Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Moderators: Unholy, GinBook, guri211, Zirland

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vargosz » Mon Dec 31, 2012 4:29 pm

Tried by two petrol stations - prices updated by both properly...
Gasoline 95/Diesel/LPG
Gasoline 95/Diesel
Thanks and happy new year!

[CZ] vyzkoušeno u dvou benzínek - odkazy výše - ceny doplněny bez problémů...
Vše nejlepší do nového roku!
ImageSymbian S60 - Nokia5800XM - Waze 2.0.0.0 / Android 4.1.2 - Sony ST27i - Waze 3.7.9.905
vargosz
 
Posts: 438
Joined: Wed May 23, 2012 9:39 am
Location: CZE
Has thanked: 111 times
Been thanked: 93 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vargosz » Tue Jan 01, 2013 7:05 pm

Hi,
today evening is the situation little bit different. Prices updated correctly - recieved prompt that it was done properly (gasoline 95 /diesel /LPG). But the prices are not visible in client (now it is already two hours and it still did not appear there).

Ahoj,
dnes mi ceny jdou opět doplňovat bez problémů u všech druhů paliv, ale není ty ceny potom v klientu vidět. Zatím po dvou hodinách tam stále nejsou. Včera se tam objevily prakticky okamžitě.

https://world.waze.com/editor/?zoom=5&l ... rks=309217
https://world.waze.com/editor/?zoom=6&l ... rks=132706
ImageSymbian S60 - Nokia5800XM - Waze 2.0.0.0 / Android 4.1.2 - Sony ST27i - Waze 3.7.9.905
vargosz
 
Posts: 438
Joined: Wed May 23, 2012 9:39 am
Location: CZE
Has thanked: 111 times
Been thanked: 93 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vargosz » Thu Jan 03, 2013 7:31 am

pleswi wrote:Já mám jiný problém, cenu mužů reportovat u všech typu. Zkouseno na několika CS v PCE, a to jak za jizdy tak přes fakegps, pokaždé mi to napíše díky dostal si 8 bodů a pak v angličtině něco o potvrzení ceny dalším wazerem. Když se pak zpětně podívám na CS nebo chci zahlasit jiné palivo později tak předchozí zadana cena tam neni.


Mám pocit, že to funguje tak, že pokud ještě na benzínce nebyla cena nikdy zadána, tak po první editaci klient poděkuje, napíše že ti posílá 8 bodů, ale ceny do klienta nezobrazí. Ukáže je až poté co někdo další ty ceny opět doplní a tím "ověří" že jsou OK. Můžeš je napodruhé doplnit i sám, ale ne ihned, to nejde, mám vyzkoušené, že druhý den už je bere a ihned zobrazí...

pleswi wrote:Navíc jsem si myslel, že vyskočí na máme ikonka jako v těch propagačních video ukázkách a také nic. Zkoušel jsem kvůli tomu načisto přeinstalovat app ale nepomohlo. Nevíte někdo co dělám špatně?


Ikony na mě taky nevyskakují, ale zadej cíl a nech se navigovat a pak se v klientu podívej do nabídka > Palivo, zobrazí ti benzínky poblíž trasy kterou pojedeš s cenami tebou preferovaného paliva - přehlednější způsob jsem nenašel...
ImageSymbian S60 - Nokia5800XM - Waze 2.0.0.0 / Android 4.1.2 - Sony ST27i - Waze 3.7.9.905
vargosz
 
Posts: 438
Joined: Wed May 23, 2012 9:39 am
Location: CZE
Has thanked: 111 times
Been thanked: 93 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vargosz » Fri Jan 04, 2013 8:14 am

vitj wrote:2 pumpy
https://world.waze.com/editor/?lon=14.4 ... TTTFTTTTFT
2 pumpy
https://world.waze.com/editor/?lon=14.4 ... TTTFTTTTFT
3 pumpy
https://world.waze.com/editor/?lon=14.4 ... TTTFTTTTFT

Na vsech problem s dieselem, muzete zkouset. Lze zadat cena 3, 4 a 5. Jine cislo se mi tam dostat nepodarilo.


