Nova verzia Editora, cisla domov!

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Re: Nova verzia Editora, cisla domov!

Postby Erin0147 » Mon Mar 25, 2013 2:10 pm

je mozne poziadat aby dev prerobilo zobrazovanie cisiel domov do samostatnej vrstvy,
ktora by sa zapla/vypla podla potreby rovnako ako landmark, gps a ostatne ?

po otvoreni editora by boli hned viditelne "umiestnenia" jednotlivych cisel
a ich priradenie k segmentu.
usetrilo by to kopec casu hladanim ktore cislo je kde priradene aktualne.

editacia by nadalej ostala cez volbu edit house number.

co vy na to ?
Erin0147
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 597
Joined: Sun Oct 06, 2013 3:17 pm
Has thanked: 86 times
Been thanked: 73 times

Re: Nova verzia Editora, cisla domov!

Postby Nick84cz » Mon Mar 25, 2013 12:04 pm

porubcan wrote:
fotrik wrote:
Nick84cz wrote:Tak v tom případě dělám něco špatně. Možnost Force mi to nenabízí.

Je mozne, ze to nabidne az od urciteho editor levelu?

je to trochu buggy, niekedy tam "force" nemam. vtedy upracem parne/neparne cisla na protilahle strany ulice, save a exit. nasledne znovu otvorim cisla domov, upracem cisla na zelane miesta a "force" sa zrazu objavi.


Ani když to udělám takto, tak mi to "Force" nenabídne. Asi to tedy bude od určitého levelu, jak píše fotrik. Jelikož jsem level 1, tak bych se tomu ani nedivil.
Nick84cz
 
Posts: 13
Joined: Sun Jul 03, 2011 7:14 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Nova verzia Editora, cisla domov!

Postby Zirland » Mon Mar 25, 2013 10:46 am

Pernstein wrote:Takže zatím domy s orientačním číslem typu "1a" ignorovat a do mapy je nezanášet žádným způsobem?


Ano, prozatím je to jediná rozumná varianta.
Zirland
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1532
Joined: Sat Jan 02, 2010 3:01 pm
Location: Praha, Czech Republic
Has thanked: 35 times
Been thanked: 275 times

Re: Nova verzia Editora, cisla domov!

Postby tex232 » Mon Mar 25, 2013 10:44 am

porubcan wrote:
porubcan wrote:prestal fungovat script WME-Addons. nechce sa niekomu to sprevadzkovat?

takze WME-Addons script uz ma novu verziu 0.43 a ide.

K čemu je dobrý WME Add-Ons ?
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2885
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 433 times
Been thanked: 356 times

Re: Nova verzia Editora, cisla domov!

Postby Pernstein » Mon Mar 25, 2013 10:33 am

Nu tak co zatím s těma písmenama? Zkouším dělat ulice v Praze, a narazil jsem na to hned ve třetí. Nepustí to ani dvě stejná čísla, když tam písmeno nedám (možnost Force na mě ještě nevyskočila ani jednou, tak nevím, jestli potom ano). Takže zatím domy s orientačním číslem typu "1a" ignorovat a do mapy je nezanášet žádným způsobem?
Pernstein
 
Posts: 277
Joined: Thu Oct 18, 2012 8:28 am
Has thanked: 23 times
Been thanked: 30 times

Re: Nova verzia Editora, cisla domov!

Postby porubcan » Mon Mar 25, 2013 9:09 am

fotrik wrote:
Nick84cz wrote:Tak v tom případě dělám něco špatně. Možnost Force mi to nenabízí.

Je mozne, ze to nabidne az od urciteho editor levelu?

je to trochu buggy, niekedy tam "force" nemam. vtedy upracem parne/neparne cisla na protilahle strany ulice, save a exit. nasledne znovu otvorim cisla domov, upracem cisla na zelane miesta a "force" sa zrazu objavi.
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5978
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 750 times
Been thanked: 1692 times

Re: Nova verzia Editora, cisla domov!

Postby fotrik » Mon Mar 25, 2013 9:09 am

Vidim, ze novy editor ukazuje i segment ranky a skoro vse okolo me vcetne ulice, na ktere bydlim, ma rank 5 cones. Ma to vliv na moznost editace nebo je to prozatim informativni udaj? S L5 to neoverim.
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1746
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Nova verzia Editora, cisla domov!

Postby fotrik » Mon Mar 25, 2013 9:06 am

Nick84cz wrote:Tak v tom případě dělám něco špatně. Možnost Force mi to nenabízí.

Je mozne, ze to nabidne az od urciteho editor levelu?
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1746
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Nova verzia Editora, cisla domov!

Postby porubcan » Mon Mar 25, 2013 7:45 am

porubcan wrote:prestal fungovat script WME-Addons. nechce sa niekomu to sprevadzkovat?

takze WME-Addons script uz ma novu verziu 0.43 a ide.
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5978
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 750 times
Been thanked: 1692 times

Re: Nova verzia Editora, cisla domov!

Postby porubcan » Sun Mar 24, 2013 7:38 pm

takto. kedysi zaciatkom roka sa Dror pytal (verejne), ci su k dispozicii adresne body pre jednotlive krajiny. teda, ci existuje takato databaza (verejna alebo komercna) a za akych podmienok by sa dala vyuzit vo Waze. vtedy myslim dostal typy na verejnu databazu pre CZ a odomna dostal kontakt na firmu, ktora takuto databazu vlastni a je mozne sa s nimi dohodnut na podmienkach pre vyuzitie vo Waze. zatial je ticho, viem iba, ze Waze z danou firmou komunikovalo, zistili, ze databaza adresnych bodov ma vyse milion zaznamov a tiez zistili format tych dat (teda aj zalezitosti tykajuce sa popisnych a orientacnych cisel). akonahle bude v tejto zalezitosti nieco nove, tak urcite budeme vsetkych informovat. zatial vsak nepadlo ziadne rozhodnutie.

aktualny stav cisiel domov hodnotim ako pouzitelny, hoci nie dokonaly, urcite lepsi ako tie pred tym.
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5978
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 750 times
Been thanked: 1692 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users