Gas Prices feature is now live in Czech Republic

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Thu Jan 10, 2013 6:55 pm

Je mozne, ze pri zadavani ceny na blizke benzince, byt akceptujici spravny format, server porovna i ceny na okolnich a desetinasobne rozdily zamitne jako nesmysl.

EN summary: Certain stations mentioned 3 and 4 posts above accept the price only in 0x.xx format while it should be xx.x0. According to the previous 2 posts other stations around get the xx.x0 format but it's refused from the server too, like "poisoned" from the stations with bad format. Can it be true?
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1746
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby MagicOfLA » Thu Jan 10, 2013 6:54 pm

Ešte screenshot...
screenshot-1357575342195.png
Screenshot
(49.01 KiB) Downloaded 631 times
MagicOfLA
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1309
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 81 times
Been thanked: 178 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby MagicOfLA » Thu Jan 10, 2013 6:46 pm

U tých, čo som skúšal sa rozhodne cena zadáva normálne, správne, len ju odmieta takže e-e.
Leda žeby pozeralo i okolité benzínky a tamtá tak nakazila celé okolie :).

M.
MagicOfLA
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1309
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 81 times
Been thanked: 178 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Thu Jan 10, 2013 6:14 pm

Prelozeno a poslano vys.
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1746
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby jakudo » Thu Jan 10, 2013 6:11 pm

Vyzkoušeno a souhalsím s Greby. Vyzkoušel jsem to na "své" testovací benzínce v Praze na Proseku.
https://world.waze.com/editor/?lon=14.4 ... TTTTTTTTFT
jakudo
 
Posts: 299
Joined: Mon Nov 08, 2010 3:03 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby greby » Thu Jan 10, 2013 5:56 pm

Tak se podívejte, co může být důvodem, že nejde aktualizovat nafta v Praze.
Příklad uvádím u těchto 2 benzínek:
https://world.waze.com/editor/?zoom=6&l ... rks=261659
https://world.waze.com/editor/?zoom=6&l ... rks=239043
Waze u Dieselu nebere cenu ve formátu KK.HH (K-koruna, H-haléř), ale pouze ve formátu K.HH.
Takže 4 číslice jsou pro něj mnoho. A hlavně, ta cena se musí zadat ve formátu 0K.HH

Zde máte printscreeny z mobilu.
[ img ]
a
[ img ]

Je dost pravděpodobné, že to tak bude i u ostatních čerpacích stanic v Praze
greby
 
Posts: 44
Joined: Thu Mar 10, 2011 9:39 pm
Has thanked: 35 times
Been thanked: 1 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Wed Jan 09, 2013 10:38 pm

b-007 wrote:Jak je mozne, ze ve vysledku hledani pumpy v telefonu a i pri vyberu pumpy v dosahu je napsano "Robil", kdyz je to Robin Oil a v mape v telefonu je to spravne jen ne v te databazi a posledni uprava byla v listopadu, takze ani upravami by to nemelo byti...?
https://world.waze.com/editor/?lon=15.1 ... rks=874266

Nevím, proč zrovna Robil, ale tahle benzínka nemá nastavený brand.
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1746
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby b-007 » Wed Jan 09, 2013 10:24 pm

Jak je mozne, ze ve vysledku hledani pumpy v telefonu a i pri vyberu pumpy v dosahu je napsano "Robil", kdyz je to Robin Oil a v mape v telefonu je to spravne jen ne v te databazi a posledni uprava byla v listopadu, takze ani upravami by to nemelo byti...?
https://world.waze.com/editor/?lon=15.1 ... rks=874266
b-007
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 1373
Joined: Wed Nov 24, 2010 11:12 pm
Location: Čechy
Has thanked: 113 times
Been thanked: 263 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby pleswi » Wed Jan 09, 2013 3:40 pm

Jak je psano, dela mi to tam, kde cenu menim o vetsi sumu, castku 0.10, 0.30 mi to vzalo ale 0.70 uz ne pak mi to dela u CS kde cena jeste nebyla nikdy reportována.
pleswi
 
Posts: 230
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby MagicOfLA » Wed Jan 09, 2013 12:43 pm

Mne to robi tam, kde cenu MENIM.
MagicOfLA
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1309
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 81 times
Been thanked: 178 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users