"Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Image Image

Moderators: Unholy, guri211, GinBook, Zirland

"Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby BlackReider » Wed Jul 11, 2012 7:25 am

Zdravicko,

ani nevite jak jsem rad, ze je zde CZ cast :D pac me jazykove schopnosti jsou silne pod bodem mrazu..

Od pocatku reg. waze vse slapalo jak ma.. Netusim proc, ale
1) od nedavna nemohu provadet update map pres waze.com
2) casto mi pri spustene app pada sit operatora

dodatek: pouzivam samsung galaxi mini

Snad jsem zaskrtl dole spravne policko pro zasilani upozorneni, kdyz mi sem nekdo napise :D

Predem deku ji vsem ochotnym za pomoc, rady a tipy

J.
Last edited by BlackReider on Fri Jul 13, 2012 4:08 am, edited 2 times in total.
BlackReider
 
Posts: 15
Joined: Wed May 02, 2012 4:06 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: nejde mi Update map

Postby fotrik » Wed Jul 11, 2012 7:26 am

Zkus:
1) odinstalovat aplikaci
2) smazat cely adresar waze
3) aplikaci znovu nainstalovat
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 115 times

Re: nejde mi Update map

Postby BlackReider » Wed Jul 11, 2012 7:28 am

pokud by tva rada mela pomoct na vecne padani site operatora pri spustene app waze.. tak to nepomaha.. jiz jsem tuto moznost zkousel..

nejsem sice ve waze dlouho.. a mam radu otazek, ale technicky antitalent nejsem :)
BlackReider
 
Posts: 15
Joined: Wed May 02, 2012 4:06 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby fotrik » Wed Jul 11, 2012 7:36 am

Sorry, obcas tenhle postup pomahal i na daleko zahadnejsi chovani Waze. Jestli tohle nezabralo, pomoct ti neumim.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 115 times

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby vejpuste » Wed Jul 11, 2012 7:38 am

Asi to nepomuze, ale zkus world.waze.com.
Ty delas update map v editoru na telefonu ? Zkousim to poslednich par dni na pocitaci a nedokazu si predstavit, ze bych to delal z mobilu.
Pokud jsi tim mysel valcovani cest, tak to beru.
Libor
vejpuste
 
Posts: 66
Joined: Wed Sep 28, 2011 6:03 pm
Location: Praha, Czech Republic
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby BlackReider » Wed Jul 11, 2012 7:40 am

skoda :(

pokud se najde nekdo s dlouhodobymi znalostmi waze, tak at se mi ozve.. uvitam nekoho ochotneho, kdo mi zodpovi dotazy a vysvetli nejasne..
BlackReider
 
Posts: 15
Joined: Wed May 02, 2012 4:06 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby BlackReider » Wed Jul 11, 2012 7:42 am

Libore:

update map delam v PC.. ani netusim, jak bych neco tak pracneho delal na mobilu..

v mobilu si zanesu nejake ty poznamky popr. valcovani a v pc zpracuju.. ale jiz delsi dobu nemohu, protoze se mi zadny update map poradne nenacte.. nevidim ani me vyvalcovane cesty, ani ulice, ani me poznamky, nic..
BlackReider
 
Posts: 15
Joined: Wed May 02, 2012 4:06 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby foxitrot » Wed Jul 11, 2012 9:04 am

BlackReider wrote:v mobilu si zanesu nejake ty poznamky popr. valcovani a v pc zpracuju.. ale jiz delsi dobu nemohu, protoze se mi zadny update map poradne nenacte.. nevidim ani me vyvalcovane cesty, ani ulice, ani me poznamky, nic..

Neviem, co presne myslis pod "poznamkami v mape", ale... ked si kliknes na https://world.waze.com/editor/?zoom=6&l ... =162713510 mal by si uvidiet kusok mapy Prahy, su tam nejake ulice, modro zvyraznene plochy (landmarky), dve vyvalcovane cesty (jedna je selektovana - segment 162713510), tretia uz "potvrdena" autorom (muhehe) v editore (ale zatial nepomenovana, preto stale cervena).

Vidis to co ocakavam?
...with the good old crashing :roll: Symbian 2.1.99.114 (N-E52), while
trying to get used to the good new social Android 3.9.xx.yyy (SG-S3 KikiriKat).
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6383
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 1753 times
Been thanked: 799 times

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby BlackReider » Wed Jul 11, 2012 9:14 am

vazne netusim, jak si to udelal.. ale od kliknuti na tvuj odkaz, se mi uz zobrazi plne editace map, tak jako drive.. prima.. tak jeden problem vyresen..

jeste resim, proc mi casto pada castecne O2 operator, kdyz mam zaply waze..
data mi fungujou, ale nikam se nedovolam a nikdo se nedovola me..
asi to bude delat primo OS ci mobil..kdyz mi data jdou.. otazkou je, jak se toho zbavit
BlackReider
 
Posts: 15
Joined: Wed May 02, 2012 4:06 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby foxitrot » Wed Jul 11, 2012 10:09 am

BlackReider wrote:vazne netusim, jak si to udelal.. ale od kliknuti na tvuj odkaz, se mi uz zobrazi plne editace map, tak jako drive.. prima.. tak jeden problem vyresen..

Ak by si este niekedy mal taky problem s editaciou, ako si spominal na zaciatku, skopiruj a zverejni Permalink (vpravo dole v okne WMEditora).
...with the good old crashing :roll: Symbian 2.1.99.114 (N-E52), while
trying to get used to the good new social Android 3.9.xx.yyy (SG-S3 KikiriKat).
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6383
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 1753 times
Been thanked: 799 times

Next

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: d2-mac, majkiitelini