"Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Moderators: Unholy, guri211, Zirland, GinBook

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby BlackReider » Thu Jul 12, 2012 8:54 am

guri211 wrote:
BlackReider wrote:2) casto mi pri spustene app pada sit operatora
dodatek: pouzivam samsung galaxi mini


Skus si pred spustenim Waze v aute vypnut WiFi. Ak si pripojeny k WiFi (napr. na parkovisku pred domom este chytas domacu WiFi) a nasledne stratis signal, Waze sa (nevedno preco) nevie prepnut na mobilnu siet, napriek tomu ze v inych aplikaciach funguje. Nepomoze ani restart Waze, pomoze jedine restart celeho telefonu.

Sprava sa mi to presne tak isto na Samsung Galaxy S2.


Dekuji za tvuj nazor ale tim to nebude.. wifi pouzivam, ale jen kdyz jsem v dosahu.. a vzdy ji zapnu.. a pri odchodu vypnu.. jsem uz zvikly toto delat leta..

k padani site operatora.. je divne, ze data mi taha.. ale nikdo se mi nedovola a ja nikam taktez ne.. Jak uz mi jeden napsal, muze to delat jen nedosatatek interni pameti telefonu..
BlackReider
 
Posts: 15
Joined: Wed May 02, 2012 4:06 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby BlackReider » Thu Jul 12, 2012 11:02 am

pleswi wrote:Domnívám se že telefon by při nedostatku paměti měl sestřelit všechno co mu brání přijmout hovor a ne hovor odmítnout

Odesláno z mého HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e pomocí Tapatalk 2


to je pravda ale nedokazu si jinak vysvetlit vypadek site uprostred mesta :(
BlackReider
 
Posts: 15
Joined: Wed May 02, 2012 4:06 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby BlackReider » Fri Jul 13, 2012 4:07 am

Panove, prosim, drzme se tematu:

Vcera jsem po delsi dobe jel na waze. Mam jsem stahlou nejnovejsi vezri waze. Zapomente na wifi (jak kdyby neexistovala) jedu jen na datovou sit operatora. V prubehu cesty mi hlasi "Vyhledavam sit". V tuto dobu vidim ve statbaru ikonu, jak mi telefon udajne taha data (moc tomu ale neverim, i kdyz se mi cesta zobrazuje), zaroven vsak jsem nedostupny na volani a sms.
Pokud mam hlasku "Vyhledavam sit" ve waze, pak mi telefon nevytoci cislo, kdyz chci nekam zavolat. Toto trva i par minut, co hlaska zmizi. Az po dalsich par minutach se pri pokusu o vytoceni nejakeho cisla napise klasicky text o spojovani a vyzvani.

Rad bych zjistil cim to je a vyresil to :( Jak jsem psal v prvnim prispevku, nejsem jazykove schopny, abych napsal na support nebo tak, tak doufam, ze mi zde nekdo pomuze...
BlackReider
 
Posts: 15
Joined: Wed May 02, 2012 4:06 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re:

Postby BlackReider » Fri Jul 13, 2012 6:17 am

pleswi wrote:Já bych to skoro viděl na O2 guru treba by ti to dokozal vysvětlit protože to je na jednu stranu problém sítě. stane se mi že jedu ztratí waze signal a když zkusim otevřít prohlížeč tak internet opravdu nejde i presto že ikonka občas zobrazuje provoz ale volat mi přitom vzdy šlo a bylo to povětšinou do minuty v pořádku

Odesláno z mého HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e pomocí Tapatalk 2


Osobne bych to videl na chybu v app v zavislosti na mobilu..a to uz jen z toho duvodu, ze jakmile nepouzivam waze.. tak nemam nikdy zadny problem se siti.. a vzdy jsem pristupny.. jak datove tak telefonicky
BlackReider
 
