[HLASOVANIE] Fake radary v mape CZ a SK

Image Image

Moderators: Unholy, guri211, GinBook, Zirland

Re: [HLASOVANIE] Fake radary v mape CZ a SK

Postby porubcan » Sun Jul 29, 2012 6:36 pm

Ved to... z obavy ze niekomu zmazem nahlasenu plechovu krabicu, nakolko o kazdej infoceduli prehlad clovek nema, to preventivne necham tak... mozno dufajuc, ze to dokonci sam autor alebo niekto iny, kto to tam pozna lepsie ako ja...
A po par mesiacoch je tam taky mess, ze keby aj niekto pridal ozajstny radar, tak si to AM ani nevsimne a do zivej mapy sa to nedostane ani o pol roka, ak vobec.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Image Image Image
SK Country Coordinator, SK Country Manager, Global Champ, Android Beta Tester
Waze 4.5.0.1 on HTC One M9, Android 6.0 @ white Škoda Octavia RS Combi
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5593
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 649 times
Been thanked: 1514 times

Re: [HLASOVANIE] Fake radary v mape CZ a SK

Postby Glipko » Tue Aug 14, 2012 8:42 pm

Tak sa dnes s novou mapou objavilo stado fake radarovych tabuli v okoli Rusoviec a sorry, proste ma to na tej mape irituje, asi si to budem musiet filtrovat na sieti ;)
Glip @ Opel Corsa D 1.2 LPG (2014), Ford Focus II 1.6 (2007), Xiaomi Hongmi (android 4.2.2, MIUI V5), Waze 3.8.1.0
Glipko
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 346
Joined: Sun Jun 03, 2012 11:10 am
Has thanked: 9 times
Been thanked: 49 times

Re: [HLASOVANIE] Fake radary v mape CZ a SK

Postby vargosz » Sun Aug 26, 2012 10:22 pm

Omlouvám za off topic, ale jak můžu reportovat kameru jako dummy, respektive jde to pak nějak v editoru změnit? Mám stařičkej telefon se symbianem pro který je klient pouze ve verzi 2.0 a při hlášení kamery tam není možnost označit ji jako fake... nebo jsem to alespoň nenašel.
[L4] Android 5.1.1 Sony Z1 Compact Stock ROM (Waze - actual Beta version)
vargosz
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 690
Joined: Wed May 23, 2012 9:39 am
Location: CZE
Has thanked: 235 times
Been thanked: 190 times

Re: [HLASOVANIE] Fake radary v mape CZ a SK

Postby foxitrot » Mon Aug 27, 2012 7:37 am

Asi nijako, treba na to novsieho klienta, v editore sa to menit neda.
...with the good old crashing :roll: Symbian 2.1.99.114 (N-E52), while
trying to get used to the good new social Android 4.0.xx.yyy (OP-X LOL-a-popp).
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6795
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2070 times
Been thanked: 930 times

Re: [HLASOVANIE] Fake radary v mape CZ a SK

Postby fotrik » Mon Aug 27, 2012 11:46 am

Je to tak, nelze to menit. Stary klient umi natvrdo hlasit jen typ "Speed".
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 119 times

Re: [HLASOVANIE] Fake radary v mape CZ a SK

Postby MikeshCZ » Mon Aug 27, 2012 2:10 pm

Já osobně nevidím problém v tom, že mapa zobrazuje i fake/dummy radary. Podle mě je to dobře, protože vím, že na daném místě něco je a zas jich není tolik, aby to "zasvinilo" mapu. Alespoň tedy v Parubickém kraji.

Problém je spíš jinde a to, že uživatel nahlasí policejní hlídku, která zde měří, jako radar. Pokud ovšem jiný Wazer jede okolo takto nahlášeného místa, tak se ho aplikace zeptá, jestli tam je radar nebo ne. Aspoň takhle to funguje v iPhone verzi.
Image
AM Pardubicko & Chrudimsko
MikeshCZ
 
Posts: 40
Joined: Tue Aug 07, 2012 7:17 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: [HLASOVANIE] Fake radary v mape CZ a SK

Postby Glipko » Mon Oct 22, 2012 9:15 am

Su v CZ info cedule, ktore aj naozaj meraju? Narazil som cez vikend na par, ktore hlasi ako normalny radar a podla mna by mali byt fake, ale radsej sa spytam.
Glip @ Opel Corsa D 1.2 LPG (2014), Ford Focus II 1.6 (2007), Xiaomi Hongmi (android 4.2.2, MIUI V5), Waze 3.8.1.0
Glipko
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 346
Joined: Sun Jun 03, 2012 11:10 am
Has thanked: 9 times
Been thanked: 49 times

Re: [HLASOVANIE] Fake radary v mape CZ a SK

Postby MikeshCZ » Mon Oct 22, 2012 1:54 pm

Naznám žádné místo, kde by zobrazovací cedule i měřili. Pravděpodobně je to špatně zadané do mapy a měli by být označeni jako fake... :)
Image
AM Pardubicko & Chrudimsko
MikeshCZ
 
Posts: 40
Joined: Tue Aug 07, 2012 7:17 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: [HLASOVANIE] Fake radary v mape CZ a SK

Postby Glipko » Mon Oct 22, 2012 7:29 pm

Je nejaky sposob ako to zmenit na fake, alebo proste len zmazat?
Glip @ Opel Corsa D 1.2 LPG (2014), Ford Focus II 1.6 (2007), Xiaomi Hongmi (android 4.2.2, MIUI V5), Waze 3.8.1.0
Glipko
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 346
Joined: Sun Jun 03, 2012 11:10 am
Has thanked: 9 times
Been thanked: 49 times

Re: [HLASOVANIE] Fake radary v mape CZ a SK

Postby fotrik » Mon Oct 22, 2012 7:48 pm

Bohuzel (blame waze!) zmenu lze provest jen smazanim a novym reportem. V okoli na tom pracuju uz rok a jeste nejsem hotovy.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 119 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users