Funguje Vám Editor?

Moderators: Unholy, guri211, Zirland, GinBook

Re: Funguje Vám Editor?

Postby Bajzik268 » Mon Mar 11, 2013 2:09 pm

tex232 wrote:Editor je down :cry:

Temporarily down for maintenance
We will be back shortly


Editor dnes padá rôzne, a rôznym uživateľom. Napríklad mne teraz ide bez problémov, no keď nešiel mne , tak iným zas išiel. Takže kto vie kde je momentálne chyba.
Image
Bajzik268
 
Posts: 103
Joined: Wed May 09, 2012 12:50 pm
Location: Žilina
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby Bajzik268 » Mon Mar 11, 2013 8:00 pm

Mne editor práve nabehol.
Image
Bajzik268
 
Posts: 103
Joined: Wed May 09, 2012 12:50 pm
Location: Žilina
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby Bajzik268 » Mon Mar 11, 2013 10:09 pm

Tak tak ... ja mám na world

Rank, last updated: 3.11.2013, 1:54 (čiže dnes)

a na USA

Rank, last updated: 7.20.2012, 8:49
Image
Bajzik268
 
Posts: 103
Joined: Wed May 09, 2012 12:50 pm
Location: Žilina
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby Carchelon » Mon Mar 11, 2013 8:31 pm

foxitrot wrote:
Bajzik268 wrote:Takže kto vie kde je momentálne chyba.

Kedysi sme na Elektrine vraveli "chyba je vo vedení". Vždy to bolo dvojzmyselné a vždy to bola pravda. Aj teraz je to pravda.


Navíc se mi nenačetly moje body a editovat tím pádem nejde. Jen počet diskusních příspěvků mi zůstal. :shock: zajímavé: last updated: 12.11.2012, 4:55 - to by mohlo být vysvětlení :?
Waze 2.0 – HTC HD mini @ WM 6.5.3 / Waze 3.7 – Sony XPERIA miro @ Android 4.0 | Focus kombi 1.6 Duratec
Carchelon
 
Posts: 20
Joined: Wed Jun 01, 2011 7:39 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: Funguje Vám Editor?

Postby e877246ccd » Wed Jan 16, 2013 1:31 am

Ja som prebehol zopar Bratislavskych a v okoli a iba v jednom pripade bol problem krizovatka, ktora ako krizovatka iba vyzerala, ale realne junction tam nebol. Cely zvysok boli neukoncene mini segmentiky -- povacsinou pedestrian boardwalky v blizkosti ineho segmentu.
(4 to tiez vygenerovalo v krizeni R1/D1, ale tam som to neskumal / nechytal sa toho)
e877246ccd
 
Posts: 57
Joined: Fri Nov 23, 2012 5:30 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Funguje Vám Editor?

Postby Ed0147 » Wed Jan 16, 2013 8:53 pm

rovnako, ostava iba cakat.
bezi update ?
Waze 3.7.8.0 & Samsung Galaxy S Duos 2 & stock rom 4.2.1 + root & Seat Ibiza 6L blue
neaktualne-Waze Android 3.7.3.0 & Samsung Galaxy Ace 2 (Android 4.1.2, rooted)
Ed0147
 
Posts: 569
Joined: Sun Oct 06, 2013 3:17 pm
Has thanked: 76 times
Been thanked: 64 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby Ed0147 » Sun Mar 10, 2013 9:50 pm

funguje vam moznost zistovania v live mape pre planovanie route ?
myslim len ako bod - bod , nie cele nazvy ulic /tie funguju/
Waze 3.7.8.0 & Samsung Galaxy S Duos 2 & stock rom 4.2.1 + root & Seat Ibiza 6L blue
neaktualne-Waze Android 3.7.3.0 & Samsung Galaxy Ace 2 (Android 4.1.2, rooted)
Ed0147
 
Posts: 569
Joined: Sun Oct 06, 2013 3:17 pm
Has thanked: 76 times
Been thanked: 64 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby EfendiM9 » Tue Jan 15, 2013 11:48 am

Mne editor funguje.
Waze Android 3.7.8.0 @ HTC Desire S (Android 2.3.5)
EfendiM9
 
Posts: 360
Joined: Thu Feb 02, 2012 8:45 am
Has thanked: 44 times
Been thanked: 32 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby EfendiM9 » Tue Jan 15, 2013 12:26 pm

fotrik wrote:Jo, makam jak mourovaty na tech novych automatickych Map Problems.

Zatial som v tych novych automatickych MP nenasiel ani jeden, kde by videl nejaky problem ... :(
Waze Android 3.7.8.0 @ HTC Desire S (Android 2.3.5)
EfendiM9
 
Posts: 360
Joined: Thu Feb 02, 2012 8:45 am
Has thanked: 44 times
Been thanked: 32 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby EfendiM9 » Thu Jan 17, 2013 2:16 pm

Ja v pohode editujem ...
Waze Android 3.7.8.0 @ HTC Desire S (Android 2.3.5)
EfendiM9
 
Posts: 360
Joined: Thu Feb 02, 2012 8:45 am
Has thanked: 44 times
Been thanked: 32 times

Next

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: GinBook, steinj