Routing - tunel Mrázovka

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Re: Routing - tunel Mrázovka

Postby fotrik » Sun Mar 17, 2013 3:12 pm

Docasne reseni by mohlo byt smazat segment a znovu nakreslit. Nove nakresleny chvili nebude znat tu spatnou prumernou rychlost. ;)
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1746
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Routing - tunel Mrázovka

Postby petk0 » Sun Mar 17, 2013 3:11 pm

a naco je medzi landmarkmi aj tunnel? oznacit usek a nech sa waze postara. :)
petk0
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1212
Joined: Wed Jan 25, 2012 10:00 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 231 times
Been thanked: 144 times

Re: Routing - tunel Mrázovka

Postby Zirland » Sun Mar 17, 2013 8:44 am

Co na to náš routing expert?
Zirland
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1531
Joined: Sat Jan 02, 2010 3:01 pm
Location: Praha, Czech Republic
Has thanked: 35 times
Been thanked: 274 times

Re: Routing - tunel Mrázovka

Postby guri211 » Sun Mar 17, 2013 7:39 am

Nemyslel som node kvoli zmene levelu, ale realne spojenie aspon 3 segmentov.

Aha, vy tam mate krizovatku este aj priamo v tuneli... Tak to moze byt dalsi problem :(

Ale spat k tomu co som pisal. V Champs fore sa spominal ten znamy bug:

deeggo wrote:What I would like, is a set fixed speed for segments that have insufficient GPS tracks, mostly in tunnels. I now have a tunnel in Belgium at hand with a recorded speed of 2km/h. The segment is 4km long, so it would take 2 hours according to Waze. Since it is a freeway it's utter nonsense. The freeway splits just before the end of the tunnel, which probably is the cause. Come to think of it: better tunnel behaviour would be a better spending of resources. Maybe use the g-sensor all modern devices have, or at least continue travelling on the map with the tunnel entry speed.


Bohuzial ma nenapada ziadny workaround :(

EDIT: Nasledovne sa netyka vasho problemu.
U vas moze byt problemom aj to, ze po vyjazde z tunela nestihne chytit GPS signal na tomto segmente a chyti ho iba tym, ktori prechadzaju pomaly (napr. v zapche). Cim pomalsie tadial niekto prechadza, tym skor po vyjazde z tunela chyti signal a znehodnocuje data. Kedze za tymto segmentom je krizovatka (tak ako naznacoval deeggo), mohol by to byt problem.
guri211
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1725
Joined: Fri Dec 31, 2010 6:13 pm
Location: Bratislava, Slovakia
Has thanked: 791 times
Been thanked: 472 times

Re: Routing - tunel Mrázovka

Postby Zirland » Sat Mar 16, 2013 10:08 pm

guri211 wrote:Ahojte,

Je tesne za tunelom nejaka krizovatka? Ak ano, toto je znamy bug a budte radi ze to mate iba +1 - 2 minuty. V Chorvatsku su tunely ktore maju prejazdovy cas 2 hodiny namiesto realnych 5 minut. Stazovali sa na to aj z Francuzska.


Jistě že je, za každým tunelem musí být křižovatka kvůli změně levelu. Pověz nám víc o tom známém bugu.
Zirland
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1531
Joined: Sat Jan 02, 2010 3:01 pm
Location: Praha, Czech Republic
Has thanked: 35 times
Been thanked: 274 times

Re: Routing - tunel Mrázovka

Postby guri211 » Sat Mar 16, 2013 9:24 pm

Ahojte,

Je tesne za tunelom nejaka krizovatka? Ak ano, toto je znamy bug a budte radi ze to mate iba +1 - 2 minuty. V Chorvatsku su tunely ktore maju prejazdovy cas 2 hodiny namiesto realnych 5 minut. Stazovali sa na to aj z Francuzska.
guri211
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1725
Joined: Fri Dec 31, 2010 6:13 pm
Location: Bratislava, Slovakia
Has thanked: 791 times
Been thanked: 472 times

Re: Routing - tunel Mrázovka

Postby Zirland » Sat Mar 16, 2013 9:15 pm

Neklikal jsem na to, ale jestli ten segment je začátek tunelu mezi jižním portálem a napojením rampy z Radlické, tak o tom vím a to jsem ve výpočtu zohlednil. Tím se to nevysvětlilo.

Odesláno z mého A511 pomocí Tapatalk 2
Zirland
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1531
Joined: Sat Jan 02, 2010 3:01 pm
Location: Praha, Czech Republic
Has thanked: 35 times
Been thanked: 274 times

Re: Routing - tunel Mrázovka

Postby vitj » Sat Mar 16, 2013 7:14 pm

Problém bych viděl v tom, že úsek na permalinku v tunelu má průměrnou rychlost 22km/h. Sice jsem to nepřepočítával, ale mohlo by to routing vysvětlit.

https://world.waze.com/editor/?lon=14.4 ... s=60721604
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 4051
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 1208 times
Been thanked: 954 times

Previous

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users