Funguje Vám Editor?

Image Image

Moderators: Unholy, guri211, GinBook, Zirland

Funguje Vám Editor?

Postby tex232 » Tue Jan 15, 2013 11:38 am

Píše mi to jen toto

404 - Not Found
[L4] AM CZ, Waze 4.10.9903.903, iPhone 6 & iPad Air, iOS 9.3.4
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2825
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 373 times
Been thanked: 340 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby EfendiM9 » Tue Jan 15, 2013 11:48 am

Mne editor funguje.
Waze Android 4.5.0.1 @ HTC One (Android 6.0)
EfendiM9
 
Posts: 786
Joined: Thu Feb 02, 2012 8:45 am
Has thanked: 126 times
Been thanked: 124 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby fotrik » Tue Jan 15, 2013 12:12 pm

Jo, makam jak mourovaty na tech novych automatickych Map Problems.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 118 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby EfendiM9 » Tue Jan 15, 2013 12:26 pm

fotrik wrote:Jo, makam jak mourovaty na tech novych automatickych Map Problems.

Zatial som v tych novych automatickych MP nenasiel ani jeden, kde by videl nejaky problem ... :(
Waze Android 4.5.0.1 @ HTC One (Android 6.0)
EfendiM9
 
Posts: 786
Joined: Thu Feb 02, 2012 8:45 am
Has thanked: 126 times
Been thanked: 124 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby fotrik » Tue Jan 15, 2013 12:27 pm

EfendiM9 wrote:
fotrik wrote:Jo, makam jak mourovaty na tech novych automatickych Map Problems.

Zatial som v tych novych automatickych MP nenasiel ani jeden, kde by videl nejaky problem ... :(

To ja ve vice nez polovine skutecne problemy mam.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 118 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby porubcan » Tue Jan 15, 2013 12:57 pm

ja som namatkovo skontroloval viacero, nasiel som jeden pidi-segment navyse ostatne bez problemov. vsetko v oblasti, ktoru som za posledne tyzdne systematicky prechadzal... tak som sa na tie nove MP vybodol...
Image Image Image
SK Country Coordinator, SK Country Manager, Global Champ, Android Beta Tester
Waze 4.5.0.1 on HTC One M9, Android 6.0 @ white Škoda Octavia RS Combi
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5563
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 629 times
Been thanked: 1497 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby shalafi » Tue Jan 15, 2013 2:19 pm

porubcan wrote:ja som namatkovo skontroloval viacero, nasiel som jeden pidi-segment navyse ostatne bez problemov. vsetko v oblasti, ktoru som za posledne tyzdne systematicky prechadzal... tak som sa na tie nove MP vybodol...


^^^ co by potvrdzovalo, ze od analyzy segmentov po zobrazenie MP prebehol isty cas a mapa bola medzitym zmenena. Inak ja som ich par uzitocnych nasiel, ale 95% su koncove junctions.
CM Slovakia / L6
Image
shalafi
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 1772
Joined: Wed Nov 25, 2009 2:08 pm
Location: Bratislava / Levice, Slovakia
Has thanked: 268 times
Been thanked: 207 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby petk0 » Tue Jan 15, 2013 9:55 pm

tiez som skusal nejake hlasky rozpitvat a ked som si chcel v novom okne otvorit editor uz hlasilo zle heslo. takze do odhlasenia som este chvilu fungoval na jednom okne a na tych par hlaseniach som nenasiel nic, len to, ze tam nedavno niekto dorobil koncove junction... :)
LG G3S
petk0
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1113
Joined: Wed Jan 25, 2012 10:00 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 116 times
Been thanked: 119 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby e877246ccd » Wed Jan 16, 2013 1:31 am

Ja som prebehol zopar Bratislavskych a v okoli a iba v jednom pripade bol problem krizovatka, ktora ako krizovatka iba vyzerala, ale realne junction tam nebol. Cely zvysok boli neukoncene mini segmentiky -- povacsinou pedestrian boardwalky v blizkosti ineho segmentu.
(4 to tiez vygenerovalo v krizeni R1/D1, ale tam som to neskumal / nechytal sa toho)
Image
e877246ccd
 
Posts: 61
Joined: Fri Nov 23, 2012 5:30 pm
Location: Bratislava
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Funguje Vám Editor?

Postby fotrik » Wed Jan 16, 2013 6:58 pm

Ted se musim zeptat ja. Funguje vam editor? Cele odpoledne na obcasne zaseky v pohode, ale uz asi ctvrt hodiny mi nejde zvolit segmenty. Pri nekterem zoomu se chyti landmark, ale jinak prd.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 118 times

Next

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users