"Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Image Image

Moderators: Unholy, guri211, GinBook, Zirland

Re:

Postby pohnljiri » Fri Jul 13, 2012 6:17 am

pleswi wrote:Já bych to skoro viděl na O2 guru treba by ti to dokozal vysvětlit protože to je na jednu stranu problém sítě. stane se mi že jedu ztratí waze signal a když zkusim otevřít prohlížeč tak internet opravdu nejde i presto že ikonka občas zobrazuje provoz ale volat mi přitom vzdy šlo a bylo to povětšinou do minuty v pořádku

Odesláno z mého HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e pomocí Tapatalk 2


Osobne bych to videl na chybu v app v zavislosti na mobilu..a to uz jen z toho duvodu, ze jakmile nepouzivam waze.. tak nemam nikdy zadny problem se siti.. a vzdy jsem pristupny.. jak datove tak telefonicky
pohnljiri
 
Posts: 15
Joined: Wed May 02, 2012 4:06 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: "Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby vejpuste » Fri Jul 13, 2012 7:32 am

Me se kdysi stavalo, ze se telefon tvaril jako ze ma signal, ale neslo se na nej dovolat. Data jsem tam zadna nemel, ale priznaky jsou podobne.
Zkousel jsem s operatorem vsechno mozne, vymenu SIMkarty (zkouseli ji v prodejne v nejake ctecce a rikali, ze by mohla delat problemy), zesileni signalu na bunce i nejake dalsi veci. Otravoval jsem je s tim docela dlouho. Nic moc nepomahalo, krome vypnuti a zapnuti telefonu, ale clovek netusil kdy. Pak se k siti zaregistroval znovu a zacalo to fungovat.
Nakonec jsem stary telefon vyhodil a s novym to nedelalo, takze na 99% chyba telefonu. Proste zacal ztracet pripojeni k bunce i kdyz byl na jednom miste a nikdo nedokazal zjistit proc.
Byl to stary levny telefon, ale pokud by to zacal delat nejaky drahy, nevim co bych s tim delal. Servis i zaruka by byly asi narocny, kdyz se to projevuje nahodne a po nejake dobe. To jsou nejhorsi chyby na odhaleni.
Pokud se Ti to podari vyresit, napis sem typ telefonu, opertora a vysledek, urcite to bude zajimat hodne lidi.
Libor
vejpuste
 
Posts: 66
Joined: Wed Sep 28, 2011 6:03 pm
Location: Praha, Czech Republic
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: "Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby pohnljiri » Fri Jul 13, 2012 7:37 am

vejpuste wrote:Me se kdysi stavalo, ze se telefon tvaril jako ze ma signal, ale neslo se na nej dovolat. Data jsem tam zadna nemel, ale priznaky jsou podobne.
Zkousel jsem s operatorem vsechno mozne, vymenu SIMkarty (zkouseli ji v prodejne v nejake ctecce a rikali, ze by mohla delat problemy), zesileni signalu na bunce i nejake dalsi veci. Otravoval jsem je s tim docela dlouho. Nic moc nepomahalo, krome vypnuti a zapnuti telefonu, ale clovek netusil kdy. Pak se k siti zaregistroval znovu a zacalo to fungovat.
Nakonec jsem stary telefon vyhodil a s novym to nedelalo, takze na 99% chyba telefonu. Proste zacal ztracet pripojeni k bunce i kdyz byl na jednom miste a nikdo nedokazal zjistit proc.
Byl to stary levny telefon, ale pokud by to zacal delat nejaky drahy, nevim co bych s tim delal. Servis i zaruka by byly asi narocny, kdyz se to projevuje nahodne a po nejake dobe. To jsou nejhorsi chyby na odhaleni.
Pokud se Ti to podari vyresit, napis sem typ telefonu, opertora a vysledek, urcite to bude zajimat hodne lidi.
Libor


Chybu co popisujes se jevi velice stejne jako u me.. taktez se to opravi po restartu tel, jak pises..

Jedna se o Samsung Galaxi mini za 2tis.. takze jeden z nejlevnejsich, o kterych nemuzu moc ocekavat.. treba to bude casem dobre, az si nekdy mozna poridim jiny tel..

