Bug - průjezdný bod na trase

Image Image

Moderators: Unholy, Zirland, GinBook, guri211

Re: Bug - průjezdný bod na trase

Postby porubcan » Wed Jan 23, 2013 11:39 am

presne toto som hovoril Amirovi a Ehudovi na meetupe. mam podobny scenar. tym padom je navigovanie k automaticky vybranemu cielu nepouzitelne... povedali, ze take nieco v buducnosti bude ak bude prejazdny bod sucasne ulozeny vo Favorites. ale kedy to bude?
Image Image Image
SK Country Coordinator, SK Country Manager, Global Champ, Android Beta Tester
Waze 4.0.1.1 on HTC One M9, Android 6.0 @ white Škoda Octavia RS Combi
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5307
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 577 times
Been thanked: 1414 times

Re: Bug - průjezdný bod na trase

Postby foxitrot » Wed Jan 23, 2013 2:13 pm

Par tyzdnov som mal na bete 3.5.1.90x na jazyku otazku, ze ako vlastne zmysluplne zadat prejazdovy bod tuknutim miesta na mape, lebo tie navigacne dialogy sa spravali (aspon pre mna) uplne nezmyselne - po zadani "Klik miesto na mape -> Zobrazit -> Viac -> Prejazdovy bod" ci tak nejako, prisla vzdy nejaka hlaska "A teraz mozete zadat prejazdovy bod".

Nakoniec to sudruhovia z Waze opravili tak, ze tuto funkciu z 3.5.2 uplne vyhodili. (Alebo to len kvoli niecomu nevidim? Dokazem zadat prejazdovy bod len z oblubenych al. poslednych cielov.)
...with the good old crashing :roll: Symbian 2.1.99.114 (N-E52), while
trying to get used to the good new social Android 4.0.xx.yyy (OP-X LOL-a-popp).
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6567
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 1881 times
Been thanked: 849 times

Previous

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users