"Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Image Image

Moderators: Unholy, guri211, GinBook, Zirland

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby pohnljiri » Wed Jul 11, 2012 10:27 am

foxitrot wrote:
BlackReider wrote:vazne netusim, jak si to udelal.. ale od kliknuti na tvuj odkaz, se mi uz zobrazi plne editace map, tak jako drive.. prima.. tak jeden problem vyresen..

Ak by si este niekedy mal taky problem s editaciou, ako si spominal na zaciatku, skopiruj a zverejni Permalink (vpravo dole v okne WMEditora).


dekuji ti za new tip.. pouziju ho hned

:( tak jsem tam kde jsem byl :(

https://www.waze.com/editor/?zoom=2&lat=50.37129&lon=13.33925&layers=BFTFTTTFTTFTTTTFTTTTFT

proc mi to dela? asi delam neco spatne..

postup pristupu na "update map":
waze.com -> Live Map -> Update Map

jednak mi to mrsi mapu (earth s foto) a nvs ne vse mi to nacte
https://www.waze.com/editor/?zoom=2&lat=50.37427&lon=13.26627&layers=BFTFTTTFTTFTTTTFTTTTFT

snad to uvidite stejne.. popripade sem hocim screen :(
pohnljiri
 
Posts: 15
Joined: Wed May 02, 2012 4:06 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby vejpuste » Wed Jul 11, 2012 10:31 am

BlackReider wrote:Libore:
v mobilu si zanesu nejake ty poznamky popr. valcovani a v pc zpracuju.. ale jiz delsi dobu nemohu, protoze se mi zadny update map poradne nenacte.. nevidim ani me vyvalcovane cesty, ani ulice, ani me poznamky, nic..

Neslo mi dohromady padani site operatora pri praci v aplikaci Waze. Aplikaci ja myslim Waze klienta. Ty jsi myslel webovy editor a ze mas PC pripojene pres mobil.
Pri praci s editorem mas mnohem vetsi datovy provoz nez pri prochazeni webu. Ohledne dostupnosti telefonu a dat na pozadi bych spis zkusil hledat podle typu mobilu. Ja mam obvykle pripojeni vyhrazene, takze nic takoveho nepozoruju.
Se zobrazovanim projetych cest maji aktualne problem vsichni : Waze status.
Libor
vejpuste
 
Posts: 66
Joined: Wed Sep 28, 2011 6:03 pm
Location: Praha, Czech Republic
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby pohnljiri » Wed Jul 11, 2012 10:34 am

vejpuste wrote:
BlackReider wrote:Libore:
v mobilu si zanesu nejake ty poznamky popr. valcovani a v pc zpracuju.. ale jiz delsi dobu nemohu, protoze se mi zadny update map poradne nenacte.. nevidim ani me vyvalcovane cesty, ani ulice, ani me poznamky, nic..

Neslo mi dohromady padani site operatora pri praci v aplikaci Waze. Aplikaci ja myslim Waze klienta. Ty jsi myslel webovy editor a ze mas PC pripojene pres mobil.
Se zobrazovanim projetych cest maji aktualne problem vsichni : Waze status.
Libor


k padani operatora
app waze = waze klient.. asi jsem to napsal nepochopitelne

jde o to, ze mam spustene waze (na mobilu.. naviguju) a z niceho nic mi to vyhledava sit a to i ve mestech..

asi to bude nedostacujicim HW ci vnitrni pameti mobilu
pohnljiri
 
Posts: 15
Joined: Wed May 02, 2012 4:06 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby foxitrot » Wed Jul 11, 2012 10:55 am

BlackReider wrote: :( tak jsem tam kde jsem byl :(

https://www.waze.com/editor/?zoom=2&lat=50.37129&lon=13.33925&layers=BFTFTTTFTTFTTTTFTTTTFT
proc mi to dela?

Keď zmeníš www na world, tak ti to pôjde.

asi delam neco spatne..
postup pristupu na "update map":
waze.com -> Live Map -> Update Map

Áno, všetci rozumieme, v čom je problém. Nie v tebe ale vo Waze programátoroch.
Pokračovanie neskôr, je to na dlhšie, visím na mobile.
...with the good old crashing :roll: Symbian 2.1.99.114 (N-E52), while
trying to get used to the good new social Android 4.0.xx.yyy (OP-X LOL-a-popp).
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6803
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2078 times
Been thanked: 932 times

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby pohnljiri » Wed Jul 11, 2012 11:00 am

foxitrot wrote:
BlackReider wrote: :( tak jsem tam kde jsem byl :(

https://www.waze.com/editor/?zoom=2&lat=50.37129&lon=13.33925&layers=BFTFTTTFTTFTTTTFTTTTFT
proc mi to dela?

Keď zmeníš www na world, tak ti to pôjde.

asi delam neco spatne..
postup pristupu na "update map":
waze.com -> Live Map -> Update Map

Áno, všetci rozumieme, v čom je problém. Nie v tebe ale vo Waze programátoroch.
Pokračovanie neskôr, je to na dlhšie, visím na mobile.


JEEEE DEKUJUUUUUU
pohnljiri
 
Posts: 15
Joined: Wed May 02, 2012 4:06 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby foxitrot » Wed Jul 11, 2012 11:57 am

BlackReider wrote:
foxitrot wrote:
BlackReider wrote: asi delam neco spatne..
postup pristupu na "update map":
waze.com -> Live Map -> Update Map

Áno, všetci rozumieme, v čom je problém. Nie v tebe ale vo Waze programátoroch.
Pokračovanie neskôr, je to na dlhšie, visím na mobile.

