Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Moderators: Unholy, guri211, Zirland, GinBook

Re: Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby greby » Tue Jan 08, 2013 9:03 pm

Suik wrote:nieco podobne sa dialo mne ked sa to u nas spustilo, ale scenar bol taky, ze ked si po tejto chybe znovu skusil zadat ceny, tak uz to slo aj priamo z benzinky.


Bohuzel. Me ty ceny nejdou a nejdou. Porad ta stupidni hlaska :-(

Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
greby
 
Posts: 36
Joined: Thu Mar 10, 2011 9:39 pm
Has thanked: 27 times
Been thanked: 0 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby greby » Thu Jan 10, 2013 5:56 pm

Tak se podívejte, co může být důvodem, že nejde aktualizovat nafta v Praze.
Příklad uvádím u těchto 2 benzínek:
https://world.waze.com/editor/?zoom=6&l ... rks=261659
https://world.waze.com/editor/?zoom=6&l ... rks=239043
Waze u Dieselu nebere cenu ve formátu KK.HH (K-koruna, H-haléř), ale pouze ve formátu K.HH.
Takže 4 číslice jsou pro něj mnoho. A hlavně, ta cena se musí zadat ve formátu 0K.HH

Zde máte printscreeny z mobilu.
Image
a
Image

Je dost pravděpodobné, že to tak bude i u ostatních čerpacích stanic v Praze
greby
 
Posts: 36
Joined: Thu Mar 10, 2011 9:39 pm
Has thanked: 27 times
Been thanked: 0 time

Re: Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby greby » Fri Jan 11, 2013 10:24 pm

vitj wrote:Mám pro vás dobrou zprávu. Diesel i natural95 v Praze funguje. Můžete vesele zadávat ceny.

Kdyby někoho zajímalo čím to bylo, tak stačilo smazat ceny 3,52 a podobné. Jakmile byly všechny smazány, přestal být problém.


Super a gratulace za vyreseni :-)

Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
greby
 
Posts: 36
Joined: Thu Mar 10, 2011 9:39 pm
Has thanked: 27 times
Been thanked: 0 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby hnupik » Tue Jan 08, 2013 5:49 am

Ahoj nejde mi uložit ani jednu cenu vždy mi to napíše stejnou hlášku.

Nemáte někdo stejný problem?

Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2
Attachments
uploadfromtaptalk1357624131576.jpg
uploadfromtaptalk1357624131576.jpg (65.55 KiB) Viewed 210 times
hnupik
 
Posts: 56
Joined: Sat Oct 20, 2012 1:05 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Re: Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby hnupik » Tue Jan 08, 2013 5:04 pm

MagicOfLA wrote:Vždyť tady o tom už dobrý týden mluvíme, Mlho. :)

Otázka je, či to Ori číta...

M.

Já jsem to tu četl ale pochopil jsem že to nejde jen někde. Jenže já jsem i po nějakém hledání našel pumpu kde jsou ceny zadané, ale já nejsem schopen je ani aktualizovat stejnou cenou a tím pádem nevím jestli to není nějaký problem jen u mě. :(

Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2
hnupik
 
Posts: 56
Joined: Sat Oct 20, 2012 1:05 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Re: Re: Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby hnupik » Tue Jan 08, 2013 8:47 pm

vitj wrote:Posles na ni permalink, aby to mohl otestovat i nekdo jiný?


Tech cerpacek je nekolik, tady jsou permalinky. Nejde mi zadat nic.
https://world.waze.com/editor/?lon=14.4 ... rks=166282
https://world.waze.com/editor/?lon=14.5 ... rks=166282
https://world.waze.com/editor/?lon=14.5 ... rks=166282 (ani jedna)
https://world.waze.com/editor/?lon=14.4 ... rks=166282 (ani jedna)

Jen me prekvapuje ze u nekterych vidim zadane ceny od jinych uzivatelu...
hnupik
 
Posts: 56
Joined: Sat Oct 20, 2012 1:05 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby hnupik » Tue Jan 08, 2013 9:03 pm

Děkuju za potvrzení.
Jj, to jsem pochopil z toho že tam nějaké ceny jsou. Spíš by mě zajímalo jestli někdo nemá stejný problem jako já.
Protože nezadam cenu ani tam kde to jde. Nevím jestli to je treba mobilem a jeho spatnou podporou aplikace, nebo je problem někde úplně jinde... :(

Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2
Last edited by hnupik on Tue Jan 08, 2013 9:03 pm, edited 1 time in total.
hnupik
 
Posts: 56
Joined: Sat Oct 20, 2012 1:05 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby hnupik » Wed Jan 09, 2013 6:01 am

Tak u mě už jde zadávat alespoň omezeně jako ostatním, ale pomohl až reset mobilu do továrního nastavení a opětovně instalace waze. :(
Původní odinstalace a vymazání dat nestačila.

Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2
hnupik
 
Posts: 56
Joined: Sat Oct 20, 2012 1:05 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby hnupik » Sat Jan 12, 2013 9:48 am

Paráda vše už pěkně šlape. Moc díky za vyřešení...

Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2
hnupik
 
Posts: 56
Joined: Sat Oct 20, 2012 1:05 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby hummel999 » Mon Jan 07, 2013 10:46 am

Nevíte proč u plno pump to píše OH OH špatně zadaná cena? Bojuju s tím už od beta verze pár týdnů a psal jsem to i do formuláře k betaverzím.

Nicméně to je to proč někde je právě cena 3,75 protože ta jde zadat, ale 37,50 to hodí OH OH cena je špatně zadaná.
I po včerejším ofiko spuštění mi to hází u plno pump, že cena je špatně zadaná. Pokud už tam cena je, není problém jí změnit. Ale zadat novou z N/A je pro mě na 80% pump nemožné. Tam kde to jde je opravdu minimum.
AM: Praha a okolí, Ústí nad Labem
Waze 3.6 Android - Samsung Galaxy S3

Editace map - kompletní průvodce
hummel999
 
Posts: 92
Joined: Mon Jul 04, 2011 11:49 am
Has thanked: 8 times
Been thanked: 0 time

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users