Problemy s WME editorom

Moderators: Unholy, guri211, GinBook, Zirland

Re: Problemy s WME editorom

Postby b-007 » Tue Dec 04, 2012 10:20 pm

Konečně po dlouhé době došlo k aktualizaci (opravě) cities layer.
Proč v live mapě při max. zoomu vidím jen pár ulic v jedné mnou editované vesnici a při oddálení vidím vše jak má býti?
b-007
 
Posts: 826
Joined: Wed Nov 24, 2010 11:12 pm
Location: Čechy
Has thanked: 82 times
Been thanked: 134 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby Ed0147 » Tue Dec 04, 2012 6:11 pm

drobnost, staci par metrov vedla a kolko problemov s tym je.
Preco to nevycentruju tak ako to ma byt spravne ?
Pokial o tom clovek vie je to v pohode, pomoze si inak /gps, posun mapy/.
Waze 3.7.8.0 & Samsung Galaxy S Duos 2 & stock rom 4.2.1 + root & Seat Ibiza 6L blue
neaktualne-Waze Android 3.7.3.0 & Samsung Galaxy Ace 2 (Android 4.1.2, rooted)
Ed0147
 
Posts: 572
Joined: Sun Oct 06, 2013 3:17 pm
Has thanked: 77 times
Been thanked: 68 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby Ed0147 » Tue Dec 04, 2012 7:11 pm

o tychto veciach viem :)
zaujimalo ma, preco to neposunu v programe /wazaci/ ked sa vie ze je tam posun.

viacero miest ma/bude mat zavedene GIS, to by sa dalo prepojit priamo a presnost by bola uplne inde.
ale odskakujem od temy , sry.
Waze 3.7.8.0 & Samsung Galaxy S Duos 2 & stock rom 4.2.1 + root & Seat Ibiza 6L blue
neaktualne-Waze Android 3.7.3.0 & Samsung Galaxy Ace 2 (Android 4.1.2, rooted)
Ed0147
 
Posts: 572
Joined: Sun Oct 06, 2013 3:17 pm
Has thanked: 77 times
Been thanked: 68 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby Ed0147 » Tue Dec 11, 2012 9:26 pm

neviem ako vam ale momentalne sa nedokazem ani prihlasit.
pred chvilou sa este dalo ale zacala vypadavat lava lista.

zeby zacal update ?
Waze 3.7.8.0 & Samsung Galaxy S Duos 2 & stock rom 4.2.1 + root & Seat Ibiza 6L blue
neaktualne-Waze Android 3.7.3.0 & Samsung Galaxy Ace 2 (Android 4.1.2, rooted)
Ed0147
 
Posts: 572
Joined: Sun Oct 06, 2013 3:17 pm
Has thanked: 77 times
Been thanked: 68 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby EfendiM9 » Thu Dec 06, 2012 7:12 am

petk0 wrote:Dnes som skusal nakreslit rieku a podarilo sa ju ulozit na prvy krat. Ulozenie zbehlo behom sekundy. Ale robil som ju od zaciatku a postupne vyklikal cez 2 mesta. Dlzka okolo 20km. Malo to stovky bodov. Landmark som pred Save nastavil na river, vyplnil aj nazov a pre istotu dal lock. Po ulozeni som ju zacal editovat a tu uz dovolilo maximalne 50 editov, co je na rieku strasne malo. Save uz pri Edite trva dlho... Musel som odmazavat posledne kroky az niekde zo 160... Takze rieku treba hned na zaciatku spravit co najlepsie, aby nebolo treba vela editovat neskor. Este jednu idem skusit, snad tento postup bude fungovat. :-)

Nemam problem pri rieke ulozit aj viac ako 100 editov. Ulozenie trvalo tak 2-3 sekundy. Rieku stale zacinam vytvorenim landmarku o 3-4 bodoch, ktory pomenujem, nastavim na river, ulozim a az nasledne rozsirujem. Jediny rozdiel voci tebe je zrejme ten, ze som nemal lock.
Waze Android 3.7.8.0 @ HTC Desire S (Android 2.3.5)
EfendiM9
 
Posts: 360
Joined: Thu Feb 02, 2012 8:45 am
Has thanked: 45 times
Been thanked: 32 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby EfendiM9 » Thu Dec 06, 2012 11:19 am

petk0 wrote:
EfendiM9 wrote:Nemam problem pri rieke ulozit aj viac ako 100 editov.


Editor velmi casto zblbne pri pouziti zoom, potom pomaha len permalink, ale to zas pridem o zmeny... Aj rychlost zapisu sa casto meni, neviem ci tam maju spicku, ale rano v pohode a vecer to ledva ide.

Zoom je naozaj velky problem. Robil som uz hrozne vela veci na viackrat kvoli tomu. Tiez sa mi ale zda, ze ten problem nastava castejsie v dobe, ked je editor pomalsi. Rano s tym problemy takmer nemavam. Problem s ukladanim vacsieho poctu zmien teda moze zrejme nastat v dobe, ked je editor pomalsi. Jemozne, ze vyprsi nejaky timer...
Waze Android 3.7.8.0 @ HTC Desire S (Android 2.3.5)
EfendiM9
 
Posts: 360
Joined: Thu Feb 02, 2012 8:45 am
Has thanked: 45 times
Been thanked: 32 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby fotrik » Wed Oct 03, 2012 9:15 am

To jsem mel vedet pred 5 minutami. Smazal jsem rucne kresleny kruhac, ktery nebyl kruhac a chtel ho vytvorit znovu. Ted je z toho obycejna krizovatka, ale nevidim ji, abych udelal posledni krok. Az se to ve WME objevi, snad nikdo nezacne vysilovat.
ImageImage
fotrik
 
Posts: 1724
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 104 times
Been thanked: 92 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby fotrik » Wed Oct 03, 2012 10:56 am

EA mam ted pres pul Evropy. Barcelona, Brusel, pul Belgie, Lux, DE. Ale tohle bylo v ramci me AM oblasti kousek od Brna. A rozsah AM mam v podpisu.
ImageImage
fotrik
 
Posts: 1724
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 104 times
Been thanked: 92 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby fotrik » Thu Oct 04, 2012 9:18 am

Mno, tak jsem se presne po 2 letech prehoupl pres 50 tisic editaci. Jeste dalsi dva roky a mozna zase budu moct ve svem AM area delat temer bez omezeni... :(
ImageImage
fotrik
 
Posts: 1724
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 104 times
Been thanked: 92 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby fotrik » Tue Dec 04, 2012 9:30 am

Neni to problem, spis drobne reseni, takze to sem presto patri. Nevim, jak jinde, ale v poslednim tydnu byla v okoli Brna aktualizovana fotomapa. Podle stavu me zahrady je ze zimy 2010/2011.
ImageImage
fotrik
 
Posts: 1724
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 104 times
Been thanked: 92 times

Next

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], sindelm, vlado_s