Dekuji za tve vyjadreni, kdybych prisel na to, jak to odstranit (coz predem pochybuju) urcite bych to sem hodil..
pohnljiri
 
Posts: 15
Joined: Wed May 02, 2012 4:06 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Re:

Postby vejpuste » Fri Jul 13, 2012 7:46 am

BlackReider wrote:Osobne bych to videl na chybu v app v zavislosti na mobilu..a to uz jen z toho duvodu, ze jakmile nepouzivam waze.. tak nemam nikdy zadny problem se siti.. a vzdy jsem pristupny.. jak datove tak telefonicky

Nevim, jestli existuje nejaka aplikace, ktera by casto pouzivala sit, ale mohlo by byt zajimave to porovnat treba s trvalym pingem nebo sledovanim streamovaneho videa. Proste aby tam nejaka data tekla porad.
Vnitrne o waze nic nevim, ale jedna z veci, kteryma se muze od jinych aplikaci lisit je ze bude mit mensi prodlevy mezi datovyma operacema. Zejmena pokud clovek jede.
Libor
vejpuste
 
Posts: 66
Joined: Wed Sep 28, 2011 6:03 pm
Location: Praha, Czech Republic
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: "Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby rolfovo » Thu Oct 31, 2013 7:49 pm

Mám naprosto stejný problém. Při puštěné aplikaci Waze v mobilu mi tato každou chvíli píše že nevidí zařízení GPS a ať zkontroluju hardware přičemž po chvíli zase naskočí sama, totéž se děje s datovým připojením. Ostatní aplikace využívající síť a GPS tohle nedělají.
rolfovo
 
Posts: 73
Joined: Mon Jul 12, 2010 7:24 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 4 times

Re: "Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby cztomi » Wed Nov 13, 2013 6:54 pm

Řešil jsem totéž a zatím to vypadá že na vině je zaplé 3G a při přejezdu mezi segmenty sítě se zasekne SIMka. Od té doby co mám 3G vyplé je klid. Lenovo 660 na kyslíkově síti s poněkud postarší SIMkou.
cztomi
 
Posts: 33
Joined: Tue Oct 29, 2013 4:53 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: "Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby foxitrot » Sat Nov 16, 2013 11:55 pm

Dnes ma klient dobre vytocil. Bol som mimo dosahu signalu na mieste, kde sa mi v polke parkoviska koncila mapa. Nie je signal, takze klient "vyhladava siet". Podarilo sa mi pripojit na wifinu, sup - mapa sa doplnila, ale klient tvrdohlavo nadalej "vyhladaval siet" a nebol ochotny prepocitat trasu ani nic ine :evil:

To tak nenecham!
...with the good old crashing :roll: Symbian 2.1.99.114 (N-E52), while
trying to get used to the good new social Android 4.0.xx.yyy (OP-X LOL-a-popp).
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6725
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2013 times
Been thanked: 910 times

Re: "Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby Erin0147 » Sun Nov 17, 2013 11:22 am

za posledne 3 dni mi 2x "padlo" gps sposobom vyhladavam siet a pritom to bolo v centre mesta ...
vraciam sa spat k 3.6.0.0 verzii :( tato nova 3.7. je zase bug jeden na druhom.
Waze 3.7.8.0 & Samsung Galaxy S Duos 2 & stock rom 4.2.1 + root & Seat Ibiza 6L blue
neaktualne-Waze Android 3.7.3.0 & Samsung Galaxy Ace 2 (Android 4.1.2, rooted)
Erin0147
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 597
Joined: Sun Oct 06, 2013 3:17 pm
Has thanked: 86 times
Been thanked: 73 times

Re: "Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby GinBook » Sun Nov 17, 2013 11:36 am

Ed0147 wrote:za posledne 3 dni mi 2x "padlo" gps sposobom vyhladavam siet a pritom to bolo v centre mesta ...
vraciam sa spat k 3.6.0.0 verzii :( tato nova 3.7. je zase bug jeden na druhom.


Je to marný a dělá mi to už dlouho na všech verzích v poslední době.
[img]https:///HU2IS7[/img][img]https:///r0O6Ya[/img][img]https:///a349MJ[/img][img]https:///4Gd2uk[/img][img]https:///Px6p8u[/img]
CM; Coordinator Czech Republic
iP 6+ / Samsung S3 neo,
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6387
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 726 times
Been thanked: 1458 times

Re: "Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby rolfovo » Mon Nov 18, 2013 12:38 pm

ono stačí nějakou dobu počkat a odsekne se to samo. Bohužel alespoň mně to dělá vždycky v nejnevhodnější chvíli (ztracený v noci ve spleti uliček nezmámého města nebo podobně vhodná příležitost) :-)
rolfovo
 
Posts: 73
Joined: Mon Jul 12, 2010 7:24 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 4 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: MajkiiTelini