Problem pri vypocte dlhsej trasy - vyriesene

Moderators: Unholy, guri211, Zirland, GinBook

Re: Problem pri vypocte dlhsej trasy - vyriesene

Postby fotrik » Thu Apr 04, 2013 8:24 am

GinBook wrote:Vite, ze letenka je levnejsi z Brna do Londyna nez autobus z Londyna na jih Anglie? :( se nedivim, ze ti mladi anglicani tady litaji na vikend chlastat. :D

Povedlo se mi jednou chytit zpatecni letenku Brno-Londyn za 20 Kc i s poplatky.
ImageImage
fotrik
 
Posts: 1724
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 104 times
Been thanked: 92 times

Re: Problem pri vypocte dlhsej trasy - vyriesene

Postby fotrik » Thu Apr 04, 2013 8:25 am

A abych nebyl od tematu. Loni jsem jel autem s Waze Brno-Brusel, Praha-Poznan a Praha-Lyon, vsechny navigovany naprosto bez problemu.
ImageImage
fotrik
 
Posts: 1724
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 104 times
Been thanked: 92 times

Re: Problem pri vypocte dlhsej trasy - vyriesene

Postby fotrik » Thu Apr 04, 2013 8:38 am

porubcan wrote:
porubcan wrote:Pre zmenu mi nedá routu z Trnavy na Dobrú Vodu. (30 km)

tak som nasiel koruptnuty junction na Dobrej Vode, kvoli ktoremu hadzalo Routing server internal error...

Tohle se hleda jak?
ImageImage
fotrik
 
Posts: 1724
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 104 times
Been thanked: 92 times

Re: Problem pri vypocte dlhsej trasy - vyriesene

Postby fotrik » Thu Apr 04, 2013 8:45 am

Aha, takze zadny nastroj, ale metoda Divide et impera...
ImageImage
fotrik
 
Posts: 1724
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 104 times
Been thanked: 92 times

Re: Problem pri vypocte dlhsej trasy

Postby foxitrot » Sat Mar 30, 2013 10:15 pm

Myslím že oplatí. Len ju nájsť... Tu je: viewtopic.php?t=9475 Pre Nokie s tlačítkami to bola 2.1.99.114, pre dotykovú obrazovku... snáď sa majitelia ozvú.

A maximálna trasa by mala byť 1000 míľ, takže nejaký Graz by mal hádam stačiť.
Edit: Graz som dal, ale viac ako 500 km už nie - ani Rím, ani Padova, ani Split...
...with the good old crashing :roll: Symbian 2.1.99.114 (N-E52), while
trying to get used to the good new crashing Android 3.7.xx.yyy (SG-A2 JealousBin).
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5277
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 829 times
Been thanked: 468 times

Re: Problem pri vypocte dlhsej trasy - vyriesene

Postby GinBook » Sun Mar 31, 2013 9:20 am

Jen okrajove dodam, ze jsem jezdil pravidelne do Nemecka k sestre az skorem na francouzke hranice caa 950km a klient to bezproblemu nacetl. Tedy obcas jsem ho musel 2-3 doplomaticky doprosovat aby to nehodilo error. Ale vysledek se dostavil.
Horsi bylo ze mne vzdy tlacil severni cestou po A3 a ja chtel jet jizni cestou po A6. V te chvili uz prepocet jine trasy nerozdychal.Ta A6 byla asi o 15 km vzdalenejsi a 10min delsi, ale mel jsem ji radsi.

Ted uz musim za sestrou letadylkem a v letadle GPS signal trvale odmita muj iPhone prijmout. :)
Vite, ze letenka je levnejsi z Brna do Londyna nez autobus z Londyna na jih Anglie? :( se nedivim, ze ti mladi anglicani tady litaji na vikend chlastat. :D
CM; Coordinator Czech Republic; L6
FB Czech Republic/Google +
iPhone 5s / Nexus 7
GinBook
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 3694
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Country Manager Czech Republic
Has thanked: 173 times
Been thanked: 588 times

Re: Problem pri vypocte dlhsej trasy

Postby porubcan » Sat Mar 30, 2013 1:48 pm

Waze je obvykle schopné zrátať trasu do cca 1000 km. Čím dlhšia cesta, tým náročnejší prepočet.
Môžeš skúsiť to rozdeliť, napríklad najprv Graz a až odtiaľ do ciela

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
Image Image
Editing & Client Expert, AM @ South-West Slovakia
Waze 3.7.6.992 on HTC One, Android 4.2.2 @ white Škoda Octavia
porubcan
 
Posts: 3201
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 227 times
Been thanked: 736 times

Re: Problem pri vypocte dlhsej trasy - vyriesene

Postby porubcan » Sun Mar 31, 2013 8:22 am

V lete zvládla juh Istrie, 700+ km, teraz už nie... Maju tam očividne nejaký problém

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
Image Image
Editing & Client Expert, AM @ South-West Slovakia
Waze 3.7.6.992 on HTC One, Android 4.2.2 @ white Škoda Octavia
porubcan
 
Posts: 3201
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 227 times
Been thanked: 736 times

Re: Problem pri vypocte dlhsej trasy - vyriesene

Postby porubcan » Sun Mar 31, 2013 12:29 pm

porubcan wrote:V lete zvládla juh Istrie, 700+ km, teraz už nie... Maju tam očividne nejaký problém

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

Neviem, či to môže mať vplyv, no včera som šiel cez Guriho tweak proxy. Dnes bez použitia proxy mi cestu do Medulinu zrátalo:
uploadfromtaptalk1364732909631.jpg
uploadfromtaptalk1364732909631.jpg (54.08 KiB) Viewed 243 times


Pre zmenu mi nedá routu z Trnavy na Dobrú Vodu. (30 km)

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
Image Image
Editing & Client Expert, AM @ South-West Slovakia
Waze 3.7.6.992 on HTC One, Android 4.2.2 @ white Škoda Octavia
porubcan
 
Posts: 3201
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 227 times
Been thanked: 736 times

Re: Problem pri vypocte dlhsej trasy - vyriesene

Postby porubcan » Thu Apr 04, 2013 8:28 am

porubcan wrote:Pre zmenu mi nedá routu z Trnavy na Dobrú Vodu. (30 km)

tak som nasiel koruptnuty junction na Dobrej Vode, kvoli ktoremu hadzalo Routing server internal error...
Image Image
Editing & Client Expert, AM @ South-West Slovakia
Waze 3.7.6.992 on HTC One, Android 4.2.2 @ white Škoda Octavia
porubcan
 
Posts: 3201
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 227 times
Been thanked: 736 times

Next

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users