Cislovanie budov, domov atd. - ako to riesit ?

Image Image

Moderators: Unholy, guri211, GinBook, Zirland

Re: Cislovanie budov, domov atd. - ako to riesit ?

Postby Sanicko » Thu Jan 24, 2013 2:50 pm

foxitrot wrote:V podstate su to volne umiestnene textove policka nedaleko segmentu, ku ktoremu patria.

To znie dobre...
foxitrot wrote:Kedze som na nahodnom mieste videl uz definovane cisla, tak ma napadlo, ze uz mozno importli stare data z Cartouche? Nepytal som sa.

Ak by tomu tak bolo a tieto stare data neskoncili v prepadlisti dejin, tak by to bol dovod na radost preveliku :-D
AM: Košice
Waze Android 4.0.2 & Sony Xperia Z (Android 5.0.2, rooted) & Ford C-Max & DoD LS460W
Sanicko
 
Posts: 560
Joined: Thu Apr 05, 2012 2:46 pm
Location: East Slovakia
Has thanked: 36 times
Been thanked: 17 times

Re: Cislovanie budov, domov atd. - ako to riesit ?

Postby Sanicko » Thu Jan 24, 2013 2:55 pm

K tejto teme som zachytil na fore:
by shirlig on Sun Dec 23, 2012 4:52 pm

Hi guys,

We'd like to change the house numbers mechanism in WME from editing by ranges to editing pinpoints.

As we can't work on the new mechanism while the old one is active, we will need to temporarily remove the house numbers section from the editor.

We will start working on it in the upcoming days and we estimate that it will take about a month to reactivate house numbers in its new format.

Kua, oni tam snad tie jednicky a nuly presypaju rucne :shock: :D
AM: Košice
Waze Android 4.0.2 & Sony Xperia Z (Android 5.0.2, rooted) & Ford C-Max & DoD LS460W
Sanicko
 
Posts: 560
Joined: Thu Apr 05, 2012 2:46 pm
Location: East Slovakia
Has thanked: 36 times
Been thanked: 17 times

Re: Cislovanie budov, domov atd. - ako to riesit ?

Postby foxitrot » Thu Jan 24, 2013 3:00 pm

Sanicko wrote:
foxitrot wrote:Kedze som na nahodnom mieste videl uz definovane cisla, tak ma napadlo, ze uz mozno importli stare data z Cartouche? Nepytal som sa.

Ak by tomu tak bolo a tieto stare data neskoncili v prepadlisti dejin, tak by to bol dovod na radost preveliku :-D

Slubili, ze sa urcite nestratia.
...with the good old crashing :roll: Symbian 2.1.99.114 (N-E52), while
trying to get used to the good new social Android 4.0.xx.yyy (OP-X LOL-a-popp).
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6797
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2071 times
Been thanked: 930 times

Re: Cislovanie budov, domov atd. - ako to riesit ?

Postby Erin0147 » Thu Jan 24, 2013 3:00 pm

foxitrot wrote:Pre zvedavcov: na NA beta WME sa da vyskusat preview noveho ponatia cislovania. V podstate su to volne umiestnene textove policka nedaleko segmentu, ku ktoremu patria. Este to nie je hotove a este nie pre INTL, ale myslienka je vidiet.

Kedze som na nahodnom mieste videl uz definovane cisla, tak ma napadlo, ze uz mozno importli stare data z Cartouche? Nepytal som sa.


hodis sem screen pre predstavu ako to vyzera ?
Waze 3.7.8.0 & Samsung Galaxy S Duos 2 & stock rom 4.2.1 + root & Seat Ibiza 6L blue
neaktualne-Waze Android 3.7.3.0 & Samsung Galaxy Ace 2 (Android 4.1.2, rooted)
Erin0147
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 597
Joined: Sun Oct 06, 2013 3:17 pm
Has thanked: 86 times
Been thanked: 73 times

Re: Cislovanie budov, domov atd. - ako to riesit ?

Postby foxitrot » Thu Jan 24, 2013 3:23 pm

ed0147a wrote:hodis sem screen pre predstavu ako to vyzera ?

