Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Moderators: Unholy, guri211, Zirland, GinBook

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby Suik » Fri Jan 04, 2013 3:15 pm

Pri tych reinstaloch aplikacie odporucam potom robit "clean install", cize zmazat aj samotnu zlozku waze a az potom instalovat :)
BA-SVK & surroundings AreaManager, Soc. Med. XP
Renault Fluence 2011, 1.6 16V Exception+HTC One S, stock Android 4.0.4, waze 3.6.0.0
FB pg: Waze Slovensko / Twitter: @waze_slovensko / G+: Waze Slovensko
Suik
 
Posts: 882
Joined: Thu Jun 02, 2011 11:17 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 1 time
Been thanked: 6 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby Suik » Mon Jan 07, 2013 10:50 pm

greby wrote:Panove mam trochu jiny problem ohledne zadavani cen:
Na kazde benzince co zastavim a chci updatovat cenu mi napise jednu stupidni hlasku o ztrate signalu, ktera se mimo jine objevuje i 300m pred dosazenim cile.
Image
Jedine co mi jde, je zadani pozice pres fakeGPS. Pak zadavani cen funguje. Nevite cim to muze byt?
Mam Samsung Galaxy S2, Gingerbread 2.3.3
Diky


nieco podobne sa dialo mne ked sa to u nas spustilo, ale scenar bol taky, ze ked si po tejto chybe znovu skusil zadat ceny, tak uz to slo aj priamo z benzinky.
BA-SVK & surroundings AreaManager, Soc. Med. XP
Renault Fluence 2011, 1.6 16V Exception+HTC One S, stock Android 4.0.4, waze 3.6.0.0
FB pg: Waze Slovensko / Twitter: @waze_slovensko / G+: Waze Slovensko
Suik
 
Posts: 882
Joined: Thu Jun 02, 2011 11:17 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 1 time
Been thanked: 6 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby Suik » Wed Jan 23, 2013 12:47 am

Mohol by to byt layer na sposob road goodies, takisto on/off ficura v menu :). So zobrazenim Brandu v bubline. Aj ked to uz potom zavana doslova POI funkcionalitou, ved preco nemat v bublinach aj ine ako benzinky :)

Co sa tyka momentalneho zadavania cien, mozno by to chcelo podporit samotne zadavanie aktualnych cien (resp. zadavanie a funkcionalitu ako taku).
Nieco v zmysle, wazer ide na benzinku, po prekroceni "prveho segmentu benzinky", cize Pvt.Rd/PLR/obcas Srv.Rd by pri zapnutom waze vyskocil pop up s odpocitavanim, ci nechce aktualizovat ceny. Snad by to nebolo prilis rusive, kedze na benzinku sa nevchadza vacsinou vo vysokej rychlosti a nie je kam zabludit. S tym, ze by sa to aplikovalo povedzme na ceny starsie ako 3 dni.
Predpokladam, ze tymto padom by sa o to mozno niektori pokusili po prvykrat a spoznali to a my, co to pozname, by sme aspon vedeli, ze by bolo fajn aktualizovat ceny :)
BA-SVK & surroundings AreaManager, Soc. Med. XP
Renault Fluence 2011, 1.6 16V Exception+HTC One S, stock Android 4.0.4, waze 3.6.0.0
FB pg: Waze Slovensko / Twitter: @waze_slovensko / G+: Waze Slovensko
Suik
 
Posts: 882
Joined: Thu Jun 02, 2011 11:17 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 1 time
Been thanked: 6 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby tex232 » Fri Dec 28, 2012 12:35 pm

pepiiiino wrote:
fotrik wrote:Povedlo se nekomu z vas zadat ceny benzinu? Zkousel jsem to u 4 stanic po ceste, ceny jsem zadal, ale po odeslani jsem pokazde dostal chybu, ze nelze aktualizovat. Rad bych potvrzeni, ze to zlobi globalne, nez to poslu vys.


Nepovedlo, zkoušel jsem dnes u 5ti kousků cestou do práce... stejná chyba jako u Tebe.

