"Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Moderators: Unholy, guri211, Zirland, GinBook

Re: Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby fotrik » Thu Jul 12, 2012 10:32 pm

pleswi wrote:
guri211 wrote:fotrik, LiborA: Vdaka, skusim to podrobnejsie zdebugovat. Zrejme to bude nieco specificke u mna...


Pamatuji si že medik hlásil podobny problém v beta verzi nemas nejses taky betatesterům věřil bych tomu že v betě ani v následující to neopravili
Odesláno z mého HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e pomocí Tapatalk 2

Mam betaverzi a jak jsem psal, zadny problem.
ImageImage
fotrik
 
Posts: 1724
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 104 times
Been thanked: 92 times

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby foxitrot » Wed Jul 11, 2012 9:04 am

BlackReider wrote:v mobilu si zanesu nejake ty poznamky popr. valcovani a v pc zpracuju.. ale jiz delsi dobu nemohu, protoze se mi zadny update map poradne nenacte.. nevidim ani me vyvalcovane cesty, ani ulice, ani me poznamky, nic..

Neviem, co presne myslis pod "poznamkami v mape", ale... ked si kliknes na https://world.waze.com/editor/?zoom=6&l ... =162713510 mal by si uvidiet kusok mapy Prahy, su tam nejake ulice, modro zvyraznene plochy (landmarky), dve vyvalcovane cesty (jedna je selektovana - segment 162713510), tretia uz "potvrdena" autorom (muhehe) v editore (ale zatial nepomenovana, preto stale cervena).

Vidis to co ocakavam?
...with the good old crashing :roll: Symbian 2.1.99.114 (N-E52), while
trying to get used to the good new crashing Android 3.7.xx.yyy (SG-A2 JealousBin).
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5275
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 829 times
Been thanked: 468 times

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby foxitrot » Wed Jul 11, 2012 10:09 am

BlackReider wrote:vazne netusim, jak si to udelal.. ale od kliknuti na tvuj odkaz, se mi uz zobrazi plne editace map, tak jako drive.. prima.. tak jeden problem vyresen..

Ak by si este niekedy mal taky problem s editaciou, ako si spominal na zaciatku, skopiruj a zverejni Permalink (vpravo dole v okne WMEditora).
...with the good old crashing :roll: Symbian 2.1.99.114 (N-E52), while
trying to get used to the good new crashing Android 3.7.xx.yyy (SG-A2 JealousBin).
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5275
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 829 times
Been thanked: 468 times

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby foxitrot » Wed Jul 11, 2012 10:55 am

BlackReider wrote: :( tak jsem tam kde jsem byl :(

https://www.waze.com/editor/?zoom=2&lat=50.37129&lon=13.33925&layers=BFTFTTTFTTFTTTTFTTTTFT
proc mi to dela?

Keď zmeníš www na world, tak ti to pôjde.

asi delam neco spatne..
postup pristupu na "update map":
waze.com -> Live Map -> Update Map

Áno, všetci rozumieme, v čom je problém. Nie v tebe ale vo Waze programátoroch.
Pokračovanie neskôr, je to na dlhšie, visím na mobile.
...with the good old crashing :roll: Symbian 2.1.99.114 (N-E52), while
trying to get used to the good new crashing Android 3.7.xx.yyy (SG-A2 JealousBin).
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5275
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 829 times
Been thanked: 468 times

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby foxitrot » Wed Jul 11, 2012 11:57 am

BlackReider wrote:
foxitrot wrote:
BlackReider wrote: asi delam neco spatne..
postup pristupu na "update map":
waze.com -> Live Map -> Update Map

Áno, všetci rozumieme, v čom je problém. Nie v tebe ale vo Waze programátoroch.
Pokračovanie neskôr, je to na dlhšie, visím na mobile.

JEEEE DEKUJUUUUUU

Server s adresou http://www.waze.com ma v pamati cestnu siet USA a Kanady (a nejake vyse dva roky stare zvysky ciest z ostatneho sveta).
Server s adresou http://www.waze.co.il ma v pamati cestnu siet Izraela.
Server s zatial neznamou adresou ma (alebo bude mat) v pamati cestnu siet Ciny.
Server s adresou http://world.waze.com ma v pamati cestnu siet zvysku sveta (vratane Europy).

