[STATUS] Waze Status - preklady

Image Image

Moderators: Unholy, guri211, Zirland, GinBook, Unholy, guri211, Zirland, GinBook

Re: [STATUS] Waze Status - preklady

Postby foxitrot » Mon May 27, 2013 2:15 pm

MagicOfLA wrote:
tex232 wrote:Konečně mi už někdo vysvětlil jak se dělá L5. Tak proto jsem stále L3 nepřejmenovávám a nepřejmenovávám :-)

Osobne takych nechapem. Sediet hodiny nad mapou a vysledok nula, to nie je zabijanie casu, to je vyslovene brutalny casovy holocaust. Keby za to boli aspon peniaze, ale takto...

Tych 200k by sa mozno dalo zvladnut ako zamestnanie (8x5 v tyzdni), prip. niekto 12x7 :-), ale inak, popri beznych veciach... si to neviem predstavit.
...with the good old crashing :roll: Symbian 2.1.99.114 (N-E52), while
trying to get used to the good new social Android 3.9.xx.yyy (SG-S3 KikiriKat).
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6384
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 1755 times
Been thanked: 799 times

Re: [STATUS] Waze Status - preklady

Postby porubcan » Mon May 27, 2013 4:52 pm

ono s premenovanim su to lacne edity, hlavne ak sa pouziju spravne skripty... to zaroven zaruci eliminaciu chyb (teda ze by sa na nejaky maly segment zabudlo)
sam som niektore obce premenovaval v zmysle dohodnutych pravidiel, no aby za to boli fakt extremne body, tak to by som musel tie obce premenovavat hore-dole snad kazdy druhy den...
Image Image Image
SK Country Coordinator, SK Country Manager, Global Champ, Android Beta Tester
Waze 3.9.9 on HTC One M9, Android 6.0 @ white Škoda Octavia RS Combi
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5058
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 518 times
Been thanked: 1342 times

Re: INTL mapy boli aktualizovane k 9. aprilu 2013 poobede

Postby tex232 » Tue May 28, 2013 5:51 am

foxitrot wrote:Status to este nehlasil, ale uz mam v klientovi zmeny, ktore som kreslil vcera okolo 15:00.

Co je zaujimave, uz po nejakej pol hodine po nakresleni boli k dispozicii aj nove PNG dlazdice tej oblasti (zatial bez kliknutelnych segmentov), v tomto okamihu je to tam komplet navigovatelne! Takze konecne uz aj mapa v LiveMap bude mat aktualny vzhlad.

on 10h Apr 2013 8:40, Waze GPS wrote:INTL mapy boli aktualizovane k 9. aprilu 2013 13:44 UTC

Mapove dlazdice na INTL servri boli uspesne aktualizovane k 9. aprilu 2013 13:44 UTC
Infrastructure Team


Takze na tie presne casy aktualizacie (up to ...) sa celkom spolahnut neda...


Kde presne se ti zaktualizovala livemap? Tam kde se pohybuju ja stale nic noveho nevidim...
[L4] AM Bohemia CZ, Waze 4.0.1.1, iPhone 6 & iPad Air, iOS 9.2
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2751
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 339 times
Been thanked: 321 times

Re: INTL mapy boli aktualizovane k 9. aprilu 2013 poobede

Postby foxitrot » Tue May 28, 2013 6:17 am

tex232 wrote:
foxitrot wrote:Status to este nehlasil, ale uz mam v klientovi zmeny, ktore som kreslil vcera okolo 15:00.

Co je zaujimave, uz po nejakej pol hodine po nakresleni boli k dispozicii aj nove PNG dlazdice tej oblasti (zatial bez kliknutelnych segmentov), v tomto okamihu je to tam komplet navigovatelne! Takze konecne uz aj mapa v LiveMap bude mat aktualny vzhlad.

on 10h Apr 2013 8:40, Waze GPS wrote:INTL mapy boli aktualizovane k 9. aprilu 2013 13:44 UTC

Mapove dlazdice na INTL servri boli uspesne aktualizovane k 9. aprilu 2013 13:44 UTC
Infrastructure Team


Takze na tie presne casy aktualizacie (up to ...) sa celkom spolahnut neda...


