Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Image Image

Moderators: Unholy, guri211, Zirland, GinBook

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby jakudo » Mon Jan 07, 2013 10:27 am

Ještě mě dneska napadlo během jízdy, jestli je skutečně nutné zadávat 4 číslice (3470)? Nebylo by lepší to nastavit tak, aby stačili jen 3? Ta poslední je naprosto vždycky 0 a je to tak zbytečné.

I've got an idea today while driving. Is it really necessary to input four digits, while just three would be enough? The last digit is always 0. I know it's just a small thing but still...
jakudo
 
Posts: 299
Joined: Mon Nov 08, 2010 3:03 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Mon Jan 07, 2013 10:32 am

Dej 347 a Dalsi. Uvidis, ze to jde i bez te nuly.

If you try you will see that it's sufficient to enter 347 fot that price. ;)
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 118 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby jakudo » Mon Jan 07, 2013 10:34 am

Fakt? Tak to budu muset vyzkoušet ;)
Ale pak mi není jasné, jak je možné, že jsem dnes u jedné benzínky opravoval cenu nafty (ano, zase ta divná, většinou nefunkční nafta) z nějakých 3,75 na 37,50...
jakudo
 
Posts: 299
Joined: Mon Nov 08, 2010 3:03 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby tex232 » Mon Jan 07, 2013 10:36 am

jakudo wrote:Fakt? Tak to budu muset vyzkoušet ;)
Ale pak mi není jasné, jak je možné, že jsem dnes u jedné benzínky opravoval cenu nafty (ano, zase ta divná, většinou nefunkční nafta) z nějakých 3,75 na 37,50...


funguje dělám to jednině tak, stejně tak desetinná čárka, tečka není třeba ...
[L4] AM CZ, Waze 4.6.0.0, iPhone 6 & iPad Air, iOS 9.3.2
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2821
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 371 times
Been thanked: 337 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby MagicOfLA » Mon Jan 07, 2013 10:37 am

jakudo wrote:Fakt? Tak to budu muset vyzkoušet ;)
Ale pak mi není jasné, jak je možné, že jsem dnes u jedné benzínky opravoval cenu nafty (ano, zase ta divná, většinou nefunkční nafta) z nějakých 3,75 na 37,50...


Buďto dal niekto na začiatok nulu, alebo je to benzínka, na ktorej to niekto testoval v €urách ešte pred spustením ČR :).

M.
Image
MagicOfLA
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1289
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 78 times
Been thanked: 173 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby jakudo » Mon Jan 07, 2013 10:39 am

Je to možné. Každopádně teď mě tak napadá, že ta možnost zadat jen 3 číslice a pak "next" nic neřeší. Tlačítko next je ještě menší než tlačítko 0 a pořád musím na něco mačkat.
Když řídím (já vím, má se to zadávat, když stojíš, ale...:)), tak by mi přišlo pohodlnější (méně nebezpečné) zadávat jen 3 číslice a pak kliknout na odeslat (4 kliky) než 5 kliků z čehož jeden bude vždycky 0...
jakudo
 
Posts: 299
Joined: Mon Nov 08, 2010 3:03 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby tex232 » Mon Jan 07, 2013 10:40 am

MagicOfLA wrote:
jakudo wrote:Fakt? Tak to budu muset vyzkoušet ;)
Ale pak mi není jasné, jak je možné, že jsem dnes u jedné benzínky opravoval cenu nafty (ano, zase ta divná, většinou nefunkční nafta) z nějakých 3,75 na 37,50...


Buďto dal niekto na začiatok nulu, alebo je to benzínka, na ktorej to niekto testoval v €urách ešte pred spustením ČR :).

M.


Má ta benzínka nastaveno Czech republic?
[L4] AM CZ, Waze 4.6.0.0, iPhone 6 & iPad Air, iOS 9.3.2
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2821
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 371 times
Been thanked: 337 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby jakudo » Mon Jan 07, 2013 10:41 am

jo, tak to nevim. Nepamatuji si, která přesně to byla (jel jsem cca 40 km po pražském okruhu a jižní spojce). Každopádně jsem to opravil a šlo to v pohodě
jakudo
 
Posts: 299
Joined: Mon Nov 08, 2010 3:03 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby hummel999 » Mon Jan 07, 2013 10:46 am

Nevíte proč u plno pump to píše OH OH špatně zadaná cena? Bojuju s tím už od beta verze pár týdnů a psal jsem to i do formuláře k betaverzím.

Nicméně to je to proč někde je právě cena 3,75 protože ta jde zadat, ale 37,50 to hodí OH OH cena je špatně zadaná.
I po včerejším ofiko spuštění mi to hází u plno pump, že cena je špatně zadaná. Pokud už tam cena je, není problém jí změnit. Ale zadat novou z N/A je pro mě na 80% pump nemožné. Tam kde to jde je opravdu minimum.
AM: Praha a okolí, Ústí nad Labem
Waze 3.9 Android - LG G3

Editace map - kompletní průvodce
hummel999
 
Posts: 95
Joined: Mon Jul 04, 2011 11:49 am
Has thanked: 8 times
Been thanked: 0 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby MagicOfLA » Mon Jan 07, 2013 10:48 am

Plha! Se hlásí! :)
Image
MagicOfLA
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1289
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 78 times
Been thanked: 173 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users