"Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Image Image

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Re: "Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby vitj » Tue Nov 19, 2013 7:51 am

Po městě už jezdím v popředí s GPStest a waze mám v pozadí. Pak je GPS signál v pohodě ...
ImageImageImageImage
CM-Czech Republic
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 4074
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 1248 times
Been thanked: 961 times

Re: Re:

Postby vejpuste » Fri Jul 13, 2012 7:46 am

BlackReider wrote:Osobne bych to videl na chybu v app v zavislosti na mobilu..a to uz jen z toho duvodu, ze jakmile nepouzivam waze.. tak nemam nikdy zadny problem se siti.. a vzdy jsem pristupny.. jak datove tak telefonicky

Nevim, jestli existuje nejaka aplikace, ktera by casto pouzivala sit, ale mohlo by byt zajimave to porovnat treba s trvalym pingem nebo sledovanim streamovaneho videa. Proste aby tam nejaka data tekla porad.
Vnitrne o waze nic nevim, ale jedna z veci, kteryma se muze od jinych aplikaci lisit je ze bude mit mensi prodlevy mezi datovyma operacema. Zejmena pokud clovek jede.
Libor
vejpuste
 
Posts: 66
Joined: Wed Sep 28, 2011 6:03 pm
Location: Praha, Czech Republic
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: "Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby vejpuste » Fri Jul 13, 2012 7:32 am

Me se kdysi stavalo, ze se telefon tvaril jako ze ma signal, ale neslo se na nej dovolat. Data jsem tam zadna nemel, ale priznaky jsou podobne.
Zkousel jsem s operatorem vsechno mozne, vymenu SIMkarty (zkouseli ji v prodejne v nejake ctecce a rikali, ze by mohla delat problemy), zesileni signalu na bunce i nejake dalsi veci. Otravoval jsem je s tim docela dlouho. Nic moc nepomahalo, krome vypnuti a zapnuti telefonu, ale clovek netusil kdy. Pak se k siti zaregistroval znovu a zacalo to fungovat.
Nakonec jsem stary telefon vyhodil a s novym to nedelalo, takze na 99% chyba telefonu. Proste zacal ztracet pripojeni k bunce i kdyz byl na jednom miste a nikdo nedokazal zjistit proc.
Byl to stary levny telefon, ale pokud by to zacal delat nejaky drahy, nevim co bych s tim delal. Servis i zaruka by byly asi narocny, kdyz se to projevuje nahodne a po nejake dobe. To jsou nejhorsi chyby na odhaleni.
Pokud se Ti to podari vyresit, napis sem typ telefonu, opertora a vysledek, urcite to bude zajimat hodne lidi.
Libor
vejpuste
 
Posts: 66
Joined: Wed Sep 28, 2011 6:03 pm
Location: Praha, Czech Republic
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby vejpuste » Wed Jul 11, 2012 10:31 am

BlackReider wrote:Libore:
v mobilu si zanesu nejake ty poznamky popr. valcovani a v pc zpracuju.. ale jiz delsi dobu nemohu, protoze se mi zadny update map poradne nenacte.. nevidim ani me vyvalcovane cesty, ani ulice, ani me poznamky, nic..

Neslo mi dohromady padani site operatora pri praci v aplikaci Waze. Aplikaci ja myslim Waze klienta. Ty jsi myslel webovy editor a ze mas PC pripojene pres mobil.
Pri praci s editorem mas mnohem vetsi datovy provoz nez pri prochazeni webu. Ohledne dostupnosti telefonu a dat na pozadi bych spis zkusil hledat podle typu mobilu. Ja mam obvykle pripojeni vyhrazene, takze nic takoveho nepozoruju.
Se zobrazovanim projetych cest maji aktualne problem vsichni : Waze status.
Libor
vejpuste
 
Posts: 66
Joined: Wed Sep 28, 2011 6:03 pm
Location: Praha, Czech Republic
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby vejpuste » Wed Jul 11, 2012 7:38 am

Asi to nepomuze, ale zkus world.waze.com.
Ty delas update map v editoru na telefonu ? Zkousim to poslednich par dni na pocitaci a nedokazu si predstavit, ze bych to delal z mobilu.
Pokud jsi tim mysel valcovani cest, tak to beru.
Libor
vejpuste
 
