"Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Image Image

Moderators: Unholy, Zirland, guri211, GinBook

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby pleswi » Thu Jul 12, 2012 10:46 am

Domnívám se že telefon by při nedostatku paměti měl sestřelit všechno co mu brání přijmout hovor a ne hovor odmítnout

Odesláno z mého HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e pomocí Tapatalk 2
pleswi
 
Posts: 230
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby pohnljiri » Thu Jul 12, 2012 11:02 am

pleswi wrote:Domnívám se že telefon by při nedostatku paměti měl sestřelit všechno co mu brání přijmout hovor a ne hovor odmítnout

Odesláno z mého HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e pomocí Tapatalk 2


to je pravda ale nedokazu si jinak vysvetlit vypadek site uprostred mesta :(
pohnljiri
 
Posts: 15
Joined: Wed May 02, 2012 4:06 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby fotrik » Thu Jul 12, 2012 12:18 pm

guri211 wrote:Skus si pred spustenim Waze v aute vypnut WiFi. Ak si pripojeny k WiFi (napr. na parkovisku pred domom este chytas domacu WiFi) a nasledne stratis signal, Waze sa (nevedno preco) nevie prepnut na mobilnu siet, napriek tomu ze v inych aplikaciach funguje. Nepomoze ani restart Waze, pomoze jedine restart celeho telefonu.

Sprava sa mi to presne tak isto na Samsung Galaxy S2.


Dovolim si nesouhlasit. Na SGS2 s original 2.3.5 ROM bez problemu zapnu Waze doma v garazi na WiFi a kdyz vyrazim a ztrati signal, naprosto bez problemu se preklopi na mobilni pripojeni.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 120 times

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby libora » Thu Jul 12, 2012 6:44 pm

na HTC EVO také nemám žádný problém s přechody z WIFI na mobilní síť a zpět. Waze drží a v pohodě se přepíná.
HTC EVO 3D a Waze 3.6.0 for Android
Informace pro editory, Přehledné video v angličtině
libora
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 665
Joined: Fri Sep 25, 2009 3:02 pm
Location: Chomutov, Praha, Moldava Czech Republic
Has thanked: 1 time
Been thanked: 15 times

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby guri211 » Thu Jul 12, 2012 8:55 pm

fotrik, LiborA: Vdaka, skusim to podrobnejsie zdebugovat. Zrejme to bude nieco specificke u mna...
Waze 2.4 @ Ericsson GA628 (landscape mode preffered)
Škoda 100 MB 1977 (grey)
Pressburg, Slovakia
guri211
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1725
Joined: Fri Dec 31, 2010 6:13 pm
Location: Bratislava, Slovakia
Has thanked: 788 times
Been thanked: 470 times

Re: Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby pleswi » Thu Jul 12, 2012 9:30 pm

guri211 wrote:fotrik, LiborA: Vdaka, skusim to podrobnejsie zdebugovat. Zrejme to bude nieco specificke u mna...


Pamatuji si že medik hlásil podobny problém v beta verzi nemas nejses taky betatesterům věřil bych tomu že v betě ani v následující to neopravili
Odesláno z mého HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e pomocí Tapatalk 2
pleswi
 
Posts: 230
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby guri211 » Thu Jul 12, 2012 9:39 pm

pleswi wrote:
guri211 wrote:fotrik, LiborA: Vdaka, skusim to podrobnejsie zdebugovat. Zrejme to bude nieco specificke u mna...

Pamatuji si že medik hlásil podobny problém v beta verzi nemas nejses taky betatesterům věřil bych tomu že v betě ani v následující to neopravili

Aha, dobre vediet ze to hlasil aj medik. Nie, robi mi to odjakziva (od 3.0 urcite, mam pocit ze mi to robilo aj na 2.4).
Waze 2.4 @ Ericsson GA628 (landscape mode preffered)
Škoda 100 MB 1977 (grey)
Pressburg, Slovakia
guri211
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1725
Joined: Fri Dec 31, 2010 6:13 pm
Location: Bratislava, Slovakia
Has thanked: 788 times
Been thanked: 470 times

Re: Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby fotrik » Thu Jul 12, 2012 10:32 pm

pleswi wrote:
guri211 wrote:fotrik, LiborA: Vdaka, skusim to podrobnejsie zdebugovat. Zrejme to bude nieco specificke u mna...


Pamatuji si že medik hlásil podobny problém v beta verzi nemas nejses taky betatesterům věřil bych tomu že v betě ani v následující to neopravili
Odesláno z mého HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e pomocí Tapatalk 2

Mam betaverzi a jak jsem psal, zadny problem.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 120 times

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby pohnljiri » Fri Jul 13, 2012 4:07 am

Panove, prosim, drzme se tematu:

Vcera jsem po delsi dobe jel na waze. Mam jsem stahlou nejnovejsi vezri waze. Zapomente na wifi (jak kdyby neexistovala) jedu jen na datovou sit operatora. V prubehu cesty mi hlasi "Vyhledavam sit". V tuto dobu vidim ve statbaru ikonu, jak mi telefon udajne taha data (moc tomu ale neverim, i kdyz se mi cesta zobrazuje), zaroven vsak jsem nedostupny na volani a sms.
Pokud mam hlasku "Vyhledavam sit" ve waze, pak mi telefon nevytoci cislo, kdyz chci nekam zavolat. Toto trva i par minut, co hlaska zmizi. Az po dalsich par minutach se pri pokusu o vytoceni nejakeho cisla napise klasicky text o spojovani a vyzvani.

Rad bych zjistil cim to je a vyresil to :( Jak jsem psal v prvnim prispevku, nejsem jazykove schopny, abych napsal na support nebo tak, tak doufam, ze mi zde nekdo pomuze...
pohnljiri
 
Posts: 15
Joined: Wed May 02, 2012 4:06 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: "Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby pleswi » Fri Jul 13, 2012 6:09 am

Já bych to skoro viděl na O2 guru treba by ti to dokozal vysvětlit protože to je na jednu stranu problém sítě. stane se mi že jedu ztratí waze signal a když zkusim otevřít prohlížeč tak internet opravdu nejde i presto že ikonka občas zobrazuje provoz ale volat mi přitom vzdy šlo a bylo to povětšinou do minuty v pořádku

Odesláno z mého HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e pomocí Tapatalk 2
pleswi
 
Posts: 230
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: michk77, MTB_Petik