JEEEE DEKUJUUUUUU

Server s adresou http://www.waze.com ma v pamati cestnu siet USA a Kanady (a nejake vyse dva roky stare zvysky ciest z ostatneho sveta).
Server s adresou http://www.waze.co.il ma v pamati cestnu siet Izraela.
Server s zatial neznamou adresou ma (alebo bude mat) v pamati cestnu siet Ciny.
Server s adresou http://world.waze.com ma v pamati cestnu siet zvysku sveta (vratane Europy).

Az do 'pred par tyzdnami' sa na hlavnej stranke dalo prepinat, v ktorej krajine sa clovek vlastne nachadza a trochu fungovala aj automatika presmerovania na spravny server/krajinu podla IPcky, odkial clovek navstivil Waze. Uz to nefunguje a na strankach chyba akakolvek zmienka pre novacikov o tom, ako je to vlastne usporiadane. Takze ak doteraz s tym mali problemy niekolki, odteraz mozno vacsina? :roll:

BlackReider wrote:postup pristupu na "update map":
waze.com -> Live Map -> Update Map

waze.com je vlastne http://www.waze.com - tu vznika tvoj problem. Samozrejme ako novy uzivatel o tom nemas ani tusenia...
Prakticky vsetko by si mohol pouzivat na http://world.waze.com s vynimkou Fora - waze forum na WORLDe v minulosti stale potrebovalo pridavat nejake autentifikatory do URL a po par hodinach sa odhlasovalo a nanovo ziadalo zadat meno/heslo (mozno sa uz tak nesprava).
...with the good old crashing :roll: Symbian 2.1.99.114 (N-E52), while
trying to get used to the good new social Android 4.0.xx.yyy (OP-X LOL-a-popp).
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6803
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2078 times
Been thanked: 932 times

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby Suik » Wed Jul 11, 2012 8:38 pm

A s tymi vyvalcovanymi cestami; netreba sa cudovat, ak sa nahraju nie do 24 hodin od vyvalcovania. Momentalne je celkovo backlog a narasta :(

http://status.waze.com/driving-sessions ... erver-only

a pre Teba BlackReider celkovo odporucam sledovat status.waze.com ;), aby sa dali dokopy nejake tie newstarter-dudlikar linky ;)
BA-SVK & surroundings AreaManager, Soc. Med. XP
Renault Fluence 2011, 1.6 16V Exception+HTC One S, stock Android 4.0.4, waze 3.6.0.0
FB pg: Waze Slovensko / Twitter: @waze_slovensko / G+: Waze Slovensko
Suik
 
Posts: 882
Joined: Thu Jun 02, 2011 11:17 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 1 time
Been thanked: 9 times

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby pohnljiri » Thu Jul 12, 2012 4:28 am

Suik wrote:a pre Teba BlackReider celkovo odporucam sledovat status.waze.com ;), aby sa dali dokopy nejake tie newstarter-dudlikar linky ;)


dekuji za link, ale jak jsem psal v prvnim prispevku.. jsem rad, ze jsem nasel CZ skupinu.. pac nejsem na jazyky :)
pohnljiri
 
Posts: 15
Joined: Wed May 02, 2012 4:06 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby guri211 » Thu Jul 12, 2012 8:45 am

BlackReider wrote:2) casto mi pri spustene app pada sit operatora
dodatek: pouzivam samsung galaxi mini


Skus si pred spustenim Waze v aute vypnut WiFi. Ak si pripojeny k WiFi (napr. na parkovisku pred domom este chytas domacu WiFi) a nasledne stratis signal, Waze sa (nevedno preco) nevie prepnut na mobilnu siet, napriek tomu ze v inych aplikaciach funguje. Nepomoze ani restart Waze, pomoze jedine restart celeho telefonu.

Sprava sa mi to presne tak isto na Samsung Galaxy S2.
Waze 2.4 @ Ericsson GA628 (landscape mode preffered)
Škoda 100 MB 1977 (grey)
Pressburg, Slovakia
guri211
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1725
Joined: Fri Dec 31, 2010 6:13 pm
Location: Bratislava, Slovakia
Has thanked: 788 times
Been thanked: 470 times

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby pohnljiri » Thu Jul 12, 2012 8:54 am

guri211 wrote:
BlackReider wrote:2) casto mi pri spustene app pada sit operatora
dodatek: pouzivam samsung galaxi mini


Skus si pred spustenim Waze v aute vypnut WiFi. Ak si pripojeny k WiFi (napr. na parkovisku pred domom este chytas domacu WiFi) a nasledne stratis signal, Waze sa (nevedno preco) nevie prepnut na mobilnu siet, napriek tomu ze v inych aplikaciach funguje. Nepomoze ani restart Waze, pomoze jedine restart celeho telefonu.

Sprava sa mi to presne tak isto na Samsung Galaxy S2.


Dekuji za tvuj nazor ale tim to nebude.. wifi pouzivam, ale jen kdyz jsem v dosahu.. a vzdy ji zapnu.. a pri odchodu vypnu.. jsem uz zvikly toto delat leta..

k padani site operatora.. je divne, ze data mi taha.. ale nikdo se mi nedovola a ja nikam taktez ne.. Jak uz mi jeden napsal, muze to delat jen nedosatatek interni pameti telefonu..
pohnljiri
 
Posts: 15
Joined: Wed May 02, 2012 4:06 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users