Funguje Vám Editor?

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Re: Funguje Vám Editor?

Postby shalafi » Tue Jan 15, 2013 2:19 pm

porubcan wrote:ja som namatkovo skontroloval viacero, nasiel som jeden pidi-segment navyse ostatne bez problemov. vsetko v oblasti, ktoru som za posledne tyzdne systematicky prechadzal... tak som sa na tie nove MP vybodol...


^^^ co by potvrdzovalo, ze od analyzy segmentov po zobrazenie MP prebehol isty cas a mapa bola medzitym zmenena. Inak ja som ich par uzitocnych nasiel, ale 95% su koncove junctions.
shalafi
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 1772
Joined: Wed Nov 25, 2009 2:08 pm
Location: Bratislava / Levice, Slovakia
Has thanked: 268 times
Been thanked: 207 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby porubcan » Tue Jan 15, 2013 12:57 pm

ja som namatkovo skontroloval viacero, nasiel som jeden pidi-segment navyse ostatne bez problemov. vsetko v oblasti, ktoru som za posledne tyzdne systematicky prechadzal... tak som sa na tie nove MP vybodol...
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5885
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 732 times
Been thanked: 1657 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby fotrik » Tue Jan 15, 2013 12:27 pm

EfendiM9 wrote:
fotrik wrote:Jo, makam jak mourovaty na tech novych automatickych Map Problems.

Zatial som v tych novych automatickych MP nenasiel ani jeden, kde by videl nejaky problem ... :(

To ja ve vice nez polovine skutecne problemy mam.
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1746
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby EfendiM9 » Tue Jan 15, 2013 12:26 pm

fotrik wrote:Jo, makam jak mourovaty na tech novych automatickych Map Problems.

Zatial som v tych novych automatickych MP nenasiel ani jeden, kde by videl nejaky problem ... :(
EfendiM9
 
Posts: 868
Joined: Thu Feb 02, 2012 8:45 am
Has thanked: 149 times
Been thanked: 137 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby fotrik » Tue Jan 15, 2013 12:12 pm

Jo, makam jak mourovaty na tech novych automatickych Map Problems.
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1746
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Funguje Vám Editor?

Postby EfendiM9 » Tue Jan 15, 2013 11:48 am

Mne editor funguje.
EfendiM9
 
Posts: 868
Joined: Thu Feb 02, 2012 8:45 am
Has thanked: 149 times
Been thanked: 137 times

Funguje Vám Editor?

Postby GinBook » Thu Mar 07, 2013 7:44 pm

marekke wrote:Mne sa stala dosť nepochopiteľná vec...preinštaloval som pc - nainšaloval prehliadač, prihlásil sa a ukázalo mi toto:

Map Updates: 0
Driving Alerts: 0
New Recorded Kilometers: 0
Existing Kilometers: 0
Resolved Update Requests: 0
Forum Posts: 0
House Numbers: 0
Waze Cookie Eater meters: 0

samé nuly, všade...
Trasy žiadne, body žiadne, nemôžem nič editovať ani nevidím žiadne cesty...

Neviete čo s tým?



Vime. :) ty jses urcite na www.waze.com. A mas byt na world.waze.com
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6607
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 836 times
Been thanked: 1547 times

Funguje Vám Editor?

Postby tex232 » Tue Jan 15, 2013 11:38 am

Píše mi to jen toto

404 - Not Found
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2885
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 432 times
Been thanked: 356 times

Previous

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users