Zadání nového segmentu cesty

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Zadání nového segmentu cesty

Postby GinBook » Fri Nov 09, 2012 9:55 pm

Dela mi to i v FF. Kolikrat nemuzu ani oznacit silnici a editovat. Je to od nove vydane verze.
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6581
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 817 times
Been thanked: 1540 times

Zadání nového segmentu cesty

Postby Carchelon » Fri Nov 09, 2012 9:48 pm

Při zadání nové cesty v Map Editoru se mi nerozbalí menu Country, tudíž nezadám ani City a Street. Máte taky tu zkušenost?
BTW edituju v Chromu.
Carchelon
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 55
Joined: Wed Jun 01, 2011 7:39 pm
Has thanked: 14 times
Been thanked: 0 time

Re: Zadání nového segmentu cesty

Postby MagicOfLA » Sun Nov 25, 2012 6:50 am

GinBook wrote:Permalink mi obnoví aktualni misto kde jsem a na jakem zoomu jsem.
F5 mě hodí většinou jinam (na původní místo předešlé editace)než potřebuji.Proto ho nerad používám.


No áno, pokiaľ nevlezieš do editora čistým waze.com/editor, tak treba odmazať všetok balast za tým "editor".
Samozrejme pokiaľ si zvyknutý na permalink, tak používaj to, efekt je ten istý...

M.
MagicOfLA
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1309
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 81 times
Been thanked: 178 times

Re: Zadání nového segmentu cesty

Postby GinBook » Sat Nov 24, 2012 10:43 pm

MagicOfLA wrote:Mne zatiaľ vždy stačilo uložiť a F5 (čo má rovnaký efekt, ako permalink).
Programátora mlátiť je škoda, on nie je spravidla ten, čo hovorí, čo treba hlavne opraviť...

M.


Permalink mi obnoví aktualni misto kde jsem a na jakem zoomu jsem.
F5 mě hodí většinou jinam (na původní místo předešlé editace)než potřebuji.Proto ho nerad používám.
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6581
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 817 times
Been thanked: 1540 times

Re: Zadání nového segmentu cesty

Postby petk0 » Sat Nov 24, 2012 10:17 pm

a hlavne nehybat so Zoom, hned ma to zablokuje a pomaha len permalink.
petk0
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1209
Joined: Wed Jan 25, 2012 10:00 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 228 times
Been thanked: 144 times

Re: Zadání nového segmentu cesty

Postby MagicOfLA » Sat Nov 24, 2012 6:46 pm

Mne zatiaľ vždy stačilo uložiť a F5 (čo má rovnaký efekt, ako permalink).
Programátora mlátiť je škoda, on nie je spravidla ten, čo hovorí, čo treba hlavne opraviť...

M.
MagicOfLA
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1309
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 81 times
Been thanked: 178 times

Re: Zadání nového segmentu cesty

Postby Carchelon » Sat Nov 24, 2012 6:43 pm

GinBook wrote:Můj názor na tuto chybu(y) v editoru za posledních caa 3 týdny:

Uchopit klávesnici , ideálně zakomponovanou do laptopu, laptop váha 3-5 kg. A tlouci toho kdo to způsobil a přes upozornění spousty lidí pořád neopravil.
A to nejsem nijak násilnický.


Teď k tomu problému:

Těch kombinací je víc jak z toho ven. Musíš si najít cestu. Ta poslední je zavřít editor, odhlásit se.
A znova spustit.

Je potreba si davat pozor na to kdyz editujes aby jsi se moc nepresouval po mape ( idealne vubec nepresouval) a nemenil zoom. Potom to dela bordel.

Pravda, že mě to míchne, ale zase jestli to programátor dělá dobrovolně a grátis, tak co se dá čekat. Je pravda, že jsem ještě nezkusil tu tradiční IT metodu - zkusit "vystoupit a zase nastoupit" :roll:
Carchelon
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 55
Joined: Wed Jun 01, 2011 7:39 pm
Has thanked: 14 times
Been thanked: 0 time

Re: Zadání nového segmentu cesty

Postby GinBook » Sat Nov 24, 2012 6:37 pm

Můj názor na tuto chybu(y) v editoru za posledních caa 3 týdny:

Uchopit klávesnici , ideálně zakomponovanou do laptopu, laptop váha 3-5 kg. A tlouci toho kdo to způsobil a přes upozornění spousty lidí pořád neopravil.
A to nejsem nijak násilnický.


Teď k tomu problému:

Těch kombinací je víc jak z toho ven. Musíš si najít cestu. Ta poslední je zavřít editor, odhlásit se.
A znova spustit.

Je potreba si davat pozor na to kdyz editujes aby jsi se moc nepresouval po mape ( idealne vubec nepresouval) a nemenil zoom. Potom to dela bordel.

Jak to psal guri211? "Lebo Waze" :D Asi se mi to začíná dostávat do krve :D
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6581
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 817 times
Been thanked: 1540 times

Re: Zadání nového segmentu cesty

Postby Carchelon » Sat Nov 24, 2012 6:19 pm

GinBook wrote:normalní. proste ulozit co jde . permalink a pokracovat. casto ukladat.

Tak zase jiná záhada - kliknu na landmark ve své EA a vidím editační body. Pak kliknu na segment cesty vedle a nic - editovat nejde a Permalink nepomáhá... :shock:
Carchelon
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 55
Joined: Wed Jun 01, 2011 7:39 pm
Has thanked: 14 times
Been thanked: 0 time

Re: Zadání nového segmentu cesty

Postby GinBook » Thu Nov 15, 2012 9:47 pm

normalní. proste ulozit co jde . permalink a pokracovat. casto ukladat.
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6581
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 817 times
Been thanked: 1540 times

Next

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: Pajdoom