Problém s editováním - nejde

Image Image

Moderators: Unholy, Zirland, GinBook, guri211

Re: Problém s editováním - nejde

Postby EfendiM9 » Wed Dec 12, 2012 7:15 am

Je to naozaj znamy problem, ktory mame asi vsetci a zatial nikto lepsie riesenie nenasiel.
Klik na permalink to riesi.
Pouzivanie zoomu zvysuje pravdepodobnost objavenia sa tohto problemu.
Castejsie sa problem objavuje vo vecernych hodinach.
Waze Android 3.9.5.2 @ HTC One (Android 5.0.1)
EfendiM9
 
Posts: 518
Joined: Thu Feb 02, 2012 8:45 am
Has thanked: 88 times
Been thanked: 65 times

Re: Problém s editováním - nejde

Postby fotrik » Wed Dec 12, 2012 9:32 am

Doplnim me zkusenosti, ze dokud se od otevreni editoru nezmeni ani jednou zoom, tak to vetsinou jede bez chyb, respektive uz par editaci po libovolne zmene zoomu to zacne delat kraviny.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 111 times

Re: Problém s editováním - nejde

Postby fotrik » Wed Dec 12, 2012 10:02 am

Waze Map Editor.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 111 times

Re: Problém s editováním - nejde

Postby foxitrot » Wed Dec 12, 2012 8:29 am

Niekedy sa to napravi uz pri tom ulozeni.
...with the good old crashing :roll: Symbian 2.1.99.114 (N-E52), while
trying to get used to the good new social Android 3.9.xx.yyy (SG-A2 JealousBin).
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6086
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 1492 times
Been thanked: 690 times

Re: Problém s editováním - nejde

Postby foxitrot » Wed Dec 12, 2012 11:34 am

jakudo wrote:...nikdy jsem neřešil, co to má za zkratku. Když jsem začínal, tak to bylo Cartouche a teď je to jinak. Neřešil jsem název :)

Pokracoval Papyrus... ktory bol akoze premenovany na WME.

fotrik wrote:Waze Map Editor.

...po najnovsom Waze PR tvrdi, ze je to vraj "World Map Editor" :lol:
...with the good old crashing :roll: Symbian 2.1.99.114 (N-E52), while
trying to get used to the good new social Android 3.9.xx.yyy (SG-A2 JealousBin).
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6086
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 1492 times
Been thanked: 690 times

Re: Problém s editováním - nejde

Postby GinBook » Wed Dec 12, 2012 10:02 am

jakudo wrote:Toho jsem si nevšimnul. Vlastně jsem na to ani neklikal, protože netuším, co to WME editor je (waze něco editor?).

Takže se omlouvám, kdyžtak tuhle diskusi můžete uzamknout nebo smazat.


:D :D :D A včem si myslíš že edituješ..........?
CM; Coordinator Czech Republic; L6
Oficiální CZ stránky
iP 6+ / Samsung S3 neo, Nexus 7 (2012)
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5641
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 565 times
Been thanked: 1137 times

Problém s editováním - nejde

Postby jakudo » Wed Dec 12, 2012 7:07 am

Zdravím,

v poslední době mám docela problémy s editováním silnic. Když vytvořím novou silnici, chci ji editovat (popsat město, jméno ulice), ale to nejde. Buďto se mi vůbec neobjeví ta možnost pro editaci (po výběru toho segmentu) nebo se objeví, ale není vybrán žádný stát (a žádný vybrat nejde) a tak nejde nic upravit. Občas stačí reload stránky nebo něco podobného a pak to jde. To ale nefunguje pořád a tímto způsobem nelze nic editovat (zabere to 100x víc času a 200x víc nervů). Žádný problém s editorem by neměl být hlášen (nebo jsem nenašel).
Nemáte nějaký nápad?

P.S.: navíc při každém znovu otevření editoru nebo reloadu se mi mapa posune někam tuším do Holandska a je to děsně obtěžující...
Screen Shot 2012-12-12 at 8.06.39 .png
Screen Shot 2012-12-12 at 8.06.39 .png (94.82 KiB) Viewed 229 times
Last edited by jakudo on Wed Dec 12, 2012 7:08 am, edited 1 time in total.
jakudo
 
Posts: 297
Joined: Mon Nov 08, 2010 3:03 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Re: Problém s editováním - nejde

Postby jakudo » Wed Dec 12, 2012 7:09 am

To není řešení, dělá mi to naprosto všude. V podstatě nemůžu vůbec editovat. Není to jen na nějakým konkrétním místě. Je to všude, kde můžu editovat... :-(
jakudo
 
Posts: 297
Joined: Mon Nov 08, 2010 3:03 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Re: Problém s editováním - nejde

Postby jakudo » Wed Dec 12, 2012 7:21 am

jo takhle. Já to napoprvé nepochopil:D
Z toho, co MagicOfLA psal, jsem pochopil, že mám kliknout na permalink, uložit si to a vrátit se k tomu později. Ono stačí kliknout na ten permalink a jde to :D

Tak v tom případě díky za radu. To už tak hrozné není:)
jakudo
 
Posts: 297
Joined: Mon Nov 08, 2010 3:03 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Re: Problém s editováním - nejde

Postby jakudo » Wed Dec 12, 2012 7:29 am

jj, to je mi jasný. Jen mě nedošlo to, že kliknutí na ten permalink pomůže :)

Dik moc!
jakudo
 
Posts: 297
Joined: Mon Nov 08, 2010 3:03 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Next

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users

cron