Kde presne se ti zaktualizovala livemap? Tam kde se pohybuju ja stale nic noveho nevidim...

https://world.waze.com/livemap/?zoom=9& ... t=48.62924 - miniaturne sidlo pre test navigacie, existovalo len par dni, potom som ho zmazal.

SC20130410-083230_.png
SC20130410-083230_.png (27.83 KiB) Viewed 802 times
V LiveMape je uz vidiet len na jednej urovni priblizenia.

Asi som sa tesil predcasne? "Lebo Waze".
...with the good old crashing :roll: Symbian 2.1.99.114 (N-E52), while
trying to get used to the good new social Android 3.9.xx.yyy (SG-S3 KikiriKat).
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6384
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 1755 times
Been thanked: 799 times

Re: [STATUS] Waze Status - preklady

Postby tex232 » Tue May 28, 2013 7:36 am

Tak vesnici máš už namalovanou v navigaci, teď už jen ji postavit v reálu.

Otázka: Vy už na slovensku malujete do navigace lyžařské vleky?
[L4] AM Bohemia CZ, Waze 4.0.1.1, iPhone 6 & iPad Air, iOS 9.2
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2751
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 339 times
Been thanked: 321 times

Re: [STATUS] Waze Status - preklady

Postby foxitrot » Tue May 28, 2013 8:01 am

tex232 wrote:Otázka: Vy už na slovensku malujete do navigace lyžařské vleky?

Obcas nejaky novacik, alebo ked si niekto moc slahne... ;)
...with the good old crashing :roll: Symbian 2.1.99.114 (N-E52), while
trying to get used to the good new social Android 3.9.xx.yyy (SG-S3 KikiriKat).
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6384
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 1755 times
Been thanked: 799 times

Re: [STATUS] Waze Status - preklady

Postby shalafi » Tue May 28, 2013 4:44 pm

ehm .. nesplna nahodou lyziarsky areal definiciu landmarku? Nemame v kategoriach landmarkov polozku "Sports facility"? Na zaklade coho najdete lyziarske stredisko bez existujuceho landmarku, hlavne ak neexistuje dedina s danym nazvom?
Country manager: Slovakia
Waze 3.7.7 @ HTC ONE S [4.4 CM11] @ 2012 Citroën C5

Image
shalafi
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1767
Joined: Wed Nov 25, 2009 2:08 pm
Location: Bratislava / Levice, Slovakia
Has thanked: 268 times
Been thanked: 205 times

Re: [STATUS] Waze Status - preklady

Postby tex232 » Tue May 28, 2013 6:06 pm

shalafi wrote:ehm .. nesplna nahodou lyziarsky areal definiciu landmarku? Nemame v kategoriach landmarkov polozku "Sports facility"? Na zaklade coho najdete lyziarske stredisko bez existujuceho landmarku, hlavne ak neexistuje dedina s danym nazvom?

Copak sjezdovka ale mne pobavil vlek znaceny jako zeleznicni trat...
[L4] AM Bohemia CZ, Waze 4.0.1.1, iPhone 6 & iPad Air, iOS 9.2
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2751
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 339 times
Been thanked: 321 times

Re: [STATUS] Waze Status - preklady

Postby shalafi » Tue May 28, 2013 7:20 pm

jó, to je tedy jiná! :lol: :lol:
Country manager: Slovakia
Waze 3.7.7 @ HTC ONE S [4.4 CM11] @ 2012 Citroën C5

Image
shalafi
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1767
Joined: Wed Nov 25, 2009 2:08 pm
Location: Bratislava / Levice, Slovakia
Has thanked: 268 times
Been thanked: 205 times

Re: [STATUS] Waze Status - preklady

Postby foxitrot » Tue May 28, 2013 8:05 pm

:P
To je pasca, keby editori konkurenčných máp chceli kopírovať z Waze mapy :ugeek:
...with the good old crashing :roll: Symbian 2.1.99.114 (N-E52), while
trying to get used to the good new social Android 3.9.xx.yyy (SG-S3 KikiriKat).
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6384
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 1755 times
Been thanked: 799 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: tmx643, Yombie