"Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, GinBook, guri211, Zirland

Re: "Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby Pali65 » Wed Nov 20, 2013 9:17 am

Odvolávam, čo som odvolal… - planý poplach. Pri používaní O2 sa občas stáva, že pri upgrade iOS sa z nastavení stratí v položke "Mobilné" nápis o2internet, ktorý tam musí byť. Jednoducho sa to vymaže.

Teraz som však žiadny upgrade nerobil a k vymazaniu došlo aj tak. Všimol som si to až na druhý deň, samozrejme, routing nemohol fungovať, kým som korektné nastavenie neobnovil.

Takže tentokrát v tom bol WAZE nevinne. :oops:
Pali65
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 540
Joined: Sun Jan 29, 2012 5:50 pm
Has thanked: 81 times
Been thanked: 59 times

Re: "Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby GinBook » Tue Nov 19, 2013 8:59 am

Mám dojem, že to jsme nechtěli slyšet. :(
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6548
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 813 times
Been thanked: 1533 times

Re: "Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby foxitrot » Tue Nov 19, 2013 8:42 am

Iste. Mam pre vas k dispozicii dve informacie. Jedna je, ze mame dojem, ze sa to uz roky neriesi (ani slovom, ani pismom) a druha ze myslim ze v 3.7.5.x release notes bola zmienka o nejakych fixoch v sietovej komunikacii, ale ani zmienka o GPS?
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 7084
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2385 times
Been thanked: 1088 times

Re: "Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby GinBook » Tue Nov 19, 2013 8:19 am

Foxi, jistě se řeší tento problém na vyšší úrovni (doufám). Jsou nějaké informace, které by se daly poreferovat i tady?
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6548
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 813 times
Been thanked: 1533 times

Re: "Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby vitj » Tue Nov 19, 2013 7:51 am

Po městě už jezdím v popředí s GPStest a waze mám v pozadí. Pak je GPS signál v pohodě ...
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3964
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 1120 times
Been thanked: 914 times

Re: "Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby b-007 » Tue Nov 19, 2013 7:28 am

A je to tak nakažlivé, že si ho tam instalují dobrovolně další statisíce lidí a neodradí je ani nefunkční internet a GPS :-).
b-007
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 1369
Joined: Wed Nov 24, 2010 11:12 pm
Location: Čechy
Has thanked: 113 times
Been thanked: 262 times

Re: "Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby GinBook » Mon Nov 18, 2013 11:04 pm

Vypadá to jak VIR co se šíří z telefonu do telefonu, který znefunkční GPS a mobilní připojení. A jmenuje se to Waze. :)
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6548
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 813 times
Been thanked: 1533 times

Re: "Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby Pali65 » Mon Nov 18, 2013 10:58 pm

Mne sa toto stalo dnes večer, zhruba od Sorošky po Košice sa nedalo nič urobiť, bol som v podstate offline a celé to trvalo najmenej ďalšie 2 hodiny. Nepomohol ani reštart telefónu, pripadalo mi to ako odfajčený server.
Pali65
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 540
Joined: Sun Jan 29, 2012 5:50 pm
Has thanked: 81 times
Been thanked: 59 times

Re: "Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby rolfovo » Mon Nov 18, 2013 12:38 pm

ono stačí nějakou dobu počkat a odsekne se to samo. Bohužel alespoň mně to dělá vždycky v nejnevhodnější chvíli (ztracený v noci ve spleti uliček nezmámého města nebo podobně vhodná příležitost) :-)
rolfovo
 
Posts: 73
Joined: Mon Jul 12, 2010 7:24 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 4 times

Re: "Vyhledavam sit" ve meste s plnym signalem ?

Postby GinBook » Sun Nov 17, 2013 11:36 am

Ed0147 wrote:za posledne 3 dni mi 2x "padlo" gps sposobom vyhladavam siet a pritom to bolo v centre mesta ...
vraciam sa spat k 3.6.0.0 verzii :( tato nova 3.7. je zase bug jeden na druhom.


Je to marný a dělá mi to už dlouho na všech verzích v poslední době.
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6548
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 813 times
Been thanked: 1533 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users