Nesprávne postupy

Image Image

Moderators: Unholy, guri211, GinBook

Re: Tabuľa hanby

Postby tex232 » Thu Feb 28, 2013 2:27 pm

ed0147a wrote:offtopic:
chcelo by to do scriptu doplnit moznost vyberu aj statu, nielen mesta.
hodilo by sa aj vyber ulice ...

tady

https://world.waze.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=40766
[L4] AM CZ, Waze 4.18.9900.900 iPhone 6 & iPad Air 2, iOS 10.2.1
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2885
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 433 times
Been thanked: 356 times

Re: Tabuľa hanby

Postby tex232 » Tue Feb 26, 2013 12:38 pm

Náhodou jsem projížděl Rakovník a je to to dost hrůza... moc to tam neznám ale snažím se dát dohromady ty největší hrůzy
[L4] AM CZ, Waze 4.18.9900.900 iPhone 6 & iPad Air 2, iOS 10.2.1
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2885
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 433 times
Been thanked: 356 times

Re: Tabuľa hanby

Postby tarmi » Thu Sep 13, 2012 4:58 am

vpoho chlapci.
ktomu UR fakt som tam nevidem problem, moja chyba... uz viem ze na UR nemam klikat :)
tarmi
 
Posts: 4
Joined: Wed Jun 13, 2012 3:34 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Tabuľa hanby

Postby tarmi » Wed Sep 12, 2012 1:33 pm

ja mam chladnu hlavu.
Uzavrel som to preto lebo som tam nevidel problem.
A vy tu zo mna pomaly robite vraha :)
sak je to len applikacia, a este ku tomu je ten editor dost nepodareny.
Ak ma byt UR na konkretneho pouzivatela a vidia ho vsetci... tak potom je problem na strane softwaru a nie na strane pouzivatela, ktory to uzavrel :) (neuzavrel by som to ja, uzavrel by to iny pro aktyvny novacik, ktory este nevie ako to chodi )
skludom mi niekto mohol poslat message, kde by sme si to vysvetlili ...

po druhe: toto je len forum, nikde sa na stranke waze nepise, pred kazdou zmenou pohladajte niekde ( na fore) ze ci niekto iny to nechce editovat.

mam z vas strasne blby pocit. Tak bud je to pristupne free, a clovek sa to snazi trosku vylepsit, kazdy tak ako vie, alebo si to locknite a robte si z tym cokolvek.

pristupom :"Ja som boh lebo ... (editujem to uz 10 rokov, mam xy bodov , som admin ... ) a nejaky trkvas mi zavrel UR ... " komunitu skor zmensujete ako zvedsujete, az nakoniec vam tu ostane 100 aktivnych clenov a ostatny sa na to vykaslu.

Kolko ludi cita toto forum ? 10 % z pouzivatelov ? Ja tu potom mozem pisat hoco na hocikoho a je to ako hrach na stenu hadzat. Ten clovek sa o tom nikdy nedozvie.
Ja by som napr na toto forum prisiel len nahodou.
tarmi
 
Posts: 4
Joined: Wed Jun 13, 2012 3:34 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Tabuľa hanby

Postby tarmi » Wed Sep 12, 2012 6:23 am

tak uzivatel tarmi som,
editoval som mapu, dalo mi tam nejake problemi.
pozrel som sa na to, nevidel som tam problem , zavrel som to ...
skadial doprcic mam vediet ze to nieje pre mna ?
a na tabulu hamby ma mozes dat znova ... nech sa paci, mne to nevadi ...
tarmi
 
Posts: 4
Joined: Wed Jun 13, 2012 3:34 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Tabuľa hanby

Postby Suik » Thu Mar 14, 2013 1:29 pm

K tomu tomcatovi sa staviam za porubcana. Urcite vie ako to tu chodi, ked chodi citat PMka, tak prebrowsuje mozno aj forum. Holt ked nechce, tak nechce...editovat moze stale vo svojej EA, ale AM to imho nie je po takychto veciach...
The one that returned
almostImageImage
Renault Fluence 2011, 1.6 16V, Samsung GS7 stock Android 6.0.1, Waze 4.18.0.1
FB pg: Waze Slovensko / Twitter: @waze_slovensko / G+: Waze Slovensko
Suik
 
