Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Image Image

Moderators: Unholy, guri211, GinBook, Zirland

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby wazz » Thu Jan 17, 2013 7:04 pm

fotrik wrote:Ono je totiz asi neresitelne, jak zobrazovat stari aktualizace u kazdeho zvlast na prtavem displeji. A jeste to nechat ridice za jizdy cist.

V okně aktualizace možná, ale při vyhledání benzínek, když to ukazuje jen jedno palivo je to naprosto jednoduché a jen neschopnost Waze držet si info o aktualizaci pro každý druh paliva zvlášť.
wazz
 
Posts: 138
Joined: Sat Oct 29, 2011 6:55 pm
Has thanked: 7 times
Been thanked: 25 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby libora » Thu Jan 17, 2013 7:22 pm

nj, jenže když už jsi na benzínce, tak proč nezaktualizuješ všechno?
HTC EVO 3D a Waze 3.6.0 for Android
Informace pro editory, Přehledné video v angličtině
libora
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 665
Joined: Fri Sep 25, 2009 3:02 pm
Location: Chomutov, Praha, Moldava Czech Republic
Has thanked: 1 time
Been thanked: 15 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby MagicOfLA » Thu Jan 17, 2013 7:24 pm

Ber to takto... filozofia benzíniek vo Waze je taká, že updatuješ osobne prítomný na benzínke a teda máš času až až, aby si proste skontroloval všetko.

Akýkoľvek iný prístup = ideš na to zle. Lebo Waze. ;-)
Image
MagicOfLA
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1292
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 78 times
Been thanked: 173 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby MagicOfLA » Thu Jan 17, 2013 7:25 pm

Libor to zhrnul kulantnejšie ;-)
Image
MagicOfLA
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1292
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 78 times
Been thanked: 173 times

Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby jakudo » Fri Jan 18, 2013 6:12 am

Celkem nesouhlasím. Jel jsem ned´vno s manželkou po D1 směr Praha-Brno. Většina benzínek má tak malé potače, že skutečně ceny jde vidět až na poslední chvíli a přečíst je všechny prostě nejde. I když jsem jel jako spolujezdec, tak jsem jen občas stihnul přečíst ceny a určit více druhů paliv. A přece mi nikdo nebude tvrdit, že pokud jsem tam nezastavil, tak to nemám updatovat...
jakudo
 
Posts: 299
Joined: Mon Nov 08, 2010 3:03 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby MagicOfLA » Fri Jan 18, 2013 6:42 am

V Izraeli to vidia inak. Asi maju vacsie pismenka na benzinkach. A maximalnu povolenu rychlost 100 :)
Image
MagicOfLA
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1292
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 78 times
Been thanked: 173 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby libora » Fri Jan 18, 2013 8:11 am

jakudo wrote:... I když jsem jel jako spolujezdec, tak jsem jen občas stihnul přečíst ceny a určit více druhů paliv. A přece mi nikdo nebude tvrdit, že pokud jsem tam nezastavil, tak to nemám updatovat...

Tak pro tento případ, bych asi zkusil si udělat foto a přečíst to pak z ní, protože to fakt nejsi schopen pobrat. Včera jsem zkusil aktualizovat cenu při cestě v MHD, kromě toho, že jsem ani neviděl celý ten poutač s cenami, to opravdu nejde zvládnout (i když možná mám jen špatnou paměť :lol: ), a to jede MHD po městě pomalu.
HTC EVO 3D a Waze 3.6.0 for Android
Informace pro editory, Přehledné video v angličtině
libora
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 665
Joined: Fri Sep 25, 2009 3:02 pm
Location: Chomutov, Praha, Moldava Czech Republic
Has thanked: 1 time
Been thanked: 15 times

Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby GinBook » Fri Jan 18, 2013 8:21 am

Neni problem za jizdy zadat 2-3 hodnoty at na dalnici nebo ve meste ( osobne vyzkouseno ). Ale nutno si uvedomit ze minimalne 30s nevite co se deje na silnici pred vami.
Myslim si, ze zadavani cen za jakekoliv rychlosti nez 0 by melo byt v klientovi natvrdo zakazano.
ImageImageImageImageImage
CM; Coordinator Czech Republic
iP 6+ / Samsung S3 neo, Nexus 7 (2012)
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6367
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 719 times
Been thanked: 1441 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby MagicOfLA » Fri Jan 18, 2013 8:30 am

GinBook wrote:Neni problem za jizdy zadat 2-3 hodnoty at na dalnici nebo ve meste ( osobne vyzkouseno ). Ale nutno si uvedomit ze minimalne 30s nevite co se deje na silnici pred vami.
Myslim si, ze zadavani cen za jakekoliv rychlosti nez 0 by melo byt v klientovi natvrdo zakazano.


S tým tiež nemôžem súhlasiť. Jednak na trase, ktorú jazdím dnes a denne vidím na prvý pohľad, či sa ceny vôbec zmenili (a to sa stáva u nás tak raz za dva týždne, teda väčšinou klikám iba Yes) a jednak keďže tie stĺpy poznám už naspamäť, nemusím hľadať, ktorá z tých cien je 95, ktorá diesel atď.

Proste každý je zodpovedný za bezpečnosť svojho šoférovania a má vedieť, čo ešte môže a čo už nie...
Image
MagicOfLA
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1292
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 78 times
Been thanked: 173 times

Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby GinBook » Fri Jan 18, 2013 8:57 am

MagicOfLA wrote:Proste každý je zodpovedný za bezpečnosť svojho šoférovania a má vedieť, čo ešte môže a čo už nie...


Na to neni co rici. Amen

U nas jsou schopni menit ceny 2x denne. A mam to potvrzeno od obsluhy, ze dostavaji 2x za den pokyn z centraly zda menit ci nikoliv.
ImageImageImageImageImage
CM; Coordinator Czech Republic
iP 6+ / Samsung S3 neo, Nexus 7 (2012)
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6367
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 719 times
Been thanked: 1441 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: Mirda55