Posts: 66
Joined: Wed Sep 28, 2011 6:03 pm
Location: Praha, Czech Republic
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby Suik » Wed Jul 11, 2012 8:38 pm

A s tymi vyvalcovanymi cestami; netreba sa cudovat, ak sa nahraju nie do 24 hodin od vyvalcovania. Momentalne je celkovo backlog a narasta :(

http://status.waze.com/driving-sessions ... erver-only

a pre Teba BlackReider celkovo odporucam sledovat status.waze.com ;), aby sa dali dokopy nejake tie newstarter-dudlikar linky ;)
The one that returned
almostImageImage
Renault Fluence 2011, 1.6 16V, Samsung GS7 stock Android 6.0.1, Waze 4.18.0.1
FB pg: Waze Slovensko / Twitter: @waze_slovensko / G+: Waze Slovensko
Suik
 
Posts: 893
Joined: Thu Jun 02, 2011 11:17 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2 times
Been thanked: 10 times

Re: "Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby rolfovo » Wed Dec 04, 2013 3:01 pm

Otázka ale je, jestli o téhle chybě vůbec vývojáři vědí :-) Je sice nepravděpodobné, že by tomu tak nebylo, ale možné je všechno...
rolfovo
 
Posts: 77
Joined: Mon Jul 12, 2010 7:24 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 5 times

Re: "Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby rolfovo » Mon Nov 18, 2013 12:38 pm

ono stačí nějakou dobu počkat a odsekne se to samo. Bohužel alespoň mně to dělá vždycky v nejnevhodnější chvíli (ztracený v noci ve spleti uliček nezmámého města nebo podobně vhodná příležitost) :-)
rolfovo
 
Posts: 77
Joined: Mon Jul 12, 2010 7:24 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 5 times

Re: "Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby rolfovo » Thu Oct 31, 2013 7:49 pm

Mám naprosto stejný problém. Při puštěné aplikaci Waze v mobilu mi tato každou chvíli píše že nevidí zařízení GPS a ať zkontroluju hardware přičemž po chvíli zase naskočí sama, totéž se děje s datovým připojením. Ostatní aplikace využívající síť a GPS tohle nedělají.
rolfovo
 
Posts: 77
Joined: Mon Jul 12, 2010 7:24 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 5 times

Re: "Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby pohnljiri » Fri Jul 13, 2012 7:37 am

vejpuste wrote:Me se kdysi stavalo, ze se telefon tvaril jako ze ma signal, ale neslo se na nej dovolat. Data jsem tam zadna nemel, ale priznaky jsou podobne.
Zkousel jsem s operatorem vsechno mozne, vymenu SIMkarty (zkouseli ji v prodejne v nejake ctecce a rikali, ze by mohla delat problemy), zesileni signalu na bunce i nejake dalsi veci. Otravoval jsem je s tim docela dlouho. Nic moc nepomahalo, krome vypnuti a zapnuti telefonu, ale clovek netusil kdy. Pak se k siti zaregistroval znovu a zacalo to fungovat.
Nakonec jsem stary telefon vyhodil a s novym to nedelalo, takze na 99% chyba telefonu. Proste zacal ztracet pripojeni k bunce i kdyz byl na jednom miste a nikdo nedokazal zjistit proc.
Byl to stary levny telefon, ale pokud by to zacal delat nejaky drahy, nevim co bych s tim delal. Servis i zaruka by byly asi narocny, kdyz se to projevuje nahodne a po nejake dobe. To jsou nejhorsi chyby na odhaleni.
Pokud se Ti to podari vyresit, napis sem typ telefonu, opertora a vysledek, urcite to bude zajimat hodne lidi.
Libor


Chybu co popisujes se jevi velice stejne jako u me.. taktez se to opravi po restartu tel, jak pises..

Jedna se o Samsung Galaxi mini za 2tis.. takze jeden z nejlevnejsich, o kterych nemuzu moc ocekavat.. treba to bude casem dobre, az si nekdy mozna poridim jiny tel..

Dekuji za tve vyjadreni, kdybych prisel na to, jak to odstranit (coz predem pochybuju) urcite bych to sem hodil..
pohnljiri
 
Posts: 15
Joined: Wed May 02, 2012 4:06 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Next

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users