Funguje Vám Editor?

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Re: Funguje Vám Editor?

Postby Erin0147 » Sun Mar 10, 2013 9:50 pm

funguje vam moznost zistovania v live mape pre planovanie route ?
myslim len ako bod - bod , nie cele nazvy ulic /tie funguju/
Erin0147
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 597
Joined: Sun Oct 06, 2013 3:17 pm
Has thanked: 86 times
Been thanked: 73 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby fotrik » Tue Jan 15, 2013 12:12 pm

Jo, makam jak mourovaty na tech novych automatickych Map Problems.
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1746
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby fotrik » Tue Jan 15, 2013 12:27 pm

EfendiM9 wrote:
fotrik wrote:Jo, makam jak mourovaty na tech novych automatickych Map Problems.

Zatial som v tych novych automatickych MP nenasiel ani jeden, kde by videl nejaky problem ... :(

To ja ve vice nez polovine skutecne problemy mam.
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1746
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby fotrik » Wed Jan 16, 2013 6:58 pm

Ted se musim zeptat ja. Funguje vam editor? Cele odpoledne na obcasne zaseky v pohode, ale uz asi ctvrt hodiny mi nejde zvolit segmenty. Pri nekterem zoomu se chyti landmark, ale jinak prd.
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1746
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby fotrik » Wed Jan 16, 2013 8:34 pm

Hodinu to slo a uz je to zase v...
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1746
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby fotrik » Thu Jan 17, 2013 1:24 pm

V poledne zase blbnul a ted je to jeste lepsi - Login failed.
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1746
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby fotrik » Thu Jan 17, 2013 2:27 pm

Jo, taky jsem v pohode editoval a prave ted Login failed a 168 zmen za poslednich 10 minut neulozenych. :evil:
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1746
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby fotrik » Thu Jan 17, 2013 3:00 pm

Ted je to jeste lepsi, nezobrazuji se ulozene zmeny nebo jen nektere. Smazal jsem kruhac, ktery nebyl kruhacem a nakreslil novy. Uz jsem ho zkusil nakreslit 3x. Ulozeni bez problemu, ale porad vidim stary uz smazany, ale novy po ulozeni zmizi...
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1746
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby fotrik » Thu Jan 17, 2013 3:05 pm

Tak po dalsich 5 minutach kruhac vidim a desim se toho, kolikrat se v mape jeste objevi...
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1746
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby foxitrot » Mon Mar 11, 2013 7:51 am

milo12 wrote:...uz dlhsie (min. tyzden) mi na Dashboard nesvieti link na Status page. :D

Ten link odstranili, pretoze "sa chystaju spravit nejake ine statistiky".

(Ze ani tebe to zdovodnenie nedava zmysel, to nam sem uz pisat nemusis :lol:)
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 7197
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2543 times
Been thanked: 1151 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users