"Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Moderators: Unholy, guri211, Zirland, GinBook

Re: "Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby GinBook » Tue Nov 19, 2013 8:59 am

Mám dojem, že to jsme nechtěli slyšet. :(
CM; Coordinator Czech Republic; L6
FB Czech Republic/Google +
iPhone 5s / Nexus 7
GinBook
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 3727
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Country Manager Czech Republic
Has thanked: 180 times
Been thanked: 603 times

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby guri211 » Thu Jul 12, 2012 8:45 am

BlackReider wrote:2) casto mi pri spustene app pada sit operatora
dodatek: pouzivam samsung galaxi mini


Skus si pred spustenim Waze v aute vypnut WiFi. Ak si pripojeny k WiFi (napr. na parkovisku pred domom este chytas domacu WiFi) a nasledne stratis signal, Waze sa (nevedno preco) nevie prepnut na mobilnu siet, napriek tomu ze v inych aplikaciach funguje. Nepomoze ani restart Waze, pomoze jedine restart celeho telefonu.

Sprava sa mi to presne tak isto na Samsung Galaxy S2.
Waze 2.4 @ Ericsson GA628 (landscape mode preffered)
Škoda 100 MB 1977 (grey)
Pressburg, Slovakia
guri211
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1689
Joined: Fri Dec 31, 2010 6:13 pm
Location: Bratislava, Slovakia
Has thanked: 627 times
Been thanked: 430 times

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby guri211 » Thu Jul 12, 2012 8:55 pm

fotrik, LiborA: Vdaka, skusim to podrobnejsie zdebugovat. Zrejme to bude nieco specificke u mna...
Waze 2.4 @ Ericsson GA628 (landscape mode preffered)
Škoda 100 MB 1977 (grey)
Pressburg, Slovakia
guri211
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1689
Joined: Fri Dec 31, 2010 6:13 pm
Location: Bratislava, Slovakia
Has thanked: 627 times
Been thanked: 430 times

Re: Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby guri211 » Thu Jul 12, 2012 9:39 pm

pleswi wrote:
guri211 wrote:fotrik, LiborA: Vdaka, skusim to podrobnejsie zdebugovat. Zrejme to bude nieco specificke u mna...

Pamatuji si že medik hlásil podobny problém v beta verzi nemas nejses taky betatesterům věřil bych tomu že v betě ani v následující to neopravili

Aha, dobre vediet ze to hlasil aj medik. Nie, robi mi to odjakziva (od 3.0 urcite, mam pocit ze mi to robilo aj na 2.4).
Waze 2.4 @ Ericsson GA628 (landscape mode preffered)
Škoda 100 MB 1977 (grey)
Pressburg, Slovakia
guri211
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1689
Joined: Fri Dec 31, 2010 6:13 pm
Location: Bratislava, Slovakia
Has thanked: 627 times
Been thanked: 430 times

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby libora » Thu Jul 12, 2012 6:44 pm

na HTC EVO také nemám žádný problém s přechody z WIFI na mobilní síť a zpět. Waze drží a v pohodě se přepíná.
HTC EVO 3D a Waze 3.6.0 for Android
Informace pro editory, Přehledné video v angličtině
libora
 
Posts: 663
Joined: Fri Sep 25, 2009 3:02 pm
Location: Chomutov, Praha, Moldava Czech Republic
Has thanked: 1 time
Been thanked: 15 times

Re: "Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby Pali65 » Mon Nov 18, 2013 10:58 pm

Mne sa toto stalo dnes večer, zhruba od Sorošky po Košice sa nedalo nič urobiť, bol som v podstate offline a celé to trvalo najmenej ďalšie 2 hodiny. Nepomohol ani reštart telefónu, pripadalo mi to ako odfajčený server.
Čierny X-Trail, Ajfón4
AM pre fliačik zeme v Podunajsku
Pali65
 
Posts: 305
Joined: Sun Jan 29, 2012 5:50 pm
Has thanked: 35 times
Been thanked: 30 times

Re: "Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby Pali65 » Wed Nov 20, 2013 9:17 am

Odvolávam, čo som odvolal… - planý poplach. Pri používaní O2 sa občas stáva, že pri upgrade iOS sa z nastavení stratí v položke "Mobilné" nápis o2internet, ktorý tam musí byť. Jednoducho sa to vymaže.

Teraz som však žiadny upgrade nerobil a k vymazaniu došlo aj tak. Všimol som si to až na druhý deň, samozrejme, routing nemohol fungovať, kým som korektné nastavenie neobnovil.

Takže tentokrát v tom bol WAZE nevinne. :oops:
Čierny X-Trail, Ajfón4
AM pre fliačik zeme v Podunajsku
Pali65
 
Posts: 305
Joined: Sun Jan 29, 2012 5:50 pm
Has thanked: 35 times
Been thanked: 30 times

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby pleswi » Thu Jul 12, 2012 10:46 am

Domnívám se že telefon by při nedostatku paměti měl sestřelit všechno co mu brání přijmout hovor a ne hovor odmítnout

Odesláno z mého HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e pomocí Tapatalk 2
pleswi
 
Posts: 230
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby pleswi » Thu Jul 12, 2012 9:30 pm

guri211 wrote:fotrik, LiborA: Vdaka, skusim to podrobnejsie zdebugovat. Zrejme to bude nieco specificke u mna...


Pamatuji si že medik hlásil podobny problém v beta verzi nemas nejses taky betatesterům věřil bych tomu že v betě ani v následující to neopravili
Odesláno z mého HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e pomocí Tapatalk 2
pleswi
 
Posts: 230
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: "Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby pleswi » Fri Jul 13, 2012 6:09 am

Já bych to skoro viděl na O2 guru treba by ti to dokozal vysvětlit protože to je na jednu stranu problém sítě. stane se mi že jedu ztratí waze signal a když zkusim otevřít prohlížeč tak internet opravdu nejde i presto že ikonka občas zobrazuje provoz ale volat mi přitom vzdy šlo a bylo to povětšinou do minuty v pořádku

Odesláno z mého HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e pomocí Tapatalk 2
pleswi
 
Posts: 230
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: juritko