MagicOfLA wrote:Uz som to tu raz pisal, je fakt nerealne, aby sme my kukali kazdy segment, co chceme editovat, ci nahodou nie je uz predom zamknuty.
Plne chapem, ze sa neda vsetko...
Ale ak robim stylom, ze "
kombajnujem nejaku
hotovu oblast, zvacsa hlavne tahy" a to este s klapkami na ociach (dnes mi poslal ed0147a zopar prikladov, dovolim si
jeden za vsetky (vlado_s editacia hlavneho tahu z 25. decembra, pricom kusok dalej do oci biju cervene segmenty z 29. novembra o odchylke v zakreselnej krizovatke, ani nehovoriac - ta mozno vadi len mne

)... v takom pripade je pristup
"ja za to nemozem, vyrieste si to s Waze"... ...nech si kazdy dosadi co chce... Ja mam este sviatky, tak sa zdrzim expresivnych vyrazov

EDIT: a ak by niekto namietal proti vyrazu
"kombajnuje", trvam na nom... Presiel som si rozne sposoby editacie podla toho, na co sa clovek v tom ktorom obdobi sustreduje... Dnes viem uz celkom dobre posudit casovu a psychicku narocnost, tej ktorej cinnosti... rovnako ako aj "bodovu odmenu"...
Robil som nepopisane obce podla ortofoto, robil som Poprad, kde nie su v mape detaily a bol som odkazany na valcovanie, resp. suradnice vyznamnych bodov, robil som cerpacie stanice, ked sme "sturmovali", robil som kontrolu spravovanej oblasti a riesenie UR-iek, robil som opravy krizovatiek neosetrenych na U-turns, robil som posun v celej posunutej Roznavskej Bing dlazdici... no a konecne, robil som cistenie v ramci svojej AM od soft turnov, revcon, u-turn havade...
Tomuto cisteniu som sa venoval cca tri tyzdne... Presne tie tri tyzdne, ked som bol dvakrat zlaty a raz strieborny v ramci SK... Zaver, nech si kazdy urobi sam...