Kde najit report chyby

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, guri211, GinBook, Zirland

Re: Kde najit report chyby

Postby hnupik » Tue Feb 05, 2013 1:14 pm

super, dekuju za info 8-)
hnupik
 
Posts: 57
Joined: Sat Oct 20, 2012 1:05 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Re: Kde najit report chyby

Postby MagicOfLA » Tue Feb 05, 2013 1:13 pm

hnupik wrote:a jen pro jistotu, kdyz to psalo nedostatecne informace, tak to je ze vybral "not solved"?

Jj
MagicOfLA
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1309
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 81 times
Been thanked: 178 times

Re: Kde najit report chyby

Postby hnupik » Tue Feb 05, 2013 1:06 pm

ok, toho presne jsem se bal, tak ja si holt vecer natahnu cestu domu a stavim se tam znova...
diky.

a jen pro jistotu, kdyz to psalo nedostatecne informace, tak to je ze vybral "not solved"?
hnupik
 
Posts: 57
Joined: Sat Oct 20, 2012 1:05 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Re: Kde najit report chyby

Postby pleswi » Tue Feb 05, 2013 1:01 pm

Bohuzel neda presne se to dohledat neda.
pleswi
 
Posts: 230
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Kde najit report chyby

Postby GinBook » Tue Feb 05, 2013 3:07 pm

A taky jeden skriptik na permalink pro zadost AM.

Zatim to delam pres prilozeny A3 papir na monitoru kde mam nakresleny obdelnik velikosti povoleneho 1 permalinku v idealnim stredu podle toho jak to zobrazuje monitor.
A jenom potahuji mapu pod papirem,vycentruji a kliknu na permalink. Timto jsem zrusil obcasne prouzky mezi povolenym AM uzemim.

Jenom nevim co jsem mel rici synkovi, kdyz se mne ptal proc si davam na monitor papir. "lebo waze" ?
Manzelka se jeste 10 minut smala kdyz to videla. :-)
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6507
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 805 times
Been thanked: 1521 times

Kde najit report chyby

Postby hnupik » Tue Feb 05, 2013 12:56 pm

Tenhle tyden preznacili v Karline jednu ulici a je v jednom useku obousmerna.

Dneska jsem si nahlasil chybu s tim, ze az prijdu ke kompu tak to opravim. Ale nez jsem dorazil domu, prislo mi, ze uzivatel mrkfa chybu nevyresil, protoze u ni neni dost detailu.

Vim priblizne, kde zmena je, ale mel jsem to presne z mista nahlasene pomoci GPS. Da se ta chyba nejak znovu najit? Pokud ne o nic nejde, stavim se tam znovu, jen me to zajima spis z principu...
hnupik
 
Posts: 57
Joined: Sat Oct 20, 2012 1:05 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Previous

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users