Lepsie je raz vidiet ako pat krat citat... https://www.waze.com/beta_editor/?zoom= ... s=37533852 + Start Play Mode + selektni ten obluk "Orchard Park Dr" + vlavo dole "Edit house numbers".

[edit] Medzitym sa nieco potentockovalo a neda sa tam selektnut segment :? asi na tom "pracuju".
Last edited by foxitrot on Thu Jan 24, 2013 3:26 pm, edited 1 time in total.
Reason: WME beta bug
...with the good old crashing :roll: Symbian 2.1.99.114 (N-E52), while
trying to get used to the good new social Android 4.0.xx.yyy (OP-X LOL-a-popp).
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6797
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2071 times
Been thanked: 930 times

Re: Cislovanie budov, domov atd. - ako to riesit ?

Postby petk0 » Thu Jan 24, 2013 8:21 pm

super, ten modry puntik mozem volne posuvat po mape, prepisovat cisielko

Image

a tmavy puntik ukazuje miesto na ceste, kam to priradi. To bude skvela hracka :)

Image

Akurat mam obavu o slovenske cislovanie cez cervene a cierne cisla, supisne / popisne. V mojej oblasti sa kazdy rad chvali tym vacsim ciernym cislom a potom ho ziadna navigacia nevie najst... Este aj uradnici na mestkom urade "baziruju" na ciernych cislach a ani odpad do zberne mi nechceli zobrat, kym som neprezradil cierne cislo... Cervene ich nezaujimaju, maju svoje katastralne mapy a drzia sa len toho :-(
LG G3S
petk0
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1136
Joined: Wed Jan 25, 2012 10:00 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 142 times
Been thanked: 126 times

Re: Cislovanie budov, domov atd. - ako to riesit ?

Postby foxitrot » Fri Jan 25, 2013 8:06 am

petk0 wrote:Akurat mam obavu o slovenske cislovanie cez cervene a cierne cisla, supisne / popisne. V mojej oblasti sa kazdy rad chvali tym vacsim ciernym cislom a potom ho ziadna navigacia nevie najst... Este aj uradnici na mestkom urade "baziruju" na ciernych cislach a ani odpad do zberne mi nechceli zobrat, kym som neprezradil cierne cislo... Cervene ich nezaujimaju, maju svoje katastralne mapy a drzia sa len toho :-(

Na mnohych dokumentoch uvadzaju moju adresu ako "Nazov ulice supisne/orientacne". V takych obciach, kde orientacne zaviedli len nedavno a ludia su zvyknuti nadalej udavat v adrese len supisne, by sa adresa mohla zadat aj tak. Ak by potom klient pri vyhladavani adresy "Nazov ulice orientacne" alebo "Nazov ulice supisne" zobrazil vsetky vysledky s ciastocnou zhodou, tak by to nevadilo. (Akurat ze by zobrazoval aj vela nespravnych vysledkov.)
...with the good old crashing :roll: Symbian 2.1.99.114 (N-E52), while
trying to get used to the good new social Android 4.0.xx.yyy (OP-X LOL-a-popp).
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6797
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2071 times
Been thanked: 930 times

Re: Cislovanie budov, domov atd. - ako to riesit ?

Postby Sanicko » Fri Jan 25, 2013 11:26 am

Myslim, ze s takymto riesenim sa da uz pracovat... A zadavat cisla aj s ohladom na "miestne zvyklosti"...
AM: Košice
Waze Android 4.0.2 & Sony Xperia Z (Android 5.0.2, rooted) & Ford C-Max & DoD LS460W
Sanicko
 
Posts: 560
Joined: Thu Apr 05, 2012 2:46 pm
Location: East Slovakia
Has thanked: 36 times
Been thanked: 17 times

Re: Cislovanie budov, domov atd. - ako to riesit ?

Postby foxitrot » Tue Jan 29, 2013 10:06 am

Nove vyjadrenie a prislub od vyvojoveho timu: "Mame v plane, aby sa cisla domov dali vyhladavat aj s alternativnymi nazvami ulic".
...with the good old crashing :roll: Symbian 2.1.99.114 (N-E52), while
trying to get used to the good new social Android 4.0.xx.yyy (OP-X LOL-a-popp).
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6797
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2071 times
Been thanked: 930 times

Previous

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: WC40WC