jun 03, 2012 11:10 am
Has thanked: 9 times
Been thanked: 49 times

Re: [HLASOVANIE] Fake radary v mape CZ a SK

Postby MikeshCZ » Mon Aug 27, 2012 2:10 pm

Já osobně nevidím problém v tom, že mapa zobrazuje i fake/dummy radary. Podle mě je to dobře, protože vím, že na daném místě něco je a zas jich není tolik, aby to "zasvinilo" mapu. Alespoň tedy v Parubickém kraji.

Problém je spíš jinde a to, že uživatel nahlasí policejní hlídku, která zde měří, jako radar. Pokud ovšem jiný Wazer jede okolo takto nahlášeného místa, tak se ho aplikace zeptá, jestli tam je radar nebo ne. Aspoň takhle to funguje v iPhone verzi.
MikeshCZ
 
Posts: 40
Joined: Tue Aug 07, 2012 7:17 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: [HLASOVANIE] Fake radary v mape CZ a SK

Postby fotrik » Mon Aug 27, 2012 11:46 am

Je to tak, nelze to menit. Stary klient umi natvrdo hlasit jen typ "Speed".
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1746
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: [HLASOVANIE] Fake radary v mape CZ a SK

Postby foxitrot » Mon Aug 27, 2012 7:37 am

Asi nijako, treba na to novsieho klienta, v editore sa to menit neda.
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 7065
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2353 times
Been thanked: 1076 times

Re: [HLASOVANIE] Fake radary v mape CZ a SK

Postby vargosz » Sun Aug 26, 2012 10:22 pm

Omlouvám za off topic, ale jak můžu reportovat kameru jako dummy, respektive jde to pak nějak v editoru změnit? Mám stařičkej telefon se symbianem pro který je klient pouze ve verzi 2.0 a při hlášení kamery tam není možnost označit ji jako fake... nebo jsem to alespoň nenašel.
vargosz
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 706
Joined: Wed May 23, 2012 9:39 am
Location: CZE
Has thanked: 246 times
Been thanked: 196 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users