Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Moderators: Unholy, guri211, Zirland, GinBook

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby GinBook » Thu Jan 03, 2013 8:05 pm

nechcete nekdo tedy vyzkoušet přes fakeGPS zadat ceny dieslu v Praze či jinde a tímto potvrdit spekulaci o problemu v Praze.
A napsat o kterou problemovou stanici se jedna a jiny aby to potvrdil.
CM; Coordinator Czech Republic; L6
FB Czech Republic/Google +
iPhone 5s / Nexus 7
GinBook
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 3664
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Country Manager Czech Republic
Has thanked: 172 times
Been thanked: 586 times

Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby GinBook » Thu Jan 10, 2013 7:21 pm

Trochu jiny dotaz.
Postup: Navigovat-kategorie-cerpaci stanice a ceny.

Najde mi to CS jen asi v 3,5km okoli. Ty co jsou na 4km uz mi to nenabidne.
Proc jen tak male rozpeti?
Neslo by do nastaveni pridat vzdalenost rozpeti?
CM; Coordinator Czech Republic; L6
FB Czech Republic/Google +
iPhone 5s / Nexus 7
GinBook
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 3664
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Country Manager Czech Republic
Has thanked: 172 times
Been thanked: 586 times

Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby GinBook » Thu Jan 10, 2013 7:51 pm

fotrik wrote:
GinBook wrote:Trochu jiny dotaz.
Postup: Navigovat-kategorie-cerpaci stanice a ceny.

Najde mi to CS jen asi v 3,5km okoli. Ty co jsou na 4km uz mi to nenabidne.
Proc jen tak male rozpeti?
Neslo by do nastaveni pridat vzdalenost rozpeti?

Myslim, ze to maji nastavene natvrdo bud par km v okolo nebo na zadane trase. Tohle je pripominka spis na support.



Sranda je, ze pokud si je vyhledam na trase tak mi to najde v daleko vetsim rozpeti. Asi 10 km od trasy. Ale samostatne jen kousek. Asi 3,5 km od mista kde jsem. Pritom by tech 10 km mohlo byt i samostatne od mista kde jsem.

Mohl bych te poprosit o dotaz na support?
CM; Coordinator Czech Republic; L6
FB Czech Republic/Google +
iPhone 5s / Nexus 7
GinBook
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 3664
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Country Manager Czech Republic
Has thanked: 172 times
Been thanked: 586 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby GinBook » Fri Jan 11, 2013 10:40 am

Uz nejakou dobu jsou wazeraci v klientu uplně rozhození. S korunkama jezdí dudlíci. atd...
CM; Coordinator Czech Republic; L6
FB Czech Republic/Google +
iPhone 5s / Nexus 7
GinBook
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 3664
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Country Manager Czech Republic
Has thanked: 172 times
Been thanked: 586 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby GinBook » Thu Jan 17, 2013 6:42 pm

MagicOfLA wrote:
wazz wrote:Narazil jsem na takovou drobnost, že když zaktualizuji např. N95 na pumpě, kde byla zadaná cena i nafty, tak klient se tváří, že jsem zaktualizoval obojí - prostě i u nafty píše, že jsem aktualizoval já před X hodinami, přitom ta cena je třeba 8 dní stará. Pak tam někdo přijede a bude nadávat, co jsem za **, že jsem zadal cenu úplně mimo, přičemž já jí vůbec nezadal.


To neni chyba, to je vlastnosť ;-).
Proste aktualizuješ všetko...


nad tím jsem nevěřícně taky kroutil hlavou.
CM; Coordinator Czech Republic; L6
FB Czech Republic/Google +
iPhone 5s / Nexus 7
GinBook
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 3664
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Country Manager Czech Republic
Has thanked: 172 times
Been thanked: 586 times

Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby GinBook » Fri Jan 18, 2013 8:21 am

Neni problem za jizdy zadat 2-3 hodnoty at na dalnici nebo ve meste ( osobne vyzkouseno ). Ale nutno si uvedomit ze minimalne 30s nevite co se deje na silnici pred vami.
Myslim si, ze zadavani cen za jakekoliv rychlosti nez 0 by melo byt v klientovi natvrdo zakazano.
CM; Coordinator Czech Republic; L6
FB Czech Republic/Google +
iPhone 5s / Nexus 7
GinBook
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 3664
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Country Manager Czech Republic
Has thanked: 172 times
Been thanked: 586 times

Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby GinBook » Fri Jan 18, 2013 8:57 am

MagicOfLA wrote:Proste každý je zodpovedný za bezpečnosť svojho šoférovania a má vedieť, čo ešte môže a čo už nie...


Na to neni co rici. Amen

U nas jsou schopni menit ceny 2x denne. A mam to potvrzeno od obsluhy, ze dostavaji 2x za den pokyn z centraly zda menit ci nikoliv.
CM; Coordinator Czech Republic; L6
FB Czech Republic/Google +
iPhone 5s / Nexus 7
GinBook
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 3664
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Country Manager Czech Republic
Has thanked: 172 times
Been thanked: 586 times

Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby GinBook » Wed Jan 23, 2013 7:47 pm

b-007 wrote:Mám další zajímavý postřech (bug). Mám podezření, že Waze při zadávání cen neřeší lokální čas a datum.
Aktualizoval jsem např. cenu jedné konkrétní čerpací stanice v cca 21h a pak jsem tudy jel následující den okolo 10h a viděl jsem info na benzínce, že cena byla aktualizována dnes a samozřejmě mnou...



Toho jsem si vsimnul take. Nebere to vpotaz, ze byla pulnoc a zacal novy den. Proste " dnes " je pred 23hod 59 min 59 vterin. Vypada to jako by se nehledelo na datum, ale na odpocet
Last edited by GinBook on Thu Jan 24, 2013 8:22 am, edited 1 time in total.
CM; Coordinator Czech Republic; L6
FB Czech Republic/Google +
iPhone 5s / Nexus 7
GinBook
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 3664
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Country Manager Czech Republic
Has thanked: 172 times
Been thanked: 586 times

Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby GinBook » Wed Jan 23, 2013 8:57 pm

Za chvilku jedu okolo pumpy. Pokusim se zadat. Horsi to bude zitra si vzpomenou ze se mam podivat co to bude ukazovat a stihnout to o minutu driv. :-)
CM; Coordinator Czech Republic; L6
FB Czech Republic/Google +
iPhone 5s / Nexus 7
GinBook
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 3664
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Country Manager Czech Republic
Has thanked: 172 times
Been thanked: 586 times

Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby GinBook » Thu Jan 24, 2013 7:32 pm

Image

Pokud si dam CS v okoli tak tady to pise, ze jsem aktualizoval pred 22 hod.

Pokud stojim na pumpe tak je informace ze " dnes " ikdyz to bylo vcera.
CM; Coordinator Czech Republic; L6
FB Czech Republic/Google +
iPhone 5s / Nexus 7
GinBook
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 3664
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Country Manager Czech Republic
Has thanked: 172 times
Been thanked: 586 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: usa_tsguita7