Gas Prices feature is now live in Czech Republic

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Re: Re: Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Tue Jan 08, 2013 8:59 pm

hnupik wrote:
vitj wrote:Posles na ni permalink, aby to mohl otestovat i nekdo jiný?


Tech cerpacek je nekolik, tady jsou permalinky. Nejde mi zadat nic.
https://world.waze.com/editor/?lon=14.4 ... rks=166282
https://world.waze.com/editor/?lon=14.5 ... rks=166282
https://world.waze.com/editor/?lon=14.5 ... rks=166282 (ani jedna)
https://world.waze.com/editor/?lon=14.4 ... rks=166282 (ani jedna)

Jen me prekvapuje ze u nekterych vidim zadane ceny od jinych uzivatelu...


Ten prvni link je bez problemu (lze zadavat), druhy je v oblasti, kde nejde diesel ani natural95 a posledni dva jsou v oblasti, kde nejde zadavat diesel.
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 4012
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 1171 times
Been thanked: 941 times

Re: Re: Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby hnupik » Tue Jan 08, 2013 8:47 pm

vitj wrote:Posles na ni permalink, aby to mohl otestovat i nekdo jiný?


Tech cerpacek je nekolik, tady jsou permalinky. Nejde mi zadat nic.
https://world.waze.com/editor/?lon=14.4 ... rks=166282
https://world.waze.com/editor/?lon=14.5 ... rks=166282
https://world.waze.com/editor/?lon=14.5 ... rks=166282 (ani jedna)
https://world.waze.com/editor/?lon=14.4 ... rks=166282 (ani jedna)

Jen me prekvapuje ze u nekterych vidim zadane ceny od jinych uzivatelu...
hnupik
 
Posts: 58
Joined: Sat Oct 20, 2012 1:05 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Re: Re: Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Tue Jan 08, 2013 6:40 pm

hnupik wrote:
MagicOfLA wrote:Vždyť tady o tom už dobrý týden mluvíme, Mlho. :)

Otázka je, či to Ori číta...

M.

Já jsem to tu četl ale pochopil jsem že to nejde jen někde. Jenže já jsem i po nějakém hledání našel pumpu kde jsou ceny zadané, ale já nejsem schopen je ani aktualizovat stejnou cenou a tím pádem nevím jestli to není nějaký problem jen u mě. :(

Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2

Posles na ni permalink, aby to mohl otestovat i nekdo jiný?
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 4012
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 1171 times
Been thanked: 941 times

Re: Re: My current thoughts after installing

Postby vitj » Sun Jan 06, 2013 7:40 am

Pridavam screenshot, je na něm hezky vidět hranice kam až to v Praze funguje a kde je problém s dieselem.

I add a screenshot, it is nice to see the boundaries as far as it works in Prague and where is the problem with diesel.
Attachments
uploadfromtaptalk1357458035175.jpg
(38.34 KiB) Downloaded 862 times
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 4012
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 1171 times
Been thanked: 941 times

Re: Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby porubcan » Tue Feb 05, 2013 8:41 am

vitj wrote:Zobrazí se, když zastavis přímo na landmarku benzinky. Spendlik by pomohl, to je jasné.
Zaráží mě, ze o nove požadované funkcionalite neni ani zmínka.

Takže toto vypustili zatiaľ omylom

viewtopic.php?p=358236#p358236

if it looks strange, it's my phone's fault
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5839
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 712 times
Been thanked: 1638 times

Re: Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby Zirland » Tue Feb 05, 2013 8:41 am

LiborA wrote:
vitj wrote:Další duvod je kreslit co největší.

Hm, tak to budu muset předělat skoro všechny benzínky :(


Opět se dostáváme do fáze, kdy začneme prasit a ničit mapy kvůli tomu, že Waze něco blbě naimplementovalo? TAK TO MÁM RADOST :-)
Zirland
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1531
Joined: Sat Jan 02, 2010 3:01 pm
Location: Praha, Czech Republic
Has thanked: 35 times
Been thanked: 274 times

Re: Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby greby » Fri Jan 11, 2013 10:24 pm

vitj wrote:Mám pro vás dobrou zprávu. Diesel i natural95 v Praze funguje. Můžete vesele zadávat ceny.

Kdyby někoho zajímalo čím to bylo, tak stačilo smazat ceny 3,52 a podobné. Jakmile byly všechny smazány, přestal být problém.


Super a gratulace za vyreseni :-)

Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
greby
 
Posts: 44
Joined: Thu Mar 10, 2011 9:39 pm
Has thanked: 35 times
Been thanked: 1 time

Re: Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby greby » Tue Jan 08, 2013 9:03 pm

Suik wrote:nieco podobne sa dialo mne ked sa to u nas spustilo, ale scenar bol taky, ze ked si po tejto chybe znovu skusil zadat ceny, tak uz to slo aj priamo z benzinky.


Bohuzel. Me ty ceny nejdou a nejdou. Porad ta stupidni hlaska :-(

Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
greby
 
Posts: 44
Joined: Thu Mar 10, 2011 9:39 pm
Has thanked: 35 times
Been thanked: 1 time

Re: Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby MagicOfLA » Tue Jan 08, 2013 6:51 pm

vitj wrote:
MagicOfLA wrote:V každom prípade nejde o problém čisto nafty, viem minimálne 2 benzínky, kde nezadám ani čisto 95ku...

M.

Ano, je to tak. Jsou to pumpy v jižní části obdelniku.


Correct.
MagicOfLA
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1311
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 81 times
Been thanked: 178 times

Re: Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Tue Jan 08, 2013 6:43 pm

MagicOfLA wrote:V každom prípade nejde o problém čisto nafty, viem minimálne 2 benzínky, kde nezadám ani čisto 95ku...

M.

Ano, je to tak. Jsou to pumpy v jižní části obdelniku. Akorat už jsem neměl čas a silu abych lokalizoval dalsi "obdélník" kde je tento problém.
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 4012
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 1171 times
Been thanked: 941 times

Next

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users