Bug - průjezdný bod na trase

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Bug - průjezdný bod na trase

Postby Steinj » Tue Jan 22, 2013 12:36 pm

Mě se tohle často stává když mám nastavenej průjezdní bod a dám najít alternativní cesty že pak naviguje přímo do cile. A je třeba odstranit a přidat zastávku. Zajimavy, že když to dám hned po tom co mi to najde cestu "trasy" tak se to nestane, ale stane se to až při navigování.
Steinj
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 244
Joined: Thu Jan 27, 2011 12:17 pm
Has thanked: 23 times
Been thanked: 24 times

Bug - průjezdný bod na trase

Postby Pernstein » Tue Jan 22, 2013 7:46 am

Dneska když mě vezla polovička moje drahá do práce, páč jsem byl línej škrábat auto, přišel jsem asi na bug - protože nikdy dřív jsem průjezdný bod na trase nepotřeboval. Měl jsem jako cíl její práci, jako průjezdný bod moji. Při přepočítání trasy v průběhu jízdy kvůli změně v dopravní situaci ale začal Waze navigovat přímo do cíle, i když ETA ukazovala dál čas dojezdu do průjezdného bodu, kam ovšem v tu chvíli nebylo vůbec navigováno. Pokud už se to řešilo, omlouvám se, nehledal jsem...
Pernstein
 
Posts: 277
Joined: Thu Oct 18, 2012 8:28 am
Has thanked: 23 times
Been thanked: 30 times

Previous

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users