[STATUS] Waze Status - preklady

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, guri211, GinBook, Zirland

Re: [STATUS] Waze Status - preklady

Postby ma5jkl » Sun Aug 17, 2014 3:37 pm

Pricitavanie bodov na NA aj INTL serveroch ma meskanie. Na oprave pracujeme a v najblizsich dnoch budu body pricitane. Ziadne z bodov nebudu stratene.
http://status.waze.com/2014/08/17/delay ... tl-and-na/
ma5jkl
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 2449
Joined: Fri Oct 04, 2013 5:01 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 481 times
Been thanked: 505 times

Re: [STATUS] Waze Status - preklady

Postby tex232 » Fri Aug 15, 2014 8:17 am

Ja to řeším tak že si tam zadám bod a dám navigovat a je to...
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2870
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 413 times
Been thanked: 353 times

Re: [STATUS] Waze Status - preklady

Postby porubcan » Fri Aug 15, 2014 7:21 am

klient si automaticky refreshne vsetky mapove dlazdice, ktore potrebuje pre konkretnu trasu. teda je potrebne sa dat do/cez lokalitu navigovat
alebo sa da refresh vynutit aj z aplikacie - menu settings - advanced - data transfer - refresh map of my area
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5767
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 696 times
Been thanked: 1610 times

Re: [STATUS] Waze Status - preklady

Postby williamcz » Fri Aug 15, 2014 7:14 am

A po jaké době stahuje klient znovu mapu oblasti kterou už má staženou od jindy? Třeba teď sem blízko Ostrovacic, dal sem aktualizovat mapu v okolí a ty parkoviště sem stále neviděl. No až šel smazal služku mapy a znovu je to stáhlo, tak teď už je vidím.
williamcz
 
Posts: 93
Joined: Thu Jul 10, 2014 12:04 pm
Has thanked: 17 times
Been thanked: 12 times

Re: [STATUS] Waze Status - preklady

Postby tex232 » Fri Aug 15, 2014 7:05 am

Tak to souhlasí
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2870
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 413 times
Been thanked: 353 times

Re: [STATUS] Waze Status - preklady

Postby GinBook » Fri Aug 15, 2014 7:01 am

tex232 wrote:
GinBook wrote:Ano, zakresloval jsem rychle 3 parkoviste na MotoGP Brno. A 2 jsou jiz v klientovi. To 3 uz tam neni.

V kolim hodin jsi maloval to posledni?


hrubý odhad : 17:20-17:30 hod.
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6509
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 806 times
Been thanked: 1524 times

Re: [STATUS] Waze Status - preklady

Postby tex232 » Fri Aug 15, 2014 6:57 am

GinBook wrote:Ano, zakresloval jsem rychle 3 parkoviste na MotoGP Brno. A 2 jsou jiz v klientovi. To 3 uz tam neni.

V kolim hodin jsi maloval to posledni?
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2870
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 413 times
Been thanked: 353 times

Re: [STATUS] Waze Status - preklady

Postby GinBook » Fri Aug 15, 2014 6:25 am

Ano, zakresloval jsem rychle 3 parkoviste na MotoGP Brno. A 2 jsou jiz v klientovi. To 3 uz tam neni.
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6509
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 806 times
Been thanked: 1524 times

Re: [STATUS] Waze Status - preklady

Postby tex232 » Fri Aug 15, 2014 5:53 am

Mé včerejší editace jsou už v mapě - v klientu zajímavé....
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2870
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 413 times
Been thanked: 353 times

Re: [STATUS] Waze Status - preklady

Postby porubcan » Sun Aug 10, 2014 7:00 pm

Gine, to by si zasluhovalo skor separatne vlakno
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5767
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 696 times
Been thanked: 1610 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users