Waze verze. 3.6.0

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Re: Waze verze. 3.6.0

Postby porubcan » Wed Mar 06, 2013 12:04 pm

Pernstein wrote:Ještě dodatek: teď jsem zkoušel, zda přes tu silnici, kterou jsem včera označil uzávěrou, klient routuje. A co byste řekli? Routuje jako by se nechumelilo.

nahlasenie uzavery jednym uzivatelom nie je dostatocne na to aby ovplyvnilo routing.
viac info
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5877
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 731 times
Been thanked: 1652 times

Re: Waze verze. 3.6.0

Postby Pernstein » Wed Mar 06, 2013 11:12 am

Pernstein wrote:Existuje nějaký způsob, jak zobrazit, případně upravit uzávěru v editoru nebo klientovi? Včera jsem jednu zadával na Českobrodské v Praze. Překvapilo mě, že vyjede obrazovka s nabídkou začátku a směru uzávěry (nevím proč, je přece logické, že uzavírka je na routované trase) ale waze nikde nenabídne možnost označit konec uzavřené silnice... Jak se určí, jak dlouhý úsek má spadat pod uzávěru?


Ještě dodatek: teď jsem zkoušel, zda přes tu silnici, kterou jsem včera označil uzávěrou, klient routuje. A co byste řekli? Routuje jako by se nechumelilo.
Pernstein
 
Posts: 277
Joined: Thu Oct 18, 2012 8:28 am
Has thanked: 23 times
Been thanked: 30 times

Re: Waze verze. 3.6.0

Postby Pernstein » Wed Mar 06, 2013 8:43 am

Existuje nějaký způsob, jak zobrazit, případně upravit uzávěru v editoru nebo klientovi? Včera jsem jednu zadával na Českobrodské v Praze. Překvapilo mě, že vyjede obrazovka s nabídkou začátku a směru uzávěry (nevím proč, je přece logické, že uzavírka je na routované trase) ale waze nikde nenabídne možnost označit konec uzavřené silnice... Jak se určí, jak dlouhý úsek má spadat pod uzávěru?
Pernstein
 
Posts: 277
Joined: Thu Oct 18, 2012 8:28 am
Has thanked: 23 times
Been thanked: 30 times

Re: Waze verze. 3.6.0

Postby pleswi » Mon Mar 04, 2013 9:40 am

Můžu potvrdit hlášení cen opravdu zlobí, klavesnice vyskakuje až na poněkolikáté a dokonce se mi zase na některých čerpacích stanicích neuložila cena :/
pleswi
 
Posts: 230
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: Waze verze. 3.6.0

Postby Zirland » Mon Mar 04, 2013 7:53 am

audis wrote:jak se to uzavírání silnic dělá? V menu klienta jsem nic nenašel, žádné volítko nebo tak něco.


Dáš "Hlášení" (vpravo dole) a pak Uzavírka.
Zirland
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1531
Joined: Sat Jan 02, 2010 3:01 pm
Location: Praha, Czech Republic
Has thanked: 35 times
Been thanked: 274 times

Re: Waze verze. 3.6.0

Postby audis » Sun Mar 03, 2013 2:38 pm

jak se to uzavírání silnic dělá? V menu klienta jsem nic nenašel, žádné volítko nebo tak něco.

Po této aktualizaci pracněji se aktualizují ceny PHM. Třeba klávesnice mi vyskočí až na třetí klik.
audis
 
Posts: 286
Joined: Sat Oct 10, 2009 5:04 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 7 times

Re: Waze verze. 3.6.0

Postby pleswi » Fri Mar 01, 2013 9:25 pm

Asi mi to takhle staci, budu cekat co soudruzi vykopnout dal :ugeek:
pleswi
 
Posts: 230
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: Waze verze. 3.6.0

Postby pleswi » Fri Mar 01, 2013 12:40 pm

Takze jsem to pochopil dobre:

- mame novou super ficuru, ktera neni poradne otestovana
- super ficura mela mit super backend v editoru, ktery by umel editovat i z aplikace zadane uzavirky, bohuzel se nekde zasekl
- zatim teda neni zadna moznost na to narazit v editoru takze to pro me trochu ztraci smysl kdyz vim o 5-10 uzavirkach, ale jen kvuli nim si opravdu 20+ km vylet neudelam abych je naklikal do mapy kdyz musim byt primo na miste (testoval to nekdo s fakeGPS jestli to funguje aspon tak?)
pleswi
 
Posts: 230
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: Waze verze. 3.6.0

Postby shalafi » Fri Mar 01, 2013 12:11 pm

Ako som sa rozculoval o par postov vyssie:
- uzavierka sa "omylom" zobrazila v jednej betaverzii, fungovala iba lokalne pre usera, ktory ju zadal
- potom ju Waze odstranilo
- objavila sa zrazu v live verzii Play/App-store
Takze testovanie hadr. Co sa tyka upravy uzavierky v editore, to je tiez zatial iba na papieri. Papier znesie vela.
shalafi
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 1772
Joined: Wed Nov 25, 2009 2:08 pm
Location: Bratislava / Levice, Slovakia
Has thanked: 268 times
Been thanked: 207 times

Re: Waze verze. 3.6.0

Postby fotrik » Fri Mar 01, 2013 10:47 am

Protoze tohle ani jinak chapat nelze:
For extended closures, the map editing community will close the roads via the Waze map editor.
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1746
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: T0M1KE