Zadání nového segmentu cesty

Moderators: Unholy, guri211, Zirland, GinBook

Re: Zadání nového segmentu cesty

Postby audis » Sat Nov 10, 2012 10:57 am

mně to nemaka v Google chrome. Nelze vytvářet cesty.
AM pro kraj cca Královéhradecký, Pardubický, Olomoucký, Ostravský, východ Libereckého a Středočeského, sever Jihlavského Brněnského Zlínského. Level3.
Návody: http://www.waze.com/wiki/index.php/Czech
Waze na Android4.0.3 na HTC Evo 3D
audis
 
Posts: 232
Joined: Sat Oct 10, 2009 5:04 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Zadání nového segmentu cesty

Postby Carchelon » Fri Nov 09, 2012 9:48 pm

Při zadání nové cesty v Map Editoru se mi nerozbalí menu Country, tudíž nezadám ani City a Street. Máte taky tu zkušenost?
BTW edituju v Chromu.
Waze 2.0 – HTC HD mini @ WM 6.5.3 / Waze 3.7 – Sony XPERIA miro @ Android 4.0 | Focus kombi 1.6 Duratec
Carchelon
 
Posts: 20
Joined: Wed Jun 01, 2011 7:39 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: Zadání nového segmentu cesty

Postby Carchelon » Sun Nov 11, 2012 9:53 pm

Milda2000 wrote:Me to dela jen v ve vrsvach pri velkem priblizeni. myslim ze zase caruji s daty ve vrstvach. Prohlizec Chrome. Je to docela pakarna. Nejak nechapu, proc netestuji, nez vypusti release. Zatim misto zlepseni jen dalsi bugy.

Milda

Tak to jsem taky zažil a začínal jsem z toho být na prášky :shock: Snad se to časem vybere :roll:
Waze 2.0 – HTC HD mini @ WM 6.5.3 / Waze 3.7 – Sony XPERIA miro @ Android 4.0 | Focus kombi 1.6 Duratec
Carchelon
 
Posts: 20
Joined: Wed Jun 01, 2011 7:39 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: Zadání nového segmentu cesty

Postby Carchelon » Thu Nov 15, 2012 9:45 pm

GinBook wrote:Píšou, že občas pomůže kliknout na Permalink.

dík za tip ;) ... asi ale neumím vystihnout ten pravej (ob)čas. Například posouvám křižovatku do správný pozice, save, pak chci kliknout na jednu z navázanejch cest a... nic :evil:
Waze 2.0 – HTC HD mini @ WM 6.5.3 / Waze 3.7 – Sony XPERIA miro @ Android 4.0 | Focus kombi 1.6 Duratec
Carchelon
 
Posts: 20
Joined: Wed Jun 01, 2011 7:39 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: Zadání nového segmentu cesty

Postby Carchelon » Sat Nov 24, 2012 6:19 pm

GinBook wrote:normalní. proste ulozit co jde . permalink a pokracovat. casto ukladat.

Tak zase jiná záhada - kliknu na landmark ve své EA a vidím editační body. Pak kliknu na segment cesty vedle a nic - editovat nejde a Permalink nepomáhá... :shock:
Waze 2.0 – HTC HD mini @ WM 6.5.3 / Waze 3.7 – Sony XPERIA miro @ Android 4.0 | Focus kombi 1.6 Duratec
Carchelon
 
Posts: 20
Joined: Wed Jun 01, 2011 7:39 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: Zadání nového segmentu cesty

Postby Carchelon » Sat Nov 24, 2012 6:43 pm

GinBook wrote:Můj názor na tuto chybu(y) v editoru za posledních caa 3 týdny:

Uchopit klávesnici , ideálně zakomponovanou do laptopu, laptop váha 3-5 kg. A tlouci toho kdo to způsobil a přes upozornění spousty lidí pořád neopravil.
A to nejsem nijak násilnický.


Teď k tomu problému:

Těch kombinací je víc jak z toho ven. Musíš si najít cestu. Ta poslední je zavřít editor, odhlásit se.
A znova spustit.

Je potreba si davat pozor na to kdyz editujes aby jsi se moc nepresouval po mape ( idealne vubec nepresouval) a nemenil zoom. Potom to dela bordel.

Pravda, že mě to míchne, ale zase jestli to programátor dělá dobrovolně a grátis, tak co se dá čekat. Je pravda, že jsem ještě nezkusil tu tradiční IT metodu - zkusit "vystoupit a zase nastoupit" :roll:
Waze 2.0 – HTC HD mini @ WM 6.5.3 / Waze 3.7 – Sony XPERIA miro @ Android 4.0 | Focus kombi 1.6 Duratec
Carchelon
 
Posts: 20
Joined: Wed Jun 01, 2011 7:39 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: Zadání nového segmentu cesty

Postby Ed0147 » Sun Nov 11, 2012 2:00 pm

pri zoom-e trva loading road data neumerne dlho /aspon u mna/ rychlejsie to funguje pri pouziti permlinku
blbne aj zobrazovanie smerov, tiez pomocka je kliknut na permlink
Waze 3.7.8.0 & Samsung Galaxy S Duos 2 & stock rom 4.2.1 + root & Seat Ibiza 6L blue
neaktualne-Waze Android 3.7.3.0 & Samsung Galaxy Ace 2 (Android 4.1.2, rooted)
Ed0147
 
Posts: 569
Joined: Sun Oct 06, 2013 3:17 pm
Has thanked: 75 times
Been thanked: 64 times

Zadání nového segmentu cesty

Postby GinBook » Fri Nov 09, 2012 9:55 pm

Dela mi to i v FF. Kolikrat nemuzu ani oznacit silnici a editovat. Je to od nove vydane verze.
CM; Coordinator Czech Republic; L6
FB Czech Republic/Google +
iPhone 5s / Nexus 7
GinBook
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 3654
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Country Manager Czech Republic
Has thanked: 170 times
Been thanked: 584 times

Re: Zadání nového segmentu cesty

Postby GinBook » Sat Nov 10, 2012 2:30 pm

Píšou, že občas pomůže kliknout na Permalink.
CM; Coordinator Czech Republic; L6
FB Czech Republic/Google +
iPhone 5s / Nexus 7
GinBook
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 3654
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Country Manager Czech Republic
Has thanked: 170 times
Been thanked: 584 times

Re: Zadání nového segmentu cesty

Postby GinBook » Thu Nov 15, 2012 9:47 pm

normalní. proste ulozit co jde . permalink a pokracovat. casto ukladat.
CM; Coordinator Czech Republic; L6
FB Czech Republic/Google +
iPhone 5s / Nexus 7
GinBook
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 3654
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Country Manager Czech Republic
Has thanked: 170 times
Been thanked: 584 times

Next

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: GinBook