Nesprávne postupy

Image Image

Moderators: Unholy, guri211, GinBook

Re: Tabuľa hanby

Postby libora » Thu Sep 13, 2012 6:29 am

tarmi nejde o to neklikat, ale v případě, že netuším o co jde, tak se tu na fóru optám, počkám nějaký čas a pak se teprve k UR vrátím a případně zavřu :D
HTC EVO 3D a Waze 3.6.0 for Android
Informace pro editory, Přehledné video v angličtině
libora
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 665
Joined: Fri Sep 25, 2009 3:02 pm
Location: Chomutov, Praha, Moldava Czech Republic
Has thanked: 1 time
Been thanked: 15 times

Re: Tabuľa hanby

Postby karelzdepa » Wed Jul 31, 2013 4:39 pm

vysvětleno

* odstraněno protože by se toho mohl někdo chytnout
Last edited by karelzdepa on Wed Jul 31, 2013 5:24 pm, edited 1 time in total.
karelzdepa
 
Posts: 9
Joined: Tue Jan 05, 2010 11:42 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Re: Tabuľa hanby

Postby Kamil-Pardubice » Fri Jan 04, 2013 7:32 pm

Aha, ok, díky za info.

Netušil jsem, že nick na foru je jiný, než v klientovi. Myslel jsem, že je to stejné. Každopádně ať pleswi tedy nastaví správný ceny :-) Že Víťu zdravím
Kamil-Pardubice
 
Posts: 5
Joined: Wed Apr 18, 2012 5:17 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: Tabuľa hanby

Postby Kamil-Pardubice » Fri Jan 04, 2013 4:56 pm

Může někdo kontaktovat uživatele GuyDeere a napsat mu, ať nezadává ceny paliva od stolu (fake GPS???), ale pěkně poctivě na dané benzínce?

Dneska jsem byl na některých benzínkách tady v Pardubicích, všude zadané ceny z dneška od GuyDeere a většina cen zadaných špatně. Takže to nemohl zadávat, když byl na benzince.

Zkoušel jsem psát PM, ale forum píše, že uživatel neex. Prosím o reakci, co s tím.
Kamil-Pardubice
 
Posts: 5
Joined: Wed Apr 18, 2012 5:17 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: Tabuľa hanby

Postby hummel999 » Thu Apr 25, 2013 3:36 pm

foxitrot wrote:Obávam sa, že sa to netýka len poslednej doby, ale "odjakživa".


V tom případě na to teď mnohem víc narážím :)
hummel999
 
Posts: 96
Joined: Mon Jul 04, 2011 11:49 am
Has thanked: 9 times
Been thanked: 0 time

Re: Tabuľa hanby

Postby hummel999 » Thu Apr 25, 2013 2:06 pm

Poslední dobou nestačím žasnout co se v mapách děje, s každou aktualizací někde něco přestane fungovat. Nešlo by stejně jako se musí žádat o AM nějak zamezit úpravy map nováčkům? Třeba že do 30.000 bodů nemůžou měnit již hotové úseky? A můžou jen válcovat třeba.

Například naposled u sjezdu na Satalice někdo prostě smazal ulici, znovu si jí nakreslil a zapomněl jaksi otevřít směry. A já čumim jak puk, proč na plně funkčním a správně nakresleném úseku mi to říká, že nesmím unnout a pak najednou baštím bodíky.

Co se týče nahlášených chyb o tom ani nemluvím, to je ztráta času tady. Všechny bez popisu jsou do hodiny vyřešené bez řešení :D
Aspon, že mi příjde email a já si můžu kliknout na místo kde sem ho hlásil, vzpomenout si a opravit si sám :D
Zajímavá věc, když napíšu do popisu "nešahej na to" tak jich tam tak 50% zůstane :D

PS: L4 bych bral, pomalu bych zamknul vše funkční. Nejhorší je, že když si to nainstaluje někdo novej, dá si navigovat a ono ho to provede o 10km delší cestou, protože půlka cesty je posr.. od těchto lidí už to znovu nepoužije :(((
hummel999
 
Posts: 96
Joined: Mon Jul 04, 2011 11:49 am
Has thanked: 9 times
Been thanked: 0 time

Re: Tabuľa hanby

Postby hummel999 » Tue Feb 12, 2013 3:39 pm

Tohle sem právě objevil, proč to se do toho hrabou. Totálně zavřenej Karlák :(
A hlavně i ta ulice byla dnes opět vytvořena? Proč?
Attachments
Výstřižek.JPG
Výstřižek.JPG (115.29 KiB) Viewed 550 times
hummel999
 
