"Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Image Image

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby guri211 » Thu Jul 12, 2012 8:55 pm

fotrik, LiborA: Vdaka, skusim to podrobnejsie zdebugovat. Zrejme to bude nieco specificke u mna...
Waze 2.4 @ Ericsson GA628 (landscape mode preffered)
Škoda 100 MB 1977 (grey)
Pressburg, Slovakia
guri211
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 2577
Joined: Fri Dec 31, 2010 6:13 pm
Location: Bratislava, Slovakia
Has thanked: 791 times
Been thanked: 472 times

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby guri211 » Thu Jul 12, 2012 8:45 am

BlackReider wrote:2) casto mi pri spustene app pada sit operatora
dodatek: pouzivam samsung galaxi mini


Skus si pred spustenim Waze v aute vypnut WiFi. Ak si pripojeny k WiFi (napr. na parkovisku pred domom este chytas domacu WiFi) a nasledne stratis signal, Waze sa (nevedno preco) nevie prepnut na mobilnu siet, napriek tomu ze v inych aplikaciach funguje. Nepomoze ani restart Waze, pomoze jedine restart celeho telefonu.

Sprava sa mi to presne tak isto na Samsung Galaxy S2.
Waze 2.4 @ Ericsson GA628 (landscape mode preffered)
Škoda 100 MB 1977 (grey)
Pressburg, Slovakia
guri211
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 2577
Joined: Fri Dec 31, 2010 6:13 pm
Location: Bratislava, Slovakia
Has thanked: 791 times
Been thanked: 472 times

Re: "Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby GinBook » Tue Nov 19, 2013 8:59 am

Mám dojem, že to jsme nechtěli slyšet. :(
ImageImageImageImageImage
CM; Coordinator Czech Republic
iP 6+ / Huavej P8 Lite / iPAD v.2017
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 13007
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 855 times
Been thanked: 1560 times

Re: "Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby GinBook » Tue Nov 19, 2013 8:19 am

Foxi, jistě se řeší tento problém na vyšší úrovni (doufám). Jsou nějaké informace, které by se daly poreferovat i tady?
ImageImageImageImageImage
CM; Coordinator Czech Republic
iP 6+ / Huavej P8 Lite / iPAD v.2017
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 13007
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 855 times
Been thanked: 1560 times

Re: "Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby GinBook » Mon Nov 18, 2013 11:04 pm

Vypadá to jak VIR co se šíří z telefonu do telefonu, který znefunkční GPS a mobilní připojení. A jmenuje se to Waze. :)
ImageImageImageImageImage
CM; Coordinator Czech Republic
iP 6+ / Huavej P8 Lite / iPAD v.2017
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 13007
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 855 times
Been thanked: 1560 times

Re: "Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby GinBook » Sun Nov 17, 2013 11:36 am

Ed0147 wrote:za posledne 3 dni mi 2x "padlo" gps sposobom vyhladavam siet a pritom to bolo v centre mesta ...
vraciam sa spat k 3.6.0.0 verzii :( tato nova 3.7. je zase bug jeden na druhom.


Je to marný a dělá mi to už dlouho na všech verzích v poslední době.
ImageImageImageImageImage
CM; Coordinator Czech Republic
iP 6+ / Huavej P8 Lite / iPAD v.2017
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 13007
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 855 times
Been thanked: 1560 times

Re: "Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby foxitrot » Tue Nov 19, 2013 8:42 am

Iste. Mam pre vas k dispozicii dve informacie. Jedna je, ze mame dojem, ze sa to uz roky neriesi (ani slovom, ani pismom) a druha ze myslim ze v 3.7.5.x release notes bola zmienka o nejakych fixoch v sietovej komunikacii, ale ani zmienka o GPS?
...with the good old crashing :roll: Symbian 2.1.99.114 (on N-E52), while
trying to get used to the good new asocial Android 4.xx.0.yyy (on OP-X March-me-Low).
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 14395
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2548 times
Been thanked: 1153 times

