Funguje Vám Editor?

Moderators: Unholy, guri211, Zirland, GinBook

Re: Funguje Vám Editor?

Postby EfendiM9 » Thu Jan 17, 2013 2:33 pm

Mne to aj uklada zmeny. Ale je pravda, ze mi uz par krat nechcelo zmenu ulozit, takze som to musel robit nanovo. Snazim sa teda casto zmeny ukladat.
Inak - mat vyse 150 neulozenych zmien je dost odvaha... Urobit ich za 10 min. je zas velmi slusny vykon.
Waze Android 3.7.8.0 @ HTC Desire S (Android 2.3.5)
EfendiM9
 
Posts: 356
Joined: Thu Feb 02, 2012 8:45 am
Has thanked: 43 times
Been thanked: 32 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby fotrik » Tue Jan 15, 2013 12:12 pm

Jo, makam jak mourovaty na tech novych automatickych Map Problems.
ImageImage
fotrik
 
Posts: 1724
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 104 times
Been thanked: 92 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby fotrik » Tue Jan 15, 2013 12:27 pm

EfendiM9 wrote:
fotrik wrote:Jo, makam jak mourovaty na tech novych automatickych Map Problems.

Zatial som v tych novych automatickych MP nenasiel ani jeden, kde by videl nejaky problem ... :(

To ja ve vice nez polovine skutecne problemy mam.
ImageImage
fotrik
 
Posts: 1724
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 104 times
Been thanked: 92 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby fotrik » Wed Jan 16, 2013 6:58 pm

Ted se musim zeptat ja. Funguje vam editor? Cele odpoledne na obcasne zaseky v pohode, ale uz asi ctvrt hodiny mi nejde zvolit segmenty. Pri nekterem zoomu se chyti landmark, ale jinak prd.
ImageImage
fotrik
 
Posts: 1724
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 104 times
Been thanked: 92 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby fotrik » Wed Jan 16, 2013 8:34 pm

Hodinu to slo a uz je to zase v...
ImageImage
fotrik
 
Posts: 1724
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 104 times
Been thanked: 92 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby fotrik » Thu Jan 17, 2013 1:24 pm

V poledne zase blbnul a ted je to jeste lepsi - Login failed.
ImageImage
fotrik
 
Posts: 1724
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 104 times
Been thanked: 92 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby fotrik » Thu Jan 17, 2013 2:27 pm

Jo, taky jsem v pohode editoval a prave ted Login failed a 168 zmen za poslednich 10 minut neulozenych. :evil:
ImageImage
fotrik
 
Posts: 1724
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 104 times
Been thanked: 92 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby fotrik » Thu Jan 17, 2013 3:00 pm

Ted je to jeste lepsi, nezobrazuji se ulozene zmeny nebo jen nektere. Smazal jsem kruhac, ktery nebyl kruhacem a nakreslil novy. Uz jsem ho zkusil nakreslit 3x. Ulozeni bez problemu, ale porad vidim stary uz smazany, ale novy po ulozeni zmizi...
ImageImage
fotrik
 
Posts: 1724
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 104 times
Been thanked: 92 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby fotrik » Thu Jan 17, 2013 3:05 pm

Tak po dalsich 5 minutach kruhac vidim a desim se toho, kolikrat se v mape jeste objevi...
ImageImage
fotrik
 
Posts: 1724
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 104 times
Been thanked: 92 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby foxitrot » Mon Mar 11, 2013 7:51 am

milo12 wrote:...uz dlhsie (min. tyzden) mi na Dashboard nesvieti link na Status page. :D

Ten link odstranili, pretoze "sa chystaju spravit nejake ine statistiky".

(Ze ani tebe to zdovodnenie nedava zmysel, to nam sem uz pisat nemusis :lol:)
...with the good old crashing :roll: Symbian 2.1.99.114 (N-E52), while
trying to get used to the good new crashing Android 3.7.xx.yyy (SG-A2 JealousBin).
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5267
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 828 times
Been thanked: 466 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users