"Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby pleswi » Thu Jul 12, 2012 10:46 am

Domnívám se že telefon by při nedostatku paměti měl sestřelit všechno co mu brání přijmout hovor a ne hovor odmítnout

Odesláno z mého HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e pomocí Tapatalk 2
pleswi
 
Posts: 230
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby pohnljiri » Thu Jul 12, 2012 11:02 am

pleswi wrote:Domnívám se že telefon by při nedostatku paměti měl sestřelit všechno co mu brání přijmout hovor a ne hovor odmítnout

Odesláno z mého HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e pomocí Tapatalk 2


to je pravda ale nedokazu si jinak vysvetlit vypadek site uprostred mesta :(
pohnljiri
 
Posts: 15
Joined: Wed May 02, 2012 4:06 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby fotrik » Thu Jul 12, 2012 12:18 pm

guri211 wrote:Skus si pred spustenim Waze v aute vypnut WiFi. Ak si pripojeny k WiFi (napr. na parkovisku pred domom este chytas domacu WiFi) a nasledne stratis signal, Waze sa (nevedno preco) nevie prepnut na mobilnu siet, napriek tomu ze v inych aplikaciach funguje. Nepomoze ani restart Waze, pomoze jedine restart celeho telefonu.

Sprava sa mi to presne tak isto na Samsung Galaxy S2.


Dovolim si nesouhlasit. Na SGS2 s original 2.3.5 ROM bez problemu zapnu Waze doma v garazi na WiFi a kdyz vyrazim a ztrati signal, naprosto bez problemu se preklopi na mobilni pripojeni.
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1746
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby libora » Thu Jul 12, 2012 6:44 pm

na HTC EVO také nemám žádný problém s přechody z WIFI na mobilní síť a zpět. Waze drží a v pohodě se přepíná.
libora
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 665
Joined: Fri Sep 25, 2009 3:02 pm
Location: Chomutov, Praha, Moldava Czech Republic
Has thanked: 1 time
Been thanked: 15 times

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby guri211 » Thu Jul 12, 2012 8:55 pm

fotrik, LiborA: Vdaka, skusim to podrobnejsie zdebugovat. Zrejme to bude nieco specificke u mna...
guri211
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1725
Joined: Fri Dec 31, 2010 6:13 pm
Location: Bratislava, Slovakia
Has thanked: 791 times
Been thanked: 472 times

Re: Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby pleswi » Thu Jul 12, 2012 9:30 pm

guri211 wrote:fotrik, LiborA: Vdaka, skusim to podrobnejsie zdebugovat. Zrejme to bude nieco specificke u mna...


Pamatuji si že medik hlásil podobny problém v beta verzi nemas nejses taky betatesterům věřil bych tomu že v betě ani v následující to neopravili
Odesláno z mého HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e pomocí Tapatalk 2
pleswi
 
Posts: 230
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby guri211 » Thu Jul 12, 2012 9:39 pm

pleswi wrote:
guri211 wrote:fotrik, LiborA: Vdaka, skusim to podrobnejsie zdebugovat. Zrejme to bude nieco specificke u mna...

Pamatuji si že medik hlásil podobny problém v beta verzi nemas nejses taky betatesterům věřil bych tomu že v betě ani v následující to neopravili

Aha, dobre vediet ze to hlasil aj medik. Nie, robi mi to odjakziva (od 3.0 urcite, mam pocit ze mi to robilo aj na 2.4).
guri211
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1725
Joined: Fri Dec 31, 2010 6:13 pm
Location: Bratislava, Slovakia
Has thanked: 791 times
Been thanked: 472 times

Re: Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby fotrik » Thu Jul 12, 2012 10:32 pm

pleswi wrote:
guri211 wrote:fotrik, LiborA: Vdaka, skusim to podrobnejsie zdebugovat. Zrejme to bude nieco specificke u mna...


Pamatuji si že medik hlásil podobny problém v beta verzi nemas nejses taky betatesterům věřil bych tomu že v betě ani v následující to neopravili
Odesláno z mého HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e pomocí Tapatalk 2

Mam betaverzi a jak jsem psal, zadny problem.
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1746
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby pohnljiri » Fri Jul 13, 2012 4:07 am

Panove, prosim, drzme se tematu:

Vcera jsem po delsi dobe jel na waze. Mam jsem stahlou nejnovejsi vezri waze. Zapomente na wifi (jak kdyby neexistovala) jedu jen na datovou sit operatora. V prubehu cesty mi hlasi "Vyhledavam sit". V tuto dobu vidim ve statbaru ikonu, jak mi telefon udajne taha data (moc tomu ale neverim, i kdyz se mi cesta zobrazuje), zaroven vsak jsem nedostupny na volani a sms.
Pokud mam hlasku "Vyhledavam sit" ve waze, pak mi telefon nevytoci cislo, kdyz chci nekam zavolat. Toto trva i par minut, co hlaska zmizi. Az po dalsich par minutach se pri pokusu o vytoceni nejakeho cisla napise klasicky text o spojovani a vyzvani.

Rad bych zjistil cim to je a vyresil to :( Jak jsem psal v prvnim prispevku, nejsem jazykove schopny, abych napsal na support nebo tak, tak doufam, ze mi zde nekdo pomuze...
pohnljiri
 
Posts: 15
Joined: Wed May 02, 2012 4:06 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: "Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby pleswi » Fri Jul 13, 2012 6:09 am

Já bych to skoro viděl na O2 guru treba by ti to dokozal vysvětlit protože to je na jednu stranu problém sítě. stane se mi že jedu ztratí waze signal a když zkusim otevřít prohlížeč tak internet opravdu nejde i presto že ikonka občas zobrazuje provoz ale volat mi přitom vzdy šlo a bylo to povětšinou do minuty v pořádku

Odesláno z mého HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e pomocí Tapatalk 2
pleswi
 
Posts: 230
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users