Re: "Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby foxitrot » Sat Nov 16, 2013 11:55 pm

Dnes ma klient dobre vytocil. Bol som mimo dosahu signalu na mieste, kde sa mi v polke parkoviska koncila mapa. Nie je signal, takze klient "vyhladava siet". Podarilo sa mi pripojit na wifinu, sup - mapa sa doplnila, ale klient tvrdohlavo nadalej "vyhladaval siet" a nebol ochotny prepocitat trasu ani nic ine :evil:

To tak nenecham!
...with the good old crashing :roll: Symbian 2.1.99.114 (on N-E52), while
trying to get used to the good new asocial Android 4.xx.0.yyy (on OP-X March-me-Low).
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 14395
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2548 times
Been thanked: 1153 times

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby foxitrot » Wed Jul 11, 2012 11:57 am

BlackReider wrote:
foxitrot wrote:
BlackReider wrote: asi delam neco spatne..
postup pristupu na "update map":
waze.com -> Live Map -> Update Map

Áno, všetci rozumieme, v čom je problém. Nie v tebe ale vo Waze programátoroch.
Pokračovanie neskôr, je to na dlhšie, visím na mobile.

JEEEE DEKUJUUUUUU

Server s adresou http://www.waze.com ma v pamati cestnu siet USA a Kanady (a nejake vyse dva roky stare zvysky ciest z ostatneho sveta).
Server s adresou http://www.waze.co.il ma v pamati cestnu siet Izraela.
Server s zatial neznamou adresou ma (alebo bude mat) v pamati cestnu siet Ciny.
Server s adresou http://world.waze.com ma v pamati cestnu siet zvysku sveta (vratane Europy).

Az do 'pred par tyzdnami' sa na hlavnej stranke dalo prepinat, v ktorej krajine sa clovek vlastne nachadza a trochu fungovala aj automatika presmerovania na spravny server/krajinu podla IPcky, odkial clovek navstivil Waze. Uz to nefunguje a na strankach chyba akakolvek zmienka pre novacikov o tom, ako je to vlastne usporiadane. Takze ak doteraz s tym mali problemy niekolki, odteraz mozno vacsina? :roll:

BlackReider wrote:postup pristupu na "update map":
waze.com -> Live Map -> Update Map

waze.com je vlastne http://www.waze.com - tu vznika tvoj problem. Samozrejme ako novy uzivatel o tom nemas ani tusenia...
Prakticky vsetko by si mohol pouzivat na http://world.waze.com s vynimkou Fora - waze forum na WORLDe v minulosti stale potrebovalo pridavat nejake autentifikatory do URL a po par hodinach sa odhlasovalo a nanovo ziadalo zadat meno/heslo (mozno sa uz tak nesprava).
...with the good old crashing :roll: Symbian 2.1.99.114 (on N-E52), while
trying to get used to the good new asocial Android 4.xx.0.yyy (on OP-X March-me-Low).
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 14395
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2548 times
Been thanked: 1153 times

Re: Problem:Update map, padani operatora

Postby foxitrot » Wed Jul 11, 2012 10:55 am

BlackReider wrote: :( tak jsem tam kde jsem byl :(

https://www.waze.com/editor/?zoom=2&lat=50.37129&lon=13.33925&layers=BFTFTTTFTTFTTTTFTTTTFT
proc mi to dela?

Keď zmeníš www na world, tak ti to pôjde.

asi delam neco spatne..
postup pristupu na "update map":
waze.com -> Live Map -> Update Map

Áno, všetci rozumieme, v čom je problém. Nie v tebe ale vo Waze programátoroch.
Pokračovanie neskôr, je to na dlhšie, visím na mobile.
...with the good old crashing :roll: Symbian 2.1.99.114 (on N-E52), while
trying to get used to the good new asocial Android 4.xx.0.yyy (on OP-X March-me-Low).
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 14395
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2548 times
Been thanked: 1153 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users