Waze verze. 3.6.0

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Re: Waze verze. 3.6.0

Postby GinBook » Thu Feb 28, 2013 5:13 pm

Tak na androidu mi to píše "Aplikace nereaguje" a hodilo mne to na názor do obchodu.
Po restartu telefonu OK.
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6658
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 849 times
Been thanked: 1559 times

Waze verze. 3.6.0

Postby GinBook » Fri Mar 01, 2013 9:20 am

Spekulace:

Kdyz bezny wazer zada do klienta uzaveru s casovou platnosti, ty jako editor na ni nahodou narazis a vis ze trva dyl nez to naznacil bezny uzivatel, budes moct upravit jeji casove trvani.

Fakt nevim. :)
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6658
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 849 times
Been thanked: 1559 times

Waze verze. 3.6.0

Postby GinBook » Fri Mar 01, 2013 10:46 am

Proc bych neco zakazoval a povoloval? Prece pisou, ze pokud system zjisti prujezd pres danou uzavirku vice wazeraky tak ji sam odstrani.
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6658
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 849 times
Been thanked: 1559 times

Waze verze. 3.6.0

Postby GinBook » Fri Mar 01, 2013 11:22 am

Takze tomu mam rozumet jak?

Pokud bezny uzivatel zada uzavirku s casovym vyprsenim tak uzavirka sama vyprsi dle nastaveneho casu, nebo se uzavre sama pokud pres to pojede neurceny pocet wazeraku

Pokud bezny uzivatel zada uzavirku a editor se dopatra informace o neprujezdnosti v delsim casovem useku zakaze odboceni na dany segment. A pokud si vzpomene tak po otevreni uzavirky ho zase povoli. Neee to si nikdo nevzpomene. Vyskoci automaticke UR.

Nebo je to jinak.
Nasi Betatesteri? Kdepak vas mame?
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6658
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 849 times
Been thanked: 1559 times

Re: Re: Waze verze. 3.6.0

Postby GinBook » Sat Mar 02, 2013 7:22 am

Zirland wrote:
GinBook wrote:Mozna je to jen opticky klam. Pripada mne ta grafika v aplikaci takova uhlazenejsi oproti predchozi verzi.

Mně se cesty (a speciálně fialová trasa) jeví výrazně méně uhlazené, co bylo dříve kulaté je teď hranaté. Průjezd přes kruháč není kruh ale tři strany čtverce.


Ty kruháče byly i předtím špatné.
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6658
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 849 times
Been thanked: 1559 times

Waze verze. 3.6.0

Postby GinBook » Sat Mar 09, 2013 8:05 pm

Tak jsem zjistil zvlaštnost.

Na androidu jsou dudlíkáři 2x vetší než ostatni wazeraci.

[ img ]


Udělal jsem kontrolu v iFounu, ale tam je to vpořádku.

Asi to bude pro Porubcana jako experta na android.
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6658
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 849 times
Been thanked: 1559 times

Re: Waze verze. 3.6.0

Postby Kamil-Pardubice » Wed Feb 27, 2013 9:39 pm

Prý v nové verzi chybí přímý link na 4square? Jak to je? Dá se stále rychle checkovat?
Kamil-Pardubice
 
Posts: 5
Joined: Wed Apr 18, 2012 5:17 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: Waze verze. 3.6.0

Postby MagicOfLA » Thu Mar 07, 2013 11:45 am

porubcan wrote:funguje to aj ked sa tam stretneme iba virtualne? este som neskusal sa s tym hrat a uz vobec nie pomocou mock locations

Určite.
MagicOfLA
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1312
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 81 times
Been thanked: 178 times

Re: Waze verze. 3.6.0

Postby MagicOfLA » Thu May 30, 2013 8:34 am

Tak mozno preto mam kazdy den ten isty scenar - 6 pump v pohode zadam a siedma sa len posiela, posiela... a nikdy sa neposle. Ani dalsie 3. Este par takych restrictions a prestanem tie ceny zadavat...
MagicOfLA
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1312
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 81 times
Been thanked: 178 times

Re: Waze verze. 3.6.0

Postby Pernstein » Wed Mar 06, 2013 8:43 am

Existuje nějaký způsob, jak zobrazit, případně upravit uzávěru v editoru nebo klientovi? Včera jsem jednu zadával na Českobrodské v Praze. Překvapilo mě, že vyjede obrazovka s nabídkou začátku a směru uzávěry (nevím proč, je přece logické, že uzavírka je na routované trase) ale waze nikde nenabídne možnost označit konec uzavřené silnice... Jak se určí, jak dlouhý úsek má spadat pod uzávěru?
Pernstein
 
Posts: 277
Joined: Thu Oct 18, 2012 8:28 am
Has thanked: 23 times
Been thanked: 30 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users