Funguje Vám Editor?

Image Image

Moderators: Unholy, guri211, Zirland, GinBook

Re: Funguje Vám Editor?

Postby porubcan » Wed Jan 16, 2013 7:00 pm

Že by aktualizácia map?

if it looks strange, it's my phone's fault
Image Image Image
SK Country Coordinator, SK Country Manager, Global Champ, Waze Beta Tester
Waze 4.16.0.1 on iPhone 7 @ white Škoda Octavia RS Combi
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5752
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 690 times
Been thanked: 1585 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby GinBook » Wed Jan 16, 2013 7:33 pm

ja jsem jel bez problemů.
ImageImageImageImageImage
CM; Coordinator Czech Republic
iP 6+ / Huavej P8 Lite,
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6482
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 794 times
Been thanked: 1507 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby fotrik » Wed Jan 16, 2013 8:34 pm

Hodinu to slo a uz je to zase v...
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby Erin0147 » Wed Jan 16, 2013 8:53 pm

rovnako, ostava iba cakat.
bezi update ?
Waze 3.7.8.0 & Samsung Galaxy S Duos 2 & stock rom 4.2.1 + root & Seat Ibiza 6L blue
neaktualne-Waze Android 3.7.3.0 & Samsung Galaxy Ace 2 (Android 4.1.2, rooted)
Erin0147
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 597
Joined: Sun Oct 06, 2013 3:17 pm
Has thanked: 86 times
Been thanked: 73 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby Suik » Wed Jan 16, 2013 11:19 pm

U mna teraz OK.
The one that returned
almostImageImage
Renault Fluence 2011, 1.6 16V, Samsung GS7 stock Android 6.0.1, Waze 4.18.0.1
FB pg: Waze Slovensko / Twitter: @waze_slovensko / G+: Waze Slovensko
Suik
 
Posts: 893
Joined: Thu Jun 02, 2011 11:17 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 3 times
Been thanked: 10 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby fotrik » Thu Jan 17, 2013 1:24 pm

V poledne zase blbnul a ted je to jeste lepsi - Login failed.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby EfendiM9 » Thu Jan 17, 2013 2:16 pm

Ja v pohode editujem ...
Waze Android 4.19.0.3 @ HTC One (Android 6.0)
EfendiM9
 
Posts: 845
Joined: Thu Feb 02, 2012 8:45 am
Has thanked: 143 times
Been thanked: 134 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby fotrik » Thu Jan 17, 2013 2:27 pm

Jo, taky jsem v pohode editoval a prave ted Login failed a 168 zmen za poslednich 10 minut neulozenych. :evil:
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby EfendiM9 » Thu Jan 17, 2013 2:33 pm

Mne to aj uklada zmeny. Ale je pravda, ze mi uz par krat nechcelo zmenu ulozit, takze som to musel robit nanovo. Snazim sa teda casto zmeny ukladat.
Inak - mat vyse 150 neulozenych zmien je dost odvaha... Urobit ich za 10 min. je zas velmi slusny vykon.
Waze Android 4.19.0.3 @ HTC One (Android 6.0)
EfendiM9
 
Posts: 845
Joined: Thu Feb 02, 2012 8:45 am
Has thanked: 143 times
Been thanked: 134 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby fotrik » Thu Jan 17, 2013 3:00 pm

Ted je to jeste lepsi, nezobrazuji se ulozene zmeny nebo jen nektere. Smazal jsem kruhac, ktery nebyl kruhacem a nakreslil novy. Uz jsem ho zkusil nakreslit 3x. Ulozeni bez problemu, ale porad vidim stary uz smazany, ale novy po ulozeni zmizi...
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users