vkládání gas station

Čerpací stanice v ČR

Moderators: Zirland, guri211, GinBook

Re: vkládání gas station

Postby audis » Wed Oct 31, 2012 8:14 pm

jen pro informaci: v Hradci Králové jsou zaneseny do mapy čerpačky všechny. Možná kromě jedné. Tento stav je už minimálně mnoho měsíců.
Waze na Android4.0.3 na HTC Evo 3D
audis
 
Posts: 258
Joined: Sat Oct 10, 2009 5:04 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 2 times

Re: vkládání gas station

Postby b-007 » Sat Nov 24, 2012 9:05 pm

Je nějaký odhad kolik benzínek je již zmapovaných a kdy to Waze pustí? Na začátku to vypadalo dost optimisticky...

Edit: Sám jsem jednu benzínku vytvořil a zadal do gdocs a par benzínek zkontroloval v mé oblasti.
b-007
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 1146
Joined: Wed Nov 24, 2010 11:12 pm
Location: Čechy
Has thanked: 103 times
Been thanked: 206 times

Re: vkládání gas station

Postby b-007 » Fri Nov 30, 2012 6:39 pm

Já bych Waze nahlásil, ať si udělají průzkum, kolik benzínek ukazují mapy od Seznamu a hned zjistí, že jich máme určitě o 1/3 více :-).
b-007
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 1146
Joined: Wed Nov 24, 2010 11:12 pm
Location: Čechy
Has thanked: 103 times
Been thanked: 206 times

Re: vkládání gas station

Postby d2-mac » Tue Mar 24, 2015 11:48 pm

Pokud je to ve městě tak můžeš použít například tento vzor:
https://www.waze.com/cs/editor/?env=row ... 605.141794
https://www.waze.com/cs/editor/?env=row ... 605.111434

Na Wiki je to uvedeno v kapitole Popis landmarku Čerpací stanice, část "Address" (Adresa).
d2-mac
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 488
Joined: Wed Nov 30, 2011 6:14 am
Has thanked: 142 times
Been thanked: 98 times

Re: vkládání gas station

Postby duky5 » Wed Oct 31, 2012 5:45 pm

Dnes som stál v zápche pri zimnom štadióne o. Nepelu v BA, reku že skontrolujem vedľajšiu pumpu OMV, či sedí cena.
Danú pumpu mi to nenašlo, asi to súvisí s týmto bugom, nechce sa mi veriť, že by pumpa na hlavnom ťahu v meste nebola zanesená...
duky5
 
Posts: 192
Joined: Thu Jun 24, 2010 10:21 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 5 times

Re: vkládání gas station

Postby erixooon » Tue Oct 16, 2012 11:12 am

Zkontroloval jsem všechny oblasti, ke kterým mám editační práva. Bohužel teď moc nejezdím :-(
erixooon
 
Posts: 23
Joined: Thu Oct 14, 2010 11:21 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: vkládání gas station

Postby erixooon » Fri Oct 26, 2012 6:10 pm

Mám teď dost volnýho času, takže bych mohl kontrolovat další benzinky. Ale v celé své editační oblasti jsem to zkontroloval a dál nedosáhnu.
Řešením by byla třeba dočasná AM práva pro mě. Nicméně nevim, jestli je to vhodný řešení, když bych tu oblast neznal a řešil to pouze z různých podkladů, to posuďte vy. Jen se dávám k dispozici.
erixooon
 
Posts: 23
Joined: Thu Oct 14, 2010 11:21 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: vkládání gas station

Postby fdlask » Sun Nov 25, 2012 11:54 am

ja muzu v posledni android verzi vkladat ceny benzinu na benzinkach - ale chce to v eurech - mrzute...
fdlask
 
Posts: 7
Joined: Thu Aug 05, 2010 10:07 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: vkládání gas station

Postby fdlask » Sun Nov 25, 2012 1:03 pm

v cz - a normalni verzi z marketu
fdlask
 
Posts: 7
Joined: Thu Aug 05, 2010 10:07 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: vkládání gas station

Postby fotrik » Mon Sep 17, 2012 1:59 pm

Tak ted jsem nakreslil jednu novou benzinku u Bozic a narazil jsem na ten samy problem. Vse poctive najednou vyplnene, ale ulozil se jen nazev. Az kdyz jsem vse znovu vyplnil v jiz ulozenem landmarku, tak tam bylo vse.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 111 times

Next

Return to Čerpací stanice

Who is online

Users browsing this forum: No registered users