"Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby libora » Thu Jul 12, 2012 6:44 pm

na HTC EVO také nemám žádný problém s přechody z WIFI na mobilní síť a zpět. Waze drží a v pohodě se přepíná.
libora
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 665
Joined: Fri Sep 25, 2009 3:02 pm
Location: Chomutov, Praha, Moldava Czech Republic
Has thanked: 1 time
Been thanked: 15 times

Re: "Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby Pali65 » Mon Nov 18, 2013 10:58 pm

Mne sa toto stalo dnes večer, zhruba od Sorošky po Košice sa nedalo nič urobiť, bol som v podstate offline a celé to trvalo najmenej ďalšie 2 hodiny. Nepomohol ani reštart telefónu, pripadalo mi to ako odfajčený server.
Pali65
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 543
Joined: Sun Jan 29, 2012 5:50 pm
Has thanked: 81 times
Been thanked: 59 times

Re: "Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby Pali65 » Wed Nov 20, 2013 9:17 am

Odvolávam, čo som odvolal… - planý poplach. Pri používaní O2 sa občas stáva, že pri upgrade iOS sa z nastavení stratí v položke "Mobilné" nápis o2internet, ktorý tam musí byť. Jednoducho sa to vymaže.

Teraz som však žiadny upgrade nerobil a k vymazaniu došlo aj tak. Všimol som si to až na druhý deň, samozrejme, routing nemohol fungovať, kým som korektné nastavenie neobnovil.

Takže tentokrát v tom bol WAZE nevinne. :oops:
Pali65
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 543
Joined: Sun Jan 29, 2012 5:50 pm
Has thanked: 81 times
Been thanked: 59 times

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby pleswi » Thu Jul 12, 2012 10:46 am

Domnívám se že telefon by při nedostatku paměti měl sestřelit všechno co mu brání přijmout hovor a ne hovor odmítnout

Odesláno z mého HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e pomocí Tapatalk 2
pleswi
 
Posts: 230
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby pleswi » Thu Jul 12, 2012 9:30 pm

guri211 wrote:fotrik, LiborA: Vdaka, skusim to podrobnejsie zdebugovat. Zrejme to bude nieco specificke u mna...


Pamatuji si že medik hlásil podobny problém v beta verzi nemas nejses taky betatesterům věřil bych tomu že v betě ani v následující to neopravili
Odesláno z mého HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e pomocí Tapatalk 2
pleswi
 
Posts: 230
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: "Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby pleswi » Fri Jul 13, 2012 6:09 am

Já bych to skoro viděl na O2 guru treba by ti to dokozal vysvětlit protože to je na jednu stranu problém sítě. stane se mi že jedu ztratí waze signal a když zkusim otevřít prohlížeč tak internet opravdu nejde i presto že ikonka občas zobrazuje provoz ale volat mi přitom vzdy šlo a bylo to povětšinou do minuty v pořádku

Odesláno z mého HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e pomocí Tapatalk 2
pleswi
 
Posts: 230
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

"Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby pohnljiri » Wed Jul 11, 2012 7:25 am

Zdravicko,

ani nevite jak jsem rad, ze je zde CZ cast :D pac me jazykove schopnosti jsou silne pod bodem mrazu..

Od pocatku reg. waze vse slapalo jak ma.. Netusim proc, ale
1) od nedavna nemohu provadet update map pres waze.com
2) casto mi pri spustene app pada sit operatora

dodatek: pouzivam samsung galaxi mini

Snad jsem zaskrtl dole spravne policko pro zasilani upozorneni, kdyz mi sem nekdo napise :D

Predem deku ji vsem ochotnym za pomoc, rady a tipy

J.
Last edited by pohnljiri on Fri Jul 13, 2012 4:08 am, edited 2 times in total.
pohnljiri
 
Posts: 15
Joined: Wed May 02, 2012 4:06 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: nejde mi Update map

Postby pohnljiri » Wed Jul 11, 2012 7:28 am

pokud by tva rada mela pomoct na vecne padani site operatora pri spustene app waze.. tak to nepomaha.. jiz jsem tuto moznost zkousel..

nejsem sice ve waze dlouho.. a mam radu otazek, ale technicky antitalent nejsem :)
pohnljiri
 
Posts: 15
Joined: Wed May 02, 2012 4:06 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby pohnljiri » Wed Jul 11, 2012 7:40 am

skoda :(

pokud se najde nekdo s dlouhodobymi znalostmi waze, tak at se mi ozve.. uvitam nekoho ochotneho, kdo mi zodpovi dotazy a vysvetli nejasne..
pohnljiri
 
Posts: 15
Joined: Wed May 02, 2012 4:06 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby pohnljiri » Wed Jul 11, 2012 7:42 am

Libore:

update map delam v PC.. ani netusim, jak bych neco tak pracneho delal na mobilu..

v mobilu si zanesu nejake ty poznamky popr. valcovani a v pc zpracuju.. ale jiz delsi dobu nemohu, protoze se mi zadny update map poradne nenacte.. nevidim ani me vyvalcovane cesty, ani ulice, ani me poznamky, nic..
pohnljiri
 
Posts: 15
Joined: Wed May 02, 2012 4:06 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users