Posts: 96
Joined: Mon Jul 04, 2011 11:49 am
Has thanked: 9 times
Been thanked: 0 time

Re: Tabuľa hanby

Postby hawkinsj » Fri Sep 27, 2013 11:44 am

Pernstein wrote:Zná někdo uživatele behooo (1)? Dnes jsem potřeboval do OC Chodov a navigovalo mě to nesmyslnou oklikou přes D1 a sjezd na Kunratice. Kouknu teď do editoru a vidím, že po uživateli behooo zbyla spousta červených šipek na tom velkém kruháku pod OC Chodov a jedna i na rampě z dálnice. Vzhledem k tomu, o jak frekventované místo se jedná, a že uživatel behooo nic jiného v okolí needitoval, smrdí mi to trochu atentátem:-D

Místo jsem už opravil a zamknul pro jistotu na L3.


A ja dnes jak blbec v editoru hledam proc me to na chodove tak divne naviguje do/z prace. S opravou si byl tedy znacne rychlejsi.
hawkinsj
 
Posts: 5
Joined: Sun Jul 22, 2012 9:56 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Tabuľa hanby

Postby harweyko » Thu Sep 12, 2013 8:33 pm

vlado_s wrote:Predpokladám harweyko(2) už raz dostal do "nosa", ale asi sa nepoučil... a nejedná sa o žiadneho nováčika (Joined:28 Nov 2010).
Bratislava, Austria tu a tu. Tu nepripojil segmenty na okolitú sieť, len neviem ktoré cesty po zaniknutej ČSPH zanikli a úplne bežne neukončuje segmenty nodom.


priznavam do nosa som nedostal ani prvy krat lebo ziadne upozornenie na nejaku svoju cinnost som nedostal, a aj tuto som sa ocitol nahodou po PM ohladne nodov od rst193.. a toto je presne o tej komunikacii ktora sa spomina vyssie, ak vidite nieco piste tym ludom aby si zacali viac citat forum resp. navody a nerobili vam pracu navyse. Povodne som sa zacal len tak obsmietat okolo domu a dokreslovat nejake chybajuce ulice, cakal som ze minimalne tie nody program vyhodnotit vie, dnes som dostal PM a uz viem ze to takto nefunguje, ucime sa vsetci. Priznavam velmi sa mi nechcelo citat vsetky navody kde co ako koncit a nastavovat kedze v plane bolo upravit tak 1-2 dediny okolo stareho bydliska, takze mam este medzery a uz je teda nacase si to zacat studovat ak este bude niekedy nalada pokracovat v updatoch. Tymto sa ospravedlnujem ak som vam narobil pracu navyse :oops:
Co sa tyka novacika, ano su to skoro 3 roky co som waze nainstaloval, presiel 500km a odinstaloval, a teraz asi pred dvoma mesiacmi slo waze zasa do telefonu, takze skor stale novacik...
harweyko
 
Posts: 2
Joined: Sat Nov 27, 2010 11:21 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Nesprávne postupy

Postby guri211 » Sun Jan 05, 2014 7:54 pm

ma5jkl wrote:Neviete niekto o scripte ktory by prave toto ukazal? Aspon tie najjednoduchsie, teda jeden segment bez akehokolvek pripojenia na akykolvek iny segment.

Pracujeme na tom :)
ma5jkl wrote:Urcovanie nepripojenych viac-segmentovych usekov by bolo skriptom asi dost narocne no tie jednosegmenty by az taky problem nemuseli byt.

Aj na tomto pracujeme - nebude to userscript ako rozsirenie do prehliadaca, ale back-endovy scanner na serveri. Potrebne je este vymysliet algoritmus: Do akej hlbky konektivitu prehladavat? Aky typ segmentu sa povazuje za spolahlivo pripojeny, t.j. v momente ked sa dostanem na neho uz nemusim pokracovat? Co vsetko a ako casto prehladavat? A podobne.
Waze 2.4 @ Ericsson GA628 (landscape mode preffered)
Škoda 100 MB 1977 (grey)
Pressburg, Slovakia
guri211
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1725
Joined: Fri Dec 31, 2010 6:13 pm
Location: Bratislava, Slovakia
Has thanked: 781 times
Been thanked: 472 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users