[STATUS] Waze Status - preklady

Image Image

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Re: [STATUS] Waze Status - preklady

Postby petk0 » Wed Dec 26, 2012 11:33 pm

Prave som objavil update landmarkov obci. Nove obce zakreslene 18.12. uz maju svoj polygon v editore a vidim ich aj v klientovi. Predtym to trvalo aj 3 mesiace. https://world.waze.com/editor/?zoom=2&lat=49.31849&lon=21.75898&layers=BTTFFTTTTTTTTTTTTTTTTFT

Dokonca aj valcovana cesta, ktoru som pomenoval ako obec 24.12 uz dostala svoj polygon...
Huawei P9 Lite, android 6.
petk0
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 2438
Joined: Wed Jan 25, 2012 10:00 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 243 times
Been thanked: 151 times

Re: [STATUS] Waze Status - preklady

Postby petk0 » Wed Dec 05, 2012 8:17 am

v utorok 4.12. na obed som kreslil landmarky a o polnoci uz boli v mobile. To co som nakreslil o hodinu neskor uz updatom nepreslo. Takyto update ale nespominaju. Tak ako to je?
Huawei P9 Lite, android 6.
petk0
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 2438
Joined: Wed Jan 25, 2012 10:00 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 243 times
Been thanked: 151 times

Re: [STATUS] Waze Status - preklady

Postby petk0 » Thu Nov 22, 2012 8:39 pm

Prave som nasiel nove satelitne podklady, napriklad Sobrance mali doteraz len machulu a uz ich vidim normalne a mozem dorovnat tie valcovacky. Zabery budu pomerne nove, pretoze vidno fotovoltaicke elektrarne, ktorych boom vypukol 2 roky do zadu. V Trebisove uz vidno nove nakupne centrum... Vyzera to nadejne. :)
Huawei P9 Lite, android 6.
petk0
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 2438
Joined: Wed Jan 25, 2012 10:00 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 243 times
Been thanked: 151 times

Re: [STATUS] Waze Status - preklady

Postby petk0 » Thu Oct 18, 2012 7:59 pm

Nielen score dnes zhavarovalo, ale cez 6 hodin viseli v mobile nahlasene hliadky, odstavene vozidla a ine udalosti, ktore sa nedali zrusit. Uz som myslel ze je to nejaka nova ficuria. Ale ked som chcel nejaku hlasku prihodit cez egaraz, tak to konci hlaskou: Zasláno do WAZE: nezasláno

Tiez nevidim dnesne UR, co som pozapichoval, ani valcovane drobnosti. Este 9.10. som valcoval okolo 20 ulic v Sturove a dodnes ani stopa v editore, pritom starsie aj novsie valce uz nabehli.
Huawei P9 Lite, android 6.
petk0
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 2438
Joined: Wed Jan 25, 2012 10:00 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 243 times
Been thanked: 151 times

Re: [STATUS] Waze Status - preklady

Postby petk0 » Sun Sep 23, 2012 7:36 pm

Dnes som si vsimol ze prebehol update Landmarkov v mojom okoli, ale nepreslo to na vsetkych urovniach Zoom. Maximalny zoom je uz novy, ale hned ten dalsi ukazuje stare data. A takto na striedacku sa uz nieco ukazuje nove a nieco este stare. Vidim to rovnako v Live mape aj v mobile.
Huawei P9 Lite, android 6.
petk0
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 2438
Joined: Wed Jan 25, 2012 10:00 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 243 times
Been thanked: 151 times

Re: [STATUS] Waze Status - preklady

Postby Pernstein » Fri Apr 05, 2013 12:06 pm

Tak mapa zdá se v pořádku, ale nové ulice ještě nejdou vyhledat.
Pernstein
 
Posts: 554
Joined: Thu Oct 18, 2012 8:28 am
Has thanked: 23 times
Been thanked: 30 times

Re: [STATUS] Waze Status - preklady

Postby Pernstein » Tue Apr 02, 2013 12:30 pm

porubcan wrote:takze zatial jedine oficialne vyjadrenie, ktore sa ku mne dostalo je, ze cisla domov sa budu dat vyhladavat az po uprave vyhladavacieho algoritmu. a to bude ktovie kedy...
please keep in mind that our search still does not support house numbers. So the numbers you add now will not be available through search until we upgrade our search algorithms.



Jak je tedy možné, že vyhledáván čísel, zadaných dříve podle starého systému, funguje, a to i když jsem je před posledním updatem mapy smazal a podle editoru tedy vůbec neexistují? Snad se po úpravě vyhledávače nebjeví v mapě zpět...
Pernstein
 
Posts: 554
Joined: Thu Oct 18, 2012 8:28 am
Has thanked: 23 times
Been thanked: 30 times

Re: [STATUS] Waze Status - preklady

Postby Pajdoom » Wed May 20, 2015 6:10 pm

Už koľkykrát?
A koľkokrát ešte?
Pajdoom
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 480
Joined: Thu Jan 02, 2014 7:01 pm
Has thanked: 61 times
Been thanked: 50 times

Re: [STATUS] Waze Status - preklady

Postby Pajdoom » Thu Aug 28, 2014 5:28 pm

Mam 36 a problemy .... prešiel som na 37 a mam tie iste problemy ...
Pajdoom
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 480
Joined: Thu Jan 02, 2014 7:01 pm
Has thanked: 61 times
Been thanked: 50 times

Re: [STATUS] Waze Status - preklady

Postby paaulo23 » Thu Jun 26, 2014 10:54 am

Aj ked server update nic nepise, su aktualizovane aj nase mapy. Aspon tie dlazdice kde sa ja pohybujem
Image
Editing & Client NOOB, noAM @ South-West Slovakia @ East Austria
Waze x.x.x.xxx on SM-N9005 3 @ silver Ludove Vozitko AmaRock
paaulo23
 
Posts: 252
Joined: Mon May 12, 2014 9:04 am
Location: Slovakia, Czech, Austria
Has thanked: 43 times
Been thanked: 23 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: mipwa, skubko