Posts: 15
Joined: Wed May 02, 2012 4:06 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: "Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby BlackReider » Fri Jul 13, 2012 7:37 am

vejpuste wrote:Me se kdysi stavalo, ze se telefon tvaril jako ze ma signal, ale neslo se na nej dovolat. Data jsem tam zadna nemel, ale priznaky jsou podobne.
Zkousel jsem s operatorem vsechno mozne, vymenu SIMkarty (zkouseli ji v prodejne v nejake ctecce a rikali, ze by mohla delat problemy), zesileni signalu na bunce i nejake dalsi veci. Otravoval jsem je s tim docela dlouho. Nic moc nepomahalo, krome vypnuti a zapnuti telefonu, ale clovek netusil kdy. Pak se k siti zaregistroval znovu a zacalo to fungovat.
Nakonec jsem stary telefon vyhodil a s novym to nedelalo, takze na 99% chyba telefonu. Proste zacal ztracet pripojeni k bunce i kdyz byl na jednom miste a nikdo nedokazal zjistit proc.
Byl to stary levny telefon, ale pokud by to zacal delat nejaky drahy, nevim co bych s tim delal. Servis i zaruka by byly asi narocny, kdyz se to projevuje nahodne a po nejake dobe. To jsou nejhorsi chyby na odhaleni.
Pokud se Ti to podari vyresit, napis sem typ telefonu, opertora a vysledek, urcite to bude zajimat hodne lidi.
Libor


Chybu co popisujes se jevi velice stejne jako u me.. taktez se to opravi po restartu tel, jak pises..

Jedna se o Samsung Galaxi mini za 2tis.. takze jeden z nejlevnejsich, o kterych nemuzu moc ocekavat.. treba to bude casem dobre, az si nekdy mozna poridim jiny tel..

Dekuji za tve vyjadreni, kdybych prisel na to, jak to odstranit (coz predem pochybuju) urcite bych to sem hodil..
BlackReider
 
Posts: 15
Joined: Wed May 02, 2012 4:06 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: "Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby cztomi » Wed Nov 13, 2013 6:54 pm

Řešil jsem totéž a zatím to vypadá že na vině je zaplé 3G a při přejezdu mezi segmenty sítě se zasekne SIMka. Od té doby co mám 3G vyplé je klid. Lenovo 660 na kyslíkově síti s poněkud postarší SIMkou.
cztomi
 
Posts: 31
Joined: Tue Oct 29, 2013 4:53 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: "Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby Ed0147 » Sun Nov 17, 2013 11:22 am

za posledne 3 dni mi 2x "padlo" gps sposobom vyhladavam siet a pritom to bolo v centre mesta ...
vraciam sa spat k 3.6.0.0 verzii :( tato nova 3.7. je zase bug jeden na druhom.
Waze 3.7.8.0 & Samsung Galaxy S Duos 2 & stock rom 4.2.1 + root & Seat Ibiza 6L blue
neaktualne-Waze Android 3.7.3.0 & Samsung Galaxy Ace 2 (Android 4.1.2, rooted)
Ed0147
 
Posts: 569
Joined: Sun Oct 06, 2013 3:17 pm
Has thanked: 75 times
Been thanked: 64 times

Re: nejde mi Update map

Postby fotrik » Wed Jul 11, 2012 7:26 am

Zkus:
1) odinstalovat aplikaci
2) smazat cely adresar waze
3) aplikaci znovu nainstalovat
ImageImage
fotrik
 
Posts: 1724
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 104 times
Been thanked: 92 times

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby fotrik » Wed Jul 11, 2012 7:36 am

Sorry, obcas tenhle postup pomahal i na daleko zahadnejsi chovani Waze. Jestli tohle nezabralo, pomoct ti neumim.
ImageImage
fotrik
 
Posts: 1724
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 104 times
Been thanked: 92 times

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby fotrik » Thu Jul 12, 2012 12:18 pm

guri211 wrote:Skus si pred spustenim Waze v aute vypnut WiFi. Ak si pripojeny k WiFi (napr. na parkovisku pred domom este chytas domacu WiFi) a nasledne stratis signal, Waze sa (nevedno preco) nevie prepnut na mobilnu siet, napriek tomu ze v inych aplikaciach funguje. Nepomoze ani restart Waze, pomoze jedine restart celeho telefonu.

Sprava sa mi to presne tak isto na Samsung Galaxy S2.


Dovolim si nesouhlasit. Na SGS2 s original 2.3.5 ROM bez problemu zapnu Waze doma v garazi na WiFi a kdyz vyrazim a ztrati signal, naprosto bez problemu se preklopi na mobilni pripojeni.
ImageImage
fotrik
 
Posts: 1724
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 104 times
Been thanked: 92 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users

cron