Problemy s WME editorom

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, GinBook, guri211, Zirland

Re: Re: Problemy s WME editorom

Postby Sanicko » Tue Dec 04, 2012 11:16 pm

ed0147a wrote:preco to neposunu v programe /wazaci/ ked sa vie ze je tam posun.

Ze je tam posun, zistíš len manuálne... Porovnaním GPS stop s podkladom... Takze je to na editoroch.
Neviem si dosť dobre predstaviť, ako by vo Waze centrálne hľadali možné posuny v Bing podklade...

-= Sent from Xperia Neo V =-
Sanicko
 
Posts: 560
Joined: Thu Apr 05, 2012 2:46 pm
Location: East Slovakia
Has thanked: 36 times
Been thanked: 17 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby Yombie » Fri Feb 12, 2016 8:48 pm

Našiel som pravdepodobne ďalší bug novej verzie. Nie je možné pridávať popisné čísla domov pomocou klávesovej skratky (H). Po stlačení sa zapne iba editor popisných čísel, ďalší krát už klávesa nereaguje, ani vo FF, ani v Chrome, ani pri zapnutých či vypnutých skriptoch. Jednotlivé čísla treba vkladať ručne kliknutím myškou na (+). Pri ukladaní naviac občas vypíše error, prípadne že sa jedná o nesprávne čísla a vyžaduje kontrolu.. a napriek chybovej hláške ich aj tak uloží. Má niekto podobný problém?
Yombie
 
Posts: 203
Joined: Tue Dec 08, 2015 5:34 pm
Location: Prievidza / Trenčín / Brno
Has thanked: 20 times
Been thanked: 29 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby JJ-CZ » Fri Feb 12, 2016 4:58 pm

ahoj, od odpoledne mám problém s mizením chatu, při zaplem scriptu freedit 1+ má to také někdo?
JJ-CZ
 
Posts: 44
Joined: Wed Jan 06, 2016 2:14 pm
Location: Czech republic
Has thanked: 17 times
Been thanked: 0 time

Re: Problemy s WME editorom

Postby JJ-CZ » Fri Feb 12, 2016 9:28 am

a já si myslel, že je chyba na mé straně klávesnice :) a jak koukám, nejsem jediný s podobným problémem
JJ-CZ
 
Posts: 44
Joined: Wed Jan 06, 2016 2:14 pm
Location: Czech republic
Has thanked: 17 times
Been thanked: 0 time

Re: Problemy s WME editorom

Postby nocommenta » Fri Feb 12, 2016 8:01 am

hamilnes wrote:Pri editovaní niekoľkých položiek naraz v adrese segmentu mi po uložení mapové okno zamrzne. Reset stránky vždy pomohol a zmeny, ako vidím, boli uložené.
Robí to len mne, alebo je to všeobecný bug nového editora na FF?

Je to aj na Chrome, tiez IE...
nocommenta
Map Raider
Map Raider
 
Posts: 1276
Joined: Tue Sep 02, 2014 3:04 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 59 times
Been thanked: 220 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby Kebb01 » Thu Feb 11, 2016 10:20 pm

Já měl stejný problém na starší verzi WME, s novou jedu jako po másle, až na problém, kdy po X editech nejde nic vybrat, ale na to už jsem si zvykl. Refreš pomůže. 35 aktivních skriptů, Chrome.

Odesláno z mého HTC One S pomocí Tapatalk
Kebb01
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 694
Joined: Tue Jul 09, 2013 2:06 pm
Location: Slezsko, západ Severní Moravy
Has thanked: 224 times
Been thanked: 247 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby Siggi79 » Thu Feb 11, 2016 8:31 pm

hamilnes wrote:Pri editovaní niekoľkých položiek naraz v adrese segmentu mi po uložení mapové okno zamrzne. Reset stránky vždy pomohol a zmeny, ako vidím, boli uložené.
Robí to len mne, alebo je to všeobecný bug nového editora na FF?

Hlasim rovnaky problem.
Na Ubuntu, FF po poslednej aktualizacii pri ukladani zmien zosedne mapa a nic sa neda s tym robit. Pomoze refresh stranky a zmeny su ulozene.

Dnes som myslel, ze ma trafi slak :)


Odoslané z ASUS_T00J pomocou Tapatalku
Siggi79
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 432
Joined: Sat Jul 12, 2014 12:40 pm
Location: Trnava + Záhorie, Slovakia
Has thanked: 71 times
Been thanked: 29 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby komichal » Thu Feb 11, 2016 8:26 pm

Mně pomohl Pajdoom výše.
komichal
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 900
Joined: Wed Oct 13, 2010 5:40 am
Has thanked: 296 times
Been thanked: 274 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby porubcan » Thu Feb 11, 2016 8:11 pm

Tiež sa mi to občas stáva... pripisujem to privysokemu počtu otvorených tabov v chrome (a brutálnym nárokom chrome na RAMku)

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5764
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 696 times
Been thanked: 1609 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby hamilnes » Thu Feb 11, 2016 7:06 pm

foxitrot wrote:Mne také robilo niekoľko mesiacov v zime - plocha mapy sivá, permalink sa kliknúť nedal (lebo bol vrámci zašedeného framu), ale napr. Toolbox fungoval. Všeobecný názor bol že "lebo skripty". Posledný mesiac sa mi to už nestalo.
Dáta boli obvykle uložené.


jj presne to sú sprievodné príznaky. Skúsim poprepínať skripty.
hamilnes
Wiki Master
Wiki Master
 
Posts: 576
Joined: Fri Oct 03, 2014 8:59 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 190 times
Been thanked: 131 times

Next

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users