Posts: 893
Joined: Thu Jun 02, 2011 11:17 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2 times
Been thanked: 10 times

Re: Tabuľa hanby

Postby Suik » Tue Feb 19, 2013 8:25 pm

Chapem socialno-sutaznu ulohu bodov, ale podla mna je na case, mozno, ich oddelit od vplyvu na editing lvl. Resp. mozu mat tak informacnu hodnotu o tom, kolko zhruba kto "editoval", ale nie o kvalite.

sent from my phone via Tapatalk
The one that returned
almostImageImage
Renault Fluence 2011, 1.6 16V, Samsung GS7 stock Android 6.0.1, Waze 4.18.0.1
FB pg: Waze Slovensko / Twitter: @waze_slovensko / G+: Waze Slovensko
Suik
 
Posts: 893
Joined: Thu Jun 02, 2011 11:17 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2 times
Been thanked: 10 times

Re: Tabuľa hanby

Postby Suik » Thu Feb 07, 2013 8:43 pm

+1

ked bol schopny pouzit email na vyziadanie AM (a ano myslim,ze ho ma este z doby, ked podmienky neboli), tak musi byt schopny pouzit (pravdepodobne) ten isty email aj na to, aby si vsimol notifikaciu na PM na fore.
The one that returned
almostImageImage
Renault Fluence 2011, 1.6 16V, Samsung GS7 stock Android 6.0.1, Waze 4.18.0.1
FB pg: Waze Slovensko / Twitter: @waze_slovensko / G+: Waze Slovensko
Suik
 
Posts: 893
Joined: Thu Jun 02, 2011 11:17 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2 times
Been thanked: 10 times

Re: Tabuľa hanby

Postby Suik » Fri Jan 25, 2013 1:33 am

Na to, aby boli aspon tie segmenty rovne, nepotrebujes wiki. V reale ta cesta tiez nevyzera takto. Na to staci len trochu rozumu.
The one that returned
almostImageImage
Renault Fluence 2011, 1.6 16V, Samsung GS7 stock Android 6.0.1, Waze 4.18.0.1
FB pg: Waze Slovensko / Twitter: @waze_slovensko / G+: Waze Slovensko
Suik
 
Posts: 893
Joined: Thu Jun 02, 2011 11:17 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2 times
Been thanked: 10 times

Re: Re: Tabuľa hanby

Postby Suik » Tue Jan 15, 2013 12:57 am

fotrik wrote:Tak dle informaci tim skriptem hromadne mazal soft/rev/U. Pokud spravne chapu funkci importovane belgicke basemap, tak po importu jsou vsechny smery Unknown a vsechna odboceni zakazana, ale soft, takze uzivatele po mape jezdici tomu nastavi povolene smery a odboceni. Tim, ze skriptem odstranil soft turny, se zakazana odboceni zmenila ze soft na hard, coz v dusledku nebude pres ne routovat ani se neprestavi na povolena odboceni vice prujezdy uzivatelu. Je to tak? :(

Na mnoha mistech jsem to uz po nem opravil a overenim z jinych zdroju nastavil smery a odboceni. Vysledek jeho zasahu je videt napriklad zde, kde jsem to schvalne nechal beze zmeny:
https://world.waze.com/editor/?zoom=4&l ... TTTTTTTTFT

Nez ho definitivne servu jako maleho kluka, tak bych si rad overil, ze je ma uvaha v prvnim odstavci spravna.

Presne tak. Ak uz je raz hard a nepovoleny naspat, teda tak ako je to v realite, tak tadial neroutuje. Max. po case tam vyhodi Map Problem.

Edit: aj ked vieme,ze aj hard turn je len penalta.Alebo to uz zmenili? Ci len Pvt.rds menili?

sent from my phone via Tapatalk
The one that returned
almostImageImage
Renault Fluence 2011, 1.6 16V, Samsung GS7 stock Android 6.0.1, Waze 4.18.0.1
FB pg: Waze Slovensko / Twitter: @waze_slovensko / G+: Waze Slovensko
Suik
 
Posts: 893
Joined: Thu Jun 02, 2011 11:17 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2 times
Been thanked: 10 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: jirys, ma5jkl, tomidd