Black Box

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Re: Black Box

Postby MagicOfLA » Mon Mar 25, 2013 7:13 pm

Ja osobne paralelne k founu s Waze bezim toto:
http://www.prijimace.cz/kamery-do-auta/ ... -carcam-hd

Ale to nie je presne odpoved na otazku... :)
MagicOfLA
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1311
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 81 times
Been thanked: 178 times

Re: Black Box

Postby vargosz » Mon Mar 25, 2013 7:09 pm

DVR jsem rozběhal, ale je mi jasný, že jak se k tomu přidá waze přijdou nejspíš problémy. Vyzkoušim v noci cestou domu. Jinak AutoGuard běžel souběžně s waze bez problémů, ale zkoušel jsem jen free verzi a ta nemůže běžet na pozadí, takže nevím jak by se telefon choval v opačném gardu (waze vpředu, AutoGuard vzadu...) a navíc jsem to zatím testoval jen cca 30km, takže na nějaké závěry je stejně příliš brzy.

BTW jak jsi psal, že se telefon ohřeje nad 50°, neměla by tam být nějaká ochrana, která telefon vypne aby se nepoškodil?

Jo a overlay buttony jsou moc pěkná vychytávka ;)
vargosz
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 715
Joined: Wed May 23, 2012 9:39 am
Location: CZE
Has thanked: 248 times
Been thanked: 198 times

Re: Black Box

Postby porubcan » Mon Mar 25, 2013 6:27 pm

DVR overlay buttony, ak by niekoho zaujímalo ako vyzerajú. Ich poloha sa dá konfigurovat, ja som ich dal takto, nezavadzaju pri zadavani cien PHM:

uploadfromtaptalk1364235994944.jpg
(19.41 KiB) Downloaded 665 times


Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5839
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 712 times
Been thanked: 1638 times

Re: Black Box

Postby porubcan » Mon Mar 25, 2013 5:17 pm

samotny blackbox som rozbehal aj na starom Galaxy S1, ale v kombinacii s Waze to proste na pozadi padalo ako hrusky. aj na OneX som blackbox rozbehal az po aktualizacii na Android 4.1.1 (zo 4.0.4)

Neviem či sa DRV dá používať v portrait mode.
Ako alternatívu môžeš skúsiť Autoboy blackbox. Ten to vedel, aj bežať na pozadí. No nemal overlay buttony.
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5839
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 712 times
Been thanked: 1638 times

Re: Black Box

Postby vargosz » Mon Mar 25, 2013 3:49 pm

Telefon mám podstatně slabší Xperia GO - Dual-Core Cortex-A9 procesor 1,0GHz a jenom 512MB RAM. Nicméně Google Play hlásí, že DailyRoads Voyager je kompatibilní, což samozřejmě neznamená, že to bude použitelné. Nicméně díky, zkusím a uvidím.
vargosz
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 715
Joined: Wed May 23, 2012 9:39 am
Location: CZE
Has thanked: 248 times
Been thanked: 198 times

Re: Black Box

Postby porubcan » Mon Mar 25, 2013 3:32 pm

pouzivam Daily Roads Voyager
okrem toho, ze bezi na pozadi, tak sa daju nakonfigurovat overlay buttony (ja pouzivam dva, jeden na start/stop nahravania na pozadi a druhy na vypnutie blackboxu beziaceho v pozadi)

faktom je, ze to dava hodne zabrat mobilu (vid podpis), telefon sa zohreje na teploty nad 50°C (bezi Waze na popredi, display svieti naplno, blackbox na pozadi, zapnute su GPS, 3G data, pushmail na exchange aj gmail, zapnuty BT sparovany s handsfree, nabija sa) a ze sa nestiha dobijat (ani s 2,1 A nabijackou) a za hodinu jazdy ide baterka zo 100% na cca 80% (pri 2.1 A nabijacke alebo na cca 60% pri 0.9 A nabijacke)

so slabsim telefonom si vsak nechaj zajst chut.
Last edited by porubcan on Tue Mar 26, 2013 7:30 am, edited 2 times in total.
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5839
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 712 times
Been thanked: 1638 times

Black Box

Postby vargosz » Mon Mar 25, 2013 3:03 pm

Předem se omlouvám za topic který s waze v podstatě nesouvisí, pokud sem nepatří tak ho klidně zamkněte nebo smažte...

Nepoužíváte někdo na androidu aplikaci která nahrává video/rychlost podle GPS/zvuk při jízdě a umí fungovat i na pozadí, abych při jejím používání mohl současně mít v popředí waze?

Zatím se mi nejvíc líbí AutoGuard, který by měl umět běžet na pozadí v placené verzi (zatím jsem si jí ještě nekoupil). Jen mi trochu vadí, že funguje jen v Portraid mode, nebo jsem alespoň nikde nenašel možnost přehodit to do Landscape.

Děkuju za jekékoli rady.
vargosz
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 715
Joined: Wed May 23, 2012 9:39 am
Location: CZE
Has thanked: 248 times
Been thanked: 198 times

Previous

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users