Problemy s WME editorom

Image Image

Moderators: Unholy, Zirland, guri211, GinBook

Problemy s WME editorom

Postby tex232 » Sun Sep 02, 2012 7:16 pm

Funguje vám editor? Nemůžu zeditovat ani jeden segment.
[L4] AM CZ, Waze 4.14.0.1, iPhone 6 & iPad Air, iOS 10.1
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2858
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 399 times
Been thanked: 353 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby Pali65 » Sun Sep 02, 2012 7:35 pm

Divne sa to správa. Viem nakliknúť len moje nedávno vyvalcované trasy, nedajú sa však k ničomu pripojiť. Nijaký segment sa nedá kliknúť, iba landmarky. A najhoršie je, že zmizlo veľa landmarkov, čo som nedávno kreslil.
Čierny X-Trail, Ajfón
Image Image
Pali65
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 539
Joined: Sun Jan 29, 2012 5:50 pm
Has thanked: 81 times
Been thanked: 59 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby foxitrot » Sun Sep 02, 2012 9:56 pm

Taketo problemy sa objavuju na fore uz 2-3 dni.
Co som editoval vcera, to po reloadoch stranky s editorom vzdy zmizlo. Dnes som 'osud este nepokusal'.
...with the good old crashing :roll: Symbian 2.1.99.114 (N-E52), while
trying to get used to the good new asocial Android 4.xx.0.yyy (OP-X March-me-Low).
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6958
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2191 times
Been thanked: 1013 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby foxitrot » Sun Sep 02, 2012 10:26 pm

foxitrot wrote:Dnes som 'osud este nepokusal'.

Tie vcerajsie edity su na mape, teraz mi to uz funguje spravne.
...with the good old crashing :roll: Symbian 2.1.99.114 (N-E52), while
trying to get used to the good new asocial Android 4.xx.0.yyy (OP-X March-me-Low).
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6958
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2191 times
Been thanked: 1013 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby Sanicko » Sun Sep 30, 2012 8:05 pm

Teraz ma editor opat posunute skutocne segmenty, oproti obrazkom ciest... Strasne zle sa s tym robi, resp. vobec sa v takom stave do nicoho radsej nepustam :evil: ... Mate tiez tento probem? Pred tyzdnom som to tiez pozoroval, tusim v case ked sa zacali objavovat updaty v live mape. Je mozne, ze to ma suvis?
AM: Košice
Waze Android 4.0.2 & Sony Xperia Z (Android 5.0.2, rooted) & Ford C-Max & DoD LS460W
Sanicko
 
Posts: 560
Joined: Thu Apr 05, 2012 2:46 pm
Location: East Slovakia
Has thanked: 36 times
Been thanked: 17 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby Suik » Sun Sep 30, 2012 9:46 pm

Sanicko wrote:Teraz ma editor opat posunute skutocne segmenty, oproti obrazkom ciest... Strasne zle sa s tym robi, resp. vobec sa v takom stave do nicoho radsej nepustam :evil: ... Mate tiez tento probem? Pred tyzdnom som to tiez pozoroval, tusim v case ked sa zacali objavovat updaty v live mape. Je mozne, ze to ma suvis?


Daj permalink, cisto zo zvedavosti, lebo co som narychlo pozrel BA, co mi rovno nacitalo, tak tam to vyzera celkom normalne.
The one that returned
ImageImage
Renault Fluence 2011, 1.6 16V, Samsung GS7 stock Android 6.0.1
FB pg: Waze Slovensko / Twitter: @waze_slovensko / G+: Waze Slovensko
Suik
 
Posts: 882
Joined: Thu Jun 02, 2011 11:17 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 1 time
Been thanked: 9 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby petk0 » Mon Oct 01, 2012 7:55 am

par metrove posuny som si vsimol v Banskej Bystrici pred tyzdnom, najprv ze to posuniem, ale polovica mesta nesedela, tak som to radsej nechal tak. Ked som sa tam na druhy den vratil, ze aspon permalink si urobim, uz som to nevedel najst. Niekedy vypnem/zapnem editor a zmeni sa posun. Alebo tie zdvojene segmenty sa mi zacnu objavovat a ked vyskocim z editora, vacsinou zmiznu aj duplikaty...
Huawei P9 Lite
petk0
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1168
Joined: Wed Jan 25, 2012 10:00 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 169 times
Been thanked: 133 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby Sanicko » Mon Oct 01, 2012 8:59 am

Tak nakoniec to vyzera na nejaky problem editora pod Chrome. K posunu dochadza pri zmene zoomu, alebo pri zmene sirky okna samotneho Chrome, ale da sa s tym vyhrat, aby sa to vratilo do normalu... Pod Firefoxom, som podobny efekt nezaznamenal
AM: Košice
Waze Android 4.0.2 & Sony Xperia Z (Android 5.0.2, rooted) & Ford C-Max & DoD LS460W
Sanicko
 
Posts: 560
Joined: Thu Apr 05, 2012 2:46 pm
Location: East Slovakia
Has thanked: 36 times
Been thanked: 17 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby vlado_s » Mon Oct 01, 2012 3:49 pm

Žiaľ to pozorujem už 3 mesiace. Pomáha F5.
vlado_s
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 3177
Joined: Fri Sep 09, 2011 3:55 pm
Has thanked: 133 times
Been thanked: 344 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby Sanicko » Mon Oct 01, 2012 5:34 pm

vlado_s wrote:Žiaľ to pozorujem už 3 mesiace. Pomáha F5.

Praveze nie vzdy pomoze... Vcera som F5-koval a bolo to bez zmeny... Aj preto som to pisal sem, ci je to vseobecny problem. Dnes som trosku viac skusal a zistil vyssie napisane... reaguje to na zmenu sirky okna, zmenu zoomu... Vsetko v Chrome... vo FF som editor nerozhodil...
AM: Košice
Waze Android 4.0.2 & Sony Xperia Z (Android 5.0.2, rooted) & Ford C-Max & DoD LS460W
Sanicko
 
Posts: 560
Joined: Thu Apr 05, 2012 2:46 pm
Location: East Slovakia
Has thanked: 36 times
Been thanked: 17 times

Next

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users