Problemy s WME editorom

Image Image

Moderators: Unholy, Zirland, GinBook, guri211, Unholy, Zirland, GinBook, guri211

Re: Problemy s WME editorom

Postby b-007 » Tue Dec 04, 2012 10:20 pm

Konečně po dlouhé době došlo k aktualizaci (opravě) cities layer.
Proč v live mapě při max. zoomu vidím jen pár ulic v jedné mnou editované vesnici a při oddálení vidím vše jak má býti?
b-007
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 1155
Joined: Wed Nov 24, 2010 11:12 pm
Location: Čechy
Has thanked: 103 times
Been thanked: 209 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby bebebrumik » Tue Jul 21, 2015 7:44 am

Mám ten samý problém a po vypnutí skriptu UR-MP Tracking je to OK.
Image
bebebrumik
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 833
Joined: Tue May 07, 2013 12:11 pm
Has thanked: 133 times
Been thanked: 144 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby bebebrumik » Tue Jul 21, 2015 2:13 pm

Vadi58 wrote:
bebebrumik wrote:Mám ten samý problém a po vypnutí skriptu UR-MP Tracking je to OK.

Mne to nepomohlo. Máš FF?


jj, mám FF :-)
Image
bebebrumik
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 833
Joined: Tue May 07, 2013 12:11 pm
Has thanked: 133 times
Been thanked: 144 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby bebebrumik » Tue Jul 21, 2015 4:18 pm

Odtrhni si ve vrstvách Oblasti editace :-)
Image
bebebrumik
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 833
Joined: Tue May 07, 2013 12:11 pm
Has thanked: 133 times
Been thanked: 144 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby dusan2020 » Tue Mar 31, 2015 5:39 pm

akoze to uz prehanaju ... idem pozerat nieco v jazde ktoru som mal poobede s waze a po vyse hodine a pol ani tuk po jazde (normalne tak do hodiny som ju videl nahodenu) editacna oblast nikde s oznamenim

Pre získanie oprávnenia na editovanie mapy potrebujete najprv jazdiť s Waze aplikáciou.


som zvedavy kedy to nahodia a ci tam ta jazda bude :| a este aj ked si chcem pozriet skore tak mi klient nonstop pada :/
:mrgreen:
dusan2020
 
Posts: 67
Joined: Wed Aug 06, 2014 8:08 am
Has thanked: 16 times
Been thanked: 5 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby dusan2020 » Tue Mar 31, 2015 6:53 pm

tak mne uz oblast obnovili ale poslednu jazdu tu stale nemam tak este uvidim :roll:
:mrgreen:
dusan2020
 
Posts: 67
Joined: Wed Aug 06, 2014 8:08 am
Has thanked: 16 times
Been thanked: 5 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby dusan2020 » Wed Apr 01, 2015 1:10 pm

pokiaľ ide o oblasť tak to mi nabehlo len s nižšou oblasťou ako normále mala byť a včerajšia trasa mi tiež nenaskočila tak neviem akože či to nezaznamenalo pre chybu alebo ako :|
:mrgreen:
dusan2020
 
Posts: 67
Joined: Wed Aug 06, 2014 8:08 am
Has thanked: 16 times
Been thanked: 5 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby dusan2020 » Wed Apr 01, 2015 2:44 pm

nocommenta wrote:Každý mesiac sa prepočítava EA, teraz sa zredukovala o jazdy z decembra...
Včerajší výpadok možno súvisí s týmto...
V oblasti / oblastiach máš len to, čo si si vyjazdil od januára do dnešného dňa ;)


Jednu časť oblasti, o ktorú mi editačnú oblasť zredukovali, som šiel tento mesiac, ale tá ma ani tak netrápi nakoľko tadiaľ často nejazdím. Viac ma trápi oblasť, cez ktorú som šiel posledného marca. Túto mi ani nenahodilo ani ako oblasť na editáciu ani ako odjazdenú trasu (ktorá ma trápi najviac) akoby som tadiaľ nikdy nešiel a nenahodilo mi ani pár hlásení o cenách benzínu, policajných hliadkach a podobne, ktoré som počas tej jazdy nahlásil. :?
:mrgreen:
dusan2020
 
Posts: 67
Joined: Wed Aug 06, 2014 8:08 am
Has thanked: 16 times
Been thanked: 5 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby Ed0147 » Tue Dec 04, 2012 6:11 pm

drobnost, staci par metrov vedla a kolko problemov s tym je.
Preco to nevycentruju tak ako to ma byt spravne ?
Pokial o tom clovek vie je to v pohode, pomoze si inak /gps, posun mapy/.
Waze 3.7.8.0 & Samsung Galaxy S Duos 2 & stock rom 4.2.1 + root & Seat Ibiza 6L blue
neaktualne-Waze Android 3.7.3.0 & Samsung Galaxy Ace 2 (Android 4.1.2, rooted)
Ed0147
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 597
Joined: Sun Oct 06, 2013 3:17 pm
Has thanked: 86 times
Been thanked: 73 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby Ed0147 » Tue Dec 04, 2012 7:11 pm

o tychto veciach viem :)
zaujimalo ma, preco to neposunu v programe /wazaci/ ked sa vie ze je tam posun.

viacero miest ma/bude mat zavedene GIS, to by sa dalo prepojit priamo a presnost by bola uplne inde.
ale odskakujem od temy , sry.
Waze 3.7.8.0 & Samsung Galaxy S Duos 2 & stock rom 4.2.1 + root & Seat Ibiza 6L blue
neaktualne-Waze Android 3.7.3.0 & Samsung Galaxy Ace 2 (Android 4.1.2, rooted)
Ed0147
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 597
Joined: Sun Oct 06, 2013 3:17 pm
Has thanked: 86 times
Been thanked: 73 times

Next

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: Mirda55, zekex