Nova verzia Editora, cisla domov!

Moderators: Unholy, guri211, Zirland, GinBook

Re: Nova verzia Editora, cisla domov!

Postby vlado_s » Tue Mar 26, 2013 6:45 pm

Segment Rank je v editore (chrom) minimálne 3 týždne. Ešte som nevidel Segment Rank <> Level posledného editora. Predpokladám, že aktuálne "kopírujú" úroveň zámku do vlastností segmentu.
Ak už Foxo videl v produkčnom editore iný Segment Rank ako Level posledného editora a nemohol daný segment upravovať, tak už sú zámky čítané z vlastností segmentov. Následne ešte upravia hodnoty podľa typu a vyťaženia položky Segment Rank a bude vymaľované, hlavne pre n+1 ;)

Pre istotu som D1 zamkol späť na L4.
vlado_s
 
Posts: 2505
Joined: Fri Sep 09, 2011 3:55 pm
Has thanked: 99 times
Been thanked: 230 times

Re: Nova verzia Editora, cisla domov!

Postby vlado_s » Tue Mar 26, 2013 6:55 pm

Pozorne čítaj...
vlado_s wrote:ešte upravia hodnoty podľa typu a vyťaženia položky Segment Rank
vlado_s
 
Posts: 2505
Joined: Fri Sep 09, 2011 3:55 pm
Has thanked: 99 times
Been thanked: 230 times

Re: Nova verzia Editora, cisla domov!

Postby vlado_s » Tue Mar 26, 2013 8:31 pm

tex232 wrote:Tak k cemu to je kdyz to kopiruje uroven editora.

K otestovaniu novej funkcionality bez toho aby sme cerili zuby ;)
Potom, keď zmenia tie čísla podľa dôležitosti cesty, tak snáď budeme spokojní...
vlado_s
 
Posts: 2505
Joined: Fri Sep 09, 2011 3:55 pm
Has thanked: 99 times
Been thanked: 230 times

Re: Nova verzia Editora, cisla domov!

Postby vlado_s » Wed Mar 27, 2013 10:37 pm

foxitrot wrote:Myslim ze (n+1) v public WME som este nevidel, len v beta verzii.

Nevidel som beta verziu tak ani n+1 ;)
vlado_s
 
Posts: 2505
Joined: Fri Sep 09, 2011 3:55 pm
Has thanked: 99 times
Been thanked: 230 times

Re: Nova verzia Editora, cisla domov!

Postby world_6o6pycn6 » Sun Apr 07, 2013 6:31 am

Funguje vám momentálně číslování domů? Mně jde psát do kolonky pouze písmenka co jsou na klávesách pod číslama (ěščřžýáíé). Ale zase to jde napsat i ve FF, kde nešlo dřív napsat vůbec nic :-)
Waze 3.6.0.0 @ HTC ONE X+ (Android 4.1.1 @ Revolution HD 6.5)
world_6o6pycn6
 
Posts: 6
Joined: Sun Jan 27, 2013 3:52 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: Nova verzia Editora, cisla domov!

Postby Zirland » Sun Mar 24, 2013 5:30 pm

To zase bude v álejich nablito...

Odesláno z mého A511 pomocí Tapatalk 2
Czech Republic Country Manager
"The Wazebrity"
Zirland
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1384
Joined: Sat Jan 02, 2010 3:01 pm
Location: Praha, Czech Republic
Has thanked: 23 times
Been thanked: 227 times

Re: Nova verzia Editora, cisla domov!

Postby Zirland » Sun Mar 24, 2013 5:36 pm

GinBook wrote:A ještě jeden dotaz.

Budeme zadávat čísla popisné, nebo směrovací ???. Chtělo by to už i pravidla.
Ideální by byly obě dvě. Už jsem zkoušel dát lomítko, to samozřejmě nejde.

Někde se tu psalo o integraci očíslování objektů dle databáze. Nějaké info? Jako že si nedělám iluze.


No je jasné, že ani jedna varianta není funkční.
Z dosavadních poznatků vyplývá, že Waze s číslem pracuje jako s číslem orientačním, tj. vazba na ulici, lichá strana a sudá strana. Problém je v tom, že orientační čísla mohou obsahovat písmena.

Popisná čísla sice jsou pouze numerická, ale nemají logické uspořádání v rámci ulice, nemluvě o nemožnosti zadat číslo v sídle bez po jmenovaných ulic.


Odesláno z mého A511 pomocí Tapatalk 2
Czech Republic Country Manager
"The Wazebrity"
Zirland
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1384
Joined: Sat Jan 02, 2010 3:01 pm
Location: Praha, Czech Republic
Has thanked: 23 times
Been thanked: 227 times

Re: Nova verzia Editora, cisla domov!

Postby Zirland » Sun Mar 24, 2013 6:26 pm

fsakalos wrote:
GinBook wrote:A další problém. V dědinách kde není napsaná ulice nejdou zadat čísla popisné. hmm....


Edit: A koukám, že Porubcan už napsal do příslušného topicu.


U nás sa to väčšinou rieši tak, že ako názov ulice sa použije názov obce. Napríklad Plavecký Štvrtok 12, 900 68 Plavecký Štvrtok...Nemám tým na mysli že to tak robím vo Waze, skôr som mal na mysli niektoré štátne orgány a podobne. Napríklad zápisy do OR SR sú tak väčšinou robené.


Nezaměňujme čísla popisná a čísla orientační.
Czech Republic Country Manager
"The Wazebrity"
Zirland
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1384
Joined: Sat Jan 02, 2010 3:01 pm
Location: Praha, Czech Republic
Has thanked: 23 times
Been thanked: 227 times

Re: Nova verzia Editora, cisla domov!

Postby Zirland » Sun Mar 24, 2013 6:59 pm

Standardně by měly na budově být uvedena čísla obě. Nicméně čísla orientační jsou vždy vázána na pojmenovanou ulici, což v menších obcích není zavedeno. Pak se používají pouze popisná čísla vztažená na část obce.
Czech Republic Country Manager
"The Wazebrity"
Zirland
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1384
Joined: Sat Jan 02, 2010 3:01 pm
Location: Praha, Czech Republic
Has thanked: 23 times
Been thanked: 227 times

Re: Nova verzia Editora, cisla domov!

Postby Zirland » Mon Mar 25, 2013 10:46 am

Pernstein wrote:Takže zatím domy s orientačním číslem typu "1a" ignorovat a do mapy je nezanášet žádným způsobem?


Ano, prozatím je to jediná rozumná varianta.
Czech Republic Country Manager
"The Wazebrity"
Zirland
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1384
Joined: Sat Jan 02, 2010 3:01 pm
Location: Praha, Czech Republic
Has thanked: 23 times
Been thanked: 227 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: vlado_s