"Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Image Image

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Re:

Postby pohnljiri » Fri Jul 13, 2012 6:17 am

pleswi wrote:Já bych to skoro viděl na O2 guru treba by ti to dokozal vysvětlit protože to je na jednu stranu problém sítě. stane se mi že jedu ztratí waze signal a když zkusim otevřít prohlížeč tak internet opravdu nejde i presto že ikonka občas zobrazuje provoz ale volat mi přitom vzdy šlo a bylo to povětšinou do minuty v pořádku

Odesláno z mého HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e pomocí Tapatalk 2


Osobne bych to videl na chybu v app v zavislosti na mobilu..a to uz jen z toho duvodu, ze jakmile nepouzivam waze.. tak nemam nikdy zadny problem se siti.. a vzdy jsem pristupny.. jak datove tak telefonicky
pohnljiri
 
Posts: 30
Joined: Wed May 02, 2012 4:06 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby pohnljiri » Fri Jul 13, 2012 4:07 am

Panove, prosim, drzme se tematu:

Vcera jsem po delsi dobe jel na waze. Mam jsem stahlou nejnovejsi vezri waze. Zapomente na wifi (jak kdyby neexistovala) jedu jen na datovou sit operatora. V prubehu cesty mi hlasi "Vyhledavam sit". V tuto dobu vidim ve statbaru ikonu, jak mi telefon udajne taha data (moc tomu ale neverim, i kdyz se mi cesta zobrazuje), zaroven vsak jsem nedostupny na volani a sms.
Pokud mam hlasku "Vyhledavam sit" ve waze, pak mi telefon nevytoci cislo, kdyz chci nekam zavolat. Toto trva i par minut, co hlaska zmizi. Az po dalsich par minutach se pri pokusu o vytoceni nejakeho cisla napise klasicky text o spojovani a vyzvani.

Rad bych zjistil cim to je a vyresil to :( Jak jsem psal v prvnim prispevku, nejsem jazykove schopny, abych napsal na support nebo tak, tak doufam, ze mi zde nekdo pomuze...
pohnljiri
 
Posts: 30
Joined: Wed May 02, 2012 4:06 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby pohnljiri » Thu Jul 12, 2012 11:02 am

pleswi wrote:Domnívám se že telefon by při nedostatku paměti měl sestřelit všechno co mu brání přijmout hovor a ne hovor odmítnout

Odesláno z mého HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e pomocí Tapatalk 2


to je pravda ale nedokazu si jinak vysvetlit vypadek site uprostred mesta :(
pohnljiri
 
Posts: 30
Joined: Wed May 02, 2012 4:06 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby pohnljiri » Thu Jul 12, 2012 8:54 am

guri211 wrote:
BlackReider wrote:2) casto mi pri spustene app pada sit operatora
dodatek: pouzivam samsung galaxi mini


Skus si pred spustenim Waze v aute vypnut WiFi. Ak si pripojeny k WiFi (napr. na parkovisku pred domom este chytas domacu WiFi) a nasledne stratis signal, Waze sa (nevedno preco) nevie prepnut na mobilnu siet, napriek tomu ze v inych aplikaciach funguje. Nepomoze ani restart Waze, pomoze jedine restart celeho telefonu.

Sprava sa mi to presne tak isto na Samsung Galaxy S2.


Dekuji za tvuj nazor ale tim to nebude.. wifi pouzivam, ale jen kdyz jsem v dosahu.. a vzdy ji zapnu.. a pri odchodu vypnu.. jsem uz zvikly toto delat leta..

k padani site operatora.. je divne, ze data mi taha.. ale nikdo se mi nedovola a ja nikam taktez ne.. Jak uz mi jeden napsal, muze to delat jen nedosatatek interni pameti telefonu..
pohnljiri
 
Posts: 30
Joined: Wed May 02, 2012 4:06 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby pohnljiri » Thu Jul 12, 2012 4:28 am

Suik wrote:a pre Teba BlackReider celkovo odporucam sledovat status.waze.com ;), aby sa dali dokopy nejake tie newstarter-dudlikar linky ;)


dekuji za link, ale jak jsem psal v prvnim prispevku.. jsem rad, ze jsem nasel CZ skupinu.. pac nejsem na jazyky :)
pohnljiri
 
Posts: 30
Joined: Wed May 02, 2012 4:06 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby pohnljiri » Wed Jul 11, 2012 11:00 am

foxitrot wrote:
BlackReider wrote: :( tak jsem tam kde jsem byl :(

https://www.waze.com/editor/?zoom=2&lat=50.37129&lon=13.33925&layers=BFTFTTTFTTFTTTTFTTTTFT
proc mi to dela?

