Nesprávne postupy

Moderators: Unholy, guri211, GinBook, Zirland

Re: Tabuľa hanby

Postby hawkinsj » Fri Sep 27, 2013 11:44 am

Pernstein wrote:Zná někdo uživatele behooo (1)? Dnes jsem potřeboval do OC Chodov a navigovalo mě to nesmyslnou oklikou přes D1 a sjezd na Kunratice. Kouknu teď do editoru a vidím, že po uživateli behooo zbyla spousta červených šipek na tom velkém kruháku pod OC Chodov a jedna i na rampě z dálnice. Vzhledem k tomu, o jak frekventované místo se jedná, a že uživatel behooo nic jiného v okolí needitoval, smrdí mi to trochu atentátem:-D

Místo jsem už opravil a zamknul pro jistotu na L3.


A ja dnes jak blbec v editoru hledam proc me to na chodove tak divne naviguje do/z prace. S opravou si byl tedy znacne rychlejsi.
hawkinsj
 
Posts: 5
Joined: Sun Jul 22, 2012 9:56 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Tabuľa hanby

Postby hummel999 » Tue Feb 12, 2013 3:39 pm

Tohle sem právě objevil, proč to se do toho hrabou. Totálně zavřenej Karlák :(
A hlavně i ta ulice byla dnes opět vytvořena? Proč?
Attachments
Výstřižek.JPG
Výstřižek.JPG (115.29 KiB) Viewed 228 times
AM: Praha a okolí, Ústí nad Labem
Waze 3.6 Android - Samsung Galaxy S3

Editace map - kompletní průvodce
hummel999
 
Posts: 92
Joined: Mon Jul 04, 2011 11:49 am
Has thanked: 8 times
Been thanked: 0 time

Re: Tabuľa hanby

Postby hummel999 » Thu Apr 25, 2013 2:06 pm

Poslední dobou nestačím žasnout co se v mapách děje, s každou aktualizací někde něco přestane fungovat. Nešlo by stejně jako se musí žádat o AM nějak zamezit úpravy map nováčkům? Třeba že do 30.000 bodů nemůžou měnit již hotové úseky? A můžou jen válcovat třeba.

Například naposled u sjezdu na Satalice někdo prostě smazal ulici, znovu si jí nakreslil a zapomněl jaksi otevřít směry. A já čumim jak puk, proč na plně funkčním a správně nakresleném úseku mi to říká, že nesmím unnout a pak najednou baštím bodíky.

Co se týče nahlášených chyb o tom ani nemluvím, to je ztráta času tady. Všechny bez popisu jsou do hodiny vyřešené bez řešení :D
Aspon, že mi příjde email a já si můžu kliknout na místo kde sem ho hlásil, vzpomenout si a opravit si sám :D
Zajímavá věc, když napíšu do popisu "nešahej na to" tak jich tam tak 50% zůstane :D

PS: L4 bych bral, pomalu bych zamknul vše funkční. Nejhorší je, že když si to nainstaluje někdo novej, dá si navigovat a ono ho to provede o 10km delší cestou, protože půlka cesty je posr.. od těchto lidí už to znovu nepoužije :(((
AM: Praha a okolí, Ústí nad Labem
Waze 3.6 Android - Samsung Galaxy S3

Editace map - kompletní průvodce
hummel999
 
Posts: 92
Joined: Mon Jul 04, 2011 11:49 am
Has thanked: 8 times
Been thanked: 0 time

Re: Tabuľa hanby

Postby hummel999 » Thu Apr 25, 2013 3:36 pm

foxitrot wrote:Obávam sa, že sa to netýka len poslednej doby, ale "odjakživa".


V tom případě na to teď mnohem víc narážím :)
AM: Praha a okolí, Ústí nad Labem
Waze 3.6 Android - Samsung Galaxy S3

Editace map - kompletní průvodce
hummel999
 
Posts: 92
Joined: Mon Jul 04, 2011 11:49 am
Has thanked: 8 times
Been thanked: 0 time

Re: Tabuľa hanby

Postby jozko82 » Sun Dec 01, 2013 11:54 am

porubcan wrote:ja si myslim, ze ak sa vratil k pre neho charakteristickemu sposobu editovania, adekvatny by bol 30 dnovy ban na editor a ak sa do tej doby nerozkomunikuje, tak zrusit ucet (a la lubo)

Ten lubo musel byt hrozne zly :lol:
Jablko 4S IOS 7.0.2 (waze klient 3.7.3)
jozko82
 
Posts: 32
Joined: Wed Jan 16, 2013 5:33 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 9 times

Re: Tabuľa hanby

Postby kamilski_ » Fri Jan 04, 2013 4:56 pm

Může někdo kontaktovat uživatele GuyDeere a napsat mu, ať nezadává ceny paliva od stolu (fake GPS???), ale pěkně poctivě na dané benzínce?

Dneska jsem byl na některých benzínkách tady v Pardubicích, všude zadané ceny z dneška od GuyDeere a většina cen zadaných špatně. Takže to nemohl zadávat, když byl na benzince.

Zkoušel jsem psát PM, ale forum píše, že uživatel neex. Prosím o reakci, co s tím.
kamilski_
 
Posts: 5
Joined: Wed Apr 18, 2012 5:17 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: Tabuľa hanby

Postby kamilski_ » Fri Jan 04, 2013 7:32 pm

Aha, ok, díky za info.

Netušil jsem, že nick na foru je jiný, než v klientovi. Myslel jsem, že je to stejné. Každopádně ať pleswi tedy nastaví správný ceny :-) Že Víťu zdravím
kamilski_
 
Posts: 5
Joined: Wed Apr 18, 2012 5:17 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: Tabuľa hanby

Postby karelzdepa » Wed Jul 31, 2013 4:39 pm

vysvětleno

* odstraněno protože by se toho mohl někdo chytnout
Last edited by karelzdepa on Wed Jul 31, 2013 5:24 pm, edited 1 time in total.
karelzdepa
 
Posts: 9
Joined: Tue Jan 05, 2010 11:42 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Re: Tabuľa hanby

Postby libora » Thu Sep 13, 2012 6:29 am

tarmi nejde o to neklikat, ale v případě, že netuším o co jde, tak se tu na fóru optám, počkám nějaký čas a pak se teprve k UR vrátím a případně zavřu :D
HTC EVO 3D a Waze 3.6.0 for Android
Informace pro editory, Přehledné video v angličtině
libora
 
Posts: 663
Joined: Fri Sep 25, 2009 3:02 pm
Location: Chomutov, Praha, Moldava Czech Republic
Has thanked: 1 time
Been thanked: 15 times

Re: Tabuľa hanby

Postby libora » Thu Feb 07, 2013 7:33 am

vlado_s wrote:2 meraj...
Som proti "plošnému" zamykaniu, ale čím ďalej tým viac sa prikláňam ku "zamykačom". Asi budeme musieť takého "komplikované" spojky zamykať, no potom to nebude môcť skontrolovať nižší AM (odsunúť prekrývajúce sa segmenty) :oops:

Většina AM čte fórum, a kdo ho nečte, tak aspoň začne číst. Kdo má L3 tak takové případy zamykejte :!:
HTC EVO 3D a Waze 3.6.0 for Android
Informace pro editory, Přehledné video v angličtině
libora
 
Posts: 663
Joined: Fri Sep 25, 2009 3:02 pm
Location: Chomutov, Praha, Moldava Czech Republic
Has thanked: 1 time
Been thanked: 15 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users