"Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Moderators: Unholy, guri211, Zirland, GinBook

Re: "Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby b-007 » Tue Nov 19, 2013 7:28 am

A je to tak nakažlivé, že si ho tam instalují dobrovolně další statisíce lidí a neodradí je ani nefunkční internet a GPS :-).
b-007
 
Posts: 802
Joined: Wed Nov 24, 2010 11:12 pm
Location: Čechy
Has thanked: 80 times
Been thanked: 124 times

"Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby BlackReider » Wed Jul 11, 2012 7:25 am

Zdravicko,

ani nevite jak jsem rad, ze je zde CZ cast :D pac me jazykove schopnosti jsou silne pod bodem mrazu..

Od pocatku reg. waze vse slapalo jak ma.. Netusim proc, ale
1) od nedavna nemohu provadet update map pres waze.com
2) casto mi pri spustene app pada sit operatora

dodatek: pouzivam samsung galaxi mini

Snad jsem zaskrtl dole spravne policko pro zasilani upozorneni, kdyz mi sem nekdo napise :D

Predem deku ji vsem ochotnym za pomoc, rady a tipy

J.
Last edited by BlackReider on Fri Jul 13, 2012 4:08 am, edited 2 times in total.
BlackReider
 
Posts: 15
Joined: Wed May 02, 2012 4:06 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: nejde mi Update map

Postby BlackReider » Wed Jul 11, 2012 7:28 am

pokud by tva rada mela pomoct na vecne padani site operatora pri spustene app waze.. tak to nepomaha.. jiz jsem tuto moznost zkousel..

nejsem sice ve waze dlouho.. a mam radu otazek, ale technicky antitalent nejsem :)
BlackReider
 
Posts: 15
Joined: Wed May 02, 2012 4:06 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby BlackReider » Wed Jul 11, 2012 7:40 am

skoda :(

pokud se najde nekdo s dlouhodobymi znalostmi waze, tak at se mi ozve.. uvitam nekoho ochotneho, kdo mi zodpovi dotazy a vysvetli nejasne..
BlackReider
 
Posts: 15
Joined: Wed May 02, 2012 4:06 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby BlackReider » Wed Jul 11, 2012 7:42 am

Libore:

update map delam v PC.. ani netusim, jak bych neco tak pracneho delal na mobilu..

v mobilu si zanesu nejake ty poznamky popr. valcovani a v pc zpracuju.. ale jiz delsi dobu nemohu, protoze se mi zadny update map poradne nenacte.. nevidim ani me vyvalcovane cesty, ani ulice, ani me poznamky, nic..
BlackReider
 
Posts: 15
Joined: Wed May 02, 2012 4:06 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby BlackReider » Wed Jul 11, 2012 9:14 am

vazne netusim, jak si to udelal.. ale od kliknuti na tvuj odkaz, se mi uz zobrazi plne editace map, tak jako drive.. prima.. tak jeden problem vyresen..

jeste resim, proc mi casto pada castecne O2 operator, kdyz mam zaply waze..
data mi fungujou, ale nikam se nedovolam a nikdo se nedovola me..
asi to bude delat primo OS ci mobil..kdyz mi data jdou.. otazkou je, jak se toho zbavit
BlackReider
 
Posts: 15
Joined: Wed May 02, 2012 4:06 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby BlackReider » Wed Jul 11, 2012 10:27 am

foxitrot wrote:
BlackReider wrote:vazne netusim, jak si to udelal.. ale od kliknuti na tvuj odkaz, se mi uz zobrazi plne editace map, tak jako drive.. prima.. tak jeden problem vyresen..

Ak by si este niekedy mal taky problem s editaciou, ako si spominal na zaciatku, skopiruj a zverejni Permalink (vpravo dole v okne WMEditora).


dekuji ti za new tip.. pouziju ho hned

:( tak jsem tam kde jsem byl :(

https://www.waze.com/editor/?zoom=2&lat=50.37129&lon=13.33925&layers=BFTFTTTFTTFTTTTFTTTTFT

proc mi to dela? asi delam neco spatne..

postup pristupu na "update map":
waze.com -> Live Map -> Update Map

jednak mi to mrsi mapu (earth s foto) a nvs ne vse mi to nacte
https://www.waze.com/editor/?zoom=2&lat=50.37427&lon=13.26627&layers=BFTFTTTFTTFTTTTFTTTTFT

snad to uvidite stejne.. popripade sem hocim screen :(
BlackReider
 
Posts: 15
Joined: Wed May 02, 2012 4:06 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby BlackReider » Wed Jul 11, 2012 10:34 am

vejpuste wrote:
BlackReider wrote:Libore:
v mobilu si zanesu nejake ty poznamky popr. valcovani a v pc zpracuju.. ale jiz delsi dobu nemohu, protoze se mi zadny update map poradne nenacte.. nevidim ani me vyvalcovane cesty, ani ulice, ani me poznamky, nic..

Neslo mi dohromady padani site operatora pri praci v aplikaci Waze. Aplikaci ja myslim Waze klienta. Ty jsi myslel webovy editor a ze mas PC pripojene pres mobil.
Se zobrazovanim projetych cest maji aktualne problem vsichni : Waze status.
Libor


k padani operatora
app waze = waze klient.. asi jsem to napsal nepochopitelne

jde o to, ze mam spustene waze (na mobilu.. naviguju) a z niceho nic mi to vyhledava sit a to i ve mestech..

asi to bude nedostacujicim HW ci vnitrni pameti mobilu
BlackReider
 
Posts: 15
Joined: Wed May 02, 2012 4:06 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby BlackReider » Wed Jul 11, 2012 11:00 am

foxitrot wrote:
BlackReider wrote: :( tak jsem tam kde jsem byl :(

https://www.waze.com/editor/?zoom=2&lat=50.37129&lon=13.33925&layers=BFTFTTTFTTFTTTTFTTTTFT
proc mi to dela?

Keď zmeníš www na world, tak ti to pôjde.

asi delam neco spatne..
postup pristupu na "update map":
waze.com -> Live Map -> Update Map

Áno, všetci rozumieme, v čom je problém. Nie v tebe ale vo Waze programátoroch.
Pokračovanie neskôr, je to na dlhšie, visím na mobile.


JEEEE DEKUJUUUUUU
BlackReider
 
Posts: 15
Joined: Wed May 02, 2012 4:06 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby BlackReider » Thu Jul 12, 2012 4:28 am

Suik wrote:a pre Teba BlackReider celkovo odporucam sledovat status.waze.com ;), aby sa dali dokopy nejake tie newstarter-dudlikar linky ;)


dekuji za link, ale jak jsem psal v prvnim prispevku.. jsem rad, ze jsem nasel CZ skupinu.. pac nejsem na jazyky :)
BlackReider
 
Posts: 15
Joined: Wed May 02, 2012 4:06 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Next

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users