Bug - průjezdný bod na trase

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Bug - průjezdný bod na trase

Postby Steinj » Tue Jan 22, 2013 12:36 pm

Mě se tohle často stává když mám nastavenej průjezdní bod a dám najít alternativní cesty že pak naviguje přímo do cile. A je třeba odstranit a přidat zastávku. Zajimavy, že když to dám hned po tom co mi to najde cestu "trasy" tak se to nestane, ale stane se to až při navigování.
Steinj
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 430
Joined: Thu Jan 27, 2011 12:17 pm
Has thanked: 23 times
Been thanked: 24 times

Bug - průjezdný bod na trase

Postby Steinj » Tue Jan 22, 2013 3:41 pm

foxitrot wrote:Takze treba dat zobrazit alternativy az potom, ako uz prejdem prve metre navigovanej trasy?

Ne, obráceně když si dam trasy z téhle nabídky
ImageUploadedByTapatalk1358869034.683686.jpg
(50.81 KiB) Downloaded 435 times
tak se to nestane. Ale z téhle se to stává.[ img ]
Steinj
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 430
Joined: Thu Jan 27, 2011 12:17 pm
Has thanked: 23 times
Been thanked: 24 times

Previous

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users