Funguje Vám Editor?

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, GinBook, guri211, Zirland

Re: Funguje Vám Editor?

Postby vargosz » Thu Jan 24, 2013 9:42 am

Nějak mi WME Color Highlights začalo blokovat landmarky, pokud ten skript vypnu tak jsou zpět... Jsem v tom sám?
vargosz
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 706
Joined: Wed May 23, 2012 9:39 am
Location: CZE
Has thanked: 246 times
Been thanked: 196 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby tex232 » Fri Jan 18, 2013 2:46 pm

No blik :lol:
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2875
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 416 times
Been thanked: 355 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby MagicOfLA » Fri Jan 18, 2013 10:35 am

LiborA wrote:Dneska jsem s úžasem zjistil, že je opět dostupná funkce alternate street names :D


Kde si bol posledného pol roka? ;)
MagicOfLA
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1309
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 81 times
Been thanked: 178 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby libora » Fri Jan 18, 2013 8:23 am

Dneska jsem s úžasem zjistil, že je opět dostupná funkce alternate street names :D
libora
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 665
Joined: Fri Sep 25, 2009 3:02 pm
Location: Chomutov, Praha, Moldava Czech Republic
Has thanked: 1 time
Been thanked: 15 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby Suik » Thu Jan 17, 2013 8:36 pm

Ja to stale tvrdim, ze podla mna mapdates sposobuju taketo divne chovanie, co pri sucasnej rychlosti update-ov je uz dost obtazujuce :)
Suik
 
Posts: 893
Joined: Thu Jun 02, 2011 11:17 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 3 times
Been thanked: 10 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby fotrik » Thu Jan 17, 2013 3:05 pm

Tak po dalsich 5 minutach kruhac vidim a desim se toho, kolikrat se v mape jeste objevi...
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1746
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby GinBook » Thu Jan 17, 2013 3:02 pm

ano ano. stoji to za starou bačkoru. vypada to na jedno pivo :)

edit: jedno pivo v restauracnim zarizeni.
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6548
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 813 times
Been thanked: 1533 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby fotrik » Thu Jan 17, 2013 3:00 pm

Ted je to jeste lepsi, nezobrazuji se ulozene zmeny nebo jen nektere. Smazal jsem kruhac, ktery nebyl kruhacem a nakreslil novy. Uz jsem ho zkusil nakreslit 3x. Ulozeni bez problemu, ale porad vidim stary uz smazany, ale novy po ulozeni zmizi...
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1746
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby EfendiM9 » Thu Jan 17, 2013 2:33 pm

Mne to aj uklada zmeny. Ale je pravda, ze mi uz par krat nechcelo zmenu ulozit, takze som to musel robit nanovo. Snazim sa teda casto zmeny ukladat.
Inak - mat vyse 150 neulozenych zmien je dost odvaha... Urobit ich za 10 min. je zas velmi slusny vykon.
EfendiM9
 
Posts: 850
Joined: Thu Feb 02, 2012 8:45 am
Has thanked: 144 times
Been thanked: 135 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby fotrik » Thu Jan 17, 2013 2:27 pm

Jo, taky jsem v pohode editoval a prave ted Login failed a 168 zmen za poslednich 10 minut neulozenych. :evil:
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1746
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users

cron