Dobre ze si ten skript pripomenul, minule som ho sice stiahol, ale to nestacilo

A teraz, som ho aj spustil, ale zase to bolo malo. Az potom som v chrome nasiel to spravne okno do ktoreho treba subor hodit... Ma inak posielalo do google store. A dalsie prekvapko, ze ako to spustim, lebo zo zacatku nikde nic, az potom na lavej strane pribudol panel.
Je to fakt uzitocny nastroj, za par minut som tiez nasiel nepripojene segmenty a je ich dost.
S nejakym kratkym obkecom a popisom instalacie by sa to zislo supnut aj do navodu pre novacikov.
EDIT:
Postup na instalaciu WME Colour Highlights pre Chrome:
V goole Chrome si otvor webstranku scriptu
http://userscripts.org/scripts/show/141050, kliknes na ikonku Install (nie download ten ti nahodi nejaky zbytocny reklamny toolbar). Script sa ti stiahne do download foldra, potom si ho daj zobrazit cez show in folder.
v Chrome si, v pravom hornom rohu, najdi menu/tools/extension a mysou pretiahni ten script do tohto okna. To je cela instalacia. Po restarte chrome ti ten script nabehne sam ak pojdes na waze editor a potom si odfajknes funkcie ktore potrebujes cez novu zalozku v menu editora "higlights" na lavej strane. Napriklad zobrazovanie neukoncenych segmentov je Unterminated Roads (Lime).
EDIT 2013-01-28 : Nova verzia uz funguje aj pre zaciatocnikov, respektive uzivatelov bez Area Manager prav. To co sa pise dalej uz neplati, netreba upraovat script...

Huawei P9 Lite Android 6. Xiaomi Redmi Note 4 Android 7.1.2