Keď zmeníš www na world, tak ti to pôjde.

asi delam neco spatne..
postup pristupu na "update map":
waze.com -> Live Map -> Update Map

Áno, všetci rozumieme, v čom je problém. Nie v tebe ale vo Waze programátoroch.
Pokračovanie neskôr, je to na dlhšie, visím na mobile.


JEEEE DEKUJUUUUUU
pohnljiri
 
Posts: 30
Joined: Wed May 02, 2012 4:06 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby pohnljiri » Wed Jul 11, 2012 10:34 am

vejpuste wrote:
BlackReider wrote:Libore:
v mobilu si zanesu nejake ty poznamky popr. valcovani a v pc zpracuju.. ale jiz delsi dobu nemohu, protoze se mi zadny update map poradne nenacte.. nevidim ani me vyvalcovane cesty, ani ulice, ani me poznamky, nic..

Neslo mi dohromady padani site operatora pri praci v aplikaci Waze. Aplikaci ja myslim Waze klienta. Ty jsi myslel webovy editor a ze mas PC pripojene pres mobil.
Se zobrazovanim projetych cest maji aktualne problem vsichni : Waze status.
Libor


k padani operatora
app waze = waze klient.. asi jsem to napsal nepochopitelne

jde o to, ze mam spustene waze (na mobilu.. naviguju) a z niceho nic mi to vyhledava sit a to i ve mestech..

asi to bude nedostacujicim HW ci vnitrni pameti mobilu
pohnljiri
 
Posts: 30
Joined: Wed May 02, 2012 4:06 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby pohnljiri » Wed Jul 11, 2012 10:27 am

foxitrot wrote:
BlackReider wrote:vazne netusim, jak si to udelal.. ale od kliknuti na tvuj odkaz, se mi uz zobrazi plne editace map, tak jako drive.. prima.. tak jeden problem vyresen..

Ak by si este niekedy mal taky problem s editaciou, ako si spominal na zaciatku, skopiruj a zverejni Permalink (vpravo dole v okne WMEditora).


dekuji ti za new tip.. pouziju ho hned

:( tak jsem tam kde jsem byl :(

https://www.waze.com/editor/?zoom=2&lat=50.37129&lon=13.33925&layers=BFTFTTTFTTFTTTTFTTTTFT

proc mi to dela? asi delam neco spatne..

postup pristupu na "update map":
waze.com -> Live Map -> Update Map

jednak mi to mrsi mapu (earth s foto) a nvs ne vse mi to nacte
https://www.waze.com/editor/?zoom=2&lat=50.37427&lon=13.26627&layers=BFTFTTTFTTFTTTTFTTTTFT

snad to uvidite stejne.. popripade sem hocim screen :(
pohnljiri
 
Posts: 30
Joined: Wed May 02, 2012 4:06 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby pohnljiri » Wed Jul 11, 2012 9:14 am

vazne netusim, jak si to udelal.. ale od kliknuti na tvuj odkaz, se mi uz zobrazi plne editace map, tak jako drive.. prima.. tak jeden problem vyresen..

jeste resim, proc mi casto pada castecne O2 operator, kdyz mam zaply waze..
data mi fungujou, ale nikam se nedovolam a nikdo se nedovola me..
asi to bude delat primo OS ci mobil..kdyz mi data jdou.. otazkou je, jak se toho zbavit
pohnljiri
 
Posts: 30
Joined: Wed May 02, 2012 4:06 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby pohnljiri » Wed Jul 11, 2012 7:42 am

Libore:

update map delam v PC.. ani netusim, jak bych neco tak pracneho delal na mobilu..

v mobilu si zanesu nejake ty poznamky popr. valcovani a v pc zpracuju.. ale jiz delsi dobu nemohu, protoze se mi zadny update map poradne nenacte.. nevidim ani me vyvalcovane cesty, ani ulice, ani me poznamky, nic..
pohnljiri
 
Posts: 30
Joined: Wed May 02, 2012 4:06 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users