"Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby foxitrot » Wed Jul 11, 2012 11:57 am

BlackReider wrote:
foxitrot wrote:
BlackReider wrote: asi delam neco spatne..
postup pristupu na "update map":
waze.com -> Live Map -> Update Map

Áno, všetci rozumieme, v čom je problém. Nie v tebe ale vo Waze programátoroch.
Pokračovanie neskôr, je to na dlhšie, visím na mobile.

JEEEE DEKUJUUUUUU

Server s adresou http://www.waze.com ma v pamati cestnu siet USA a Kanady (a nejake vyse dva roky stare zvysky ciest z ostatneho sveta).
Server s adresou http://www.waze.co.il ma v pamati cestnu siet Izraela.
Server s zatial neznamou adresou ma (alebo bude mat) v pamati cestnu siet Ciny.
Server s adresou http://world.waze.com ma v pamati cestnu siet zvysku sveta (vratane Europy).

Az do 'pred par tyzdnami' sa na hlavnej stranke dalo prepinat, v ktorej krajine sa clovek vlastne nachadza a trochu fungovala aj automatika presmerovania na spravny server/krajinu podla IPcky, odkial clovek navstivil Waze. Uz to nefunguje a na strankach chyba akakolvek zmienka pre novacikov o tom, ako je to vlastne usporiadane. Takze ak doteraz s tym mali problemy niekolki, odteraz mozno vacsina? :roll:

BlackReider wrote:postup pristupu na "update map":
waze.com -> Live Map -> Update Map

waze.com je vlastne http://www.waze.com - tu vznika tvoj problem. Samozrejme ako novy uzivatel o tom nemas ani tusenia...
Prakticky vsetko by si mohol pouzivat na http://world.waze.com s vynimkou Fora - waze forum na WORLDe v minulosti stale potrebovalo pridavat nejake autentifikatory do URL a po par hodinach sa odhlasovalo a nanovo ziadalo zadat meno/heslo (mozno sa uz tak nesprava).
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 14394
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2543 times
Been thanked: 1151 times

Re: "Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby foxitrot » Sat Nov 16, 2013 11:55 pm

Dnes ma klient dobre vytocil. Bol som mimo dosahu signalu na mieste, kde sa mi v polke parkoviska koncila mapa. Nie je signal, takze klient "vyhladava siet". Podarilo sa mi pripojit na wifinu, sup - mapa sa doplnila, ale klient tvrdohlavo nadalej "vyhladaval siet" a nebol ochotny prepocitat trasu ani nic ine :evil:

To tak nenecham!
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 14394
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2543 times
Been thanked: 1151 times

Re: "Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby foxitrot » Tue Nov 19, 2013 8:42 am

Iste. Mam pre vas k dispozicii dve informacie. Jedna je, ze mame dojem, ze sa to uz roky neriesi (ani slovom, ani pismom) a druha ze myslim ze v 3.7.5.x release notes bola zmienka o nejakych fixoch v sietovej komunikacii, ale ani zmienka o GPS?
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 14394
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2543 times
Been thanked: 1151 times

Re: "Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby GinBook » Sun Nov 17, 2013 11:36 am

Ed0147 wrote:za posledne 3 dni mi 2x "padlo" gps sposobom vyhladavam siet a pritom to bolo v centre mesta ...
vraciam sa spat k 3.6.0.0 verzii :( tato nova 3.7. je zase bug jeden na druhom.


Je to marný a dělá mi to už dlouho na všech verzích v poslední době.
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 13007
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 854 times
Been thanked: 1560 times

Re: "Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby GinBook » Mon Nov 18, 2013 11:04 pm

Vypadá to jak VIR co se šíří z telefonu do telefonu, který znefunkční GPS a mobilní připojení. A jmenuje se to Waze. :)
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 13007
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 854 times
Been thanked: 1560 times

Re: "Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby GinBook » Tue Nov 19, 2013 8:19 am

Foxi, jistě se řeší tento problém na vyšší úrovni (doufám). Jsou nějaké informace, které by se daly poreferovat i tady?
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 13007
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 854 times
Been thanked: 1560 times

Re: "Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby GinBook » Tue Nov 19, 2013 8:59 am

Mám dojem, že to jsme nechtěli slyšet. :(
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 13007
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 854 times
Been thanked: 1560 times

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby guri211 » Thu Jul 12, 2012 8:45 am

BlackReider wrote:2) casto mi pri spustene app pada sit operatora
dodatek: pouzivam samsung galaxi mini


Skus si pred spustenim Waze v aute vypnut WiFi. Ak si pripojeny k WiFi (napr. na parkovisku pred domom este chytas domacu WiFi) a nasledne stratis signal, Waze sa (nevedno preco) nevie prepnut na mobilnu siet, napriek tomu ze v inych aplikaciach funguje. Nepomoze ani restart Waze, pomoze jedine restart celeho telefonu.

Sprava sa mi to presne tak isto na Samsung Galaxy S2.
guri211
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 2577
Joined: Fri Dec 31, 2010 6:13 pm
Location: Bratislava, Slovakia
Has thanked: 791 times
Been thanked: 472 times

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby guri211 » Thu Jul 12, 2012 8:55 pm

fotrik, LiborA: Vdaka, skusim to podrobnejsie zdebugovat. Zrejme to bude nieco specificke u mna...
guri211
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 2577
Joined: Fri Dec 31, 2010 6:13 pm
Location: Bratislava, Slovakia
Has thanked: 791 times
Been thanked: 472 times

Re: Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby guri211 » Thu Jul 12, 2012 9:39 pm

pleswi wrote:
guri211 wrote:fotrik, LiborA: Vdaka, skusim to podrobnejsie zdebugovat. Zrejme to bude nieco specificke u mna...

Pamatuji si že medik hlásil podobny problém v beta verzi nemas nejses taky betatesterům věřil bych tomu že v betě ani v následující to neopravili

Aha, dobre vediet ze to hlasil aj medik. Nie, robi mi to odjakziva (od 3.0 urcite, mam pocit ze mi to robilo aj na 2.4).
guri211
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 2577
Joined: Fri Dec 31, 2010 6:13 pm
Location: Bratislava, Slovakia
Has thanked: 791 times
Been thanked: 472 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: Mirda55