Cislovanie budov, domov atd. - ako to riesit ?

Image Image

Moderators: Unholy, Zirland, GinBook, guri211

Re: Cislovanie budov, domov atd. - ako to riesit ?

Postby foxitrot » Tue Jan 29, 2013 10:06 am

Nove vyjadrenie a prislub od vyvojoveho timu: "Mame v plane, aby sa cisla domov dali vyhladavat aj s alternativnymi nazvami ulic".
...with the good old crashing :roll: Symbian 2.1.99.114 (N-E52), while
trying to get used to the good new social Android 3.9.xx.yyy (SG-A2 JealousBin).
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6100
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 1502 times
Been thanked: 691 times

Re: Cislovanie budov, domov atd. - ako to riesit ?

Postby GinBook » Thu Nov 08, 2012 2:05 pm

Sanicko wrote:Mne momentalne (aj na zaklade uz diskutovaneho) napada jedine:

NERIESIT A TVARIT SA, ZE SA FUNKCIA NA CISLOVANIE V NOVEJ VERZII ANI NEOBJAVILA.... :twisted:


Přesně tak. Mám uplně stejný názor.
CM; Coordinator Czech Republic; L6
Oficiální CZ stránky
iP 6+ / Samsung S3 neo, Nexus 7 (2012)
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5657
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 568 times
Been thanked: 1142 times

Re: Cislovanie budov, domov atd. - ako to riesit ?

Postby petk0 » Thu Jan 24, 2013 8:21 pm

super, ten modry puntik mozem volne posuvat po mape, prepisovat cisielko

Image

a tmavy puntik ukazuje miesto na ceste, kam to priradi. To bude skvela hracka :)

Image

Akurat mam obavu o slovenske cislovanie cez cervene a cierne cisla, supisne / popisne. V mojej oblasti sa kazdy rad chvali tym vacsim ciernym cislom a potom ho ziadna navigacia nevie najst... Este aj uradnici na mestkom urade "baziruju" na ciernych cislach a ani odpad do zberne mi nechceli zobrat, kym som neprezradil cierne cislo... Cervene ich nezaujimaju, maju svoje katastralne mapy a drzia sa len toho :-(
LG G3S
petk0
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 913
Joined: Wed Jan 25, 2012 10:00 pm
Has thanked: 60 times
Been thanked: 98 times

Re: Cislovanie budov, domov atd. - ako to riesit ?

Postby rad2222 » Thu Nov 08, 2012 1:23 pm

Sanicko wrote:NERIESIT A TVARIT SA, ZE SA FUNKCIA NA CISLOVANIE V NOVEJ VERZII ANI NEOBJAVILA.... :twisted:

:lol: :lol: :lol:
L4 AM
Image
rad2222
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 247
Joined: Tue Apr 03, 2012 6:46 am
Location: slovakia
Has thanked: 113 times
Been thanked: 18 times

Re: Cislovanie budov, domov atd. - ako to riesit ?

Postby Sanicko » Thu Nov 08, 2012 1:00 pm

Mne momentalne (aj na zaklade uz diskutovaneho) napada jedine:

NERIESIT A TVARIT SA, ZE SA FUNKCIA NA CISLOVANIE V NOVEJ VERZII ANI NEOBJAVILA.... :twisted:
AM: Košice
Waze Android 3.9.5.0 & Sony Xperia Z (Android 5.0.2, rooted) & Ford C-Max & DoD LS460W
Sanicko
 
Posts: 559
Joined: Thu Apr 05, 2012 2:46 pm
Location: East Slovakia
Has thanked: 31 times
Been thanked: 17 times

Re: Cislovanie budov, domov atd. - ako to riesit ?

Postby Sanicko » Thu Nov 08, 2012 2:39 pm

fotrik wrote:Alternativou muze byt i zavedeni specialnich landmarku, ale kresleni kazdeho domecku je pracne a nic uzitecneho navic, co by tu praci vyvazilo, by to neprineslo.

Z hladiska predpokladaneho routingu, by to cislo malo lezat na segmente... Mne to pripada, ako keby Waze (resp. devs) nechcelo spravovat tieto data navyse a tak si vymysleli "riesenie", ako najst cislo domu na segmente bez toho, aby sa tam ta poloha fyzicky nachadzala...
Preco sa brania tym datam "navyse", asi ma nejaky dovod (nestiha infrastruktura?)... A treba ratat s tym, ze ten dovod bude stat aj za ich silnym odporom k comukolvek pouzitelnemu :(
AM: Košice
Waze Android 3.9.5.0 & Sony Xperia Z (Android 5.0.2, rooted) & Ford C-Max & DoD LS460W
Sanicko
 
Posts: 559
Joined: Thu Apr 05, 2012 2:46 pm
Location: East Slovakia
Has thanked: 31 times
Been thanked: 17 times

Re: Cislovanie budov, domov atd. - ako to riesit ?

Postby Sanicko » Thu Jan 24, 2013 2:50 pm

foxitrot wrote:V podstate su to volne umiestnene textove policka nedaleko segmentu, ku ktoremu patria.

To znie dobre...
foxitrot wrote:Kedze som na nahodnom mieste videl uz definovane cisla, tak ma napadlo, ze uz mozno importli stare data z Cartouche? Nepytal som sa.

Ak by tomu tak bolo a tieto stare data neskoncili v prepadlisti dejin, tak by to bol dovod na radost preveliku :-D
AM: Košice
Waze Android 3.9.5.0 & Sony Xperia Z (Android 5.0.2, rooted) & Ford C-Max & DoD LS460W
Sanicko
 
Posts: 559
Joined: Thu Apr 05, 2012 2:46 pm
Location: East Slovakia
Has thanked: 31 times
Been thanked: 17 times

Re: Cislovanie budov, domov atd. - ako to riesit ?

Postby Sanicko » Thu Jan 24, 2013 2:55 pm

K tejto teme som zachytil na fore:
by shirlig on Sun Dec 23, 2012 4:52 pm

Hi guys,

We'd like to change the house numbers mechanism in WME from editing by ranges to editing pinpoints.

As we can't work on the new mechanism while the old one is active, we will need to temporarily remove the house numbers section from the editor.

We will start working on it in the upcoming days and we estimate that it will take about a month to reactivate house numbers in its new format.

Kua, oni tam snad tie jednicky a nuly presypaju rucne :shock: :D
AM: Košice
Waze Android 3.9.5.0 & Sony Xperia Z (Android 5.0.2, rooted) & Ford C-Max & DoD LS460W
Sanicko
 
Posts: 559
Joined: Thu Apr 05, 2012 2:46 pm
Location: East Slovakia
Has thanked: 31 times
Been thanked: 17 times

Re: Cislovanie budov, domov atd. - ako to riesit ?

Postby Sanicko » Fri Jan 25, 2013 11:26 am

Myslim, ze s takymto riesenim sa da uz pracovat... A zadavat cisla aj s ohladom na "miestne zvyklosti"...
AM: Košice
Waze Android 3.9.5.0 & Sony Xperia Z (Android 5.0.2, rooted) & Ford C-Max & DoD LS460W
Sanicko
 
Posts: 559
Joined: Thu Apr 05, 2012 2:46 pm
Location: East Slovakia
Has thanked: 31 times
Been thanked: 17 times

Previous

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users