Gas Prices feature is now live in Czech Republic

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, GinBook, guri211, Zirland

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Sat Jan 05, 2013 12:24 pm

V nejblizsich dnech dojde k preklopeni formatu cen v CR na "xx,x0 Kc". Bez hacku, ale to snad zkousnete.
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1746
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby Suik » Fri Jan 04, 2013 3:15 pm

Pri tych reinstaloch aplikacie odporucam potom robit "clean install", cize zmazat aj samotnu zlozku waze a az potom instalovat :)
Suik
 
Posts: 893
Joined: Thu Jun 02, 2011 11:17 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 3 times
Been thanked: 10 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Fri Jan 04, 2013 3:06 pm

steinj wrote:
Vim že když jsem jim dnes zadaval cenu tak někde mi to psalo hlášku "prices will be posted once one other user confirmed price" nebo tak nějak. Ted už přesně nevim u kterých. Zajimavý že u ty benziny mi tohle myslim nenapsalo ale cena se neaktualizovala.


Neco podobneho mi to delalo jeden den, kdy byly problemy se serverem. Jinak to funguje v pohode az na benzinky v Praze.
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3964
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 1120 times
Been thanked: 914 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Fri Jan 04, 2013 2:47 pm

steinj wrote:
vitj wrote:
steinj wrote:Tak zadávat mi dneska i včera šlo bez problémů. Akorát ceny se na těch pumpách neaktualizujou. Zůstáva tam prazdno nebo stare ceny, které jsm zadával zhruba před měsicem v €.

Posli na ne odkaz, treba ceny potrebujou potvrdit.

https://world.waze.com/editor/?zoom=6&l ... TTTTTTTTFT
https://world.waze.com/editor/?zoom=6&l ... TTTTTTTTFT
https://world.waze.com/editor/?zoom=5&l ... TTTTTTTTFT

Cenu má zadanou jen Čerchovka a OMV Draženov ale není tam ta dnešní cena co jsem zadával.

Jak potvrdit? Že je musí zadat ještě někdo jinej?


Nekde se to tak jevilo, ale mozna je to i verzi klienta nebo uz nevim cim.
Prvni mi sla zadat bez problemu, u druhe (Drazenov) jsem zmenil cenu a pak jsem zas dal puvodni, vyhledavalo mi obe ceny v pohode. Jeste jsem zkusmo dal cenu benzince vedle (Argima Drazenov), take to slo bez problemu. Ale neznam spravnou cenu, taj kdyztak vymaz nebo zadej spravnou.
Treti Klenci pod Cerchovem mi slo take zmenit bez problemu. Nasel jsem Benzinu vedle a bez problemu jsem zadal ceny, kdyztak zas zadej spravne ceny nebo je vymaz.
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3964
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 1120 times
Been thanked: 914 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby jakudo » Fri Jan 04, 2013 2:43 pm

Přesně tak. A když to teda dáš přes tu navigaci, vidíš tam i benzínky, u kterých není cena? Mě to třeba v Třebíči nenajde žádnou benzínku, i když jich tam několik je...
jakudo
 
Posts: 299
Joined: Mon Nov 08, 2010 3:03 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby jakudo » Fri Jan 04, 2013 2:38 pm

To už jsem taky zkoušel (iPhone a iPad) a bohužel...
jakudo
 
Posts: 299
Joined: Mon Nov 08, 2010 3:03 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby porubcan » Fri Jan 04, 2013 2:36 pm

Tá je aj vofficalnej verzii pre android. Skús odinstalovat a znovu nainštalovať klienta. Funkcionalita je predsa na svete už dlho (v iných krajinách) a ten button tam asi majú aj v IOS verzii.

if it looks strange, it's my phone's fault
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5789
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 705 times
Been thanked: 1617 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby jakudo » Fri Jan 04, 2013 2:33 pm

Nene, v té betě šlo o to, že v normální verzi co je v App store pro iPhone není nikde ikonka na zobrazení benzínek. Musíím je vyhldávat přes menu navigace. Kdežto v té beta verzi je přímo v menu ikonka na benzínky...
jakudo
 
Posts: 299
Joined: Mon Nov 08, 2010 3:03 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby Steinj » Fri Jan 04, 2013 1:51 pm

vitj wrote:
steinj wrote:Tak zadávat mi dneska i včera šlo bez problémů. Akorát ceny se na těch pumpách neaktualizujou. Zůstáva tam prazdno nebo stare ceny, které jsm zadával zhruba před měsicem v €.

Posli na ne odkaz, treba ceny potrebujou potvrdit.

https://world.waze.com/editor/?zoom=6&l ... TTTTTTTTFT
https://world.waze.com/editor/?zoom=6&l ... TTTTTTTTFT
https://world.waze.com/editor/?zoom=5&l ... TTTTTTTTFT

Cenu má zadanou jen Čerchovka a OMV Draženov ale není tam ta dnešní cena co jsem zadával.

Jak potvrdit? Že je musí zadat ještě někdo jinej?
Steinj
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 244
Joined: Thu Jan 27, 2011 12:17 pm
Has thanked: 23 times
Been thanked: 24 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby jakudo » Fri Jan 04, 2013 1:15 pm

jj, všiml jsem si, že používá Android.
Fakt jen jednou za rok? Tak to je na prd. No, počkám na další oficiální verzi :)
jakudo
 
Posts: 299
Joined: Mon Nov 08, 2010 3:03 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users