Problemy s WME editorom

Image Image

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Re: Problemy s WME editorom

Postby Yombie » Fri Feb 12, 2016 8:48 pm

Našiel som pravdepodobne ďalší bug novej verzie. Nie je možné pridávať popisné čísla domov pomocou klávesovej skratky (H). Po stlačení sa zapne iba editor popisných čísel, ďalší krát už klávesa nereaguje, ani vo FF, ani v Chrome, ani pri zapnutých či vypnutých skriptoch. Jednotlivé čísla treba vkladať ručne kliknutím myškou na (+). Pri ukladaní naviac občas vypíše error, prípadne že sa jedná o nesprávne čísla a vyžaduje kontrolu.. a napriek chybovej hláške ich aj tak uloží. Má niekto podobný problém?
Image
Yombie
 
Posts: 490
Joined: Tue Dec 08, 2015 5:34 pm
Location: Prievidza / Trenčín / Brno
Has thanked: 27 times
Been thanked: 41 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby vlado_s » Mon Oct 01, 2012 9:57 pm

reaguje to na posun cestnej siete a zmenu zoomu, áno v kove
vlado_s
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 6365
Joined: Fri Sep 09, 2011 3:55 pm
Has thanked: 133 times
Been thanked: 347 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby vlado_s » Mon Oct 01, 2012 3:49 pm

Žiaľ to pozorujem už 3 mesiace. Pomáha F5.
vlado_s
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 6365
Joined: Fri Sep 09, 2011 3:55 pm
Has thanked: 133 times
Been thanked: 347 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby vitj » Thu Dec 13, 2012 10:26 am

fotrik wrote:Gratuluji vitj k dosazeni L5, na druhou stranu bude ted jeste tezsi po nem neco delat. ;)


Díky, snad nebude těžší po mě něco opravovat nebo dodělávat. Rád odemknu, když bude potřeba.
ImageImageImageImage
CM-Czech Republic
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 7909
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 1239 times
Been thanked: 962 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby vejpuste » Wed Oct 03, 2012 11:47 am

petk0 wrote:a pikoska. za posledny tyzden sa mi uz 3x stalo ze pri save to hodilo error a moja poloha na mape sa zmenila o tisicky kilometrov, na celkom inu krizovatku. alebo skor na celkom iny kruhac. :-)


Zjistil jsem, ze je potreba davat pozor co ma clovek v URL. Obcas kdyz klepne na nejaky odkaz, tak se mu tam doplni ?lon=... a i kdyz uz je uplne jinde, tak se pri reloadu hodi na to puvodni misto.
Takze pred reloadem doporucuju zkontrolovat URL a pokud tam ?lon= je, tak od otazniku smazat a odentrovat, cimz se reload take udela.
Libor
vejpuste
 
Posts: 132
Joined: Wed Sep 28, 2011 6:03 pm
Location: Praha, Czech Republic
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Problemy s WME editorom

Postby vargosz » Fri Oct 26, 2012 12:05 pm

Koukám, že editor má trochu problém s diakritikou:
print.jpg
print.jpg (104.06 KiB) Viewed 637 times
[L4] Android 5.1.1 Sony Z1 Compact Stock ROM (Waze - actual Beta version)
vargosz
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1448
Joined: Wed May 23, 2012 9:39 am
Location: CZE
Has thanked: 251 times
Been thanked: 198 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby Vadi58 » Thu Feb 11, 2016 7:00 pm

Sem tam sa s tým problémom tento týždeň pri editacii stretávam aj ja.

Odoslané z Lenovo P70-A pomocou Tapatalku
Vadi58
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1141
Joined: Tue Dec 23, 2014 5:26 pm
Has thanked: 115 times
Been thanked: 81 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby Vadi58 » Tue Jul 21, 2015 2:24 pm

porubcan wrote:Skus chrome

Sent from my HTC One using Tapatalk

Hoci mám nainštalované Chrome, neviem mu prísť na chuť, takže ho nepoužívam. Teraz aktuálne, keď som si uložil novú pozíciu Editor Waze mapy, tak pri prvom otvorení je všetko OK, ale keď prejdem na Live map a potom znovu na editor, tak zase je všetko tmavé. Ale kašlem už nato a počkám si na nejakú aktualizáciu či WME, alebo skriptov. :mrgreen: Lebo zázraky sa dejú!
Vadi58
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1141
Joined: Tue Dec 23, 2014 5:26 pm
Has thanked: 115 times
Been thanked: 81 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby Vadi58 » Tue Jul 21, 2015 8:33 am

bebebrumik wrote:Mám ten samý problém a po vypnutí skriptu UR-MP Tracking je to OK.

Mne to nepomohlo. Máš FF?
Vadi58
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1141
Joined: Tue Dec 23, 2014 5:26 pm
Has thanked: 115 times
Been thanked: 81 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby Vadi58 » Tue Jul 21, 2015 8:31 am

porubcan wrote:skus vypnut vsetky skripty a otestovat tak.

Pišta, všetko som vypol, ešte aj WME toolbox, reštartoval prehliadač FF a nič sa nezmenilo. Jedine keď si kliknem na hociktoré UR v UR-MP Tracking, vtedy sa mi rozjasní EA. Ale že to aspoň takto ide.
Attachments
WMEtest1.jpg
WMEtest1.jpg (64.72 KiB) Viewed 244 times
Vadi58
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1141
Joined: Tue Dec 23, 2014 5:26 pm
Has thanked: 115 times
Been thanked: 81 times

Next

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users