Funguje Vám Editor?

Image Image

Moderators: Unholy, Zirland, guri211, GinBook

Re: Funguje Vám Editor?

Postby porubcan » Wed Jan 16, 2013 7:00 pm

Že by aktualizácia map?

if it looks strange, it's my phone's fault
Image Image Image
SK Country Coordinator, SK Country Manager, Global Champ, Android Beta Tester
Waze 4.5.0.1 on HTC One M9, Android 6.0 @ white Škoda Octavia RS Combi
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5680
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 662 times
Been thanked: 1547 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby GinBook » Wed Jan 16, 2013 7:33 pm

ja jsem jel bez problemů.
ImageImageImageImageImage
CM; Coordinator Czech Republic
iP 6+ / Huavej P8 Lite,
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6433
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 765 times
Been thanked: 1480 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby fotrik » Wed Jan 16, 2013 8:34 pm

Hodinu to slo a uz je to zase v...
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 120 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby Erin0147 » Wed Jan 16, 2013 8:53 pm

rovnako, ostava iba cakat.
bezi update ?
Waze 3.7.8.0 & Samsung Galaxy S Duos 2 & stock rom 4.2.1 + root & Seat Ibiza 6L blue
neaktualne-Waze Android 3.7.3.0 & Samsung Galaxy Ace 2 (Android 4.1.2, rooted)
Erin0147
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 597
Joined: Sun Oct 06, 2013 3:17 pm
Has thanked: 86 times
Been thanked: 73 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby Suik » Wed Jan 16, 2013 11:19 pm

U mna teraz OK.
The one that returned
ImageImage
Renault Fluence 2011, 1.6 16V, Samsung GS7 stock Android 6.0.1
FB pg: Waze Slovensko / Twitter: @waze_slovensko / G+: Waze Slovensko
Suik
 
Posts: 882
Joined: Thu Jun 02, 2011 11:17 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 1 time
Been thanked: 9 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby fotrik » Thu Jan 17, 2013 1:24 pm

V poledne zase blbnul a ted je to jeste lepsi - Login failed.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 120 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby EfendiM9 » Thu Jan 17, 2013 2:16 pm

Ja v pohode editujem ...
Waze Android 4.15.0.2 @ HTC One (Android 6.0)
EfendiM9
 
Posts: 830
Joined: Thu Feb 02, 2012 8:45 am
Has thanked: 133 times
Been thanked: 133 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby fotrik » Thu Jan 17, 2013 2:27 pm

Jo, taky jsem v pohode editoval a prave ted Login failed a 168 zmen za poslednich 10 minut neulozenych. :evil:
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 120 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby EfendiM9 » Thu Jan 17, 2013 2:33 pm

Mne to aj uklada zmeny. Ale je pravda, ze mi uz par krat nechcelo zmenu ulozit, takze som to musel robit nanovo. Snazim sa teda casto zmeny ukladat.
Inak - mat vyse 150 neulozenych zmien je dost odvaha... Urobit ich za 10 min. je zas velmi slusny vykon.
Waze Android 4.15.0.2 @ HTC One (Android 6.0)
EfendiM9
 
Posts: 830
Joined: Thu Feb 02, 2012 8:45 am
Has thanked: 133 times
Been thanked: 133 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby fotrik » Thu Jan 17, 2013 3:00 pm

Ted je to jeste lepsi, nezobrazuji se ulozene zmeny nebo jen nektere. Smazal jsem kruhac, ktery nebyl kruhacem a nakreslil novy. Uz jsem ho zkusil nakreslit 3x. Ulozeni bez problemu, ale porad vidim stary uz smazany, ale novy po ulozeni zmizi...
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 120 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: MajkiiTelini