Nova verzia Editora, cisla domov!

Image Image

Moderators: Unholy, guri211, GinBook, Zirland

Re: Nova verzia Editora, cisla domov!

Postby vargosz » Tue Apr 09, 2013 8:23 am

A ty právě v Katarstrální mapě nemůžu najít, jestli tam jsou tak mě nakopněte jak se k nim dostat, vidím tam jenom čísla popisná...
[L4] Android 5.1.1 Sony Z1 Compact Stock ROM (Waze - actual Beta version)
vargosz
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 681
Joined: Wed May 23, 2012 9:39 am
Location: CZE
Has thanked: 232 times
Been thanked: 188 times

Re: Nova verzia Editora, cisla domov!

Postby tex232 » Tue Apr 09, 2013 9:26 am

vargosz wrote:Aha, ale já to pochopil tak, že máme zadávat čísla orientační a ne popisná.

a když nejsou v obci orientační tak popisná
[L4] AM CZ, Waze 4.6.0.0, iPhone 6 & iPad Air, iOS 9.3.2
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2822
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 372 times
Been thanked: 337 times

Re: Nova verzia Editora, cisla domov!

Postby vargosz » Tue Apr 09, 2013 10:45 am

tex232 wrote:
vargosz wrote:Aha, ale já to pochopil tak, že máme zadávat čísla orientační a ne popisná.

a když nejsou v obci orientační tak popisná


Jenže to že nejsou uvedená v mapách na Seznamu, v OSM, nebo na mapě Čúzk ještě nutně neznamená, že neexistují. V obcích kde nemají pojmenované ulice samozřejmě nejsou, ale tam aktuálně ve waze stejně nejdou zadávat, takže tam je neřeším.
[L4] Android 5.1.1 Sony Z1 Compact Stock ROM (Waze - actual Beta version)
vargosz
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 681
Joined: Wed May 23, 2012 9:39 am
Location: CZE
Has thanked: 232 times
Been thanked: 188 times

Re: Nova verzia Editora, cisla domov!

Postby Zirland » Tue Apr 09, 2013 1:45 pm

Sestříhám instruktážní video, večer jsem na tom už začal dělat.
Czech Republic Country Manager
"The Wazebrity"
Zirland
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1533
Joined: Sat Jan 02, 2010 3:01 pm
Location: Praha, Czech Republic
Has thanked: 35 times
Been thanked: 273 times

Re: Nova verzia Editora, cisla domov!

Postby tex232 » Tue Apr 09, 2013 1:46 pm

vargosz wrote:
tex232 wrote:
vargosz wrote:Aha, ale já to pochopil tak, že máme zadávat čísla orientační a ne popisná.

a když nejsou v obci orientační tak popisná


Jenže to že nejsou uvedená v mapách na Seznamu, v OSM, nebo na mapě Čúzk ještě nutně neznamená, že neexistují. V obcích kde nemají pojmenované ulice samozřejmě nejsou, ale tam aktuálně ve waze stejně nejdou zadávat, takže tam je neřeším.

Jenže pak jsou ještě vesnice kde pojmenované ulice jsou (alespoň ty hlavní) a stejně mají jen čísla popisná :D
[L4] AM CZ, Waze 4.6.0.0, iPhone 6 & iPad Air, iOS 9.3.2
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2822
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 372 times
Been thanked: 337 times

Re: Nova verzia Editora, cisla domov!

Postby Zirland » Tue Apr 09, 2013 8:43 pm

tex232 wrote:Jenže pak jsou ještě vesnice kde pojmenované ulice jsou (alespoň ty hlavní) a stejně mají jen čísla popisná :D

Třeba Pardubice :lol:
Czech Republic Country Manager
"The Wazebrity"
Zirland
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1533
Joined: Sat Jan 02, 2010 3:01 pm
Location: Praha, Czech Republic
Has thanked: 35 times
Been thanked: 273 times

Re: Nova verzia Editora, cisla domov!

Postby tex232 » Tue Apr 09, 2013 10:28 pm

Zirland wrote:
tex232 wrote:Jenže pak jsou ještě vesnice kde pojmenované ulice jsou (alespoň ty hlavní) a stejně mají jen čísla popisná :D

Třeba Pardubice :lol:

Vždyť to píšu vesnice ... (snad tu jsou jen Hradečáci) ;)
[L4] AM CZ, Waze 4.6.0.0, iPhone 6 & iPad Air, iOS 9.3.2
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2822
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 372 times
Been thanked: 337 times

Re: Nova verzia Editora, cisla domov!

Postby Pernstein » Wed Apr 10, 2013 10:40 am

tex232 wrote:
Zirland wrote:
tex232 wrote:Jenže pak jsou ještě vesnice kde pojmenované ulice jsou (alespoň ty hlavní) a stejně mají jen čísla popisná :D

Třeba Pardubice :lol:

Vždyť to píšu vesnice ... (snad tu jsou jen Hradečáci) ;)


Hnusné :roll:

Jinak jsou i pražské městské části, kde čísla orientační nejsou. Namátkou Klánovice, Kyje, Letňany, Běchovice... V takovém případě zadávám čísla popisná i zde.
Pernstein
 
Posts: 277
Joined: Thu Oct 18, 2012 8:28 am
Has thanked: 23 times
Been thanked: 30 times

Re: Nova verzia Editora, cisla domov!

Postby Pernstein » Thu Apr 11, 2013 2:34 pm

Jen tak pro pobavení, protože jsem nic takového ještě neviděl.

V Praze-Petrovicích se nepoužívají orientační čísla. A tak si zřejmě developer usmyslel, že si zavede navzdory radnici vlastní. Dům má čtyři vchody, ale jen jedno číslo popisné, např. zde 602. A teď sledujte:-)

http://goo.gl/maps/XwNDf
Pernstein
 
Posts: 277
Joined: Thu Oct 18, 2012 8:28 am
Has thanked: 23 times
Been thanked: 30 times

Re: Nova verzia Editora, cisla domov!

Postby Zirland » Thu Apr 11, 2013 8:24 pm

Pernstein wrote:Jen tak pro pobavení, protože jsem nic takového ještě neviděl.

V Praze-Petrovicích se nepoužívají orientační čísla. A tak si zřejmě developer usmyslel, že si zavede navzdory radnici vlastní. Dům má čtyři vchody, ale jen jedno číslo popisné, např. zde 602. A teď sledujte:-)

http://goo.gl/maps/XwNDf


Pitkovice - K dálnici 167
http://goo.gl/maps/1qAiQ
Czech Republic Country Manager
"The Wazebrity"
Zirland
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1533
Joined: Sat Jan 02, 2010 3:01 pm
Location: Praha, Czech Republic
Has thanked: 35 times
Been thanked: 273 times

Previous

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: komichal, Yombie