Problem pri vypocte dlhsej trasy - vyriesene

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, guri211, GinBook, Zirland

Re: Problem pri vypocte dlhsej trasy - vyriesene

Postby fotrik » Thu Apr 04, 2013 8:45 am

Aha, takze zadny nastroj, ale metoda Divide et impera...
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1746
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Problem pri vypocte dlhsej trasy - vyriesene

Postby porubcan » Thu Apr 04, 2013 8:41 am

proste ked mi nechcelo najst cestu na Dobru Vodu ani odtial naspat, tak som zacal rucne vyberat cielove segmenty na ceste az kym som nenarazil na error. teda do urciteho junction vedelo cestu zratat a za nim uz nie a opacnym smerom to iste.
aby som nemusel ist od aktualnej pozicie vzdy po jednom segmente, tak som najprv skusil trasu Dobra Voda - Dechtice (najblizsia obec), dostal som error a bolo mi jasne, ze problem musi byt niekde na Dobrej Vode alebo medzi Dobrou Vodou a Dechticami...
zatial som to neopravoval, napisal som Orimu, ci by sa tym nechceli zaoberat Devs, nakolko pred cca mesiacom routing fungoval a medzicasom prestal...
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5767
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 696 times
Been thanked: 1610 times

Re: Problem pri vypocte dlhsej trasy - vyriesene

Postby fotrik » Thu Apr 04, 2013 8:38 am

porubcan wrote:
porubcan wrote:Pre zmenu mi nedá routu z Trnavy na Dobrú Vodu. (30 km)

tak som nasiel koruptnuty junction na Dobrej Vode, kvoli ktoremu hadzalo Routing server internal error...

Tohle se hleda jak?
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1746
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Problem pri vypocte dlhsej trasy - vyriesene

Postby porubcan » Thu Apr 04, 2013 8:28 am

porubcan wrote:Pre zmenu mi nedá routu z Trnavy na Dobrú Vodu. (30 km)

tak som nasiel koruptnuty junction na Dobrej Vode, kvoli ktoremu hadzalo Routing server internal error...
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5767
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 696 times
Been thanked: 1610 times

Re: Problem pri vypocte dlhsej trasy - vyriesene

Postby fotrik » Thu Apr 04, 2013 8:25 am

A abych nebyl od tematu. Loni jsem jel autem s Waze Brno-Brusel, Praha-Poznan a Praha-Lyon, vsechny navigovany naprosto bez problemu.
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1746
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Problem pri vypocte dlhsej trasy - vyriesene

Postby fotrik » Thu Apr 04, 2013 8:24 am

GinBook wrote:Vite, ze letenka je levnejsi z Brna do Londyna nez autobus z Londyna na jih Anglie? :( se nedivim, ze ti mladi anglicani tady litaji na vikend chlastat. :D

Povedlo se mi jednou chytit zpatecni letenku Brno-Londyn za 20 Kc i s poplatky.
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1746
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Problem pri vypocte dlhsej trasy - vyriesene

Postby porubcan » Sun Mar 31, 2013 12:29 pm

porubcan wrote:V lete zvládla juh Istrie, 700+ km, teraz už nie... Maju tam očividne nejaký problém

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

Neviem, či to môže mať vplyv, no včera som šiel cez Guriho tweak proxy. Dnes bez použitia proxy mi cestu do Medulinu zrátalo:
uploadfromtaptalk1364732909631.jpg
(54.08 KiB) Downloaded 373 times


Pre zmenu mi nedá routu z Trnavy na Dobrú Vodu. (30 km)

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5767
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 696 times
Been thanked: 1610 times

Re: Problem pri vypocte dlhsej trasy - vyriesene

Postby GinBook » Sun Mar 31, 2013 9:20 am

Jen okrajove dodam, ze jsem jezdil pravidelne do Nemecka k sestre az skorem na francouzke hranice caa 950km a klient to bezproblemu nacetl. Tedy obcas jsem ho musel 2-3 doplomaticky doprosovat aby to nehodilo error. Ale vysledek se dostavil.
Horsi bylo ze mne vzdy tlacil severni cestou po A3 a ja chtel jet jizni cestou po A6. V te chvili uz prepocet jine trasy nerozdychal.Ta A6 byla asi o 15 km vzdalenejsi a 10min delsi, ale mel jsem ji radsi.

Ted uz musim za sestrou letadylkem a v letadle GPS signal trvale odmita muj iPhone prijmout. :)
Vite, ze letenka je levnejsi z Brna do Londyna nez autobus z Londyna na jih Anglie? :( se nedivim, ze ti mladi anglicani tady litaji na vikend chlastat. :D
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6508
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 805 times
Been thanked: 1522 times

Re: Problem pri vypocte dlhsej trasy - vyriesene

Postby porubcan » Sun Mar 31, 2013 8:22 am

V lete zvládla juh Istrie, 700+ km, teraz už nie... Maju tam očividne nejaký problém

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5767
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 696 times
Been thanked: 1610 times

Re: Problem pri vypocte dlhsej trasy

Postby foxitrot » Sat Mar 30, 2013 10:15 pm

Myslím že oplatí. Len ju nájsť... Tu je: viewtopic.php?t=9475 Pre Nokie s tlačítkami to bola 2.1.99.114, pre dotykovú obrazovku... snáď sa majitelia ozvú.

A maximálna trasa by mala byť 1000 míľ, takže nejaký Graz by mal hádam stačiť.
Edit: Graz som dal, ale viac ako 500 km už nie - ani Rím, ani Padova, ani Split...
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 7069
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2363 times
Been thanked: 1077 times

Next

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: nocommenta