Zkoušel jsem přes fakeGPS zadat ceny nafty u těch dvou benzínek v prvním odkazu, ale přesto že jinde nemám problém tady potvrzuji, že mi to taky nejde...
ImageSymbian S60 - Nokia5800XM - Waze 2.0.0.0 / Android 4.1.2 - Sony ST27i - Waze 3.7.9.905
vargosz
 
Posts: 438
Joined: Wed May 23, 2012 9:39 am
Location: CZE
Has thanked: 111 times
Been thanked: 93 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vargosz » Fri Jan 18, 2013 7:11 pm

jakudo wrote:To s tím fotografováním není podle mě vůbec dobrý nápad. Problém je v tom, že když jedu třeba po dálnici a nějakým způsobem by se mi podařilo dobře vyfotit ten totem, tak než bych vjel zpět do Waze a dal vyhledat benzínku, tak bych byl už dávno pryč a waze by mi jen oznámil, že v dosahu žádná není (nevyzkoušeno, jen se to domnívám).

Jen doplním, že s tím focením, jsem to spíš chápal tak, že totem vyfotíš a pak se v klidu domova, pomocí aplikace typu fakeGPS zase virtuálně přesuneš zpět k benzínce a cenu zadáš. Trochu se tak zmenšuje to riziko nepozornosti během řízení, i když fotit ve 130Km/h taky není nic moc...
ImageSymbian S60 - Nokia5800XM - Waze 2.0.0.0 / Android 4.1.2 - Sony ST27i - Waze 3.7.9.905
vargosz
 
Posts: 438
Joined: Wed May 23, 2012 9:39 am
Location: CZE
Has thanked: 111 times
Been thanked: 93 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Sun Dec 30, 2012 3:26 pm

Nejdřív stejná chyba a ted uz to hlasi jen, ze nejdou stahnoout data aniz se dostanu k zadani ceny.
Ze by s tim neco delali? :-)
ImageImage
vitj
 
Posts: 1550
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 232 times
Been thanked: 219 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Mon Dec 31, 2012 2:56 pm

Nekde mi jde diesel zadat a nekde ne. Napr. u techto dvou benzinek nejde:
https://world.waze.com/editor/?zoom=5&l ... TTTFTTTTFT
ImageImage
vitj
 
Posts: 1550
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 232 times
Been thanked: 219 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Wed Jan 02, 2013 2:52 pm

At these three stations also can not add the price of diesel (they are all on one permalink).

https://world.waze.com/editor/?zoom=6&l ... TTTFTTTTFT
ImageImage
vitj
 
Posts: 1550
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 232 times
Been thanked: 219 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Wed Jan 02, 2013 2:53 pm

MagicOfLA wrote:Teraz som mimo, takže to neskúsim osobne, ale niekedy na tú hlášku "price not valid" pomohlo zadať najprv, že takáto PHM na benzínke vôbec nie je, odoslať a potom skúsiť zadať znova...

M.


Zkoušel jsem, ale nepomáhá.
ImageImage
vitj
 
Posts: 1550
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 232 times
Been thanked: 219 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Thu Jan 03, 2013 7:15 am

pleswi wrote:Já mám jiný problém, cenu mužů reportovat u všech typu. Zkouseno na několika CS v PCE, a to jak za jizdy tak přes fakegps, pokaždé mi to napíše díky dostal si 8 bodů a pak v angličtině něco o potvrzení ceny dalším wazerem. Když se pak zpětně podívám na CS nebo chci zahlasit jiné palivo později tak předchozí zadana cena tam neni. Nezobrazuje se nikde. Navíc jsem si myslel, že vyskočí na máme ikonka jako v těch propagačních video ukázkách a také nic. Zkoušel jsem kvůli tomu načisto přeinstalovat app ale nepomohlo. Nevíte někdo co dělám špatně?

Odesláno z mého HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e pomocí Tapatalk 2

Tohle mi delalo vcera take, dneska uz je to OK.
ImageImage
vitj
 
Posts: 1550
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 232 times
Been thanked: 219 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: Glipko, grepa, porubcan