Funguje Vám Editor?

Image Image

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Re: Funguje Vám Editor?

Postby fotrik » Thu Jan 17, 2013 3:00 pm

Ted je to jeste lepsi, nezobrazuji se ulozene zmeny nebo jen nektere. Smazal jsem kruhac, ktery nebyl kruhacem a nakreslil novy. Uz jsem ho zkusil nakreslit 3x. Ulozeni bez problemu, ale porad vidim stary uz smazany, ale novy po ulozeni zmizi...
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 2583
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby fotrik » Thu Jan 17, 2013 2:27 pm

Jo, taky jsem v pohode editoval a prave ted Login failed a 168 zmen za poslednich 10 minut neulozenych. :evil:
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 2583
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby fotrik » Thu Jan 17, 2013 1:24 pm

V poledne zase blbnul a ted je to jeste lepsi - Login failed.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 2583
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby fotrik » Wed Jan 16, 2013 8:34 pm

Hodinu to slo a uz je to zase v...
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 2583
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby fotrik » Wed Jan 16, 2013 6:58 pm

Ted se musim zeptat ja. Funguje vam editor? Cele odpoledne na obcasne zaseky v pohode, ale uz asi ctvrt hodiny mi nejde zvolit segmenty. Pri nekterem zoomu se chyti landmark, ale jinak prd.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 2583
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby fotrik » Tue Jan 15, 2013 12:27 pm

EfendiM9 wrote:
fotrik wrote:Jo, makam jak mourovaty na tech novych automatickych Map Problems.

Zatial som v tych novych automatickych MP nenasiel ani jeden, kde by videl nejaky problem ... :(

To ja ve vice nez polovine skutecne problemy mam.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 2583
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby fotrik » Tue Jan 15, 2013 12:12 pm

Jo, makam jak mourovaty na tech novych automatickych Map Problems.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 2583
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby Erin0147 » Sun Mar 10, 2013 9:50 pm

funguje vam moznost zistovania v live mape pre planovanie route ?
myslim len ako bod - bod , nie cele nazvy ulic /tie funguju/
Waze 3.7.8.0 & Samsung Galaxy S Duos 2 & stock rom 4.2.1 + root & Seat Ibiza 6L blue
neaktualne-Waze Android 3.7.3.0 & Samsung Galaxy Ace 2 (Android 4.1.2, rooted)
Erin0147
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1194
Joined: Sun Oct 06, 2013 3:17 pm
Has thanked: 86 times
Been thanked: 73 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby Erin0147 » Wed Jan 16, 2013 8:53 pm

rovnako, ostava iba cakat.
bezi update ?
Waze 3.7.8.0 & Samsung Galaxy S Duos 2 & stock rom 4.2.1 + root & Seat Ibiza 6L blue
neaktualne-Waze Android 3.7.3.0 & Samsung Galaxy Ace 2 (Android 4.1.2, rooted)
Erin0147
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1194
Joined: Sun Oct 06, 2013 3:17 pm
Has thanked: 86 times
Been thanked: 73 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby EfendiM9 » Thu Jan 17, 2013 2:33 pm

Mne to aj uklada zmeny. Ale je pravda, ze mi uz par krat nechcelo zmenu ulozit, takze som to musel robit nanovo. Snazim sa teda casto zmeny ukladat.
Inak - mat vyse 150 neulozenych zmien je dost odvaha... Urobit ich za 10 min. je zas velmi slusny vykon.
ImageImageImageImage
HTC One M8 (Android 6.0)
EfendiM9
 
Posts: 1822
Joined: Thu Feb 02, 2012 8:45 am
Has thanked: 163 times
Been thanked: 145 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: jirys