Ještě že jsem v italii. Vy to zatím otestujete a rozchodíte. :D
L4 Waze 3.7.8.0 & iPhone 5 & iPad Air iOS 7.1 & lidový vůz, západ, střední Čechy, Praha
tex232
 
Posts: 1616
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Západ a střední Čechy, Praha
Has thanked: 124 times
Been thanked: 114 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby tex232 » Sat Dec 29, 2012 1:40 am

wazz wrote:Ceny zadat nejdou (dnes několik pokusů) a nabídka "Palivo" mi najde i pumpy, které se nezobrazují v mapě a vesele ignoruje některé, které v mapě jsou a jsou mnohem blíže. (Ne)chtěl bych vidět ten algoritmus a/nebo bordel v datech. Snad si to brzo sedne, ještě že jsem o novince neřekl známým, zas by je ta zkušenost na rok odehnala.


Cena zadat nejde. Hleda to mirne receno divne. Napsal jsem tomu Orimu, uvidime.

TeX
L4 Waze 3.7.8.0 & iPhone 5 & iPad Air iOS 7.1 & lidový vůz, západ, střední Čechy, Praha
tex232
 
Posts: 1616
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Západ a střední Čechy, Praha
Has thanked: 124 times
Been thanked: 114 times

Re: Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby tex232 » Sat Dec 29, 2012 1:11 pm

porubcan wrote:
MiPol wrote:Jsem slepý, nebo kvůli cenám benzínu zmizelo z nabídky vpravo dole "Válcovat"? (Android)


Valcovanie sa presunulo pod map issue
if it looks strange, it's my phone's fault


Taky jsem ho hledal... fakt to to dobře chovali..
L4 Waze 3.7.8.0 & iPhone 5 & iPad Air iOS 7.1 & lidový vůz, západ, střední Čechy, Praha
tex232
 
Posts: 1616
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Západ a střední Čechy, Praha
Has thanked: 124 times
Been thanked: 114 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby tex232 » Tue Jan 01, 2013 8:29 pm

vargosz wrote:Hi,
today evening is the situation little bit different. Prices updated correctly - recieved prompt that it was done properly (gasoline 95 /diesel /LPG). But the prices are not visible in client (now it is already two hours and it still did not appear there).

Ahoj,
dnes mi ceny jdou opět doplňovat bez problémů u všech druhů paliv, ale není ty ceny potom v klientu vidět. Zatím po dvou hodinách tam stále nejsou. Včera se tam objevily prakticky okamžitě.

https://world.waze.com/editor/?zoom=5&l ... rks=309217
https://world.waze.com/editor/?zoom=6&l ... rks=132706


Taky tak. Ceny zadám ale nikde na mapě se neobjeví ....
L4 Waze 3.7.8.0 & iPhone 5 & iPad Air iOS 7.1 & lidový vůz, západ, střední Čechy, Praha
tex232
 
Posts: 1616
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Západ a střední Čechy, Praha
Has thanked: 124 times
Been thanked: 114 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby tex232 » Wed Jan 02, 2013 9:10 am

Dnes ráno už zase nešlo zadávat psalo mi to že na to nemám oprávnění... Jak to funguje vám?
L4 Waze 3.7.8.0 & iPhone 5 & iPad Air iOS 7.1 & lidový vůz, západ, střední Čechy, Praha
tex232
 
Posts: 1616
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Západ a střední Čechy, Praha
Has thanked: 124 times
Been thanked: 114 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby tex232 » Wed Jan 02, 2013 9:34 am

jakudo wrote:Mě to píšee, že jsem "baby wazer" a kvůli tomu nemůžu zaktualizovat ceny (jsem knight wazer).

ENG: It keeps telling me today, that I'm a baby wazer and I can't update the price. However, I'm a knight wazer...

ANO to je ono ...
L4 Waze 3.7.8.0 & iPhone 5 & iPad Air iOS 7.1 & lidový vůz, západ, střední Čechy, Praha
tex232
 
Posts: 1616
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Západ a střední Čechy, Praha
Has thanked: 124 times
Been thanked: 114 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby tex232 » Wed Jan 02, 2013 1:02 pm

Už se zdá že to funguje. Myslel jsem že mají výt ceny vidět i na mapě. Já je ale vidím jen když dám prohledat pumpy v okolí.
L4 Waze 3.7.8.0 & iPhone 5 & iPad Air iOS 7.1 & lidový vůz, západ, střední Čechy, Praha
tex232
 
Posts: 1616
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Západ a střední Čechy, Praha
Has thanked: 124 times
Been thanked: 114 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: masvbr, paaaja13, porubcan