Client je offline (vypadok?) - Problem siete Orange (SK)?

Moderators: Unholy, guri211, Zirland, GinBook

Client je offline (vypadok?)

Postby GinBook » Wed Jan 30, 2013 6:56 am

Mne klient v iPhone jede. Jen mivam obcas problemy, ze se vubec nechyta GPS. Skace mi pozice i o 2-5 km vedle.
A klient nepise nic o chybejici GPS. Musim vypnout aplikaci, nekdy restartovat telefon, aby mi to jelo.
CM; Coordinator Czech Republic; L6
FB Czech Republic/Google +
iPhone 5s / Nexus 7
GinBook
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 3686
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Country Manager Czech Republic
Has thanked: 172 times
Been thanked: 587 times

Client je offline (vypadok?)

Postby GinBook » Wed Jan 30, 2013 7:09 am

Jeste jeden pokus. Jede!

A jste pripojeni na WiFi nebo na 3G.?
Muze se stat, ze operator meni parametry DNS ci neco podobneho. Vy vidite fungujici sit, ale ve skutecnosti to nejede.
CM; Coordinator Czech Republic; L6
FB Czech Republic/Google +
iPhone 5s / Nexus 7
GinBook
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 3686
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Country Manager Czech Republic
Has thanked: 172 times
Been thanked: 587 times

Client je offline (vypadok?)

Postby GinBook » Wed Jan 30, 2013 7:12 am

Co se tyce 2 instalaci s jednim loginem na 2 zarizenich, tak to nevadi. Jen to nesmi byt spustene zaroven. Je kolem toho diskuze v jinem vlakne. Neni duvod pro BAN
CM; Coordinator Czech Republic; L6
FB Czech Republic/Google +
iPhone 5s / Nexus 7
GinBook
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 3686
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Country Manager Czech Republic
Has thanked: 172 times
Been thanked: 587 times

Client je offline (vypadok?)

Postby GinBook » Wed Jan 30, 2013 9:22 am

Kdysi davno se resil podobny problem v CR s Vodafonem. Mam pocit, ze to trvalo caa 2-3 tydny nez to opravili.
A prakticky se jednalo jen o pripojeni do Waze.

Světlo v duši. :-) :-)
CM; Coordinator Czech Republic; L6
FB Czech Republic/Google +
iPhone 5s / Nexus 7
GinBook
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 3686
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Country Manager Czech Republic
Has thanked: 172 times
Been thanked: 587 times

Client je offline (vypadok?) - Problem siete Orange (SK)?

Postby GinBook » Wed Jan 30, 2013 9:45 am

Tehdy se jednalo opravdu jen o pripojeni do waze. Vodafon to blokoval.
Ale podrobnosti si presne nepamatuji

Mimo jine nekde tu na foru asi 2 roky zpatky je vlakno o tom problemu s Vodafonem.
Psal jsem tam svuj prvni prispevek.
CM; Coordinator Czech Republic; L6
FB Czech Republic/Google +
iPhone 5s / Nexus 7
GinBook
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 3686
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Country Manager Czech Republic
Has thanked: 172 times
Been thanked: 587 times

Re: Client je offline (vypadok?)

Postby MagicOfLA » Wed Jan 30, 2013 6:33 am

lubokendra wrote:Ahoj,

dnes mi klient v telefone (iPhone aj android) vypisuje, ze je offline.

Mate tiez ten problem?


Ne-e. U mna vsetko v poriadku a podla toho kolko auticok som videl cestou do prace, nebudem sam :)
Image
Waze 3.7.7 @ HTC Desire (Android 2.3.7 @ CM 7.2.0.1)
MagicOfLA
 
Posts: 1210
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 69 times
Been thanked: 165 times

Re: Client je offline (vypadok?)

Postby pleswi » Wed Jan 30, 2013 7:10 am

U me vse bezi, klient, editor, scoreboard.... jen mi ze vcera nejak nebyl zapocten bonbom za editace coz docela zamrzi pritom jsem ho sezral tak nevim kde je problem. ostatni body se pricetly normalne bych rekl.

ps: wifi i 3G (vodafone - pardubicko)
pleswi
 
Posts: 230
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: Client je offline (vypadok?)

Postby pleswi » Wed Jan 30, 2013 7:18 am

Prave ted uzavrene UR naprosto v pohode, z telefonu mi jde vse tez, momentalne na wifi.
pleswi
 
Posts: 230
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: Client je offline (vypadok?)

Postby porubcan » Wed Jan 30, 2013 9:08 am

Aj v TT...

if it looks strange, it's my phone's fault
Image Image
Editing & Client Expert, AM @ South-West Slovakia
Waze 3.7.6.992 on HTC One, Android 4.2.2 @ white Škoda Octavia
porubcan
 
Posts: 3199
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 227 times
Been thanked: 735 times

Re: Client je offline (vypadok?)

Postby porubcan » Wed Jan 30, 2013 9:22 am

Sanicko wrote:Myslim, ze otazka uz neznie, "Kde je problem?", ale
"Kto nakop(n)e Orange?" :-D

EDIT: Vecer taham BA-KE... Online data by sa celkom hodili :x

Ako firemny zakaznik mame moznost hlasit problemy na support. i stalo sa. preveria a daju vediet.
Image Image
Editing & Client Expert, AM @ South-West Slovakia
Waze 3.7.6.992 on HTC One, Android 4.2.2 @ white Škoda Octavia
porubcan
 
Posts: 3199
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 227 times
Been thanked: 735 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: grepa