Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Image Image

Moderators: Unholy, Zirland, guri211, GinBook

Re: Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Thu Jan 03, 2013 6:01 pm

pleswi wrote:Ja dnes opet zkousel zadavat ceny v PCE, dnes teda zpetne pres FakeGPS, a vse se opakovalo. Ceny byli stejne jako vcera takze by se teoreticky melo potvrdit me vcerejsi zahlaseni cen. Ovsem nic cenu mi to vzalo podekovalo, pridelilo 8 bodu, ale ceny se na benzinkach neobjevili ani za hodinu ani za dve. A kdyz jsem ted po 4h zkousel pres FakeGPS znovu zadat ty same ceny tak opet vse potvrdilo vzalo to bez problemu, ale ceny se nikde nezobrazuji :(

Updatoval jsem 2x OMV v Pardubicích na Hradecké ulici a šlo mi to bez problémů včetně dieselu.

Edit: Zadal jsem jich vic a sli vsechny bez problemu. I ty se starsim datem zalozeni. Zda se, ze problem s dieselem se tyka hlavne Prahy. Nebo jste nekdo narazil na tento problem i jinde?
ImageImageImageImage
CM-Czech Republic
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3851
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 1015 times
Been thanked: 832 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby GinBook » Thu Jan 03, 2013 8:02 pm

ja musim říci, že od Brna po Jeseník jsem dnes nemel problem zadat jakekoliv palivo.
ImageImageImageImageImage
CM; Coordinator Czech Republic
iP 6+ / Huavej P8 Lite,
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6430
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 763 times
Been thanked: 1479 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby GinBook » Thu Jan 03, 2013 8:05 pm

nechcete nekdo tedy vyzkoušet přes fakeGPS zadat ceny dieslu v Praze či jinde a tímto potvrdit spekulaci o problemu v Praze.
A napsat o kterou problemovou stanici se jedna a jiny aby to potvrdil.
ImageImageImageImageImage
CM; Coordinator Czech Republic
iP 6+ / Huavej P8 Lite,
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6430
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 763 times
Been thanked: 1479 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Thu Jan 03, 2013 8:36 pm

2 pumpy
https://world.waze.com/editor/?lon=14.4 ... TTTFTTTTFT
2 pumpy
https://world.waze.com/editor/?lon=14.4 ... TTTFTTTTFT
3 pumpy
https://world.waze.com/editor/?lon=14.4 ... TTTFTTTTFT

Na vsech problem s dieselem, muzete zkouset. Lze zadat cena 3, 4 a 5. Jine cislo se mi tam dostat nepodarilo.
ImageImageImageImage
CM-Czech Republic
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3851
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 1015 times
Been thanked: 832 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby pepiiiino » Thu Jan 03, 2013 11:11 pm

Včera + dnes zadány ceny na trase Šternberk - Olomouc, včetně LPG ... no problem.
btw: jak řešíte speciality OMV (MaxxMotion) a Shell (V-Power) ... dáváte je jako Natural 98 ?
Area Manager - Šternbersko, Olomoucko
Using Sony Xperia Z ... Když máš talent, tak se neubráníš.
pepiiiino
 
Posts: 36
Joined: Wed Oct 13, 2010 9:02 pm
Location: Olomoucko
Has thanked: 4 times
Been thanked: 0 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby porubcan » Thu Jan 03, 2013 11:15 pm

Na SK sme to diskutovali a vyšlo nám, že premiovu 95 nie, iba benzíny s oktánovým číslom 98 a viac. Maxxmotion je ponúkaný aj 95 aj 98 (ako kde) takže, ak je to Maxxmotipn 98 tak reportuj

if it looks strange, it's my phone's fault
Image Image Image
SK Country Coordinator, SK Country Manager, Global Champ, Android Beta Tester
Waze 4.5.0.1 on HTC One M9, Android 6.0 @ white Škoda Octavia RS Combi
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5678
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 662 times
Been thanked: 1544 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Thu Jan 03, 2013 11:16 pm

pepiiiino wrote:Včera + dnes zadány ceny na trase Šternberk - Olomouc, včetně LPG ... no problem.
btw: jak řešíte speciality OMV (MaxxMotion) a Shell (V-Power) ... dáváte je jako Natural 98 ?

Nezadavat, neni to porovnatelne a byla by to zavadejici informace. Zadavam vsude standardni N95 a N98, kdyz je. Vylepsovany N95 jako V-Power urcite nedavat ani jako N95 a jako N98 uz vubec ne.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 120 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vargosz » Fri Jan 04, 2013 8:14 am

vitj wrote:2 pumpy
https://world.waze.com/editor/?lon=14.4 ... TTTFTTTTFT
2 pumpy
https://world.waze.com/editor/?lon=14.4 ... TTTFTTTTFT
3 pumpy
https://world.waze.com/editor/?lon=14.4 ... TTTFTTTTFT

Na vsech problem s dieselem, muzete zkouset. Lze zadat cena 3, 4 a 5. Jine cislo se mi tam dostat nepodarilo.


Zkoušel jsem přes fakeGPS zadat ceny nafty u těch dvou benzínek v prvním odkazu, ale přesto že jinde nemám problém tady potvrzuji, že mi to taky nejde...
[L4] Android 5.1.1 Sony Z1 Compact Stock ROM (Waze - actual Beta version)
vargosz
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 701
Joined: Wed May 23, 2012 9:39 am
Location: CZE
Has thanked: 240 times
Been thanked: 193 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby jakudo » Fri Jan 04, 2013 8:16 am

Já to dnes zkoušel zase u nějakých benzinek a někde to jde a někde ne... Až budu doma, hodim sem nějaký odkaz.
jakudo
 
Posts: 299
Joined: Mon Nov 08, 2010 3:03 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby Steinj » Fri Jan 04, 2013 9:18 am

Tak zadávat mi dneska i včera šlo bez problémů. Akorát ceny se na těch pumpách neaktualizujou. Zůstáva tam prazdno nebo stare ceny, které jsm zadával zhruba před měsicem v €.
Iphone 5, Jb Ios7
Steinj
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 244
Joined: Thu Jan 27, 2011 12:17 pm
Has thanked: 23 times
Been thanked: 24 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: d2-mac