Az do 'pred par tyzdnami' sa na hlavnej stranke dalo prepinat, v ktorej krajine sa clovek vlastne nachadza a trochu fungovala aj automatika presmerovania na spravny server/krajinu podla IPcky, odkial clovek navstivil Waze. Uz to nefunguje a na strankach chyba akakolvek zmienka pre novacikov o tom, ako je to vlastne usporiadane. Takze ak doteraz s tym mali problemy niekolki, odteraz mozno vacsina? :roll:

BlackReider wrote:postup pristupu na "update map":
waze.com -> Live Map -> Update Map

waze.com je vlastne http://www.waze.com - tu vznika tvoj problem. Samozrejme ako novy uzivatel o tom nemas ani tusenia...
Prakticky vsetko by si mohol pouzivat na http://world.waze.com s vynimkou Fora - waze forum na WORLDe v minulosti stale potrebovalo pridavat nejake autentifikatory do URL a po par hodinach sa odhlasovalo a nanovo ziadalo zadat meno/heslo (mozno sa uz tak nesprava).
...with the good old crashing :roll: Symbian 2.1.99.114 (N-E52), while
trying to get used to the good new crashing Android 3.7.xx.yyy (SG-A2 JealousBin).
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5275
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 829 times
Been thanked: 468 times

Re: "Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby foxitrot » Sat Nov 16, 2013 11:55 pm

Dnes ma klient dobre vytocil. Bol som mimo dosahu signalu na mieste, kde sa mi v polke parkoviska koncila mapa. Nie je signal, takze klient "vyhladava siet". Podarilo sa mi pripojit na wifinu, sup - mapa sa doplnila, ale klient tvrdohlavo nadalej "vyhladaval siet" a nebol ochotny prepocitat trasu ani nic ine :evil:

To tak nenecham!
...with the good old crashing :roll: Symbian 2.1.99.114 (N-E52), while
trying to get used to the good new crashing Android 3.7.xx.yyy (SG-A2 JealousBin).
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5275
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 829 times
Been thanked: 468 times

Re: "Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby foxitrot » Tue Nov 19, 2013 8:42 am

Iste. Mam pre vas k dispozicii dve informacie. Jedna je, ze mame dojem, ze sa to uz roky neriesi (ani slovom, ani pismom) a druha ze myslim ze v 3.7.5.x release notes bola zmienka o nejakych fixoch v sietovej komunikacii, ale ani zmienka o GPS?
...with the good old crashing :roll: Symbian 2.1.99.114 (N-E52), while
trying to get used to the good new crashing Android 3.7.xx.yyy (SG-A2 JealousBin).
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5275
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 829 times
Been thanked: 468 times

Re: "Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby GinBook » Sun Nov 17, 2013 11:36 am

Ed0147 wrote:za posledne 3 dni mi 2x "padlo" gps sposobom vyhladavam siet a pritom to bolo v centre mesta ...
vraciam sa spat k 3.6.0.0 verzii :( tato nova 3.7. je zase bug jeden na druhom.


Je to marný a dělá mi to už dlouho na všech verzích v poslední době.
CM; Coordinator Czech Republic; L6
FB Czech Republic/Google +
iPhone 5s / Nexus 7
GinBook
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 3686
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Country Manager Czech Republic
Has thanked: 172 times
Been thanked: 587 times

Re: "Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby GinBook » Mon Nov 18, 2013 11:04 pm

Vypadá to jak VIR co se šíří z telefonu do telefonu, který znefunkční GPS a mobilní připojení. A jmenuje se to Waze. :)
CM; Coordinator Czech Republic; L6
FB Czech Republic/Google +
iPhone 5s / Nexus 7
GinBook
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 3686
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Country Manager Czech Republic
Has thanked: 172 times
Been thanked: 587 times

Re: "Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby GinBook » Tue Nov 19, 2013 8:19 am

Foxi, jistě se řeší tento problém na vyšší úrovni (doufám). Jsou nějaké informace, které by se daly poreferovat i tady?
CM; Coordinator Czech Republic; L6
FB Czech Republic/Google +
iPhone 5s / Nexus 7
GinBook
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 3686
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Country Manager Czech Republic
Has thanked: 172 times
Been thanked: 587 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users