[STATUS] Waze Status - preklady

Image Image

Moderators: Unholy, guri211, Zirland, GinBook

[STATUS] Waze Status - preklady

Postby GinBook » Thu Jan 24, 2013 5:00 pm

Tak nejak nevim proc uz tomu neverim.
Mazou med kolem huby.
ImageImageImageImageImage
CM; Coordinator Czech Republic
iP 6+ / Samsung S3 neo, Nexus 7 (2012)
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6288
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 706 times
Been thanked: 1408 times

[STATUS] Waze Status - preklady

Postby GinBook » Thu Jan 24, 2013 5:10 pm

Ohledne bodu za editovani: tam je tolik promennych, ze me pripada nesmysl to nejak hodnotit a rozdelovat.
Zrovna u panu kteri tam maji 2-3miliony bodu a muzu hodnotit jejich praci, bych zakazal okamzite ucet. Ti totiz needituji ale jedou vylozene na body.

Ale to je do jineho tematu.

Edit: spise bych body za editovani dal samostatne. Bo bezny uzivatel je deprimovany narustem bodu jinych uzivatelu a nechape kte to ti lidi berou. Bo nevidi ty odsedene hodiny za klavesnici. Ale to vime my.
ImageImageImageImageImage
CM; Coordinator Czech Republic
iP 6+ / Samsung S3 neo, Nexus 7 (2012)
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6288
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 706 times
Been thanked: 1408 times

Re: [STATUS] Waze Status - preklady

Postby MagicOfLA » Thu Jan 24, 2013 6:15 pm

Image
MagicOfLA
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1263
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 75 times
Been thanked: 172 times

[STATUS] Waze Status - preklady

Postby GinBook » Thu Jan 24, 2013 6:43 pm



Muzes zacit prekladat. :-)

Po prelouskani z toho mam pocit, ze chteji posunout hranici z nadsenectvi k profesionalizaci. Dat trochu zodpovednosti na jednotlive zeme. A dost mozna se zbavit chaosu ktery narusta.
ImageImageImageImageImage
CM; Coordinator Czech Republic
iP 6+ / Samsung S3 neo, Nexus 7 (2012)
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6288
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 706 times
Been thanked: 1408 times

Re: [STATUS] Waze Status - preklady

Postby fotrik » Thu Jan 24, 2013 7:37 pm

Asi je nacase si pozadat o L4...
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 118 times

Re: [STATUS] Waze Status - preklady

Postby foxitrot » Fri Jan 25, 2013 7:31 am

Zaujimave, ze jedine miesto, kde spominaju slovko 'aktivny' je "active editors". Ale v casto publikovanych slovnych spojeniach ako ".... users" a ".... Wazers", kde sa chvalia milionmi fanusikov - nikdy :|
(Asi som zatrpknuty, ale dristy nech si nechaju pre potencionalnych investorov a pre media.)
...with the good old crashing :roll: Symbian 2.1.99.114 (N-E52), while
trying to get used to the good new social Android 4.0.xx.yyy (OP-X LOL-a-popp).
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6573
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 1884 times
Been thanked: 855 times

Re: [STATUS] Waze Status - preklady

Postby Suik » Mon Jan 28, 2013 8:07 pm

GinBook wrote:


Muzes zacit prekladat. :-)

Po prelouskani z toho mam pocit, ze chteji posunout hranici z nadsenectvi k profesionalizaci. Dat trochu zodpovednosti na jednotlive zeme. A dost mozna se zbavit chaosu ktery narusta.


work in progress :)
BA-SVK & surroundings AreaManager, Soc. Med. XP
Renault Fluence 2011, 1.6 16V Exception+HTC One S, stock Android 4.0.4, waze 3.6.0.0
FB pg: Waze Slovensko / Twitter: @waze_slovensko / G+: Waze Slovensko
Suik
 
Posts: 882
Joined: Thu Jun 02, 2011 11:17 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 1 time
Been thanked: 9 times

Re: [STATUS] Waze Status - preklady

Postby fotrik » Mon Jan 28, 2013 10:06 pm

Pred par hodinami jsem zacal a uz bych to mel hotove, ale objevilo se v okoli par novych geokesi a tak jsem misto toho vyrazil do terenu. ;) Necham to tedy na tobe.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 118 times

Re: [STATUS] Waze Status - preklady

Postby libora » Mon Jan 28, 2013 10:47 pm

čtení je to opravdu zajímavé, jsem zvědav co z toho vzejde; k nějaké profesionalizaci jsem ale mírně skeptický

Odesláno z mého HTC EVO 3D X515m pomocí Tapatalk 2
HTC EVO 3D a Waze 3.6.0 for Android
Informace pro editory, Přehledné video v angličtině
libora
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 665
Joined: Fri Sep 25, 2009 3:02 pm
Location: Chomutov, Praha, Moldava Czech Republic
Has thanked: 1 time
Been thanked: 15 times

Re: [STATUS] Waze Status - preklady

Postby Suik » Tue Jan 29, 2013 1:50 pm

fotrik wrote:Pred par hodinami jsem zacal a uz bych to mel hotove, ale objevilo se v okoli par novych geokesi a tak jsem misto toho vyrazil do terenu. ;) Necham to tedy na tobe.


Dnes vecer to bude skompletizovane :)
BA-SVK & surroundings AreaManager, Soc. Med. XP
Renault Fluence 2011, 1.6 16V Exception+HTC One S, stock Android 4.0.4, waze 3.6.0.0
FB pg: Waze Slovensko / Twitter: @waze_slovensko / G+: Waze Slovensko
Suik
 
Posts: 882
Joined: Thu Jun 02, 2011 11:17 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 1 time
Been thanked: 9 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: Mirda55, TomasK7