[STATUS] Waze Status - preklady

Moderators: Unholy, guri211, Zirland, GinBook

Re: [STATUS] Waze Status - preklady

Postby mylan » Mon Jun 24, 2013 8:55 am

Image
Waze 3.7.6 @ iOS | AM: severovýchod Slovenska + Praha
mylan
 
Posts: 691
Joined: Mon Nov 01, 2010 9:01 am
Has thanked: 63 times
Been thanked: 165 times

Re: [STATUS] Waze Status - preklady

Postby mylan » Thu Aug 08, 2013 10:26 am

Image
Waze 3.7.6 @ iOS | AM: severovýchod Slovenska + Praha
mylan
 
Posts: 691
Joined: Mon Nov 01, 2010 9:01 am
Has thanked: 63 times
Been thanked: 165 times

Re: [STATUS] Waze Status - preklady

Postby mylan » Tue Aug 13, 2013 9:23 am

Tak dajme stávky, koľko im to vydrží... Ak viac ako 1 deň, platím jednu rundu.
Image
Waze 3.7.6 @ iOS | AM: severovýchod Slovenska + Praha
mylan
 
Posts: 691
Joined: Mon Nov 01, 2010 9:01 am
Has thanked: 63 times
Been thanked: 165 times

Re: [STATUS] Waze Status - preklady

Postby mylan » Wed Aug 14, 2013 12:10 pm

Kua, tak som asi prehral stávku, platím teda rundu. Foxi, kde sa dá platiť waze bodmi? Kľudne obetujem aj statut royal wazera...
Image
Waze 3.7.6 @ iOS | AM: severovýchod Slovenska + Praha
mylan
 
Posts: 691
Joined: Mon Nov 01, 2010 9:01 am
Has thanked: 63 times
Been thanked: 165 times

Re: [STATUS] Waze Status - preklady

Postby mylan » Wed Aug 14, 2013 2:39 pm

Jj, takže tipujem, že prebehne ďalší rollback? :roll:
Image
Waze 3.7.6 @ iOS | AM: severovýchod Slovenska + Praha
mylan
 
Posts: 691
Joined: Mon Nov 01, 2010 9:01 am
Has thanked: 63 times
Been thanked: 165 times

Re: [STATUS] Waze Status - preklady

Postby mylan » Wed Aug 14, 2013 3:29 pm

No jasne, zruinujme mylana. Viem si potom predstaviť tú diskusiu v champs fóre:
Foxitrot: Guys, I think there is a problem with the map layer, again... Take a look at it, but please, can you just wait 24 hours before making a rollback. I need a free beer! Thanks, I love you all <333
Image
Waze 3.7.6 @ iOS | AM: severovýchod Slovenska + Praha
mylan
 
Posts: 691
Joined: Mon Nov 01, 2010 9:01 am
Has thanked: 63 times
Been thanked: 165 times

Re: [STATUS] Waze Status - preklady

Postby mylan » Wed Aug 21, 2013 1:11 pm

tex232 wrote:Kdo že platí ty velký panáky dle vlastního výběru?

foxitrot
Image
Waze 3.7.6 @ iOS | AM: severovýchod Slovenska + Praha
mylan
 
Posts: 691
Joined: Mon Nov 01, 2010 9:01 am
Has thanked: 63 times
Been thanked: 165 times

Re: [STATUS] Waze Status - preklady

Postby Pernstein » Tue Apr 02, 2013 12:30 pm

porubcan wrote:takze zatial jedine oficialne vyjadrenie, ktore sa ku mne dostalo je, ze cisla domov sa budu dat vyhladavat az po uprave vyhladavacieho algoritmu. a to bude ktovie kedy...
please keep in mind that our search still does not support house numbers. So the numbers you add now will not be available through search until we upgrade our search algorithms.



Jak je tedy možné, že vyhledáván čísel, zadaných dříve podle starého systému, funguje, a to i když jsem je před posledním updatem mapy smazal a podle editoru tedy vůbec neexistují? Snad se po úpravě vyhledávače nebjeví v mapě zpět...
Pernstein
 
Posts: 276
Joined: Thu Oct 18, 2012 8:28 am
Has thanked: 23 times
Been thanked: 30 times

Re: [STATUS] Waze Status - preklady

Postby Pernstein » Fri Apr 05, 2013 12:06 pm

Tak mapa zdá se v pořádku, ale nové ulice ještě nejdou vyhledat.
Pernstein
 
Posts: 276
Joined: Thu Oct 18, 2012 8:28 am
Has thanked: 23 times
Been thanked: 30 times

Re: [STATUS] Waze Status - preklady

Postby petk0 » Sun Sep 23, 2012 7:36 pm

Dnes som si vsimol ze prebehol update Landmarkov v mojom okoli, ale nepreslo to na vsetkych urovniach Zoom. Maximalny zoom je uz novy, ale hned ten dalsi ukazuje stare data. A takto na striedacku sa uz nieco ukazuje nove a nieco este stare. Vidim to rovnako v Live mape aj v mobile.
Nokia 700 symbian, Samsung DUOS GT-S5302, Samsung Mega 6,3
petk0
 
Posts: 821
Joined: Wed Jan 25, 2012 10:00 pm
Has thanked: 17 times
Been thanked: 72 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: Majestic-12 [Bot]